След нас и потоп

COP 15 в Монреал пренесе големите цели за ограничаване на климатичните промени към опазването на природата

Обратно в новината

Коментари - След нас и потоп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как си редят пъзела тия в Давос? Убиват средната класа, средният земеделски бизнес, налагат дигиталният концлагер, покрай Украйна предизвикват енергийна криза за да занулят всички обикновени гои. Спете още и жулете пърцуца. Ще ручате хлебарки и ще си мечтаете за свинска пържола. Ще разказвате на безполовите си внуци що е то храна и висок стандарт на живот. Имало едно време хартиени пари и потребителски избор.

Добре че се издаде автора на статията. Това е платена реклама за неговата фирма.

Братя Преди малко пръднах много съжалявам че допринесох за глобалното затопляне

1. Ограничаване на мощността на леките автомобили до 120 kW. 2. Ограничаване на максималната дължина на леките автомобили до 4,80 метра и маса до 1800 kg. (Уверявам ви и в ХС90 петима човека не се чувстват комфортно. Не съм се возил в S-класа, но тя не е по-голяма от цитираното волво. 3. Хардуерно ограничаване на максималната скорост до 160 km/h. 4. Забрана за движение на СУВ и кросовъри в населени места и междуселищни пътища и магистрали. Изключение: движение по най-краткия маршрут с пътен лист указващ начална точка на маршрута и начало на офрод трасето, към което джипката е тръгнала. Примерът за ограничаване на вредните емисии трябва да го дадат най-богатите, в противен случай нищо няма да се получи.

Коли ще има само за богоизбраните. Петрола ще е толкова скъп, че всички ще сме с колелета и рикши. Само фараоните ще си летят с чартърите и ще карат коли за по 10 милиона. Ако ви интересува каква им е общата идея погледнете 30 те години на миналият век. Селяни с каруци и покрай тях профучава огромно Бентли и изпреварва парен локомотив.

Икономики изградени върху консуматорство, какво опазване какви 5 лева. Загрижи ли се те за земята, все високи печалби са им в устата.

Кажи им Гренландия и ги остави да драйфат!

dfhgerhtyeb

Крайно време е тези да бъдат заведени в отдел СЕКТИ и да бъдат забранени със закон.

И на времето имаше консултантски фирми - много опитни, много знаещи. Хоремази им викаха.

Кат нема кинти, ще ви дават точки, рейтинги, ваучери, виртуални секаквини и прочее залъгалки и близалки в целуфанки. Истината е, че банкераджиите не икат да дават повече кинти, щото инфлацията връй нагоре, а те ше са първите, дето ше ядат гьостерицата.. ама не искат и лихвите да вдигат, щот па другите им приятели, на които са раздали кредити ще им се сърдят.. а може и те да ги понатупат. Банкерите (т.е. евреите) са в много незавидна ситуация.

Простотията и педерастията, които произтичат от алчността на едно долно племе козари от пустинята, достигат библейски размери.

Айн, цу цвайн, та дрън!

Крайно време беше! Искам си климата и това е!

Модерен комунизъм

Хлебарките за вас, телешките пържоли за нас. Колелетата за вас, самолетите за нас.

Много добре си разбрал!

Имам една брадва.

ESG е държава в държавата. Като CBDC - поредния неолиберален инструмент за контрол и превъзпитание, т.е. изнудване. Хората искат да ви обложат и въздуха, който дишате. Реалният голям проблем, всъщност, е урбанизацията. Но срещу това никой не рипа, защото цяла армия от доставчици на стоки и услуги зависят от това. Всички търговци, прекупвачи и комисионери могат да виреят само и единствено в градовете. На село тоя еврейск бизнес е далеч по-неатрактивен, защото икономията от мащаба е минимална. Т.е. екологичнит проблеми са изкуствени, за да може да максимизираме печалбите на едни паразити мародери. Това е цялата работа.

denkatatt е боян рашев, той хем се пише голям експерт, хем гледа да оскубе колкото може от ESG шарлатанството си. Това е особено подла и двулична позиция.

Толкова дълга статия за да оправдаете следващото крадене? И пълна с абсолщтни лъжи - човекът, видите ли бил основна причина за климатичните промени... Е, да "светна" екоидиотите, че светът не започва с тях и няма с тях да свърши!!! Човечеството, като такова се е формирало в края на последния ледников период. Забелязвате ли? ПОСЛЕДНИЯ!!!! А е имало около 20 ледникови периода. Следователно е имало ПОНЕ 19 периода на ГЛОБАЛНО ЗАТОПЛЯНЕ!!! ИДИОТИ, 19 пъти земята е ПРЕЖИВЯЛА глобално затопляне. Човекът ли го е причинил? - НЕ!!!!! Загинала ли е природата? - НЕ!!!! Животът е нещо, което празните глави на екопиратите никога няма да осъзнаят. А още Дарвин в прав текст го е казал - ВИДОВЕТЕ ВЪЗНИКВАТ, РАЗВИВАТ СЕ И НЯКОЙ ОТ ТЯХ ИЗЧЕЗВАТ!!!!! Но с това животът не спира. Напротив! УСЪВЪРШЕНСТВА СЕ, защото животът, това се поддържа от основополагащата формула - наследственост, изменчивост, ЕСТЕСТВЕН ОТБОР!!!! Това, че червеногъзата патка ще изчезне няма да промени ЖИВОТА на земята, като цяло. Просто екосистемата ще мине на следващия етап. Но защо зелените изроди да не вземат някой екопроект за броене на червеногъзите патки на стойност няколко милиона? Защо да не приберат ргешни милиони за броене на дивите зайци, за поддържане популацията на качулатия дъждосвирец? Изброените животински видове си ги измислих, но това е, защото не ми се търси за какви БЕЗСМИСЛЕНИ проекти са взети МИЛИОНИ. А вие вярвайте на зелените. И пащайте за този, дето клати гората!!!

_stankow

>>>бизнесът да изпълни още едни климатични цели, след като вече са в спиралата на ESG изискванията и регулациите Той бизнесът само това му е работата, да изпълнява целите на зелените, "обвит в спиралата на ESG "изискванията"", каквото и да значи това, ако изобщо има някакъв смисъл ама едва ли. Не вярвам трезвомислещ човек изобщо да го интересуват терзанията на зелените как да харчат милионите на трилионерите, прибирайки милиарди от работещите хора.

Прочетеш ли "Биоразнообразието е новият климат" в началото, няма смисъл да продължаваш. Дори и лозунгите изискват някакъв смисъл.

_stankow

Едно време и партийните секретари говореха малко объркано, ама пак все нещо се разбираше. А на зелените - абсолютно нищо. Сами си измислят проблеми, концепции, програми, думи и изречения, сами си ги говорят, сами си ги разбират. От нас се иска само да им плащаме ...

Е, ти затова знаеш, че американците си бият негрите...

Всяка година се събират за този тип срещи, отделно различните съюзи и нации разписват все нови и нови препоръки. И накрая? Резултата!? Никакъв!!! хахахха Средната температура все така нараства и ясно показва че настоящите мерки за нищо не стават. Но дали за нищо не стават, не са достатъчни или просто това е нещо което не се влияе от мерките и замърсяването е изцяло друг въпрос. Е според археолози преди 5000 години средната температура по света е била с цели 7.5 градуса по-висока и въпреки това света не е свършил, след като нас ни има! Преди години като се появи озоновата дупка всички призоваваха за спешни мерки защото ей сега щял да свърши света! И че от само себе си дупката ще се затвори някъде към 2070 г. Е дупката се затвори сама през 2020 г. и се установи, че това е ........ ПРИРОДЕН ФЕНУМЕН. Природен фенумен Който не се влие въобще от индустрията на света. А ами твърденията на експертите които се кълняха, че това е дело на човечеството и които продължаваме да слушаме за сегашната ситуация!? Е оказаха се пълни глупости! Но не не сега са сигурни за 50-тия път, че глобалното затопляне е голям проблем. Между другото когато Китой се присъединиха към Парижкото споразумение отвориха 13-20 теца на въглища за да покажат колко много ги е грижа за климата. А тази година отвориха цели нови 40 теца на въглища за да покажат колко са солидарни с климата. аххахахаха

Бля, бля, бля поредните глупотевини, доказателство за което е предходната глупотевина с която години наред ни облъчваха - озоновата дупка, то не бе писане, то небе плямпане и ХОП изведнъж се оказа, че озоновата дупка се смалила и взела, че съвсем изчезнала, като преди това обърнаха нагоре с краката цялата световна икономика, за да изместят азбеста, фреона и аерозолите с други продукти, ма не защото много им дреме за озоновата дупка, а защото става въпрос за какво? за кинти! и сега пас става въпрос за кинти, ма кажете си честно, а не ни баламосвайте с глупотевини.

Достатъчно е да се види "автора" на "статията"... Зелемите са най-долнопробните продажници!

Китайците супер спешно отвориха миналата година всичките си мини за въглища, които бяха затворени заради псевдо-зелените простотии.

_stankow

И немците ги отвориха. И англичаните. И за компенсация искат ние да затворим 40% от нашите.

Няма ли кой да разрита тая наркоманска кочина?

Путин? Тръмп?

Минимум.

ще дойде ден и тези дето мрънкат в момента срещу зелените талибани, ще замучат за липсата на зеленинка и живинка... ама ще трябва да чакат милиони години, за да се възстанови унищоженото.

иди да видиш в чернобил колко зеленинка има. Милиони години, ама се усещат като 20.

Благодарение на увеличения въглероден двуокис зелената маса, т.е. растенията, на планетата е нараснала с 30% за последните 30-40 години Скоро, преди около 2 месеца, имаше световна конференция, на която хиляди водещи учени се подписаха под заключението, че НЯМА глобално затопляне. Напротив, отиваме към ледена епоха, и въпросът не е дали, а кога. Може да стане всеки един момент, когато топлия Гълфстрийм престане да отива към Европа. Ако някой все още вярва на "зелени" и на гретенисти и подобни "еко-активисти" (или по-правилно еко-терористи"), време е да си отвори очите и да проумее, че всичко това е за ПАРИ. Освен ако не е сред получателите на траншовете...

Абсолютно вярно! Еко терористите измислиха зеления преход и непосилната цел за намаляването на световната температура, за да може да печатят трилиони пари. Понеже това звучи много хуманитарно, хората би следвало лесно да се съгласят на това безумие и да поемат радушно сметката от забогатяването на еврейските елити. Е, мисля че 70 години са им достатъчни лт последния път, когато ги удариха през пръстите. Време е за поредно отрезвяване.

Индия и Китай, които съставляват вече половината от населението на Земята както и САЩ, които са най- големите потребители трябва да се ограничат, а не ние европейците все да плащаме цената. Частните самолети на различни милионерчета да се таксуват петорно за емисии въглероден диоксид

Откакто стартира зелената сделка потреблението на въглища се е увеличило трикратно.

Бе да е жив и здрав Путин, че даде мощен тласък на зелената енергия в Европа и сбъдна мечтите на "зелен"ите.

Хиората са част от екосистемата. Хората са част от природата. Всяко десйтвие на хората е природосъобразно, защото ние НЕ сме отеделни от природата.

Абсолютно вярно! :) Ние да не би да сме някакви извънприродни, че да спасяваме природата. Който я е създал природата, той да си я спасява.

Тоя климат го разнасят като парцал в кенеф!

Всички тези зелени глупости ще са излишни при положение, че ядренната война се задава.

Това са едни поводи, където се усвояват едни пари, по едни други проекти и после всеки- ни лук ял, ни лук мирисал. Никой и за ни нищо не мисли. Целият свят е едно кошче с отпадъци. Днес, масово се произвеждат стоки, които са направени, за да се развалят и хората постоянно да купуват нови. Няма ги екологичните класове нито в бялата техника, нито при автомобилите.

Що зеленски го няма там ? Нали е на всяка манджа мерудия ?

по времето на таз сбирка, е бил под масата в бункера, след като е направил една дъъъъъъъъъъъъъъъъъъъълга черта от онуй бЕлото.

що не преговарят с путин за замърсяванията барабар с биоразнообраяието че не е спрял да мърсува , пардон мърси.

Викаш, с великите Хамериканци, дет' смятат един двигател с вътрешно горене от под 4 литра, за малък, няма нужда да се говори за замърсяване, налЕ? Баси и сбърканяците евроатлантически сте.....

Постоянно се прокламира и рекламира педерастията и всякакви други ЛГБТИ+ сбърканяци, те тръгнали да мислят за птичките и пчеличките...! Ами нали всичката лошотия тръгва от хората бе? Тя природата прекрасно се справя и може без нас. Дори за нея е по-добрият вариант хората да ги няма.

Много ги обичам климатичните промени въпреки това на Топлофикация не и пука цените са като за минус 40 градуса.Но никой не казва дори и не споменава че това се дължи на изместването на полюсите и че земята не е вързана към слънцето но някой правят хората малоумни и печелят жестоки кинти от това,докато един ден не ревнат че самолетите объркали маршрутите

Много добре си е вързана Земята със Слънцето даже. Благодарение на тази "връзка" има живот и подходящ климат разбира се.

Един вулкан изригвайки стопява всички усилия за борба със затоплянето. Така че да произвеждат тапи за вулканите с пълна пара.

закривай Китай

А чесън откъде бе цървул?

Ще ядеш рошав!

Писалите стаията са поредните паразити който са се набухали с кинти за псевдо екология ..... Колко такива боклуци се събраха че вече тази дейност която преди подкрепях се е превърнала в гнусна дума . Реално тзи с парите от това ще си купят коли къщи и ще замърсяват още повече . Обикновено най-големите екоактивисти са най-големите замърсители .Всички пътуват с частни самолети итн... Имат една тесла ама имат още 4 други спортни коли.

тогава разните бръмбърчета, гущерчета и пчелички ще си живеят необезпокоявани

Най-много замърсява този, който консумира най-много. Всичко останало е лъжа и измама.

Абсолютно вярно! Не в относително, а в абсолютно измерение! Как може човек да живее с две или двеста и еднакво пропорционално да ги облагаме за цапането? Това е грешка.