След хиляди починали и осакатени деца: Елвис Пресли се ваксинира по телевизията

Шест месеца по-късно 80 процента от американските младежи и девойки са имунизирани срещу полиомиелит

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

n April 1955 more than 200 000 children in five Western and mid-Western USA states received a polio vaccine in which the process of inactivating the live virus proved to be defective. Within days there were reports of paralysis and within a month the first mass vaccination programme against polio had to be abandoned. Subsequent investigations revealed that the vaccine, manufactured by the California-based family firm of Cutter Laboratories, had caused 40 000 cases of polio, leaving 200 children with varying degrees of paralysis and killing 10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1383764/

Фактите относно ваксината на Sabin са до голяма степен противоречиви. Не трябва да се забуждава публиката с изразяване на по-голям оптимизъм, отколкото тя заслужава. Когато говорим за ваксини, трябва да се откровено и да не се отрича, че ваксините по принцип могат да се окажат фатални в някои случай. Ето защо, всеки родител трябва да знае, че когато се съгласява детето му да се ваксинира, то той го подлага на риск. Съгласието на родителя, с което поема рисак, всъщност е поемане на социална отговорност. Така поетата социална отговорност е спасила света от страшни болести като дифтерия, тетанус, детски паралич, едра шарка и т.н. Колкото до детския паралич, непременно трябва да се отбележи приноса на д-р Пасков за създаване на единственото ефективно лекарство срещу него—нивалинът. Колкото до днешните серуми, пробвани върху милиони, то обявяването им за “ваксини” е обида за медицината. Те нямат нищо общо с ваксини от сорта на тези открити от Salk и Sabin, колкото и самите тези ваксини да дават фатални странични ефекти. “Ваксините” срещу ковид са серуми, които след въвеждането им в организма, предизвикват синтез на спайк-протеини (реплика на вируса предизвикващ ковид), които много опасно атакуват организма по непредвидим начин, потискат имунната му система и го оставят без съпротивителни сили на произвола на всяка болест, която е била латентна в организма или се се случила да му пресече пътя. Това умишлено увреждане на хората трябва веднага да се спре.

Светът се спаси от големите парализиращи и смъртоносни полиомиелитни инфекции с живата Ваксината на американския лекар Себин, която се прилага под формата на капки през устата. С програма на световната здравна организация с тази ваксина масово се имунизират децата в страните където все още имаше епидемии от детски паралич. Сега са останали последни случаи в някои страни от третия свят. Така след риквидирането с жива ваксина се изкорени смъртоносната едра шарка (вариола), детския паралич ще бъде втората изкоренена в света инфекция и новото голямо завоевание на медицината. В Българи живата ваксина на Себин се приложи масово през 1957-1958 г. Броят на заразените бързо спада и понастоящем не се регистрират нови случаи. Понастоящем, след изчезването на инфекцията в повечето срани се прилага отново убитата ваксина на Салк, която е по-малко ефикасна от живата ваксина, но достатъчна за поддържане необходимата защита на обществото. Това са фактите, всичко друго е жълта информация. Дано при отказ на имунизациите не се възвърнат някои позабравени смъртоносни инфекции като дифтерия, тетанус, детски паралич. Тогава ще видим позицията на малкото кресливи антиваксери - първи ще тичат да имунизират себе си и децата си.

И след 10 години умря

Така са се старали, че майката са таковали на милиони, защото е скрит факта, че ЦРУ се занимава с разработка на полио вируси, после се укрива от вас факта, че не ваксината е спасила децата, а заради ваксината са настъпили увреждания, или факта, че ваксината е била готова доста преди вируса ..бреййй ти да видиш. Хайде сега малко история, ама по-истинската, дето е неудобна и с Факти. . Епидемията от „Испански грип“ през 1918 г. – предизвикана от масово ваксиниране! Ваксините като биологично оръжие - д-р Ребека Карли (ВИДЕО) http://bit.ly/1stSpainFlu . Пандемия на лъжата - предупреждение! СПЕШНО ЗА НАУЧАВАНЕ. ВАКСИНИ=ЗАРАЗА. Пример за това как историята се повтаря докато не си научим урока. (ВИДЕО БГ) https://bit.ly/PandemicOfLie . ВИДЕО: Вижте какво прави истинската ТВ звезда Елеоноре Бриглиатори(НЕ КАТО ЕЛВИС) поканена за реклама на К19 ФЪксина в Италия. Направо им го каза ясно в лицето какво правят и какви са. Чуйте я, истински ЧОВЕК, а не отрепка, като наще ТВ подлоги. https://bit.ly/ItalyTvStarTellTruth . Ваксините за КОВИД-19 водят до нови инфекции и смъртност: Доказателствата са поразителни https://bit.ly/MoreVaccinatedMoreDeath . (ВИДЕО БГ) Гледайте само какво мега яко интервю ще ви покажа, с най-яката и честна експертка по ваксинални боклуци, моля гледайте и ако съжелите, елате ме псувайте на воля. https://bit.ly/InterviewDrCaryMadey . (ВИДЕО БГ) Вижте документално видео за супер важени моменти с който жестоко ви манипулират с ковида и ваксините. https://bit.ly/FallCabal18 . (ВИДЕО-БГ) Ваксинално Разпръскване (VaxxSheding) или Ваксинално заразяване от ваксинирани с ШИП ТОКСИН и не САМО. - МЕГА ВАЖНО ИНФО ЗА ВСИЧКИ ПРЕДПАЗИЛИ СЕ ДО СЕГА ОТ ОТРОВАТА В СПРИНЦОВКИТЕ, ЗА КОЯТО РЕЗОННО НИКОЯ ВАКСИ КОМПАНИЯ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ, А В ЛИСТОВКА ИМ ИМА ПРИЗНАНИЯ ЗА ДЕСЕТКИ СТРАНИЧНИ ЕФЕКТА и НАЛИЧИЕ НА НЕРВНИ и КЛЕТЪЧНИ ОТРОВИ 1:1 !!! https://bit.ly/VaxxSheding . (ВИДЕО БГ) ВАШИЯТ ИНФОРМАЦИОНЕН ЩИТ СРЕЩУ ВАКСИНАЛЕН ГЕНОЦИД! ВИДЕОТО, КОЕТО ВЛУДЯВА ВАКСИ ТЕРОРИСТИТЕ, ЗАЩОТО ПОКАЗВА ОТ УПОР ВСИЧКО КОЕТО ТЕ ПАЗЯТ ОТ НАС В НАЙ-СТРОГА ТАЙНА! (Заб. Пуснете видеото на цял екран или във фрейм за да вижате напълно субтитрите.) https://bit.ly/shtit-ot-genocid . ВИЖТЕ ВСИЧКО МЕГА ВАЖНО, ЦЕНЗУРИРАНО и ВРАЖДЕБНО СПРЯМО ХОРАТА СВЪРЗАНО ПРЯКО С КОВИД ВАКСИНИТЕ, И НЕ САМО В 17та ЧАСТ ОТ МЕГА РАЗКОНСПИРИРАЩА ДОКУМЕНТАЛНА ПОРЕДИЦА!-(Падането на кабал - продължение)-(ВИДЕО БГ). (Малко преди края и ще научите за НАГАЛАЗАТА във ваксините) https://bit.ly/FallCabal17 . (ВИДЕО БГ) Топ учен и изследовател д-р Шива Аядурай за COVID 19, най-голямата измама в историята на човечеството. https://bit.ly/DrShivaA-CovidHoax . . Един клип за пропаганда на ваксинация по БТВ с участието на много известния проститут(Фънки) с пресТитутки(П.Дикова) и събеседнички А.Сърчаджиева и Д.Бакърджиева, които си нямат на идея, че ще ги изтипосам така, че да им се прииска да не са се раждали. https://bit.ly/BTVpropagandaOff

Разликата от онази ваксина и сегашните препарати е като от небето и земята. Първо: колко от тогавашните ваксинирани освен тези с фалшивата ваксина са се разболели от болестта? Ами горе долу 0. Колко локдауна са имали заради онази болест? Май не са имали. Какви права са отнемали на здравите? Ами не са отнемали нищо. Как са разделяли децата на ваксинирани и не ваксинирани? Не са ги делели. Сега ми казват: ако се ваксинираш имаш огромна полза: няма да умреш от тази болест. Наистина? Ами от 100 умрели от тази болест 13 са ваксинирани като ако взема сто случайно 20 ще са ваксинирани. Та значи ако се ваксинирам имам шанс да умра 13/20, 65%, само в 35% процента ме защитава и то не да не се разболея, а да не умра. Само че заради тези 35% по-малък шанс да умра, махат правата на всички останали и им забраняват да работят без да си правят най-малко тест. И налагат ограничения навсякъде и за всичко. Ако тази ваксина работеше, щяхме да се ваксинираме и да свърши всичко. Но единствената подобна ваксина, с отслабен вирус е китайската. И Китай работи. Когато ваксината, при това парцуца като тази, които ни бият, служи за репресии и за ограничаване именно на здравите, хората ще се съпротивляват. Ако властите се бяха държали както в Швеция да речем, сега положението щеше да е като в Швеция.

Хайде пак платена реклама - стил Холивуд...

Имали са късмет, че не е имало Интернет и социални мрежи в тези времена

На Елвис ми харесват всичко на всичко 3-4 песни. Сигурен съм, че ми харесват, защото са ми харесвали и като дете - т.е. ухото и душата ми са ги харесали. Всичко останало е успешно раздухана медийна сензация. Ето и за какво са използвали продукта от тази сензация... Сори, но този път няма да се получи - сега хората имат Интернет, както и много повече познания за всички области на живота. Не можете да ги излъжете лесно с комерсиална цел...

Понеже по-долу споменах European J. Epidemiology of 30 Септември, 2021, вижте какво пише там: “… the CDC reported an increase from 0.01 to 9% and 0 to 15.1% (between January to May2021) in the rates of hospitalizations and deaths, respectively, amongst the fully vaccinated [10].” CDCчерно на бяло признава, че от Януари до Май 2021 г. има 15 кратно увеличение на смъртността при ваксинирани. Това е CDC, дяволът. А, кой знае колко по-страшна е истината по въпроса?

И колко доживя Елвис, след като се боцна? На 42 години си отиде! Давайте и вие в същия дух, не ни трябвате!

Опитвате се да внушите някаква аналогия между полиомелитната ваксина и ковидарската експериментална боза ли?! Много сте зле... Онова е векторна ваксина със 70-80 годишна история, а тази РНК-боза си я заврете отзад!

Човекът я пробвал първо на себе си и семейството. После отказал патент и милиардите които идват с него. Открийте разликите.

70-годишна история има сега, но когато са почнали да я поставят е била съвсем нова и "нетествана", както биха казали антиваксърите.

Представям си как тази ваксина щеше да се приеме в България в днешно време, щеше да има бунтове, разгневени майки щяха да издигнат барикади за да не ваксинират децата си с тази смъртоносна ваксина.

И какво общо имат ваксините с ковид-геноцида?

Били застрашени само тези с наднормено тегло, недостиг на витамин Д, поне едно придружаващо заболяване и т.н. Та това са поне 90% от хората...

Ако искат скотовете да се бодат по телевизията все ми е тая! Мене могат да замъкнат само с пистолет в слепоочието и пак няма да се ваксинирам. Преди да ме застреляте ще ви заплюя!

Е, поне в чувала вече ще се кротнеш.

Чувала го чакам от март миналата година. Кого точно ще дойде?

Простотията е по-страшна и от лошотията!

сте по-опасни от бомба със закъснител. Всъщност сега става ясно какви промити мозъци сте феновете на турските сериали. Надежда у вас всякаква липсва.

Наистина! Простотията на слабите скотове умопомрачителна!

Всеки има право на избор как да умре !

Баси, ти си рядко тъп/а

Това е било времето на медицина за хората, не за пари. Но капитала опорочава всичко след определено време.

Тогава , гений, са били още по-големи капиталисти.

Пак се убеждавам, че българинът е дървен философ. В западна европа хората се ваксинираха и се връщат към нормален живот, ние още философстваме, дали ваксините помагали. Умират по 200 човека на ден, а тук се филисовства дали имало вирус. Без думи…

Ами те там на Запад като толкова умни си прибират "мигранти", пробват мъжете да забременеят, ръгат си какво ли не по дупките, сменят си половете, отказват се от семействата си ... да започнем и ние като тях, за да станем по-умни?!

Да на запад е кофти, за това 1,3 милиона българи са се изселили от БГ и живеят там. Западняците са прости, обаче стандартът им на живот е в пъти над нашия. Странна работа.

Такива като д-р Солк отдавна няма: световните фармацевтични магнати финансират разработването на ваксини с една единствена цел - пари, трилиони долари/евро по възможност: https://www.forbes.com/sites/martaorosz/2020/04/09/the-richest-healthcare-billionaires-around-the-world-2020/?sh=1b741ba75ca9

Елвис се ваксинира. ....на колко години? - и това не е ли пропаганда?

...самият Елвис. И заради неговата пропаганда милиони са избегнали болестта.

Като ще правим плиткоумна пропаганда, да дам ли примери на - ваксини дали тежки странични ефекти години след въвеждането им - и последващия отказ от тях поради тези ефекти, прояви ли се след доста време! - Да сравнявате един грип с полиото си е чиста глупост и невежество.

Ти какво имаш предвид с “един грип”?

Имам предвид, че от както се появи КОВИД, изчезна грипа, и много - от грипните и други есенно-зимни вируси минават за случаи на КОВИД. - Или смяташ, че хората ще се заразяват с хиляди от КОВИД и мерките не помагат, - но същевременно мерките предпазват от грип и зимни вирусни инфекции?

А смъртността не е ли малко голяма за един обикновенен грип? И все пак за ковид си има тестове, за да се установи дали е ковид или грип.

Има предвид, че на практика само хора с наднорменото тегло, поне 1 придружаващо заболяване и понижената/разбита имунна система с липса на витамин D и цинк карат Ковид тежко или умират. Това е доказано и ясно на всички доктори по света вече. Провери сам, ако не вярваш. 99.6% от хората го карат леко според официални правителствени данни агрегирани от известния сайт Worldometers, като това включва всички възрастови групи. При младите този процент е още по-висок.

Интересно е ако слушаш Канал 1 и БТВ, но ако се интересуваш, ще знаеш, че: - CDC отхвърли PCR тестовете, поради това, че слабо разграничават КОВИД от други корона вируси. - Ще знаеш, че много от починалите са С ковид, а не ОТ ковид, - главно възрастни хора, на които е отнет достъпът до нормално лечение! - Ще знаеш, че по време на СВИНСКИЯ ГРИП ЖЕРТВИТЕ СА ПОВЕЧЕ - има си статистика!

Продължавай да ръсиш идиотизми от празната си кофа

Верно си идиот! Баща ми бере душа с Ковид, и ми иде да удуша някой такъв специалист с мнение! Естествено, че има и грип! Процента на заразените сред симптоматичните е около 20%, което за тъпанари като теб означава 4 души с грип или настинка, и 1 човек с Ковид.

Да оздравява бързо и да се връща към нормален живот!

Изненадващо много българи разбират от медицина. Според мен в българските гробища лежат най - здравословно живелите. Дали има някакво значение това, имайки впредвид че в момента в тази държава никой не мисли за друг освен себе си. Срамно е, но това има своето обяснение.

Не спекулирайте с. Авторитета на учените и политиците от миналото за да запазите своя имидж и да скриете. Евежестворто си! Ваксината за която говорите се разработва и тества над 30 години!!!

Четенето май ти е малко трудно. Къде ги видя тези 30 години. Солк е изолирал вируса през 1951 и през 1952 започват тестовете. 1954 започва масовото ваксиниране. И ние говорим за 50-те години. В момента един смартфон може повече от всички компютри тогава.

Когато докторите не разбират от медицина и/или им нямат доверие - налага се хората да започват сами да търсят отговори и лечения.

А слонската болест от какво му се е получила?

Каква слонска болест бе. Те нали извънземните го отвлякоха.

"Но цената на препарата, апатията и невежеството се превърнаха в сериозни пречки пред усилията за изкореняване на тежкото заболяване" Не сме мръднали много в еволюцията си.

Разликата е, че в момента ваксината е безплатна. Иначе невежеството явно си е същото.

Бутай още ваксини в дупарата, колкото повече толкова по-добре че да се изринат такива като теб и да се прочисти планетата за няколко години. Не се притеснявай за еволюцията - годпод си знае работата.

С невежеството се увеличава и вярата в господ. "....... и все пак тя се върти"

Само дето след като се е ваксинирал срещу полио, Елвис никога повече не е разнасял вируса, нито е можел да се разболее или влезе в болница от полио. Това е разликата с Ковид ваксините. Много е забавно как все за старите болести говорят, но небрежно не обръщат внимание, че всъщност, ако ваксите срещи едра шарка, полио и прочее бяха като Ковид ваксините, то все още щяхме да мрем от едра шарка, да сме деформирани от полио, на запад, където има вакса срещу варицела, да боледуват от варицела, също морбили и т.н. Препарат, след който може да се разболееш, умреш или разнасяш не е ваксина!

Докато вие още философствате, в западна Европа се ваксинираха и си живеят живота. Погледни само Италия, Испания и Португалия, който бяха ударени тежко от корона, сега къде са, след като ваксинираха 80% от населението. Погледни Дания и Норвегия. Когато фактите говорят…

Удобно си пропуснал Швеция които дори нямаха локдаун. Вирус няма, заради такива женчовци като теб сме на този хал, заради хора който се насират всеки път когато правителството им каже че е време да се насерат.

В Швеция 66% са ваксинирани. Ефектът от ваксината се вижда в смъртността и в хоспитализациите. В предишните пикове (преди ваксината) имаха по 125 смъртни случая на ден, в момента са 5. И това при положение, че от октомври всички мерки бяха премахнати.

Ко биете минуси? Да не би да ви лъжа? Има ли около вас деформирани от полио? Виждали ли сте болен от едра шарка? Слава Богу - не. А виждали ли сте болен ваксинирам от Ковид, или пили ли сте за умрял болен от Ковид? Всеки ден броят процентите вакснати в болница или с некролог.... Колкото и да отричате истината, така е. Затова подобни рекламни материали и акции да безсмислени... Компрометирате цялостно ваксинацията срещу всички болести с тази пропаганда, и не е далеч момента, в който хората като чуят ваксина, ще бягат! С ваксините са но отървали от сумати болести. Но е видно, че тези срещу Ковид не са ваксини, а препарати, които намаляват риска от влизането в болница, и имат странични ефекти. Нищо повече, нищо по-малко. Но да са ваксини? Не!

Пазят ли васкините срещу Ковид - пазят. Страницните им ефекти не са повече от на другите ваксини. Е, не са съвършенни все още, но са си ваксини. Препарат е белината, която Тръмп ти предлага да пиеш

Аз не само съм виждал и едните и другите , но знам, че ваксината за полиомелит е разработвана и изпитвана над ...30 години , преди да се вкара в употреба! А аз работя втора година без да съм ваксиниран, минах без никакви симптоми през болестта и имам имунитет, а мой приятел с две дози...почина !

В България няма нито една личност, която мнозинството да последва и която с примера си да вдъхнови почитателите си! Който и да се ваксинира публично, няма да е от патриотични подбуди, а за собствена реклама.

Великият доктор Димитър Пасков създава лекарството НИВАЛИН от корените на блатното кокиче срещу полиомиелита! Велико откритие. Добре, че тогава България не е била под американски ботуш, та това Велико откритие е видяло бял свят, а не е било смачкано от големите фарма корпорации, както с много други открития.

Епидемията върлува през 40-те години, а Нивалинът е открит през 60-те. Освен това нивалинът е лекарство и се прилага след като се разболееш, а ваксината е превантивна мярка..

Професор Иван Чалъков: "Ваксината за ебола се регистрира на 5-та година.Ваксината за полиомиелит, за детски паралич - на 20-та година. Ваксина за пет месеца не се прави!"

Ваксината за полиомиелит е одобрена масово прилагане за 2 години. Няма ваксина която да се изпитва повече от 2 години. Има много време за подготовка, но преди е било проба-грешка. Както се видя сега и французите се отказаха поради невъзможност да направят тяхната

А ти виждаш/четеш ли? 1. През 1951 г. д-р Джонас Солк разработи "мъртва" ваксина, при инжектирането на която организмът на детето започва да произвежда антитела. - 2. През април 1955 г.(ЦЕЛИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ПО КЪСНО, НЕ ДВЕ!!!) над 200 000 деца от пет американски щата са имунизирани, но ПАРТИДАТА СЕ ОКАЗВА ДЕФЕКТНА - ВИРУСЪТ НА ПОЛИОМИЕЛИТА НЕ Е УМЪРТВЕН. Разследването показва, че партидата от ВАКСИНАТА, произведена от калифорнийската семейна фирма "Cutter Laboratories", Е РАЗБОЛЯЛА 40 000 ДЕЦА, КАТО 200 ОТ ТЯХ СА ПАРАЛИЗИРАНИ, А 10 ГУБЯТ ЖИВОТА СИ. БЪРЗАТА КУЧКА СЛЕПИ ГИ РАЖДА!

Тогава проблема е на друго място и България помага сега на целият свят да го разберат. Фармата и медиците са загубили моралният аргумент да лекуват хората. САМО С ПАРИ НЕ СТАВА. ПАРИТЕ ТУК НЯМАТ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Трябва да се върне моралът в медицината.

И как помага България по-точно, като доказва че без ваксини ще имат огромна смъртност ли?

че когато здравната система е унищожена и е завладяна от нарочна паника, така че да се занемарят истинските смъртоносни болести, а отгоре на всичко да се причини смърт допълнително чрез ваксини, смъртността ще скочи до небесата. Но, за доказване на такова нещо не ни е нужна България да го докаже. Това се знае по презумпция, както се знае по презумпция, че който забърква такава каша, упражнява геноцид.

Боби, високата смъртност в България сравнено с други държави не е отсега, а е открай време и НЕ Е от липса на експериментални препарати, а от липса на здравно възпитание и образование. Огромното мнозинсво сънародници са със затлъстяване и поне едно хронично заболяване. Рисков фактор номер 1 при коронавирусната инфекция е наднорменото тегло и второ, понижената/разбита имунна система с липса на витамин D и цинк. 2 години след началото на пандемията това вече е ясно на повечето добри доктори по света. Но това мноооого удобно пропускат да го споменат производителиет на Ковид препаратите, защото няма да направят едни милиарди, както и рекламните им лица, защото са получили едни комисионни. ОГРОМНОТО мнозинство от Ковид хоспитализираните и починали са със затлъстяване, липса на витамин D и цинк и поне 1 придружаващо заболяване. Щяхме да се справим с пандемията само за година, ако хората просто бяха започнали здравословно хранене (основно растителна храна и без полу-фабрикати), спрели цигарите и алкохола, почнали дневен прием на Витамин D и цинк и разбира се, почнали да практикуват пълноценен сън, който е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важен за добре функционираща имунна система. Само че доброто здраве не прави стотици милиарди на фарма мафията, не фалира малкия бизнес за сметка на корпорациите, не вкарва хората в подчинение с измислени мерки и сертефикати и затова "загрижените" лица на ваксинацията никога няма да го кажат това.

Явно българина още не е научил да разбира прочетено ! Ако бяхте чели внимателно , но тази ваксина когато почват да я прилагат много по-малко тествана от тези сега ! Българино това че познаваш буквите явно не ти помага да разбираш това което четеш !

Пак реклами на боцкането. А дали ще ви повярват хората? Какво общо имат генната терапия и ваксините изобщо?(освен инжектирането).?

Някои хора сте толкова наивни и прости, че няма на къде. От статията какви изводи си извадихте и какво разбрахте, та пак започнахте с политиката....

е после така му харесало, че продължил да се ваксинира ... с наркотици

.

За 5-10 месеца не се създават ваксини и не лъжете хората

поголовна смърт на ваксинирани, каквато се наблюдава в момента в България, но това много ревниво се прикрива от медиите.

Жалки ставате. Пускате ни американска пропаганда от Студената война. Хахаха. Защо не пуснете някоя от днешните звезди да се ваксинира?

Само един въпрос, с молба за отговор. Ако се ваксинират всички. 100 на сто. Така. След това хората продължат да се разболяват от короната и да умират. Тогава какво ще правим?

поголовна смърт на ваксинирани, каквато се наблюдава в момента в България, но това много ревниво се прикрива от медиите.

Да се наблюдава! Колко те е страх за да бълваш такъв а тъпизми и да плашиш хората за да може да се успокояваш че не сано теб те е страх?

За жалост в България няма интелект, който да измисли една кампания, която да повлияе на мнението на народа. И причината е една: 32 години нихилизъм и разделяне на хората! Всичко беше погазено и всяка ценност изкоренена. Бяха привнесени ценности, които хората не приемат. Политиците са неграмотници, които се интересуват само от личното си благоденствие. Плащат пари на псевдо-учени за да говорят тъпотии по медиите. И резултата е видим. В тази държава няма хора, които да могат да управляват криза! Няка хора, които да могат да управляват маси! Има самозванци, които никога не са виждали криза по-голяма от разлята чаша вино върху новият белгийски мокет на жена им! Що касае "интелектуалците"... и те не съществуват на тази територия! За жалост!

Не е въпрос на интелект, а на доверие. Медицината не е наука и никой нищо не може да докаже. Всеки медицински извод се основава единствено на доброжелателността на лекаря с набитото око (години учене, години практика и талант). В днешното време обаче добожелателността на лекара е абсолютно изключена. Лекарят е търгаш, а ваксините се натрапват политически от частни корпорации, за които единствената цел е печалбата, каквато е единствената цел на всяка частна корпорация. Това състояние на нещата се разбира и от най-глупавия българин. Българският народ е изключително интелигентен и не му трябва много, за да схване нахалната лъжа и гьобелсовщина. Това е причината за толкова ниския процент ваксинирани. Да се “ваксинираш” с тази не-ваксина, предизвикваща създаването в организма на опасни отрови, които отключват латентни болести, а и създават нови, е проява на нисък интелект или на слабоумно подмазвачество, за да получиш службица, властчица или признание от някой външен господар.

Медицината Е наука! И всеки опит е хипотеза, която се проверява! Ако не знаеш какво е хипотеза и какво е нулева хипотеза не си в позиция да ми казваш дали греша! Смешно е човек да се излага по този начин. Единственото ти оправдание е, че си анонимен в интернет. Дано се засрамиш от тъпотиите си!

За да е наука, медицината, в нея трябва да може да се провеждат възпроизводими опити, в условия, при които всички параметри вляещи на експеримента се контролират. Това е абсолютно невъзможно да се постигне при медицината даже по принцип, при положение, че изучаваният обект се влияе от неизброими познати и непознати параметри. Ето защо, в медицината е абсолютно изключено (за да приближим нещата до това, което обсъждаме) да се предвиди каква ще е реакцията на даден отделен индивид към идуцирания от обсъжданата “ваксина” спайк-протеин, не само в каткосрочен период (да речем през Ноември и Декември), но особено в по-дълг период от порядъка на години. И, тъй като си любител на използването на думата хипотеза—всеки може да гради каквато си иска хипотеза по отношение на влиянието на ваксините, но няма на света човек, нито пък някога ще се роди такъв, който да може чрез експеримент да потвърди дадена хипотеза за влиянието на ваксината върху всеки отделно взет индивид, за да се превърне тази хипотеза в теория. Експериментално в теория могат да се превърнат хипотези единствено в истинските науки, каквито са физиката и химията, където, при извършването на експеримент, е напълно възможно да се контролират всички параметри вляещи върху даден процес и то възпроизводимо. Както казах, в медицината това е напълно невъзможно. Ето защо в медицината заключенията се приемат с консенсус (което истинската наука не позволява) и се работи единствено със статистика и хипотези—да не се бърка със статистиката в термодинамиката, да речем, където статистическите заключения се проверяват с контролирани възпроизводими експерименти, каквито, както казах, в медицината са невъзможни. От горното следва, че е престъпление срещу човечеството да се представя медицината като наука. Тя е наука само дотолкова, доколкото в нея спорадично се прилагат методи на истинските науки физика и химия. Но, само толкова, което е напълно недостатъчно, за да обоснове твърдението, че медицината е наука.

Ти изобщо имаш ли представа какво пишеш? Сериозно! Хора като теб са проблема на тази държава! Омръзна. ми от психарията на разни индивиди. Научи се какво е наика, какво е хипотеза и как функционира. Тотален интелектуален провал си!

Ти си този, който трябва да разбере какво е хипотеза. Обясних ти го, но не вдяваш. Такива многознайковци като теб, са проблемът на България. Неграмотни, а се тикат да учат другите. Хипотезата е нещо недоказано. Това е предположение, което изисква да бъде потвърдено чрез научен експеримент. В медицината потвърждение чрез научен екперимент на хипотеза (за да се превърне хипотезата в научна теория) е невъзможно, защото факторите, които влияят върху здравното състояние на човек с ваксина не подлежат на контрол, нито са възпроизводими, за да може да се установят научно. Те, факторите, са много и немалко от тях са неизвестни. Оня, който се ваксинира, поема риск в името на обществото, с пълното съзнание, че той или детето му може да е сред жертвите. Това важи за всяка ваксина без изключение. В случая с “ваксината” срещу ковид, която всъщност не е ваксина, се поема повече от риск. Това е безразсъдство, защото ваксинираният сам се оставя да му бъде инжектиран препарат, който предизвиква синтезиране в организма му на спайк-протеини, които по своята същност са отрови. Най-силните отрови познати на човека, са протеини. Та, тези спайк-протеини, най-малкото, предизвикват автоимунни заболявания, защото то им е и предназначението—да противодействат на вирус, чийто протеин са копирали. Противодействайки му обаче, тези спайк-протеини предизвикват много други страшни реакции, които, ако не доведат до скорошна смърт вътре в месеци или година, имат потенциала да предизвикат по-нататък през годините големи усложнения в организма. Приемайки ваксината, ти се подлагаш на здравни рискове многократно надвишаващи рисковете от това да пострадаш от ковид. Между другото, сега погледнах данни в една статия в European J. Epidemiology от 30 Септември, където, пренебрегвайки подмазваческото заглавие, за да им се публикува статията, самите представени данни показват ужасяващи резултати—особено за Израел с повече от 60% ваксинирано население. Въпреки че медицината не е наука и от никакви данни, даже и публикувани в рецензирани статии, не могат да се вадят напълно достоверни заключеня, данни от този сорт по-скоро говорят в полза на хипотезата, че ваксинирането срещу ковид е съзнателен геноцид срещу човечеството, за да може частни компании да печелят милиарди и в процеса, определени среди да си постигат мръсните политически цели.

По онова време въпросната ваксина не е била "утвърдена" в никой случай, била е ново и авангардно средство без алтернатива. А днес от всички одобрени ваксини само 2 са иРНК, останалите са изработени по вече утвърдените технологии. Така, че днес избор има. Тогава не е имало. Освен това тогава хората е трябвало да рискуват не себе си, а децата си. А в случая с Ковид-19 възрастните хора трябваше да поемат съвсем минимален риск, за да могат децата им да учат и живеят по-свободно и да не се задръства здравната система, която главно те ползват така или иначе. С други думи днес хората са по-глупави, по-безотговорни и по-страхливи от всякога.

Абсолютно сте прав. За съжаление когато исках да ви дам плюс, се прибави минус. Не знам дали дирниците са бъгави или някой нарочно го прави, но се случва напоследък много често.

20 години са били нужни за откриване на ваксина срещу полиомиелитон! Не няколко месеца!

20 години от един човек с тогавашното ниво на науката. Телефонът ми днес е по-мощен от един супер компютър заемащ цяла стая през 80те. Защо не можете да приемете, че животът се променя?

То така ако тръгнеме да разсъждаваме, жените в днешно време щяха да бременеят за около седмица.

Sars-Cov 2 се разработва над 10 години вече !! Ама няма кой да чете и да се интересува. По-лесно е да се пишат глупости за чипове, чути от "великият" фейсбуук , нали ?!? Сега от 2 години насам просто се форсира разработката на разновидността на Sars Cov-2 наречена 19 ! Стана спешно и наложително. Ама е готино дървени философи да манипулират хората с простотиите дето са ги чули от улицата и с параноята дето ги тресе и да внушават глупости в Интернет, нали. Да се почувстват тъпаците и те значими в своите си очи, че от нещо разбират и да пишат високопарни постове...така пандемия с постове не се бори ! Или викаш, че така и рак се лекува...с празни приказки, билки и баене.

Страхлив народ сме . Ако се върнем в историята и с предателствата по време на възстанията и колко много са провалени от тях ще видим,че в момента не е нищо случайно . Скачаме ,викаме обаче би е страх от ваксината която и бабите в гейропата си слагат.

може би този строхлив народ ще оцелее

А дано, ама надали.

защото при българския народ нямаше абсолютно никакви индикации за медицински аномалии от Март до Ноември 2020 г., тъй като никога не се ваксинираше против грип, за разлика от италианския народ, който масово, 80%, се ваксинираше през годините против грип и затов масово измря през 2020 г.

В България всички сме ваксинирани със задължителните ваксини! По-точно - всички със всичкия си. Не пробутвайте тъпи сравнения и опорки!

"Аналогията" е в глупавата ти глава...

А нашия президент се ваксинирал тихичко и никой да не разбере, миналото лято, според неговите думи!!! Първата ваксина, разрешена в ЕС е на 22 декември 2020г.С КАКВО се е ваксинирал Р.Р.

натискам палеца надолу, а се отразява в палеца нагоре...манипулатори мръсни

Радев е далеч от Елвис, но не постъпи така, защото е малоумен БУРСУК

Това сравнение между утвърдените ваксини (с умъртвени частици) и силно проблемните РНК/аденовектор боклуц като го вида и направо падам. Само като видя аргумента "ми то и досега са искали ваксини в детските градини, така че задължителната имунизация не е нещо ново" и ми е ясно какъв плиткоумен човек стой отсреща. Реално нивото на мислене е: И двете им викат ваксини, и двете са в спринцовки и се бият с игла, значи е едно и също. До там стига мисловния капацитет.

Абе малоумник, ами има и други ваксини, не са само мРнк. Ей антиваксърите сте страшни ендоклетъчни!

В българия има само рнк и аденовекторни (което го написах), китайската е с умъртвен вирус но не е одобрена заради 'ниска ефективност'

И да добавя че аденовекторните както и РНК не е имало преди тези за ковид никога. Това е факт проверим за 5 секунди.

А аз падам като видя десет правописни грешки в три изречения. Пък и "интелектуална" надменност - този бил плиткоумен, онзи нямал интелектуален капацитет... И разбира се, всичко това придружено от диплома по вирусология от медицинското училище на Университета "Фейсбук" - иРНК ваксините били "проблематични"...

ПО–ТЪПА аналогия на можахте ли да направите??? Или е важно пари да падат от господарите?

Дайте снимка на Елвис 10г. по късно.

коментари под тази статия, би следвало да отворят очите на всички които вярват на тази пропаганда. Мисля че е очевидно, че антиваксърските тези ги защитават откачени, глупави или платени.

Я пак си помисли кой е глупавия. Човека не е патентовал ваксината си за да направи добро, а сегашните ти вкарват маймунски адено вирус за да имат патент.

Колко прост трябва да си да вярваш на лъжите на хора печелещи милиарди на година от продажби на ваксини. Антиваксъра, какъв интерес има да лъже.

Всички ли които получиха инжекцията станаха расисти на ента степен? Расисти, делящи хората на ваксинирани и неваксинирани! И на еднта степен, защото има безкрайно много омраза в постовете на приелите новото нормално! И това не е нормално!

няколко разлики с короната - засяга деца,а не дядовци - веднъж ваксиниран, си защитен за винаги, а не само за 6 месеца - отказа от патент предразполага хората че не искат да ги доят

думата Фармация идва от гръцката дума фармакея, това ще кажете е нормално, много думи са с подобен произход. Но думата фармакея присъства и в Библията Гал 5:20,Откр 9:21,Откр 18:23 и това е нещо ЗАБРАНЕНО! Едва ли взимането на аспирин е забранено, но вероятно заиграване лакомията на биг ФАРМА, което води до опит да се променят и ГЕНИТЕ на хората.

Всеки си тълкува Библията,както му харесва. Когато Йоан е видял птици кълвящи хората, знаел ли е, че са самолети? Или въртолети????? Ползваш ли четка за зъби????? Защо? Човекът измислил четката се е казвал с фамилия Уисдъм ,знаеш ли колко хора е спасил? Ами дори аспирина,който спомена? Не беше ли сътворен човек като Бог, за да твори и създава? Прочети още веднъж Новият Завет и

Що ограничаваш Бог? 2 Тимотей 3:16 Цялото Писание е боговдъхновено и полезно за поука, за изобличение, за поправяне, за наставление в правдата; 17за да бъде Божият човек усъвършенстван, съвършено подготвен за всяко добро дело.

Добре показвате пример за ваксини, но против ковид в Европа няма ваксини, а има експетиментални биопродукти, които са в изпитателен период и производителите им са освободени от отговорност от Европейската агенция по лекарствата за проява на странични ефекти.