След грандиозен скандал: Председателят на НС прекрати заседанието на парламента (видео)

Това стана заради невъзможността депутатите да овладеят напрежението, предизвикано от предложението на Корнелия Нинова законопроектът за преизчисляване на пенсиите да бъде разгледан днес и на второ четене

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НОИ не прави разлика какъв вид е пенсията. Става въпрос за всички видове пенсии. Не чух да казват само за стаж и възраст. Казваха преизчисляване на пенсии. Мразя да се лъжи за пари. Мразя хитруването. Но то е факт.

Сте душмански шпиони и подлизури. Надявам се да висите по дърветата и в ада да го горите.

Имам въпрос към г-жа Митева. А той е следния: Защо след като самото разглеждане на проектозакона за индексиране на пенсиите е в противоречие с правилника на НС ти, като Председател на същото НС, го допусна да влезе в пленарна зала и води дебат и го подложи на гласуване? ЗАЩО?

За да си проличи, че не е компетентна за политическа дейност.

Електоралната система е най голямото и брутално зло, измислено досега

Момата с френското Р виждала шума в залата?

НОИ не прави разлика какъв вид е пенсията. Става въпрос за всички видове пенсии. Не чух да казват само за стаж и възраст. Казваха преизчисляване на пенсии. Мразя да се лъжи за пари. Мразя хитруването. Но то е факт.

Червената шайка, така и не можа да получи лъжливата подкрепа на старите хора. С този цирк обаче, те направиха това зло за себе си, което на предстоящите избори спокойно може да ги остави зад чертата. От това по-добро? Здраве му кажи.

Полза от тях няма

Една доста голяма част от пенсиите които ще увеличават са за Купени Фалшиви Телкове.

За хора с много стаж,за тяхното преизчисление

Пука ми за пенсионерите. Много хора не достигат до пенсия. Против съм да се толерират фалшиви и Купени Телкове. Вие защо неглижирате този проблем. Ей за това се говори за корупция, щото народа е такъв.

Това събрание беше като едно общо събрание на входа. Като някакви недоразвити квартални недорасляци. С акцент.

Гербери и нарциси от няма такава държава няма право да управлява..

отношението на Бандата на Слави към "лошия мат'риял" е идентично с отношението на Шайката на ГЕРБ към същия матриял не0либерален преход към Небитието сценарий за освобождаване на жизнено пространство по поръчка на Демократическия институт на САЩ

Бойко и дългия отдавна вече не ходят на кино заедно. Не са едни и същи.

Няма такава държава са нагли и нахални като гербери но освен това са некомпетентни и мързеливи. Да се махат.

Да прочистият административния антураж поставен на служба от герб за да имат избиратели! Не мога да залича спомена как съм виждал цели агенции с месеци да си гледат серияли по цял ден, при това от сайтове като замунда и тн… Безполезна гербава измет…неспособни да нахранят завързано куче дори!

Имаш много недопустими граматически грешки. Няма да ви увеличават пенсиите . Не заслужавате. Егоисти сте.

То сега масово журналисти правят грешки,та за обикновен работник не се изисква граматика.А сега от етноса не могът и да четът ,вършат черна мръсна работа ,не заслужават ли нормална пенсия.И те ще остареят,но твойта жлъч към хората които допускат граматични грешки ,дали ще дочакаш пенсия.Преосмисли живота си досега.Гнева води до много болести

Председателката има страшна дикция?

Като на дете е и освен това пише с лявата ръка но то такъв му беше късмета на събраието. Няма такава държава. Да се махат веднага...

И дъщеря ми пише с лявата ръка, пък е съвсем нормална!

да съберем пак капачки ;) ? за такса за логопед !

На безработните хора една маска не са дали но на социалните служители и на цялата пасмина от администрацията увеличиха заплатите за премиите им да не говорим. На пенсионерите дадоха надбавки пожизнени Аз съм против

На безработните хора една маска не са дали но на социалните служители и на цялата пасмина от администрацията увеличиха заплатите за премиите им да не говорим.

Има много заможни пенсионери които си живеят раскошно живеят добре и по цял ден обикалят хипермаркетите

Да беше ходил на училище?

И така сме си добре. Яд ли те е. Злобееш нещо. Хапеш но без зъби не ти се получава.

Тези вчера хитреци сякаш се бяха наговорили предварително за се карат в залата за да не могат да приемат нито един важен закон за България. Абсолютен срам и позор и от старите партии и от новите. Партията, за която гласувах преди месец на юли няма да я подкрепя.

Виждам шума в залата и виждам, че няма консенсус", БОГ да го прости проф. Вучков, но има достоен наследник. Виждам шума в залата. Ама тая изтрепа рибата Мдааа

Не е ЩУРМ в залата.Нали си много ,,умна,,с две,три думи можеш да постигнеш тишина и да приемат преизчисление на пенсийте.А за машинното имъше също много ШУМ но не прекрати тогава.Нагли сте също като всички досега.

Имаш много недопустими граматически грешки. Няма да ви увеличават пенсиите . Не заслужавате. Егоисти сте.

Аз съм против увеличението на пенсиите и против всякакви добавки за високите пенсии над триста лева са неморални

малко са работили ? и някой вожд не е успял да придобие 10 000 000 на чужд гръб ? и аз съм против да има пенсии над два пъти минималната заплата след данъците

Минуса ти слагам минус понеже нямаш аргументи.

А по над 42г.стаж и с добри осигуровки 320 лв справедливо ли е .Бсп начело с Костов ни съсипаха.Каква вина имаме ,че сме ощетени.А сега и с малко осигуровки и с повече почти са еднакви

Такава държава.

Възмутени сме, разбрах във какъв комфорт и високомерие са си живяли ДПС, БСП и ГЕРБ. Много добре стана , че им се разбута комфорта и лицемерието. Трябва здраво да се разбутат. От както помня там все е БСП, ДПС и от 12 Години. ГЕРБ. Хора трябва да ги сложим на мястото им, и малко да се смирят.

Съвсем основателно Бойко не стъпва в НС. Там мастит професор медик (от БСП) демонстративно не слага маска!! Мая, арменеца, Гуньо адвокатина, тоя до него и МНОГО други (от всички партии) не спазват противоепидемичните мерки! В НС не ковид-19, а още по-страшна зараза ще прихванеш - нелечима олигофрения!!

Крайно време е да бъдат предвидени и такива средства. Кога за последно се е слувало преизчисляване на пенсиите? Не може всяка година да се замазва положението с някакъв минимален процент. До кога така?

Ти се да муцаш ама няма да стане. Поне за сега.

Крайно време е да бъдат предвидени и такива средства. Кога за последно се е слувало преизчисляване на пенсиите? Не може всяка година да се замазва положението с някакъв минимален процент. До кога така?

Няма да бъдат предвидени такива средства. Няма нужда, Пенсионерите са добре. Лекарствата са им по здравна каса.

И какво стана сега, БСП искали преизчисляеане на пенсиите /разбирай увеличение/. Според приетия бюджет на РБ пари за това преизчисление предвидени ли са? И защо не направихте правителство за да си направите бюджет и да си понесете отговорноста после? Така е много лесно дай да гласуваме пък друг да да го изпълнява!

45-ят Парламент ще постави няколко СВЕТОВНИ рекорда: - най-кратко съществуване - най-некомпетентното ръководство на НС - най-некомпетентните изменения на законодателството - най-антиконституционните промени - най-отдалечените от актуалния дневен ред законодателни промени - най-мутренското поведение на "законотворците" (най-вече от БСП, ИТН, ИМВ и ДБ) - най-жалкият (като интелект) състав - най-изненадващите обрати при гласуванията - най-много ПРЕгласувания - най-много партийни монолози (диалозите бяха само в репликите и дупликите) - най-очакваните "консенсуси" (най-вече за заплати, привилегии и пр.) - най-неочаквано ще се случи и неочакваното - един депутат ще си иде, БЕЗ дори да е стъпил в НС измекяра Слави Трифонов

Митева туркиня ли е?!

Француженка

Си схванало поантата.

Сам си задава въпроси и сам си отговаря. На какви субстанции са тези мушмороци от Тука има, тука няма?!

види Баце и клитopa и става като Бузлуджанско кебапче...

феса - всичко друго е манипурация

240 пълнолетни олигофрена

мнозинствот срещу собствените си родители - значи има нещо по-силно от любвта към родителите и то се нарича ИНТЕРЕС

ЦИТАТ:"... Те не се грижат за нас, защото Всъщност ние не ги интересуваме; Всичко, което искам да кажа, това е: Ние за тях реално не съществуваме – И затова не им пука за нас... Всичко, което искам да кажа, това е: На тях всъщност изобщо не им пука за нас... ". Такава е реалността, от Ялта - 1945 и Малта - 1989.

Точен коментар 6+хубав ден ти желая

Спасителите на народа от ГЕРБско иго... започнаха да си прегризват гърлата един на друг. Шок...

Нещо като каквото се случи пак днес между СДС и ГРОБ, а? То и без това ГРОБ първи почнаха да гласуват в комплект с довчерашните си врагове БСП и ДПС, хи хи хи!

И кое му е смешното? Че поредните "освободители", излязоха по лоши от тези, от които трябваше да ни освободят ли? Голям смях братче.

Смешното е как и ГРОБ, и "поредните освободители" влязоха в парламента с гласовете на едни и същи хора, ама герберастчетата се правят, че Трифонов не го вкараха там точно техните избиратели, на които им писна от Тиквата им.

Типичен Ганьо... не искаш на теб да ти е добре, а на другите да им е зле.

всички за и после разваялиха парламента за второто гласуване...

Скъпи наши майки и бащи, баби и дядовци, трябва да знаете истината за лицемерието и задкулисието. Днес в Народното събрание се гласува на първо четене нашето предложение за преизчисляване на пенсиите със завидно единодушие. Поради това, че парламентът се разпуска другата седмица, предложихме да се приеме днес и на второ четене и най-накрая да получите справедливост за труда си. И тук маските паднаха. Има такъв народ, чийто представител е председателят на парламента, отказаха гласуването. ГЕРБ и „Демократична България“ се обявиха също против. Всичко се случи под директния натиск на ДПС. Какво се оказа : всички те са гласували „за“ на първо четене с пълното съзнание,че законът няма да мине окончателно, но за да ви лъжат, че са го подкрепили. За пореден път се видя, че ПРОМЯНАТА, така шумно декларирана от новите партии в парламента, е ПОДМЯНА, под диктовката на старите – ГЕРБ и ДПС. Лъгаха ви преди изборите, излъгаха ви и след тях. Ние продължаваме упорито, принципно и стабилно да се борим за социалната кауза.

Ако ви бяха толкова скъпи нямаше по време на вашето управление да допуснете масовия фалит на банките и да приберете спестяванията на хората! Нянаше да раздавате на борци,гребци и други полукриминални елементи куфарчета с пари - "Другари, назначаваме ви за милионери"! Нямаше вашите финансови експерти да предизвикат хиперинфлация в която и последните стотинки на хората изчезнаха, а назначените от вас кредитни милионери върнаха кредититес с една заплата - Р. Гечев! Нямаше вашите силови генерали - Л. Гоцев да създава трибуквени разбойнически формации за държат в страх обикновените хора за да не вдигнат глас.А в сегашно време, когато Главният прокурор подгони точно тия бандити забогатели неясно как, неистово да искате оставката му, след като вашите главни прокурори и съд разпънаха правен чадър над тях - Божков, Арабаджиеви, Баневи,,Галеви, Прокопиев, О. Донев, М.Стийков,и т.н. Никой досега не потърси отговорност от тези, които за една нощ изтриха от стойността на лева ТРИ нули! Най- бедни сме били в ЕС - да, така е, но благодарение на управлението на вашите активисти,и това,че те още са сред вас с апетити пак да управляват тази страна!

Корнела иска да се случват някакви неща, но няма топки да поеме отговорност да ги реализира. Не е готова за реалната власт.

Така става, когато Бокич "помагал" на хора от БСП. Ако не беше помагал, можеше сега да нямат депутати, ама на, лично с помощта на Бащицата.

Ти много ги разбираш нещата гледам:))) Голяма компетенция се извъди. Ходи на лекар да се лекуваш и си пий хапчетата ако обичаш!

Какво има да разбирам? Бочко сам си го призна в неделния брифинг след изборите. Или като чу какви ги е надрънкал тиквеният ти бащица, ти се стори, че е за хапчета, хи хи хи!

Абе едни папки от деловодството на НС се бяха озовали при един Резидентдски съветник.....

В потрес съм. Има едно нещо, което се казва Правилник за организацията и дейността на Народното събрание. Там подробно е описан редът за включване на законопроекти, предложения и пр. в дневния ред на заседанията. ВСЕКИ депутат е редно перфектно да познава този правилник, а не да иска по всяко време разни неща да се разискват. Изобщало не е случайно, че си има такъв ред. Навсякъде по света е така. А не на някого му прищракало и юруш да се разглежда закон или друго.

"Законопроектът за изменение и допълнение на КСО бе подкрепен ЕДИНОДУШНО на първо четене..." И ЕДИНОДУШНО разиграха ЦИРК. ... Заложените МИНИ от Шайката дълго ще гърмят. Ако Шайката БЕШЕ СПАЗИЛА Конституцията на РБ и НЕ БЕШЕ ЗАМРАЗИЛА за 12 год. пенсиите, нямаше да има циркове...

Тази Митева не става за председател на НС. Уж била екперт преди това, гербаджийка, и т.н. Но реално е била канцеларски плъх. За председател на НС трябват други качества. Винегин и Дончева по-добре председателстват. Митева никой не я е.ава за сл.ва.

Като Бочко значи?

И докараха червените боклуци на власт, така че всички отново сте прецакани ,включително и поддръжниците на червените, те най-вече, щото без някой да ги оправя никога не могат да се оправят.

Да благодарим на Бочко, че ни завеща такава власт след 10 годишно властване.

А червените забрави ли какво ти бяха завещали или помниш колкото маймуните?

Значи Боко е същият като червените, това ли казваш?

Аз нямам необходимост от добавка към пенсията. Другарите да побързат да гласуват за промените в съдебната система да отпаднат специализирания съд, че да ми паднат и делата и да си гледам спокойно пенсията! Апелирам за същото да бъдем единни в гласуването другата седмица и към другите другари и другарки от "Дай, България!", "Няма такава партия" и "Мутрите", че и те имат да си изпълняват поръчките към спонсорите си.

Герберастчета, вие изгубихте.

Ма тая председателка става за всичко друго, ама не е за там Капии?

Защо не я изхвърлите и да си изберете тиквеното Бойче?

Щото Бойчето е едновременно в оставка, в отпуск и в болничен. Отделно, то има алергия към НС. От 2 години сигур не е стъпвАло там.

Честно казано, се колебая дали Митева е обикновен олигофрен с говорни дефекти или луда за връзване... да кажат експертите от 4-ти километър...

Гулю-гулю-гулю-гулю!

Няма да ви дам! Няяяма! дзън

защо нищо не излиза при вас за изслушването на бизнесмена Илчовски?

Защото не им разрешават!

ИТН +ДПС+ИСМВ+ГЕРБ СДС не искат да преизчисляват пенсиите на пенсионерите. ЗАЩО ? Само БСП искат преизчисляване на пенсиите .

Защо ли? Ами,защотото изброените са "от единия бряг" т.е. Еднакви по какквото се сетите ,а БСП е от другия.

Ко стана бре, Баце два пъти се изока по ФБ и протестърския парламент се разпадна. Аре беж на поправителен по парламентаризъм! Като не искате да целувате на Баце ръката, целувайте сега на Тошко Африкански гъза!!!

Ти може и да го облизваш - нали за това ти плащат!

Фен на Челси

Тибо Куртоа и Еден 10 объркаха фланелките май Мачкай Челси

Не по темата, ама за избор на председател ЦИК ще се тегли жребий. Ебаси и законите, щом ще се търкат талончета. Ами защо така НЕСИ избраха кабинет?

Защото върнаха мандата, например?

Хи хи, ти се раздаваш като за последно. Боли да знаеш че от понеделник си безработен, нали. А на 12.7 ке ви разчекнат като млад протестър наркоман в палатка на Орлов мост, хахаха

Както пак си избрахте тиквеното Бойче ли?

Се помислиха за значими :))))) Само си помислиха или вече си вярват Бро