След оставките: Президентът призова БСП и ГЕРБ "да се съсредоточат върху народа"

"Когато фокусът им бъде насочен към обществените процеси, които са в полза на нашите деца, няма да имат такива проблеми", коментира Румен Радев

Обратно в новината

Коментари - След оставките: Президентът призова БСП и ГЕРБ "да се съсредоточат върху народа" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато течеше кампанията ако някой призовеше да се съсредоточим върху народа, този цвилеше че било бягство от политическа отговорност. Като загубиха и кака Курвелия вече я няма да му вдига самолета, изведнъж се сети че трябвало да се мисли за народа. Да си президент не е като да крачиш по плаца със строева крачка и да пееш "Тих бял Дунав".

Този тиквеник на снимката е прост като гъдулка! Просташкото му изражение напомня за бай Тошо от 60-те и 70- те години на миналия век. Приличат си дори по жестовете и маниерите,като и двамата са заклети комунисти и руски слуги.

А Борисов досущ и по народняшкия стил, и по тембъра на гласа си прилича на Т. Живков. Като не го гледам, все едно слушам бай Тошо.

Тоя само глупости дрънка. Да си президент не е само да можеш коремни да правиш и да водиш жена си на екскурзии , а трябва и акъл. Господ като е раздавал акъл на хората воените били на учение :)))))

Що е твоят президент? Щото и жена му не искаше да застане до него ли? Двамата нямат нищо общо. Радев е силен и стегнат - истински мъж.

Боклуците са си боклуци има един свяестен политик вие и него искате да изтриете свестните и работни българи се изнесоха останаха такава измет като теб

бсп е добре да не се съсредоточава върху народа, щото народа обеднява всеки път когато бсп се съсредоточи върху него!

това обедняване ние го наричаме "Промяна" или "Нова Визия за България"

А при ГЕРБ емигрира!За да оцелее!

ПРАВ СИ! НО ТОВА ПО ПРИНЦИП ИМ Е НЕВЪЗМОЖНО,ЗАТОВА НЕ БИВА ДА ИМ СЕ СЪРДИМ! КЛЕПТОМАНИЯТА И ОБСЕСИВНО-КОМПУЛСИВНИТЕ РАЗСТРОЙСТВА С ФИКСАЦИИ ВЪРХУ СОБСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ СА СИ БОЛЕСТИ,ТРЯБВА ПЪРВО ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТ!

дали е поканен на конгреса на олигарсите на 16ти Юни?

Президентът да им го каже в прав текст. Такива маскари сте, че доведохте едва 30% от хората до урните. "Победителите" спечелили, нищо че за тях са гласувал 1 от 11 с право на глас! При такъв резултат даже и на болшивиките на Ленин нямаше да им дойде на ум да го кажат. Останалите още по-големи бетери. И никой от всичките тях не обели и дума за това, че 1 от 6 гласували са пуснали бюлетината за турците. Което при едни парламентарни избори ще е равно на национална катастрофа.

Този семейството не може да управлява,тръгнал на партиите да дава акъли... баща му едва не уби инвалид в количка-замазаха случката. Деси кара в насрещното- даже глоба от 30 лв нямаше.Преди това полицията я гони из София. синът му се говореше че и той бил задържан....

И два шамара на братовчеда не може да удари, като му се опъва да пише къщата на свое име.

Само това ли са прегрешенията му? Говореше се... Смешен си, човеко! Повтаряш едно и също.

А не само да се съсредоточават върхусобственото си обогатяване! Все пак ние сме ги избирали и ние им плащаме, но те го забравят и се самозабравят!

ти си малко червено човече! Сега се сети че има български народ а, след като приятелката ти загуби изборите!

А не може ли поне ден без мъдри мисли и ценни указания?

Ние в Пресцентъра на Партията за българия считаме г-н Радев за напълно прав. Причината за загубените избори не е в Нас и затова смятаме да започнем да я търсим сред гласоподавателите на ГЕРБ. Един по един.

Този не е смешник. Този е тарикат. От тези, дето използват хората за да се катерят нагоре по тях. Оплаква се, че докато служел живеел по летищата. Похвално. Патриот. А онази женица, която гледаше небето и чакаше да се прибереш от полети, къде живя бе генерале? Какво разбра тази жена от живота си с теб. Заряза я и гушна хубавото Деси. А майката на децата ти , дето служеше наравно с теб по летищата ? Какво ли питам. Тя е в миналото. Сега ми се правиш на моралист.

Ко бил гушнал???????

Колко е хубаво да седиш от страни и да даваш акъл, без реално да правиш нищо...

Само не разбирам, как приравнявате ГЕРБ с червените утки. Едните свършиха огромна работа за развитието на БГ последните +/- 10 год, а другите теглиха каруцата назад с пълни сили ограбвайки за 1.5г КТБ с 3.5 милиарда лв, които тъпия бг народ плати и пак дава гласа си за същите тези червени утки. Егати и простотията.

Език мой враг мой ! Почва да ми писва от този палячо !! Та нали единствени за теглото и мизерията на народа са ГЕРБ+ БСП и другите около тях !! Това е все едно да вкараш вълка да пази стадото !!

Измислен герой.

Така е. И абсурден министър-председател начело на абсурдно правителство и абсурден и безполезен парламент, пълен с неграмотници и дебеловрати бившу сикаджии.

Е то и президент и министър председател са българи. С такъв материал, такива и управляващи. Но Борисов поне му се получават някои неща, а прецедентчето какво е направил до момента за България? НИЩО

Тоя защо си мисли,че около него се върти земното кълбо и ако не е той с "мъдрите" си съвети държавата ще пропадне.Но какво друго да прави освен да прелива от пусто в празно.Все пак трябва с нещо да се занимава извън екскурзиите с жена си.

А Бойко Борисов е много мъдър, образован, мисли само за просперитета на България, не получава инструкции от чужди посолства, единствената му мисъл е че е на власт, за да работи за българския народ и тн, така ли? :)))

Дано си си ги изпил.

Ще им е много трудно да се съсредоточат върху народа, за който не им пука въобще. И Герб и Бсп, а за Дпс да не говорим, се интересуват само от собственото си забогатяване, а държавата е само средство.

Тоя чукундур се сети за "народа", щото му е изгодно да не говори за това как ГЕРБ им го вкараха до сливиците!!! Тоя паляк го наричам само с една дума-"преЦедент" !!

почна да обръща и върти палачинката.Ма той можел и да мисли самостоятелно.Нема го вече Иво.

Трябваше г-н Плевнелиев да се кандидатира за Президент. Къде е над нивото на този старшинка...

Президента и скачате като зашеметени зайци в дупката. По-спокойно няма да стане никога президент "човека от народа"

Ми че те друго не могат! И БСП, и ГЕРБ и вся паплач в Парламента не правят нищо друго, освен да гледат в паницата на съседа си по седалка и да се лаят един друг. Народа? Кучета го яли!

PEYTSCH

Ало, мини т.ж.-формат...„Дайте да дадем“ можеш да кажеш на на твойте ... Не се прави на велик над всички, щом си само на част от една залязваща утайка....

Г-н Президент, не мислите ли, че това Ви обръщение е много закъсняло и лицемерно. До изборите имахте съвсем други обръщения и много открито помагахте на една партия БСП-БКП, а сега сменихте изказа си и прокламациите си. Това президенте е низко и долно и първо трябва да се извините на народа за намесата ви в изборите и след това да отправяте предложения за съвместни действия. И ако ви послушат и положат усилия за съвместни действия ГЕРБ и БСП, кого ще критикувате ако действията им не съвпадат с вашите виждания?!

Айде почна се предизборната кампания за местни избори.... Между другото и Хасан Азис много го уважава.. не го посреща а го чака в своя конак- кметство Кърджали.

А бачи Бойко Борисов какъв е? Какво прави той?

поредна безсмислена лакърдия е пуснал-"дайте да дадеТЕ, бла-бла-бла..." имах огромно уважение към всички видове пилоти-граждански, военни, селскостопански, пилоти на хеликоптери...този индивид ме разколеба тотално! да се надяваме, че този е именно изключението, което потвърждава правилото, че пилотите са умни хора и са пичове!

Да, в училището, в образованието е много добре да се инвестира. Големият проблем е, че тази инвестиция отива в полза на Германия, Англия, Франция а вече и Полша, Чехия дори Румъния, защото младите образовани българи отиват да работят и да създават там. В България остават само тези, които са некадърни, необразовани и стари.

Този парашутист от руското посолство само с ГЕРБ се занимава. Нашия Велик държавен ръководител Г-н Борисов да не го е назначил за зам председател на ГЕРБ..ха.ха.ха

Радев е избран за президент от 2 063 032 българи

ай стига. Изборите бяха фалшифицирани..Че толкова гласуваха за всички партии..ха.ха посмали манго.

ахаа...ами мъртвите души...те само за Цецка ли гласуваха...или пак опашата червена лъжа

PEYTSCH

Сиктир. Никой не го е познавал, дори свахата Нинова. И куцо магаре без име да беше пак щяхте да си го изберете...

ЕПМ с тия тъпизми дето ни сервираш.

ЯМХ... и поздрави мама .... ще ти ставам баща ..ха.ха знаеш ли.

обикновен човек съм но не искам изобщо тия мръсници нареклисе социалисти да се съсредоточават върху моето битие .... Не искам и меда им ... жилото вече съм го опитал !

Споко , Бацко те е взел на отчет , ше те орани , ше те напои ,е за тризонет нема чак да те класира , но селски туризъм може и да докопаш.

не искам празноглавецо , и нищо даром не съм искал и получавал . Искам само дървенето на Посрано да продължи докато на се самоизядът ... това искам Анадъм на капуш ?

Абе сега , като Цецо не работи активно и всеотдайно , кой рани тролчетата герберски , сам Бацко с джипа ли се е заел?

никой не ги "рани". кутевчетата-червенотиквеничета изплюскаха цялата тролска лапачка!

я ми кажи къде изчезнаха ...Инфо , Пройчо , Ред атака ,Гордия европеец , Митко Пешев ....и т.н Изглежда няма денги а ???

Вече ще са интелигентни и образовани писачите на ГЕРБ. Сменен е стила, бягайте на училище за злобни неграмотници. И Веско Маринов не е актуален. Скачате като гърмени зайци като чуете името на Президента.

Беше се покрил след изборите кат спаднал хуй под юрган...

Млъквай смърдел. След загубата на изборите вече не си фактор. По-добре последвай Нинова и си подай оставката.

Доколкото си спомням ви поряза гербаджийчетата , не ми е известно да е губил , пък то и от вас.

Говоря за плъха като част от БСП.

Народ ли бе да го опишеш ------------------------------------- ний бяхме селяни, които миришеха на лук и вкиснало, и под мустаците увиснали живота псувахме сърдито.

ти от кое племе си, индианецо помиярски? команч ли си или пък си зулус, къф си ти изобщо, дето си позволяваш да лаеш по народа?

За съжаление , голямо , от същото , но това не ми пречи да се разграничавам от простотията и тъпотията. Държа се малко в страни.

не, тролче помиярско, не ти личи изобщо, че си "малко встрани(пише се слято!!!)". напротив, много си навътре в простотията!

Отчитайки че в Герб не останаха бушони, а в БСП опозиционните бушони изгоряха, Президента е прав, но да не стане както в стария виц. Спално купе, пътника на горното легло чува – Ха сега ти отгоре, ха сега аз отгоре. Любопитен за каква поза става дума погледнал надолу - Два старци се опитват да затворят куфара. Дали народа иска да бъде в позицията на куфара - хахахах

Ха ха. Президента-коментатор. Бойко пише историята, а потника коментира. Настръхвам като си помисля че този е бил шеф на ВВС.

цецо ама ти си вече в историята, кво коментираш от обора ?

Чукча читател , не писател. Чете още Винетуто.

Днес свинята майка не е изпрасила нищо по медиите и е командировала фатмака за говарител

Кой пише сега домашното на Радев след Иво Христов, но стилът е отново ала бай Тошо от 80-те.

Лилянка .

-к-у-х-а-в-е-л-н-и-к

Румба, кажи колко човека от НСО охраняват Дебелян! Нали са на твое подчинение ... Или май на ти е удобно да го споделиш пред хора, които събират капачки за кувьози!

Народ , който не може сам да отвоюва и отстоява правата си , си заслужава съдбата - Боцко се казва.

"Народът" ми звучи много абстрактно.

По-скоро помпозно , за дезориентирано племе.

Радев, реши ли вече дали ще ходиш на конгреса на БСП?

Той ще проводника му към медиите и народа .

Учудвам се как за вече повече от две години този няма едно интервю на живо без да са му дали предварително въпросите. Как избягва да ходи и в НС. Едно е да лъжеш и манипулираш простолюдието с наизустени речи и опорни точки друго е да излезнеш и да отговаряш на всякакви въпроси неподготвен. Защо ли избягва това??

Задаващите въпросите не са му на нивото.:)

Днес е празник! Президентът спомена и БСП! Направо съм шокиран!

Това е баси популиста долен :(

Мунчо, Мунчо каквото и да говориш, думата ти вече няма никаква тежест. Ще останеш в историята като най-простоватия президент, който сме имали...

Ами те, особено ГЕРБ вече се съсредоточават! Повишават отново цените на тока и парното!

ГЕРБ повишават цената на тока, произведен от частните централи на БСП ;) Интелект на маруля, бате!

Бем го и простио народ , особено ония 70-те процента.