След кошмарния трафик в петък и събота: Отново натоварено движение по всички гранични пунктове

Движението по границата ни с Гърция, Турция, Румъния и Сърбия бе интензивно още от сутринта в неделя и остана такова през целия ден

Обратно в новината

Коментари - След кошмарния трафик в петък и събота: Отново натоварено движение по всички гранични пунктове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Веско аз съм патриот ....Ходя на нашето море .Харесвам природата в България ,НО... Тия наши бизнесмени ...опс забравих кавичките .Уляха се ,искат ден година да изхрани .Не става Веско. И аз съм в Гърция и откривам разлики и не в полза на бг туризма. Знаеш ли кое показателно там където има посещаемост има качество.Алчните както казва бате Любо духат супата и се молят за туристи.

С тия алчни гъзове по черноморието,нека чакат туристи.Само Гърция,Турция,Албания за море .

На нивата на село има колкото искаш слънце! Гъза си топя в един басейн 6,5 м³ ...

Селтаците от София са отишли до Гърция, топнали са целулитните гъзове в топлата като пикня вода, изяли са по един Гирос от 8 евро и по едни калмари, охи, мохи, калимера, тагнали са се, пуснали са десет поста във Фейсбоклука колко прекрасно и евтино е в Гърция, спали са в някоя миризлива дупка и се прибират по панелните си дупки.

Тъпанар за 8 г ходя в Гърция и няма да стъпя на нашето море в момента съм в 4 звезден хотел ида супер ...

Епа клошове за два дена.Не се прави така. Тръгва се сряда и се седи две седмици с прибиране пак сряда. И всичко е ток и жица .

И аз обикновено пътувам срещу течението. Нещо като сьомгите правя.

Често пътувам. Най големите ако го акат български и унгарски митничари нарочно се шматкат. А у София си бъркат по дупките и се правят че нищо нема ..

След като стана ясно, че България и Румъния няма да бъдат приети в Шенген, защо двете правителства не сключат споразумение за прекратяване на граничния контрол? Могат да го направят и никой не може да им попречи. Но явно не искат. Според мен причината е първо корупцията, от която се облажават и двете държави, и второ, за да не закрият работните места на граничните полицаи. Бая личен състав има и тези, които работят на гишетата, са най-малко. Преобладават началниците!

Съмнявам се че Румъния че сака...

Километри опашка по дяволите, такова чудо не съм виждал никога по сръбската граница , тва сигурно е агитацията за Шенген ... К0пeлдaци гнусни

Прибират се гастербайтерите, капут малоумен, от десетки години е така по това време.

Ходи в азия да видиш там колко се чака, тъпунгер

всеки гледа да се изнесе по най-бързия начин, защо ли...?

Хората вече нямат пари да почиват в България и са принудени да ходят в Гърция, Черна Гора, Хърватия и Италия! До там на докараха!!!

Не разбирам защо толкова хора ходят на плаж и море. Да седиш под тези смъртоносни ултравиолетови лъчи и да се къпеш във вода , която трудно може да се нарече чиста. Човек няма да си докара нищо хубаво.

Стига сте ходили по чужбина бе антипатриоти !!!! Веднага идвайте при нас да ви окрадем и храним с развалени храни и обслужим долнопробно на петорни цени Вашата Мама !!!

Стига сте разсипвали Родината, хотелиери.

Нормално е, да няма навалица при макета .

Родолюбци и половина

бегай се наведи да те обслужат местните тарикати