Коментари - След гонка и катастрофа в София: Задържаха кола, натъпкана с мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Арестувайте тия дето гласуваха за Киро и Асен дайте им промяна в затвора а децата им да ходят в Европа да берат ябълки че и без това са олигофрени

Циганизацията на Булгаристан и ислямизацита на Гейропа върви по план.

Кога е най-после ще ги спират да не пресичат държавната ни граница?!

Ние имаме ли въобще граница, там всеки минава като на вечерна семейна разходка... И имаме ли въобще гранични войски, гранична охрана, гранична ограда... А защо тези ислямистки орди са допускат на наша територия, а не се отстрелват като диверсанти, както бе при онзи уж стар загнил строй...

Здравей Шенген!

По цял свят се случва. Масово. Това е заговор и изпълнение за унищожение на средната класа и унищожаване на цели общества. Ще си спомняме животът преди Ковид като прекрасен сън. За това искат да унищожат Русия. Помислете защо.

Има незаконно преминали границата нашественици и подлежат на разстрел по законите на Народна Република България

А кой получава заплата за опазване на границата? И тоя министър само ги хваща като катастрофират

Журналята, научете се най-накрая, гонка е: 1. Бързо преследване на дивеч по време на лов. 2. Етап от състезание за бързина. 3. Тормоз на млади войници в казармата (жаргон). Това, за което всички дращите е полицейско преследване с автомобили.

Имам много приятели и познати ,които са служили на различни ГЗ ,в различни ГО ,на различни граници ,в различни времеви периоди.Всички са служили по време на "тъмният" социализъм.Даже тъста ми е бил граничар някъде по Беласица през периода 45-48 година,даже са влизали в бункерите на гръцка територия,където все още имало останки от разчетите ,които са били вътре през 1941 година и са изгорени с огнехвъргачки .Та тези мои познати ,казват ,че ако те са сега на границата един мигрант няма да мине , ако се прилага "Устава за граничната служба".Само трябва да има по един багер към отряда

тони блеър отдавна каза че всичката измет ще бъде изрината от техните страни в България!Вече се случва,шенген на кукуво лето!

Полицаите, които спират мигранти (военно обучение нашественици) вкарват нелегално чужда войска в страната, която ще направи преврат. Да не би да си мислим че камиона с картечници и муниции,щ за България, който случайно турците хванаха е за да си играят децата тук?

Дали ако имаше пострадали от бежанците след гонката, Европа щеше да ни хвали?? Ами не щеше да каже, че не може така да се отнасяме с бежанците... пак ще заработи двойният аршин. Бежанците са наясно, че риска който поемат не е на живот и смърт и ще продължават да бъдат и по-нагли!!!

Разстрел на трафиканта и връщане на мигрантите след 1 година работа в кариерите.

Разстрел за трафикантите и чукане на камъни за тия дето ги пропускат

Много настървено ги преследват!! Взимат им всичкия кеш и ги пускат!! До следващия опит и пак! Даже от дилърите не изкарват толкова! Най доходоносния бизнес в момента! Пародия пълна!!

И пак катастрофа естествено.

То хубаво , че се хвалите , че никой не бил стигнал до Сърбия, ама като ги хванете какво ги правите? Обратно към Турция или..си ги оставяме за отглеждане тука?

стреляйте на месоа

Отиват към Расия...Че там е голям живот...))) А някакви нашенски м@нгали на Копейкин, седнали да погребват ЕС ))

Ти от Раша ли докладваш..Колко са детските помощи месечно?

Сорос е полудял буха отчаяно пари в цигънските орди

Сорос е много доволен. Купува им имотите в техните страни и като изхабят парите от продажбата трябва да емигрират, плащайки му пътни разноски. И по-нататък, който до където стигне. Но то е поетапно, беше Африка, сега Афганистан, Пакистан, Сирия. Скоро ще дойде и до България. Който мисли че сме добре - то и Ливан не беше зле.

Стига с тези русизми Дира Ще има или има гонКа в СССР И РУСИЯ НЕ И ТУКА ФИРА

Плана на ЕС за създаване на страни"бежански лагери"работи.

Вижда се че ги хващаме. Айде сега приемете ни в Шенген и да започнем да цъфтим.

Думите на Кадафи от преди години стават факт.Европа се превзема от араби и африканци без един изстрел.

Разпродажба!!!Компактен и мощен преносим нагревател с керамично отопление, свързва се директно към контакт в стената, много икономичен и безшумен, има таймер и дистанционно! Промоционална цена: 79 BGN. ----- https://mub.me/handy

За какво се харчат пари за гранична полиция след като те не работят и всеки ден се хващат мигранти навътре в страната,мигрантите си влизат без проблеми.

Време е и трафикантите да излязат на протест.