Коментари - След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ | Днес.dir.bg

След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ

Кенет Смит е един от двамата мъже, на които е платено по $1000, за да убият жена от името на задлъжнелия й съпруг

Обратно в новината

Коментари - След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ | Днес.dir.bg

Коментари

ПутяРаша сибирския кръволок е специалист по убиване да му се обадят на масовия убиец в маЦква у кремля .

Боклук!

И това не могат кът хората да направят мършите

Това е една деградирала и изостанала държава, която е развила САМО едно направление - технологиите, но все повече с употреба във вреда на човечеството. Поради безкрайното финансиране на технолоично развитие с долари без обезпечение това е постигнато, но се оказва в безразсъдно голяма степен във вреда на човечеството. Айнщайн е казал, че когато развитието на технолоиите изпревари развитието на морала на обществото, това ще означва крах. Свидетели сме именно на този крах. Конкретно за убийството като наказание: това е примитивно действащо общество. Въпреки дивашкият подход в наказанието (а може би именно и поради него) престъпността в САЩ отдавна надмина тази в изостанала Русия и останалия индустриялен свят. Убийствата с онестрелно оръжие в САЩ на лава от населението са 700 пъти повече от примерно в Южна Корея, каквато статистика наскоро бяха изкарали за сравнение. Та това е падение!!!! Време е за разграничаване от САЩ. Тъкмо се разраничихме и от Русия и ще бъде подхдящ момент да се концетрираме върху Българя, което е наш дълг. върху ЕС, към който принадлежим! Но не към този с предатели в полза на САЩ като Урсула, Шолц и Киро Простото...

Ще задушават с газ. Все едно не могат по друг начин. Да му режат главата с меч викайки Аллах акбар.

Абе направо да го маат с мотиката у туквата(не боко тиквата)!

или да души дудета/подки/

Извратени и интернешанъл килари! То не бяха инжекции, атомни бомби, войни, убийства на индианци, играчки и химикалки над България осакатява щи деца!

И нашите политици лакеи изпълняват всички желания на тези разпълвачи на войни военнолюбци и убийци Егати демокрацията

Какво му мислят да изпие калиев цианит или казано цианкалий и е готов мъртъв като бобулечка

Тоя на снимката не е ли Любо Нейков?

Явно води двойнствен живот - тук комик, там наемен убиец:)

че в САЩ общият брой на огнестрелните оръжия (армия + частни лица) е 7 (седем !) пъти по-висок от този на всички (официални) армии по света взети заедно. И тези оръжия доста усърдно се употребяват с САЩ, както е известно. Сега по обратната логика трябва ли да се смята, че не им стига акъл да умъртвят някого без да го гръмнат, и да го мъчат по този начин??

Нашите КДС ари също са опитни в убийствата, достойни ученици на КГБ, разстреляха елита на Нългария, удавиха своя лидер Трайчо Костов в каца с лайна, убиха Георги Марков с чадър и отровна сачма, опитаха да убият Папата, че е бил поляк и антикомунист, убиха куп либийски хлапета със СПИН,….сега техен копелдак ще ръководи София???

Поета терорист и руски диверсант го е казал: “разстрел и след разстрела черей, Това е толкоз просто и логично”

... този "поет терорист" е носител на Междунардната награда за мир през 1952 г. (посмъртно) и неговата поезия е преведена на 72 езика! А твоите лайняни словоблудства "умират" за секунди и не оставят никаква следа ...

дипломът за наградата му е подписан лично от Фредерик Жолио-Кюри, но на теб това име нищо не говори, нали?

Кървавото кремълско джудже е професор в убийствата, има богат арсенал от техники: полонии, новичок, скокове от високо, самолетни експлозии, предизвикан инфаркт, авомобилни катастрофи, самоубийства, тровене, …

Кървавото кремълско джудже е професор в убийствата, има богат арсенал от техники: полонии, новичок, скокове от високо, самолетни експлозии, предизвикан инфаркт, авомобилни катастрофи, самоубийства, тровене, …

Путин е велик ма утко непоръбена

Демокрация :)

Сащ и Израел разнасят демокрация по целия свят, първите директно а вторите като сиви кардинали! И само за тях никакви правила не важат и си правят каквото си искат! Спортното смъртно наказание няма да коментирам, но защо като е получил такова е държан 35 години? Колко струва единична килия и храната му и охраната му за този период? И какво хуманно може да има в едно убийство? Колко струват тези екзекуции? Половината от публиката им е от държавни и политически лица,които получават заплата за да кибичат на убийство на убиец! На погребение на някой герой защо ги няма? Най-евтино и бързо е с куршум, но явно се търси друг ефект! Сбъркана и окачена работа!

Ха, този ми прилича на Зарко Клинков кандидат от ПП за район Витоша. https://spasisofia.org/ekip/zarko-klinkov/

Ми що не са искали от руснаците Новичок, когато е за убиване на някой, търси руснаци.

За фащисаните говорим :)

те имат и ноу-хау за полет отвисоко, взривове на още по-високо и прочее. Ама в отровите са ненадминати.

А бе Любо, а бе Нейков защо така бе Миме?

Не знам защо, но този адски ми прилича на Любо Нейков... :)))

Въздухът е 80% азот...

Този е досущ като наш Чеци

Прилича наистина. Само че тоя Чеци го осъдиха без доказателства, че той е убиецът. Бил спал с жертвата и телефонът му бил в района.

Обесването е един добър вариант, още повече, че 2-3 щата още го практикуват. Пускат те да паднеш от изчислена височина, така че, силата от удара да ти строши врата. Губиш съзнание веднага, мозъкът умира след 5 минути, след 20 минути сърцето спира и те обявяват за мъртъв. Бесят с памперси, щото след прекъсването на гръбначния мозък, всички сфинктери отпускат. Ама това се случва при повечето екзекуции. Смъртта е мръсен бизнес…

Ама то тук идеята тия изверги да умират по няколко пъти за да получат истинско възмездие близките на жертвите. Дали пък в САЩ не могат да сложат една инжекция като хората???? Страшна гавра е с осъдените на смърт чрез инжекция в САЩ в последните години. Никой не може да ме убеди, че не е нарочно.

Опити. Не вярвям да не могат да призведат барбитурати сами.

Не забравяйте че има човек сядал 2 пъти на електрическия стол. Разстрел - най ефективния и безотказен метод.

Най-ефективен винаги е бил разделянето на главата от тялото. При другите винаги има мминимален риск да оцелее...

Тоя прилича на нашия Толуп май?

Доколкото аз знам - може и да бъркам, но в Щатите ако осъденият оцелее след опит за екзекуция, наказанието отпада и трябва да го освободят! Но тоя са го подкарали до откат....ако бъркам, моля да ме поправите!

Това е било във Франция навремето, и то при употреба на гилотина. Парадоксално, в историята има такъв оцелял. Ножът се е спрял в някакъв нит по водача, точно като му е опрял врата. В Англия навремето също са ги опростявали, ако оцелеят при екзекуция. Ама там се е практикувало бесене с “късо пускане”, където е отнемало 20-40 минути да умреш, особено ако палачът е бил пиян. Има известна история с една жена, която се е казвала Мери. След като са я обесили, се е събудила в каруцата с възпалено гърло, но жива. В последствие, отворила кръчма в Шотландия, която се е казвала “При обесената Мери”. Била е пълна непрекъснато :). За съжаление, в съвременния свят “мъртъв значи мъртъв”. Екзекутират те, докато не умреш. Наскоро излязоха ужасяващи доклади от затвори с центрове за екзекуции. Хора, които ги пържат по няколко пъти на стола, Разни инжекции, които не могат да уцелят вените, щото на лекарите е забранено да убиват хора и системите слагат фелдшери, химикали, които не убиват…

Къде е Хелзинкският комитет да се разправи с тях?! Аз искам да разбера въпросният съпруг не е ли бил осъден все пак.

Американците са си садисти, както и да го погледнеш...

Мара ба

Аха!

ПИПО

Извратена работа. Куршум в главата и приключва на секундата.

Демокрация, сър - да се опитваш да умориш някой неколкократно изпробвайки всякакви методи върху него, като преди това го държиш 35 години заключен да чака. Егати пропорционалността в правораздаването. И тоя не е единствен случай във ФАЩ. Ми това не е правосъдие, а изродщина.

Той не че не е заслужил да го дерат жив... Ама ако ще говорим за хуманно наказание си прав.

Извинете, след като в Америка и Русия има смъртни наказания, защо в България няма? Да припомня, те се прилагат при не човеци, извършили ДОКАЗАНО убийства с жестокост и незаслужаващи никаква милост. Ние нямаме ли си такива?

В Русия няма смъртно наказание...

А няма бе.. Скок от прозорец и Новичок?

Виж че 100% от тровените с новичок оцеляват.

Разбирам желанието (и нуждата ) екзекуциите да са хуманни (колкото и безумно да е само по себе си "хуманна екзекуция) и да се търси безболезнен и "плавен" вариант ... но колкото по-плавен и щядящ е - толкова рискът от провал и точно обратния ефект - страшни мъки е по-голям ... Куршумът е доста по-добър , бърз и неизбежен ефект (но да , по-кърваво е като гледка ) .

В голяма грешка си, екзекуцията с инжекция е инквизиция, защото първо те обездвижват, после ти пускат течен огън във вените. Инквизицията може да продължи и час.

Сегашната процедура в Америка за екзекуции с летална инжекция включва 3 етапа. С първата игла те упояват (мисля, че беше някакъв барбитурат), след като си заспинкал добре ти бият втората игла - някаква форма на кураре, която ти парализира дишането и накрая, с калиев хлорид (ако не бъркам), ти спират сърцето. И след 20-на минути те обявяват за умрял. Това е, че повечето от тези вещества не можеш да се снабдиш официално в Щатите, и властите там се чудят с какво да ги заместват… Няма “течен огън във вените”. Процесът е бил така измислен, че да умреш в съня си, без да почустваш каквото и да е. Ама на практика, има проблеми. От най-различно естество.

най добре за осъдения е гилотина, ама пък не е добре за психиката на изпълняващите

Убийстово е отмъщение, не е нааказание!

Нееее ... Наказание е в случая. Стига с тези джендъризми

освободете любо нейков бе изроди !

една фирма има право да ги произвежда (познато ли ви е) и имаха проблеми и в резултат дефицити . файзер забраниха да ползват техни продукти да се ползват за съставки на инжекцията (мисля че от там дойде проблема ) . една инжекция струва хиляди долара . тоя не е пъвия случай , имало е някакъв дето 45 мин не е искал да умре

Да му сложат един бустер и да изчакат няколко месеца....

Поета - терорист го е казал: “Разстрел и след разстрела червеи, Това е толкоз просто и логично”

И тези се имат за стожери на демокрацията и правата на човека

Да, всеки човек има право срещу 1000$ да убие някой.

Ми да го гръмнат бе, 50 хиляди на година така си заминават !

Да пробват с гозбите на тъщата, няма как да оцелее след тях.

Много не ми ОК е това, какъвто и изрод да е. Той вече е "умрял" един път. Това да се чудиш как да убиеш чавешко същество ми е непонятно. Непонятно ми е и как тия които изпълняват присъдите се прибират вечер и целуват децата си. Не, не, не съм божа кравичка, вероятно мога да умъртвя човек ако е заплаха за семейството ми, но да убиеш преднамерено обездвижен човек ми е непонятно.

Този за 1 840 лв. (по курса за деня) е готов да убие непознат невинен човек. Този е приключил с чивечеството много отдавна. Остава да го пуснем да вилнее, да го заключим някъде и да го дундуркаме цял живот или някой да му резне зелката (и аз лично не бих могъл, но има хора за всичко - можем да държим един убиец жив за да убива другите и няма да се налага да се прибира вечер и да си целува децата).

Ами да го пуснем да убие твоето дете за 1800 лв и да видим какво ще ти е мнението след това, а?

Не става дума за пускане бе човек. Хвърляй му един хляб седмично в килията и това е. Не ми е кеф обмислянето на варианти как да се убие човек, пък макар и урод. Друсай го с прозак, с ксанакс, дръж го в килията. Да си пукне там. Ама да го се чудиш как да го умъртвиш ми идва в повече.

Дам, виждаме какво се случва в България. Чел ли си за Момата? Ако не си, прочети. Онзи, който смята, че може да убие за 1000 долара не заслужава да живее! Тези изверги не разбират от снизходителност! Не заслужават да живеят! За това те съветвам да се поставиш на мястото на родителите на жертвите. И пак коментирай. Ако ти си родител на измъчвано и изнасилено дете с голи ръце ще го дереш изрода! Това е част от човешката природа. И трябва да има реципрочност в наказанията!

това не е наказание, не е възмездие - това е садизъм!!!

Това е наказание на садист. При положение че не заслужава никаква милост. Не е ли милост да го храним до живот? А да излезе предсрочно?

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:---->> http://gg.gg/medicbg

Не е имал късмет нещо

Любо Нейков изглежда доста щастлив, че ще го приключат с азотен газ!

предпочитам с райски газ. Също е на азотна основа.

Здрасти, Любо!

Да спрат да му дават храна и вода и сам ще пукяса. А те какво правят обгрижват го, докато измислят как да го уморят.

Дънкан МакКлауд е тва,аматьориии!

Кво му е на класическото обесване? 5 лева въже.

Свобода за Любо Нейков! Оставете човека! Никому нищо не е направил.

Новият Распутин... Но в миналото, ако въжето на осъдения на смърт се скъса, следва помилване. И след 35 години не вярвам роднините да са толкова гневни, че още да искат смърт. Макар че...

Тук е лесно. При нас се спъват и падат по бетонните стъпала...смъртоносно.

Коментари - След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ | Днес.dir.bg

След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ

Кенет Смит е един от двамата мъже, на които е платено по $1000, за да убият жена от името на задлъжнелия й съпруг

Обратно в новината

Коментари - След неуспешна инжекция в Алабама правят нов опит да екзекутират смъртник - този път с азотен газ | Днес.dir.bg

Коментари

ПутяРаша сибирския кръволок е специалист по убиване да му се обадят на масовия убиец в маЦква у кремля .

Боклук!

И това не могат кът хората да направят мършите

Това е една деградирала и изостанала държава, която е развила САМО едно направление - технологиите, но все повече с употреба във вреда на човечеството. Поради безкрайното финансиране на технолоично развитие с долари без обезпечение това е постигнато, но се оказва в безразсъдно голяма степен във вреда на човечеството. Айнщайн е казал, че когато развитието на технолоиите изпревари развитието на морала на обществото, това ще означва крах. Свидетели сме именно на този крах. Конкретно за убийството като наказание: това е примитивно действащо общество. Въпреки дивашкият подход в наказанието (а може би именно и поради него) престъпността в САЩ отдавна надмина тази в изостанала Русия и останалия индустриялен свят. Убийствата с онестрелно оръжие в САЩ на лава от населението са 700 пъти повече от примерно в Южна Корея, каквато статистика наскоро бяха изкарали за сравнение. Та това е падение!!!! Време е за разграничаване от САЩ. Тъкмо се разраничихме и от Русия и ще бъде подхдящ момент да се концетрираме върху Българя, което е наш дълг. върху ЕС, към който принадлежим! Но не към този с предатели в полза на САЩ като Урсула, Шолц и Киро Простото...

Ще задушават с газ. Все едно не могат по друг начин. Да му режат главата с меч викайки Аллах акбар.

Абе направо да го маат с мотиката у туквата(не боко тиквата)!

или да души дудета/подки/

Извратени и интернешанъл килари! То не бяха инжекции, атомни бомби, войни, убийства на индианци, играчки и химикалки над България осакатява щи деца!

И нашите политици лакеи изпълняват всички желания на тези разпълвачи на войни военнолюбци и убийци Егати демокрацията

Какво му мислят да изпие калиев цианит или казано цианкалий и е готов мъртъв като бобулечка

Тоя на снимката не е ли Любо Нейков?

Явно води двойнствен живот - тук комик, там наемен убиец:)

че в САЩ общият брой на огнестрелните оръжия (армия + частни лица) е 7 (седем !) пъти по-висок от този на всички (официални) армии по света взети заедно. И тези оръжия доста усърдно се употребяват с САЩ, както е известно. Сега по обратната логика трябва ли да се смята, че не им стига акъл да умъртвят някого без да го гръмнат, и да го мъчат по този начин??

Нашите КДС ари също са опитни в убийствата, достойни ученици на КГБ, разстреляха елита на Нългария, удавиха своя лидер Трайчо Костов в каца с лайна, убиха Георги Марков с чадър и отровна сачма, опитаха да убият Папата, че е бил поляк и антикомунист, убиха куп либийски хлапета със СПИН,….сега техен копелдак ще ръководи София???

Поета терорист и руски диверсант го е казал: “разстрел и след разстрела черей, Това е толкоз просто и логично”

... този "поет терорист" е носител на Междунардната награда за мир през 1952 г. (посмъртно) и неговата поезия е преведена на 72 езика! А твоите лайняни словоблудства "умират" за секунди и не оставят никаква следа ...

дипломът за наградата му е подписан лично от Фредерик Жолио-Кюри, но на теб това име нищо не говори, нали?

Кървавото кремълско джудже е професор в убийствата, има богат арсенал от техники: полонии, новичок, скокове от високо, самолетни експлозии, предизвикан инфаркт, авомобилни катастрофи, самоубийства, тровене, …

Кървавото кремълско джудже е професор в убийствата, има богат арсенал от техники: полонии, новичок, скокове от високо, самолетни експлозии, предизвикан инфаркт, авомобилни катастрофи, самоубийства, тровене, …

Путин е велик ма утко непоръбена

Демокрация :)

Сащ и Израел разнасят демокрация по целия свят, първите директно а вторите като сиви кардинали! И само за тях никакви правила не важат и си правят каквото си искат! Спортното смъртно наказание няма да коментирам, но защо като е получил такова е държан 35 години? Колко струва единична килия и храната му и охраната му за този период? И какво хуманно може да има в едно убийство? Колко струват тези екзекуции? Половината от публиката им е от държавни и политически лица,които получават заплата за да кибичат на убийство на убиец! На погребение на някой герой защо ги няма? Най-евтино и бързо е с куршум, но явно се търси друг ефект! Сбъркана и окачена работа!

Ха, този ми прилича на Зарко Клинков кандидат от ПП за район Витоша. https://spasisofia.org/ekip/zarko-klinkov/

Ми що не са искали от руснаците Новичок, когато е за убиване на някой, търси руснаци.

За фащисаните говорим :)

те имат и ноу-хау за полет отвисоко, взривове на още по-високо и прочее. Ама в отровите са ненадминати.

А бе Любо, а бе Нейков защо така бе Миме?

Не знам защо, но този адски ми прилича на Любо Нейков... :)))

Въздухът е 80% азот...

Този е досущ като наш Чеци

Прилича наистина. Само че тоя Чеци го осъдиха без доказателства, че той е убиецът. Бил спал с жертвата и телефонът му бил в района.

Обесването е един добър вариант, още повече, че 2-3 щата още го практикуват. Пускат те да паднеш от изчислена височина, така че, силата от удара да ти строши врата. Губиш съзнание веднага, мозъкът умира след 5 минути, след 20 минути сърцето спира и те обявяват за мъртъв. Бесят с памперси, щото след прекъсването на гръбначния мозък, всички сфинктери отпускат. Ама това се случва при повечето екзекуции. Смъртта е мръсен бизнес…

Ама то тук идеята тия изверги да умират по няколко пъти за да получат истинско възмездие близките на жертвите. Дали пък в САЩ не могат да сложат една инжекция като хората???? Страшна гавра е с осъдените на смърт чрез инжекция в САЩ в последните години. Никой не може да ме убеди, че не е нарочно.

Опити. Не вярвям да не могат да призведат барбитурати сами.

Не забравяйте че има човек сядал 2 пъти на електрическия стол. Разстрел - най ефективния и безотказен метод.

Най-ефективен винаги е бил разделянето на главата от тялото. При другите винаги има мминимален риск да оцелее...

Тоя прилича на нашия Толуп май?

Доколкото аз знам - може и да бъркам, но в Щатите ако осъденият оцелее след опит за екзекуция, наказанието отпада и трябва да го освободят! Но тоя са го подкарали до откат....ако бъркам, моля да ме поправите!

Това е било във Франция навремето, и то при употреба на гилотина. Парадоксално, в историята има такъв оцелял. Ножът се е спрял в някакъв нит по водача, точно като му е опрял врата. В Англия навремето също са ги опростявали, ако оцелеят при екзекуция. Ама там се е практикувало бесене с “късо пускане”, където е отнемало 20-40 минути да умреш, особено ако палачът е бил пиян. Има известна история с една жена, която се е казвала Мери. След като са я обесили, се е събудила в каруцата с възпалено гърло, но жива. В последствие, отворила кръчма в Шотландия, която се е казвала “При обесената Мери”. Била е пълна непрекъснато :). За съжаление, в съвременния свят “мъртъв значи мъртъв”. Екзекутират те, докато не умреш. Наскоро излязоха ужасяващи доклади от затвори с центрове за екзекуции. Хора, които ги пържат по няколко пъти на стола, Разни инжекции, които не могат да уцелят вените, щото на лекарите е забранено да убиват хора и системите слагат фелдшери, химикали, които не убиват…

Къде е Хелзинкският комитет да се разправи с тях?! Аз искам да разбера въпросният съпруг не е ли бил осъден все пак.

Американците са си садисти, както и да го погледнеш...

Мара ба

Аха!

ПИПО

Извратена работа. Куршум в главата и приключва на секундата.

Демокрация, сър - да се опитваш да умориш някой неколкократно изпробвайки всякакви методи върху него, като преди това го държиш 35 години заключен да чака. Егати пропорционалността в правораздаването. И тоя не е единствен случай във ФАЩ. Ми това не е правосъдие, а изродщина.

Той не че не е заслужил да го дерат жив... Ама ако ще говорим за хуманно наказание си прав.

Извинете, след като в Америка и Русия има смъртни наказания, защо в България няма? Да припомня, те се прилагат при не човеци, извършили ДОКАЗАНО убийства с жестокост и незаслужаващи никаква милост. Ние нямаме ли си такива?

В Русия няма смъртно наказание...

А няма бе.. Скок от прозорец и Новичок?

Виж че 100% от тровените с новичок оцеляват.

Разбирам желанието (и нуждата ) екзекуциите да са хуманни (колкото и безумно да е само по себе си "хуманна екзекуция) и да се търси безболезнен и "плавен" вариант ... но колкото по-плавен и щядящ е - толкова рискът от провал и точно обратния ефект - страшни мъки е по-голям ... Куршумът е доста по-добър , бърз и неизбежен ефект (но да , по-кърваво е като гледка ) .

В голяма грешка си, екзекуцията с инжекция е инквизиция, защото първо те обездвижват, после ти пускат течен огън във вените. Инквизицията може да продължи и час.

Сегашната процедура в Америка за екзекуции с летална инжекция включва 3 етапа. С първата игла те упояват (мисля, че беше някакъв барбитурат), след като си заспинкал добре ти бият втората игла - някаква форма на кураре, която ти парализира дишането и накрая, с калиев хлорид (ако не бъркам), ти спират сърцето. И след 20-на минути те обявяват за умрял. Това е, че повечето от тези вещества не можеш да се снабдиш официално в Щатите, и властите там се чудят с какво да ги заместват… Няма “течен огън във вените”. Процесът е бил така измислен, че да умреш в съня си, без да почустваш каквото и да е. Ама на практика, има проблеми. От най-различно естество.

най добре за осъдения е гилотина, ама пък не е добре за психиката на изпълняващите

Убийстово е отмъщение, не е нааказание!

Нееее ... Наказание е в случая. Стига с тези джендъризми

освободете любо нейков бе изроди !

една фирма има право да ги произвежда (познато ли ви е) и имаха проблеми и в резултат дефицити . файзер забраниха да ползват техни продукти да се ползват за съставки на инжекцията (мисля че от там дойде проблема ) . една инжекция струва хиляди долара . тоя не е пъвия случай , имало е някакъв дето 45 мин не е искал да умре

Да му сложат един бустер и да изчакат няколко месеца....

Поета - терорист го е казал: “Разстрел и след разстрела червеи, Това е толкоз просто и логично”

И тези се имат за стожери на демокрацията и правата на човека

Да, всеки човек има право срещу 1000$ да убие някой.

Ми да го гръмнат бе, 50 хиляди на година така си заминават !

Да пробват с гозбите на тъщата, няма как да оцелее след тях.

Много не ми ОК е това, какъвто и изрод да е. Той вече е "умрял" един път. Това да се чудиш как да убиеш чавешко същество ми е непонятно. Непонятно ми е и как тия които изпълняват присъдите се прибират вечер и целуват децата си. Не, не, не съм божа кравичка, вероятно мога да умъртвя човек ако е заплаха за семейството ми, но да убиеш преднамерено обездвижен човек ми е непонятно.

Този за 1 840 лв. (по курса за деня) е готов да убие непознат невинен човек. Този е приключил с чивечеството много отдавна. Остава да го пуснем да вилнее, да го заключим някъде и да го дундуркаме цял живот или някой да му резне зелката (и аз лично не бих могъл, но има хора за всичко - можем да държим един убиец жив за да убива другите и няма да се налага да се прибира вечер и да си целува децата).

Ами да го пуснем да убие твоето дете за 1800 лв и да видим какво ще ти е мнението след това, а?

Не става дума за пускане бе човек. Хвърляй му един хляб седмично в килията и това е. Не ми е кеф обмислянето на варианти как да се убие човек, пък макар и урод. Друсай го с прозак, с ксанакс, дръж го в килията. Да си пукне там. Ама да го се чудиш как да го умъртвиш ми идва в повече.

Дам, виждаме какво се случва в България. Чел ли си за Момата? Ако не си, прочети. Онзи, който смята, че може да убие за 1000 долара не заслужава да живее! Тези изверги не разбират от снизходителност! Не заслужават да живеят! За това те съветвам да се поставиш на мястото на родителите на жертвите. И пак коментирай. Ако ти си родител на измъчвано и изнасилено дете с голи ръце ще го дереш изрода! Това е част от човешката природа. И трябва да има реципрочност в наказанията!

това не е наказание, не е възмездие - това е садизъм!!!

Това е наказание на садист. При положение че не заслужава никаква милост. Не е ли милост да го храним до живот? А да излезе предсрочно?

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много сперма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба:---->> http://gg.gg/medicbg

Не е имал късмет нещо

Любо Нейков изглежда доста щастлив, че ще го приключат с азотен газ!

предпочитам с райски газ. Също е на азотна основа.

Здрасти, Любо!

Да спрат да му дават храна и вода и сам ще пукяса. А те какво правят обгрижват го, докато измислят как да го уморят.

Дънкан МакКлауд е тва,аматьориии!

Кво му е на класическото обесване? 5 лева въже.

Свобода за Любо Нейков! Оставете човека! Никому нищо не е направил.

Новият Распутин... Но в миналото, ако въжето на осъдения на смърт се скъса, следва помилване. И след 35 години не вярвам роднините да са толкова гневни, че още да искат смърт. Макар че...

Тук е лесно. При нас се спъват и падат по бетонните стъпала...смъртоносно.