След натрошени стъкла и нарязани ръце: Задържаха водач, нападнал жената на баскетболен национал

Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие, разказва Николета Ваклинова

Обратно в новината

Коментари - След натрошени стъкла и нарязани ръце: Задържаха водач, нападнал жената на баскетболен национал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато не налагат контрол по пътищата, все така ще е... Ама една педесетачка без данъци и такси в джобчето е по-примамлива от това да си изпълниш задълженията, за които им плащаме.

... всичко стана много бързо, дори нямах време да подам мигач ... а после ме биха.

От цялата случка съжалявам за човека, че му се е наложило да учи някого как не се шофира. Иначе "потърпевшата" със сигурност няма да прави повече така.

Абе нека тоя се опита мен да ме "учи" как се кара! Пак ще ни показват по сайтовете, ама той ще е с превръзки...

Пълно е с неграмотни кифли, които не признават знак, закон и предимство. Те са жени, на тях им е простено и дрън дрън дрън. За тия патки огледалото в колата служи само за гримиране! Провокират агресия с поведението си, а после реват по всички медии! Вероятно го била засякла..... А ако беше причинила ПТП и бяха пострадали деца от другата кола?

Ако имаш проблеми с нервите Ганьов отиди се лекувай. Твърде много бабаити има, които се правят на мъже пред жените. И как точно провокира галфон? Пишката ли ти намаля ако жена те засече? Пълно е с тъпи емоционално нестабилни комплексари.

лека нощ

да тикат колички с бебенца , ..на тия от женския пол.

Да е.. твой.. м.... да е..!

и тоя и тая в нормална държава са осъдени

под тая новина повече коментари отколкото за Украйна. Невероятно. Що комплекси. А за баджанака дето помете кола и сграда с Мерджана ни дума. Бе комплекси. Щото е женска, а тука са само с топки. А ако на арабията беше излязъл някой едър - друго. Един път се попиках от смех като един 50 килограмов тръгна да търси възмездие. Тошко- започна бавно да излиза от сапунерката на жена му. То милото излиза 5 минути докато си изкара телесата. После смех. Бияча бяга в кръг около колата на жена му, но още заплашва. Оня го гони, ама той огромен и бавен. Забавлявах се. Ако го беше пипнал ще му строши гръбнака, ама бавен. Е спрях го накрая. Ама със зор и увещаване.

Факт. Ко каза - Украйна?

много народ са взели книжка с пари ... елементарни неща , като почистване на снега от колата не правят. разчистят една амбразура , като на танк и карат . жените са много по агресивни от мъжете ... явно са имат лабилни нерви. Гледам как шофират и виждам какви са им отношенията ... нацията си заминава

Не е мъжка постъпка да нападне жена няма оправдание за това предполагам,че и тя е предизвикала агресията как може да засечеш някой и така да го ядосаш без дори да разбереш не си го обяснявам всекидневно виждам доста жени, които карат много зле Примерно изчаквам в кръгово колите с предимство, а тя отзад свири все едно е на сватба не съм сигурен че тази шофьорка би дала предимство на някой в кръговото после защо станало като в статията

А тази ако беше направила беля дали щяха да я задържат, защото не видяла. Ба си оправданието. Хвърляш някого в канавката и после извинявай. И това се пише като новина за пострадала. Интересно от какво, може би слабоумие.

а , ако беше жена на миньор, дали така щяхя да действат?

Мъжът й е в инвалидна количка и е баскетболист. Това, че журналята си пишат квото си искат е друг въпрос. Предлагам агресивният "мачо" не да го осъждат - веднага да бъде пратен на фронта в Украйна. Там търсят хора-тъкмо да си излива гнева-за има няма 10 мунити. После ще го взривят.

Летя, летя, аз съм тротинетка неспирна, някога бях малко момче, но сега съм голяма ЖЕНА и мажа телефона с 200.

Дива територия, само в Русия са по-диви

Всякви профани летят по пътищата. Едни са агресивни, други изключително находчиви, трети си мерят, това дето го нямат. Контрол, нулев.

Счупил и лявото стъкло , пък и нарязана дясмата ръка , която е от другата страна и на дланта, която лежи на волана и е не достъпна

На снимките е лявата ръка.

Всички Ревете срещу Убийците на Пътя, а когато някой ОШАМАРИ Убица, която за малко не е Ликвидирана ДЕЦАТА МУ - я ЗАЩИТАВАТЕ! Шизофреници ли сте?

Тоя шизофреник няма място на пътя. Не би скочил на някоя мутра, ама като видял, че е жена зад вола решил да се прави на голям! Дано да му дадат ефективна присъда .

Си вероятно някоя Бонев?

Не е това начина

Пълно е с разни кифли ,които просто не могат да карат. Любимите са ми тези, които НЕ МОГАТ ДА СПИРАТ ПРЕД ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА, Вероятно, защото после не могат да потеглят. Любими номер две са тези, които вечно мажат телефона докато шофирате...тези са наистина опасни, те са като аутисти, каквото има да става да става, нея не я интересува.

Жена в колата е като звезда в небето. Ти я виждаш, тя тебе - не. Звучи смешно, но е самата действителност.

Подобна ситуация ми се случи преди 10 дни, спирам буквално за 3 мин пред къщата на родителите ми в квартал Левски, излиза съседа и забива шило в гумата на колата ми, защото като съм спряла съм закрила гледката му към улицата. Когато му казах, че съм го видяла какво е направил изпадна в дива ярост, чак беше готов да налети да ме набие. Спукана гума, разходи по нея и т.н. Оказа се, че срещу въпросния г-н има вече две подадени жалби, за това че пука гумите на колите на хората.

И какво и е подобното ма, куха лейко. Твоят може и да е нападнал безпричинно, но другият мъж е преживял шок да претрепе семейството си заради една безотговорна, тъпа, нагла кифла

щях да се учудя, ако не си била в нарушение. 3 минути друг път, а останалите балъци ще те обикалят, разбира се, важното е на теб да ти е удобно, другите да се... таковат, те са шушумиги.

ако е пред къщата на вашите няма как да му закриеш гледката. Май е пред гаража му и то за около поне 30-60 минути. Абе не трябва да ти пука гумата, но все пак гараж е. И двамата сте виновни.

Не шест години 16 трябва да лежи комплексара ще ходи да се репче на жена този изрод и да се кани да я убива да отиде да убие маика си дето го е родила такъв олигофрен

xorata sa inerveni ot skapanoto upravlenie v bg losi ne potisteni uliti birniteska daezava

Ужас. Много аресивни хора има.

Доста хора карат автомобили в София, ама не се бият по светофарите... Трябва да е било яко засичане за да изкара човека извън нерви и да тръгне да се саморазправя.. В доста случаи пускането на мигач върши чудесна работа, преди маневра... Пускането на мигач не дава предимство при престрояване. При взаимно престрояване с предимство е дясностоящия ... Праводвижещия се е с предимство, пред престрояващия се... В кръстовище с кръгово движение важат същите правила... , като 4-ти километър в София (Не може от най-вътрешна лента (лява) да пресечеш и засечеш всички участници в движението, за да излезеш през желания изход в последния момент !)

Колкото и "яко засичане" да е било, изкарването на агресия показва психологични проблеми!

А да не спазваш правилата за движение, да застрашиш живота на едно семейство какво е . Умници

И няма катаджия който да следи за тези нарушения. Докато някой с Мерцедес не помете някой с голф, но дори и тогава който има повече запалянковци е прав.

Какеа е тази глупост "яко засичане"?

Или другата крайност (на 4-ти километър) - включва се в най-външната (дясна) лента и се върти в нея, за да излезе от 3-тия или 4-тия (за обратен завой) изход. Междувременно всеки, който му се изпречи на пътя, за да излезе от следващ изход, бива освиркван ... На новото кръгово на Ляпчев и Климент Охридски сложиха ограждения в дясната лента, за да няма по две ленти "въртящи се", докато отвън става задръстване. Но то е малко и там това върши работа. Някои хора са си спечелили книжките от киндер-сюрприз и просто не знаят как се ползва кръговото ...

Тарикатче ,водачът в кръговото е с Предимство,негова работа е вкоя лента ще се върти ти си длъжен да чакаш и да влезеш когато няма кола.Не стига че си некадърен нарушител ми и със самочуствие.Селянин нали,дето му пречат правилата и задръстванията. Намалява на зелен светофар за да мине на жълто-червено и за ляв завои се изнася чак в насрещната лента.Колко сте много ако знаеш

За съжаление огромна част от българският народ ,през последните 30 години се лумпенизира.Не сме идеален народ,не отричам ,че на голяма част от народа липсва както култура ,така и възпитание ,но това беше специално отгледано поколение с влагане на много средства ,за да се постигне висока степен на лумпенизация на народа във всичски аспекти.Лумпена много по-лесно се манипулира и управлява от културния и възпитан човек,лумпена има елементарни първични желания за своето съществуване-дай му чалга ,шльокавица, чесън и всичко ще е прекрасно.Този елементарен вкус беше също целенасочено отгледан.Няма да слуша Шуберт ,Албинони, Шопен ,или вариациите на Кладерван ,или пък Дорс, Битълз, Пинк Флойд и т.н.Темата е много по-пространна и няма как да бъде изчерпана в тези коментари.Плъзгаме се по повърхността.

Като се яви пред съда, няма да го питат колко е бил ядосан.

че ако има видео колко нагло го е засичала, и едва ли само него, всички ще искате да я набиете. Пълно е д нагли мастии по пътищата, които засичат, притискат, отнемат предимство, като се правят на кьорави и тъпи. Останалите са балъци, които трябва да изчакват следващия светофар, просто защото спазват правилата. Ще излязат на пътя, тогава когато се научат да карат като хора. Добре е, че има отвреме навреме някой пич да ги вкарва в пътя. Жената на... баскетболист слабоумник. По-кухи от тях са само жените им...

нямаш капацитета да си представиш, че засичането може да е било неволнно и не така фатално, нали? Една от многото дребни грешки, които всеки шофьор допуска. Знаешли, че ти си много по-голяма заплаха от тази жена?! Не можеш да мислиш обективно и да преценяваш. Да допускаш. Ти си един непотребен мухльо. Саморазчисти се, за доброто на околните!

Е съпруга на баскетболен национал виновника ще се съди по други закони!

Ма то тая е национал, ама се оказа че не баш национал, а паранационал.

Познавам доста жени шофьорки ,които са значително по-добри от средно статистическият нашенец.Много от тях пощръкляват когато видят кола с жена ,която ги изпреварва ,независимо от причината.Дъщеря ни като всяко момиче реши след завършване на аспирантурата си в чужбина да се поглези.Как да е взе си БМВ-645-кабрио. Според мен изключително неудобна и опасна кола, но кой ме пита. Веднъж на един светофар ,до нас застава един с някакъв МЛ ,и като видя момиче зад волана пощръкля.Светна светофара зелено ,онзи даде газ ,леко поднесе , а дъщеря ми пита ,нещо от типа "Тате за триста метра ще го резна". Казах И да го остави да си чупи главата,че като го гледам може и да няма цяла единствена мозъчна клетка.Такива като него с лопата да ги ринеш.Препускат насам -натам като конници без глави.Винаги те прави ,те винаги са пряка наследници на фитипалди и на всички световни шампиони. Комплекса е голямо нещо.Той не знае на къде е ляво на къде е дясно ,но е велик.Едвам взел свидетелство за завършена селска гимназия ,не знае закона за равно-ускорителното движение и формулата за кинетичната енергия ,а те са двата фактора ,които ще го превърнат него и колата му на една монолитна купчина

Така като гледам, и дъщеря ти я друса комплекса. Ако не си бил ти до нея, са щели да си направят няколко "резвания" както тя самата се е изразила, докато някой отече в канавката или върху някоя спирка. Обърни и внимание, докато е време.

В живота няма ,"ако".Преди много години го продаде кабриото,сега кара джип. Не е тресе комплекса, обиколила е много страни ,като водач.Пътувала е сама през пустиня в близкият изток,казвала ми е как е гледала пътя ,а след това изключва светлини и двигател и вече с "тежък " волан изминава 200-300 метра много бавно ,спира на ръчна , изключила е осветлението в купето и чак тогава отваря вратат за кратко ,за да "слуша пустинята" през нощта. Даже на шега съм я питал ,дали не служи в разузнаването ,на което отвръща със смях , нещо от типа ,че не служи ,а ако служи няма да е на българското ,че тук лесно те продават

И ти и щерка ти сте парвенюта, които са ,,резнли,, доста хора. Явно наглостта и идва от тебе

Да,бе, да . Все сме ти повярвали, че ддъщеря ти като сспирантка!!! в чужбина е имала стипемдия да си купи преди тия много години бмв645 или колкото е. Ти си мислиш, ч билс, аматя явно е бишс проституткс за меин късмет сигурно луксозна, за да спечели тия пари . Осле пишеш как се шляела по пустинята Ами има тукс примет - известната Зара за която пишат днес и която се шляе по близкия изток като щерка ти, препитавайки се с нсй-древна професия . Само недей да ни убеждаваш, че щерка ти е унивррситетски преподавател -там жени нема. Идиот ли ди, глупак ли си, така ли ти е изгодно да вярваш. Но поне не се излагай публиччмо

Не се занимавай с плебса. Не могат да те разберат.

Обективно дори да го е засякла ПТП няма, значи вина няма. Може да е тъпа, арогантна, но явно от нейната глупост последствия няма, освен че на някъв му е кипнало щото му е къс "фитила". Обективно тоя мъжкар е извършил престъпление, и го грозят до 6г. зад решетките. Това е, има закон и съд. Той може на теория да е бил морално прав да я бие, ама законово е в нарушение.

Но той е арогантният

Той е защото се е държал така. Това че някой е направил нещо, което го е ядосало не му дава право да заплашва и чупи. Сега като го помотаят 2 години по съдилищата ще му дойде акъла. Не вярвам да го осъдят ефективно. И да попитам ако засеклия беше някой бабанка, дали щеше да се саморазправя или щеше да мине само с псувни.

Обективно ако се е престроила неправилно има вина. За отнето предимство. Друг е въпроса доколко е обективно каквото и да е след като в статията тя не е жена на толкова години, а жена на национал, па дори и национал инвалид. А тези, които трябва да следят за спазването на правилата, следят само за кефа на министъра.

А бе, джигити. Някой не помисли ли че при тези метео условия и състояние на пътя трябва да сме по-предпазливи и по-търпеливи. Вместо та слезе да и помогне той тръгнал да я бие. Ами не всички са добри шофьори като вас. Другите да ги избият ли?

Повечето от така наречените от Вас джигити , не са оборудвани с устройство за мислене

Тази да се научи да кара.Сама си призна,че не и е за сефте.Него ще накажат ,а нея?!Ще се ядоса мъжа,защото заради една патка сумати главоболия ще му докара,като го удари..

Жена и прасе, не ги знаеш накъде ще тръгнат.

Ех, ех:) от сега ще ти кажа, няма да е към теб:))

Да си гледал като си се ценил синьо

Са най-агресивните шофьорки. Тъй като нямат друг начин за изява, в къщи ги натискат да готвят и перат, като седнат зад кормилото стават бясни!

Ти пък... чистят и готвят?! Това са еманципирани кучки, които ядат на вън и имат чистачки. То само в моя блок половината са такива. А разни турбо мутреси с големи очила и филирани косички с джипове за двеста бона, идващи от МОЛ-овете и пъплещи в трафика, сами в колата, нагоре към Драгалевци и Бояна, хептен.

В последно време все по-често вървя пеша! Просто не ми издържат нервите да се пазя от безмозъчни РЕПТИЛИ, които дори и правилника бе са научили!!! То инструкторите не ги учат или ако го правят, то е погрешно и резултатът е налице!!! И по-зле ще става! Сега е времето на ИЗГУБЕНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ.....хора около 40-те, рожби на демокрацията и Сорос, хора без ясна преценка за себе си и за това какво аджеба се случва около тях! А децата им......пази Боже....чакат ни мноооого тежки бъднини!!!

Поне в близко бъдеще вече няма да засече друг шофьор! Известмо време ще си гледа в огледалата. Колко дълго? Никой не знае

"Човекът слезе от колата и тръгна агресивно към мен, заплашвайки, че ще ме убие. В този момент осъзнах, че вероятно не съм го видяла заради метеорологичните условия и съм го засякла...." -в този момент осъзнала , че го е засякла...Ти да видиш! Значи ако не я напсува някой или не я набие няма дори и да разбере , че не спазва правилата? Интерсно, много интересно! "Свалих си малко стъклото, започнах да му се извинявам, но той ми счупи прозореца и страничното огледало..." - Хм, колко афецтиран трябва да е бил първо, и второ ами ако той каже , че си почнала да се "извинявашна майка му", което е доста вероятно предвид щетите.

Като толкоз си е вярвал, че е онеправдан, сега ще полежи в ареста да премисли...

Първо: Два чембера заслужава само за нарисуваните вежди :) Второ - сигурен съм че следващия път ще внимава почвече като шофира. Не може да караш все едно си сам на пътя. На мен ей такива козички, същата порода като тая, се е случвало да ми показват среден пръст след клаксон или елементарна забележка. Естествено, не съм такова животно да слеза и да ги бия за това. Но на някой му е кипнало. Тая като я гледам, е точно от същата порода .

Защо криете имената на боклуците

На него ,че не му е бил ден и тази нагла кифла(каквато не се съмнявам че Е, личи й по очичките) просто му е преляла е ясно. Ясно е , че трябва и да си понесе последствията. Но тази кукувичка , ако се размине без наказание за направеното на пътя , ще бъде много несправедливо. Нивото на търпимост в това общество вече е отрицателно(пример, този който е искал да и избие зъбите), но този параметър е закачен за ниовото на наглост и чувство за безнаказаност у такива като "потърпевшата" кифличка, която кой знае дали нейде дълбоко в Онли фенс няма клипче ...или картотека в Дубай, сещате се.

Само в България, дори при подаден мигач никой от големите "мъжаги" не те пуска да се престроиш. Всичките сте много отворени, но ако попаднете на някой по- голям юнак от вас мигом ставате шушумиги, но ако е жена може да я пребием.

не ти дава никакво право да се престроиш. Мигача служи само за информиране към другите водачи на пътя за желанието ти да предприемеш някакво действие и до там. От там нататък маневрата, която извършваш е изцяло твоя отговорност!

Мърло, какви мигачи те гонят?! Вие никога не пускате другите. Аман от бездарни, егоистични лaйнapки, даващи мнения под всяка тема.

Жена шофьор е беля работа. Въпреки че има и изключения. Но те само потвърждават правилото. Особено нагли са т.н. мутреси. Те имат зад гърба си мутрата любовник и си мислят че всичко им е разрешено. Засичанията в София са практика. И ако не ги очакваш , или не караш редовно в София или си пълен глупак. Не казвам че е редно да засечеш някого, точно обратното. И тук идва логичния въпрос. Къде са милиционерите. Защото това нашите не са полицаи. Когато има нужда от тях никакво ги няма. А ситуацията всъщност е тривиална. Шофьорката,поради ниска квалификация въобще не се е огледала, все едно е сама на улицата. Това е много по опасно, отколкото да те засече някой наглец. Той поне преценява че може да се мушне. Вярно създава ти неудобства, но такова засичане е много по безопасно. Без да оправдавам насилника си представям ситуацията. Пътувам със семейството си и това ми е петото поред засичане. Най опасното. Просто не са му издържали нервите. И ако имаше нормална полиция, нещата щяха да бъдат туширани в зародиш. А сега след 72 часа в кауша кой знае какво може да му хрумне на тоя. А че няма да го вкарат в затвора е ясно като бял ден. Те за убийство ги пускат....

Паркирали баничарката като бедуин камила. Не щат да мръднат. Задръстване 10-15 коли. Говорят си. Навиках ги. Изкачат на бой. Жената скочи върху подлакътника. Сети се ,че вадя "Глок 17". Е размина се с по една майка от двете страни. Единия ме заплаши, че баща му бил полицай в някакво си РЕ на МВР. Теглих една и на бащата. Прибраха се и мръднаха. Отпуши се. Да имаше милиционери да ги разкарат. Ама и аз си търся белята. Те двойно. И какво - аз в затвора, а те в гробищата. Аре по-спокойно с нервите и милицията да отстранява проблемите навреме.

Всички грешим. Жените са особено уязвими при лоши атмосферни условия и липса на опит зад волана. Свирни и, светни с фаровете, престрой се до нея, направи забележка, ама що за маймуняк трябва да си, за да направиш подобно нещо?!? Признак на тежки комплекси е! Нека бъдем малко по-толерантни зад волана, и да си помагаме, а не да се бием. Защото утре тоя ще се развика на неправилната персона, а не на такава с мъж в инвалидна количка, и може да го четем и него!

... Скача на жена ... Смешник ... И тоя боклук ще си намери майстора ...

Това са жените шофьоки. Нагли некадърни, неспазващи правила и не уважаващи другите. Те ще сгсзят човек но няма да спрат на пеш.пътека. направете си експеримент. Те си мислят, че като въртят очи и други работи, могат дс си позволят всичко пред тия със слабите ангели. Е тая попаднала на някой, който иска да има ред. Ако ги беше пребила, какво щяхте да пеете. Казал че ще я убие. И затова в БГ се осъжда, а за това, че тя е създала опасма ситусжия нс пътя - няма нищо. Мсйнатс ви правосъьие, държава и тъпанари

С 50 в града едва ли щеше да ги "пребие". Факт е че до птп не се е стигнало, а маймунекът е прекалил. Сега като се пооръси за глоби и може би за някой рушвет ще пореве. Жалко, че няма да си вземе бележка. А може би всъщност дори по-добре защото все ще попадне на по-лош от него.

Миме, ти може да си от някой пол, но не си жена. Тук прави няма. И двамата са виновни. Експеримента е друг. Няма наоколо пешеходна пътека и взимаш детето на ръце. Да пресечете. Жените подминават. Мъжете спират и запушват движението за малко. да преминат хората с дете. Аз съм го правил и като баща и като шофьор. Странно е, че жени като видят жена с дете на ръце не спират. Нали и те са носили.

За чупещия стъкла съд, за жената отнела предимство ..глоба. И двамата са виновни.

И са квоо, и стъклата ли не може да им се чупят?

Как го е изнервила тая :)

Изключително мръсен град, населен с изключително мръсни хора......

Класика в жанра, тъпа патка отнема предимство (можеше и да е пешеходец). Див селяндур и потрошава стъклото. Срещнали са се…

откъде разбра, че е тъпа патка? иначе за дивият селяндур си прав

истината е че мадамата е виновна за ситуацията! Гражданина мъж е пебеснял щото това е ежедневие в България! А мъжът и дето църка че нямало кой да и помогне, явно е ликаприлика със жена си! Как се слиза на кръстовище бе мунчо, хем да те удари някоя кола, хем да изядеш тупаника!?! Ми да го е мислила булката!

Много ясно, че тази е направила някаква простотия на пътя преди това. Само че нейното не е по НК, а чупеното на стъкла, хеле пак придружено с протокол от съдебна медицина е по НК с двата крака и с двете ръце. Тоя бунак така е изгорял, че представа си няма още какво го чака.

Човека :)

а бе пич я седни и се успокой, явно се познаваш с мадамата шоферка, не се знае какво ще се случи! А и не е много сигурно какво ще получи за наказание той! Стига си плашил сигурно си и мъжлето!!