Коментари - След гонка в София: Задържаха шофьор, избягал от катастрофа и ударил още няколко коли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Едно време е имало наказание с камшици! Днес го има също в някои нехуманни държави! Осъдете го тоя на десет камшика! още след първия ще е размислил!

Не се ли е наложило да използват сила при ареста или и това е отказал?

Какъв да е, ако не 42 годишен. Това поколение растеше с “О тигре, тигре”, Радка пиратка” и още една дузина песни, които им даваха уклон в живота. Наркотиците се продаваха не около и пред училищата, а вътре в тях. Поръчковите убийства бяха всяка седмица, най лесното нещо беше да поръчаш някой да го пребият. Така че, не чакайте много читави хора от набори родени в периода 80—85 година.

За съжаление сте прав. На 43 съм (роден през 1980-та), бях на 12-13 когато се появиха "Тигре, тигре" и "Радка пиратка", надявах се да е моментно явление, да са летни хитове, но се оказа само началото. Имах късмета да уча в добра гимназия и в добър университет, но си давам сметка, че огромната част от поколението ми са пропиляни хора, включително и от съучениците и състудентите ми. Все пак - има и доста читави измежду нас.

Тогава наркотиците се продаваха в училище а сега не се продават, така ли?

106 загинали!!!??? Какво е това, хора замислете се? Това не е нормално, както и да го погледна

Никой не бяга, ако няма какво да крие.

Всеки се опитва да избяга защото в 90 % им се разминава.

забелязвате ли как всички злини идат от шоплука ?

Този е най-вероятно нЕкой благоевградски шоп

да, напълни се със "шопи" от цяла България. Доста измет се натрупа. Не говоря за читавите хора, които дойдоха, а за тези дето се вихрят в навалицата, която я няма по техните села и паланки.

Затова ли за 2022 в област Пловдив има повече загинали при ПТП, отколкото в София град и двойно повече ранени? И още повече като сравним населенията.

Пловдив е квартал на Хасково и прилежащите му села. Това донякъде обяснява положението.

Столицата се напълни с всякаква провинциална сган и резултатите не закъсняха-селяндурски манталитет,чалга и наркотици а с алкохола са свикнали още от раждането си.По селата започват от сутринта,че ракията се лее на литри,нали е без пари което го няма в нито една нормална държава

Вкарвайте ги по затворите и обществено полезен труд! Запор на банкови сметки докато не си плати всичките магарии, какво ги жалите? Стига с тези джендърски закони. Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак. Това племе само от бой и стригане разбира! А забравих, мама ще наеме адвокати и нещо под масата...