След необичайна церемония: Петър Хиала е новият премиер на Чехия (видео)

Президентът ръководи церемонията от инвалидна количка и зад прастмасова преграда

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чехите си избрали професор с три деца да ги управлява.А ние?

Това е истинска-ПАРОДИЯ!!! ОТВРАТИТЕЛНО:МАСКИ,СКАФАНДРИ,КЛЕТКИ...!!! ИМАЛ-“ПОЛОЖИТЕЛЕН ТЕСТ ЗА НЕЩО,НЯМАЛ СИМПТОМИ,НЕ Е БОЛЕН...И ВСИЧКО ТОВА!!! АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ-САТАНИ,ИСКАТ ДА СВИКНЕМ,ДА ПРИЕМЕМ ТОВА ЗА НОРМАЛНО!!! ТРИБУНАЛ И ПУБЛИЧНИ ЕКЗЕКУЦИИ ЗА-АДОВИТЕ ИЗЧАДИЯ!!! ГНУСНИ-ПСИХОПАТИ!!!

Докато има в политиката червени и дърти - само назад и надолу.

За червени съм съгласен, за дърти не. От историята знаем какво сътвориха Хунвейбините.

Джордж Сорос като нареди и от парашут ще ръководят процедурата !

За малко да се разплача, когато прочетох, че са сядали да обядват само при звън на църковните камбани! Истински дисидент от дете..

Гръмки думи за свободата, колко важно нещо е за него. Ей сега има златната възможност, да покаже на дело, дали е така или само дрънка глупости!

Не дрънка глупости.

Фиала не е зелен чорап, та да дрънка глупости. Човекът е активен участник в нежната революция, когато будният чешки народ се изправи като един и завря комунягите на кучето в ауспуха.

:)))) На български - дрън-дрън-ярина! На братско-американски - бла-бла-бла! - "За мен демокрацията и свободата са неща, които смятам за справедливи още от дете" - "Основното е, че човекът създаден като свободно същество" - "Моят личен живот се слива със социалния до такава степен, че се запознах със свободата и с бъдещата ми съпруга през ноември 1989 г. И оттогава обичам и двете" Последно, господине, кога се запозна със свободата и я заобича - от създаването ти, от дете или от 35-годишната си възраст през 1989-та? Всъщност, все ми е едно. Поне е забавно. Или просто си дрънкаш - лаф да стане, електорат да се върже?

Този ми е твърде префинен - играл футбол до 40-годишен и е носил сако от 15-годишен, бляк. Що за реклама. Това ли е най-важното? Ако щат и голи да ходят - само да не крадат!

Наш лойко борисов днес ако не излъже поне 2 пъти и не открадне поне ваднъж няма да може да оживее до утр. Ще получи сърдечна криза.

Президентът на Чехия Милош Земан е "пронумерован" и "прошнурован" с цели 2 ваксини... Дано не "гръмнат" и бустрена доза, че няма да изгаряти човека...

.... то по чумаво време е имало една пръчка разстояние, този човек прокажен ли е, бяс ли има, първиятковид болен на света ли е....!? как ще го затворят като животно в зоопарк? Тази пандемия не е нищо друго освен- огромно човешко падение!!

"да лапаш ПИШКИ не е СРАМНО" А НА МЕН МИ Е ЛЮБИМО И ПРИЯТНО

Ама плащаш ли за това свое увлечение? Защото ако не плащаш хич не ми се обаждай!

Напомня ми Star Wars.

Фиала а не Хиала

Господи божи мили, това е толкова абсурдно и унизително, що за извратен мозък е измислил тази церемония, умопомрачително! Светът наистина вече не е същи, толкова прост и жесток, не е бил и в каменната ера!

Господи, Боже мили... Така се пише ма... кифло!

Щерев, много ти благодаря... бе, уместна забележка, човешко е да се греши.

Ice bucket challenge , цветан цветанов: "да подкрепим инициативи, свързани с благотворителност за деца с алтуизъм". Същата си като него. Това се нарича функционална неграмост. Функционално неграмотният умее да чете и пише, но на практика не разбира смисъла на прочетеното. Изпитва трудности при четене и попълване на документи, не разбира какво е написано в листовките на лекарствата или към указанията за употреба на домакинския уред. Освен това, при такива хора страдат и речевите умения – почти не възприема изказванията на други хора или ги приема изкривено. А също и с усилия изразява своите мисли. Пускай повече цици у инстата и бери лайка. Там ти е силата.

Имах подозрения, че не си особено интелигентен, обикновен ползвател на Google-то, потвърди ги!

Трудно е да си платен коментатор в почивните дни. Разбирам те и те съжалявам. Приеми моите виртуални прегръдки и целувки. Ако много закъсаш, обади се, търся хаускийпър на ненормирано време. Уроците по граматика ще са безплатни... КУР! Кийп юрселф позитив!

Щерев, убеден ли си, че зад тази фамилия стои мъж, звучиш ми като доста дребнава жена.

и по-големи жестокости е имало в каменната ера, тогава какви руснаци имаше - истински викинги

ПРастмасова е много силно, браво Дир.:р

КАК Е "БОЛЕН" КАТО НЯМА СИМПТОМИ, БЕ МИСИРКИ ?

Мнозина са болни и не знаят до определен момент - рак, ХИВ, хепатити...

След три дози този полу заминал си човек с цироза кара Ковид без симптоми - ако не се беше ваксинирал дали щеше са е така , питам малоумните конспиратори , и не очаквам да получа смислен отговор .

Това трябва да е пример за лидер на силна Европа... Боже Господи, нямаме шанс срещу Путин и Ердоган!!!

ПРастмасова е много силно, браво Дир.:р