След масовата стрелба в училище в Тексас: Съпругът на убита учителка починал от скръб (снимки)

Джо Гарсия и Ирма Гарсия били женени 24 години. Двамата оставят след себе си четири деца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докога ще продължават подобни трагедии в САЩ? Докога? Джо Байдън явно се е концентрирал повече върху това да се заяжда с Русия и Китай а не вижда как в собствената му държава, има много проблеми.

С толкова квалитетно оръжие, Толкова малко жертви? Това показва липсата на военно обучение в САЩ!! Един минал през казармата човек за четири минути би могъл да ликвидира поне 200 души. Ходете в казармата бе кравари!

Оставете мириканците да практикуват любимия си спорт.

Оставете мириканците да практикуват любимия си спорт.

Вижте снимки на близките пред училището след стрелбата. Без изключение, затлъстели и обездвижени. Съвременният начин на живот е убийствен за човека. Тия хора са от средната и бедна класа в САЩ, т.е. ядат много ГМО, пият масово лекарства за депресии и болкоуспокояващи. Другите скорошни велики постижения на медицината и фармацията няма да ги споменавам, за да не ме изкарате конспиратор. Но всеки да си прави изводите сам.

Шът, такива работи не е политкоректно да се говорят - особено истини - ще разбуниш духовете на обществената осъзнатост.

Не Втората поправка е за поправяне в САЩ, ами системата на психиатричната спешност... Светът се напълни с крайно фрустрирани и полудели индивиди, за съжаление възрастовата граница спада.

точно с възрастта има шанс главата на някого да уври и да вземе да вижда нещата по-трезво... Щото на младите всичко им се поднася на тепсия от родителите до 30-годипна възраст и те живеят с усещането, че всичко им е позволено и светът е техен... Никаква отговорност, никакво чувство за дълг...

Излиза ,че по-добре е да не ги стигаме американците . . .

Няма нужда да настигаш някого, който вече е скочил в пропастта и пада стремглаво...

в каква гнусна античовешка кочина живее и е вдигнал гълъбите!

Божке,колко мъка има в Краварията...

Тъпото убито племе са путинокретените.Прости селяндури

Това е долна пропаганда. При нас не се случват такива неща!!! Ние НЕ СМЕ Русия!

Получиха си хамериканската мечта дето драпаха натам, а? Аре и бг робите бегайте, да ви избият като кучета, чиба помияри

Ти путката вмирисана бе лайнат

Само днес са избити 10 пъти повече от твоите приятели... А шефа ти казва, че всичко върви по план. А ти мичмане ходи на @@ си

Какви типични хамерикански фамилии Гарсия, Мартинес...

Почти като фамилиите на руските олигарси около Путин, хахахахаха

Ами от доста години са типични особено за южните щати, където латиносите са все повече като процент от населението. Някой те е излъгал, че американците са главно бели от европейски (англосаксонски и германски) произход... Я дай пример за "типична" американска фамилия....

Всъщност по-правилно е да се каже обратното - че в южните щати има твърде много англосаксонци. Мексиканците са изконното население в мексиканските щати, анексирани от САЩ през 19 век. Разбира се най-старото население е било индианското, но не трябва да забравяме, че Испания е владеела по-голямата част от Южна и Цеттрална Америка в продължение на няколко века през които испанците и индианците са се смесили.

САЩ! Какво повече има да се коментира. Където плюят по Путин, в Русия убийствата намаляват в пъти при него. В САЩ се дигат. Сега е спорно дали в САЩ е по-добре от в Русия, като коефициент на убийства - убити на 100 000 за година. И където при Обама бяха забранили на лудите да купуват оръжие, при Тръмп го върнаха. Всеки луд с правото на оръжие. В момент на "нетрезвост", ако липсват оръжия, е малко вероятно да се случи нещо особено. Но ако ги има, може да се случи като посоченото. Държането на оръжие променя психиката. Което всъщност е показателно колко си слаб. Човек с оръжие е много по-вероятно да изпадне в конфликтна ситуация, защото неговото отношение е друго.

А за това какво ще кажеш? Баща застреля сина си с пушка и го довърши с кухненски нож, майката почина от шока Обвиняемият е с мярка за неотклонение "домашен арест" https://dnes.dir.bg/krimi/bashta-zastrelya-sina-si-s-pushka-i-go-dovarshi-s-kuhnenski-nozh-maykata-pochina-ot-shoka

че го има, има го и по други държави. Най-зле бе преди Хондурас, с моменти с коефициент на убийства около и над 100 - 0.1% от населението убито за година. В Европа на места този коефициент е под 1. В България е намаляващ се от преди 1.9 на вече доста по-малко. В САЩ от 4.6 ли бе, обаче на места дори 7 сега. А в Русия от 30 ли бе броят 2002г. сега на места под 6-7.

тъй става!

Това си е естествения подбор на тази свинщина!

Само заблудения емигрантски поток заради измислената американска мечта крепи тая кочина отвъд океана.

За тва всички азиатски утайки искат там или децата им учат там, а не в сибир. Малоумен маргинал

Там им е мястото! Тъкмо да я сринат още по-бързо...

и проклетието ще падне!

Краварски неволи...

Малоумен маргинал

Тази страна е прокълната и така и се пада

Че е прокълната - да. Че им се пада на хората - не.

Жалко голяма трагедия е това което е станало