След масовия бой в Девин: Събраните лични карти не били за купуване на гласове

Прокуратурата потвърди, че документите били събирани с цел подписка за изселване на един от двата ромски рода

Обратно в новината

Коментари - След масовия бой в Девин: Събраните лични карти не били за купуване на гласове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

След като прокуратурата казва,че личните карти не са за купуване на гласове е на100% ясно за коя партия са !!! За ГЕРП !

Да ви ЕПМ, сигурно ги събират за линейки и дарения, на майка ви у пОтката

Трябва да уважаваме и приемаме "обичаите" на ромите (не казвам циганите). Аз например съм на 50, имам некой лев настрани и искам да отида на пазара и да спазаря девствена 13 годишна булка с баща и. Купувам я, и си заживявам с нея ( а дали и харесва таз работа на момата - хич и не знам). Ако го направи ром (не казвам циганин) държавата ще го поощри със социални дейности като детски надбавки за нея (нали е на 13), с детски надбавки за 1-то дете (не казвам чаве), за 2-рото и т.н. Ще им намери ясли, детски градини, училища всичко ще е безплатно за тях. Няма да им спира водата и тока за неплатени сметки, ток ще си бере (не казвам краде) жилязо и други метали.... абе идилия до болка позната. Ако обаче аз направя същото, държавата (не казвам "гадната кочина") ще ме осъди за.... педофилия.

Шилo

"Прокуратурата потвърди..." и няма нужда от повече обяснения.

Ти други доказателства ли имаш???? Или и ти като рашков-важното е да говорим там пък доказателствата на кого му трябват?

Хихи , ама разбира се. То и това не е държава, а жалко подобие на държава.