След 8 часа земеделците вдигнаха блокадата на "Петолъчката", утре се събират на входа на София

Събираме се на бул. „Ботевградско шосе“, но няма да блокираме движението, заявиха на брифинг от Инициативния комитет за провеждане на общонационален земеделски протест

Обратно в новината

Коментари - След 8 часа земеделците вдигнаха блокадата на "Петолъчката", утре се събират на входа на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Верно ли, че глобалюгите ще ги зануляват по цял свят, при това собствените им господари? Верно ли, че прекалено много хора са разбрали, че избора е между тамплиерски съд или ядрена война? Верно ли, че някой по-голям и по-дърт ще ги хвърли под влака, а после ще вика " Ето проблема с престъпния елит е решен, спете спокойно."?

Може да лъжем другите, но когато лъжем себе си!? Елементарна икономика: 150 лв рента на декар, при цена от 40 ст/кг пшеница, това са 375 кг пшеница на декар за рента! Е как е възможно да работи това? Другите разходи са направо смешни в сравнение с рентата - 50-60 лв/дка, от тях ли да икономисват!? Ами да намалят рентите!

Има едно посолство и то в момента е активирало яко трол фабриката хахаха. Чак е жалко..

едно друго посолство активира назначените милионери.

Пък вашето е мн активно около 6 и 7 сутринта... Хахаха. То няма хора онлайн в сайта, но виж само коментарите един след друг все един типаж :)) ❤️

Аре чао. Сядам в Ролса и дърпам за Меден Рудник. Обърнал съм Ролса на газ и не ми дреме. Мисля да си купя и Майбах от субсидийките за зърнарите, но дали ще работи на газ? Някой колега с Майбах да ме светне... Абе добре си бяхме при Тодар Живкав. Изкупуваше житото по 2ст. за кг. и нямахме ядове с Бентлита, Ролсове, и Майбаси. На луди ни направи тая демокрация.

Подарете на мишката Мухлев един трактор за да стане и той милионер

Я да видим вчерашните "бедни" активисти от блокадите. Кои са те всъщност ( по номерата на тракторите ще ги познаете). Това са само разплащанията от бюджета ни ( нашите джобове с дупки) , евросубсидиите са друго перо. За периода 2008 - 2022 година: 42 313 401.61 лв. - 3 фирми на Никола и Янко Ангелови 20 678 944,32 лв. - 5 фирми на Васил и Георги Марин 16 382 219,81 лв. - "Евроагроимпекс" на Габриела Рашкова 4 032 352,34 лв. - "Недко Недков - Овчарово" ЕООД 11 462 367,27 лв. за "Караджа-Фаг" ООД - Гюнай Хюсмен 9 142 579,65 лв. за "Северагро" ЕООД - Гюнай Хюсмен 80 097 078, 03 лв. за "Златия Агро" на Кирил Иванов Тези са активистите от новините, които сътвориха вчерашния цирк. Всъщност говорим за бранш с над 2 милиарда ПЕЧАЛБА, където властва един от най-големите монополи, протестира, защото държавата не му помага. Не, не е виц. Намерих и няколко въпроса от Краси Радков, зададени вчера. Въпроси на които никой не иска да отговори: 1. При 2 млрд. субсидии на зърнопроизводителите, нормално ли е да ядем хляб, който е с много ниско качество. Всеки, който е пътувал в Западна Европа и не само, ще ме разбере. 2. Вие можете ли да подарите на жена си за рождения ден нов Мерцедес с панделка? Зърнопроизводителите могат. 3. Не ви ли писна да ядете краставици, домати, ябълки, картофи и пр. внос от Турция, Полша, Франция и др? Ако част от субсидиите отиваха в този сегмент, салатата ви щеше да е доста по-вкусна. А млякото и млечните продукти - по-евтини. 4. В Холандия печалбата от декар е около 3000 евро, у нас(не претендирам за точност) е около 20 пъти по-ниска. У нас се произвежда основно жито, в Холандия -домати, лалета и др. доста по-скъпи продукти. Това ок ли е според вас? 5. Знаете ли, че за 50 000 декара жито се наемат 10-ина души работници? Ако обаче се отглеждат други продукти, както в Холандия, Франция и Германия, се създават много работни места. Затова и в тези държави се наемат допълно работници от други държави. 6. Давате ли си сметка, че масово селата у нас са обезлюдени и това е , защото хората няма какво да работят? Защото стачкуващите нямат нужда от работници, понеже имат трактори Ламборгини, които обработват всичко

аз не съм чул за зърнопроизводител на едро, който да НЕ е милионер. С това зърно съсипаха земята, едно и също сеят вече 20г. и тъпчат с торове, пестициди за да поддържат висок добив. А почвата иска ротация и почивка, за да може да се възстанови. Затова и качеството/вкуса на продукта е лош

ВНОСЪТ НА УКРАИНСКО ЖИТО БИЛО 0.2%. ВЪПРОСЪТ Е, КОЙ Е ПОРЪЧАЛ ТОЗИ МАЙДАН? КОЙ РАЗДАВА КУРАБИЙКИ НА ТРАКТОРИСТИТЕ! ПОСОЛСТВО!

- Елате пиленца при батко, че ви бием сладко сладко. - Къде си батко, къде си батко да ни туриш палка сладко.

Тъпи чалгарино разбираш само от Милко Калайджиев

Вчера ги псуваха край Пловдив, днес ле го псуват край София, що е то ? - ЗЪРНАРИ :)

скоро може почнат и да ги бият. Никой не обича да го изнудват и да го рекетират - като не им изнася, да продават тракторите и да разпродават земите - други ще ги работят; ама не щат! Защо ли??

Всички, които протестират за пари все с българското знаме се кичат! А онези, които безнадеждно драпат за власт се кичат с руското :–)

Внушенията за това ,че зърнарите едва ли не спасяват българските села е не вярно,пример е моето село,където има един арендатор с 5,6 работника ,нито един местен и арендаторът не е местен ,захапал цялата земя и никакъв принос за селото няма ,а от тази земя се е изхранвало цялото село преди ,та хората по селата дето се казва вода газят жадни ходят,трябва коренна реформа в това отношение според мен ,повечето села са просперирали с парите от бившите ТКЗ сета,сега само им дишаме прахта от тракторите и колите за милиони ,още веднъж подчертавам няма нито един местен работник,за каква грижа за селото може да говори това

И не само, пробвай да станеш арендатор в същото село (ако има някаква земя останала неналапана) да видиш какви странни неща ще започнат да ти се случват на теб или на имуществото ти!

Искаш да кажеш, че става въпрос за организирана престъпност и мафия?

Само внос на Руско жито ще успокои стачкуващите.

Но от Запорожието напоено с обеднен Уран. Даже руснаците си признават, че са изнесли оттам милиони тонове жито. Район на бойни действия. За разлика от житото, което сега изнася Украйна, там руснаци не са стъпвали и не са хвърляли съветски снаряди СВИНЕЦ с обеднен уран.

Излезнаха снимки на подводницата Ростов на Дону. Две пробойни и пожар - 2300 това металолом. Снимките са размазани, за да скрият труповете на моряците. https://www.focus-news.net/novini/mejdunarodni/Snimki-pokazvat-shtetite-po-podvodnicata-Rostov-na-Don-1828917 https://www.pravda.com.ua/rus/news/2023/09/18/7420313/

От години се внася от Франция, Полша, Гърция, Турция и мн. други страни, но тогава земеделците мълчаха. Сега стана въпрос за Украйна и веднага скочиха. Ясно е ,че това е политическа поръчка.

ㅤ

Както е казал народът "днеска иху, утре тихо". Без блокади ще ви изпълнят исканията, ама таратанци!

Нещо настояваш за МАЙДАН и преврат като в Африка? Украински сценарий ли искаш? Отделяне на КНР и РРН и турска окупация?

ㅤ

Скрий се бе укропитек!

Кажи си! Ти си за МАЙДАНА. Взел си пари от посолството. Искаш турска турска окупация на Кърджалийската народна република?

ㅤ

Искам българска "окупация" на България и всякакви посолства да си траят. А ти какъв майдан искаш е ясно. Той твоят майдан продължава вече 34 години и България още е жива. Върви удари една сутрешна закуска в Посолството и направи една мазна бибитка на чичо ти Кенеф, за да се кротнеш малко!

ㅤ

Само не разбрах твоят грантаджийски мозък как върза протест на земеделци с турска окупация? Или си от онези, дето "поддържат сглобката, иначе лошо"?!!!

Това е МАЙДАН! Нечие посолство е раздало едни пари и курабийки на тратористите и сега чака резултати. Искат преврат и военна хунта, искат да ни превърнат в Африканска държава. Това не е протест, а ПОЛИТИЧЕСКА ПОРЪЧКА на посолство! Дадани са много пари! Шепа трактористи с лъскави еврогейски и хамерикански трактори клатят държавата и искат МАЙДАН!

ㅤ

И като не е твоето Посолство и вече е проблем за демокрацията, нали бе, лицемерен въшльо?!!

Ти кажи, какви мислиш за МАЙДАНА!!! Сега! Подкрепяш или си против МАЙДАНА?! Подкрепяш или си против намесата на посолства???!! Хапваш ли курабийки?!

Хайде де, като казваме, че са си купили вили и яхти, хайде да ги покажем, а? Защо не покажем документи, разписки, доказателства за това твърдение? Или просто стреляме на сляпо да спечелим аудитория, която предполага или ще се хване на твурдемоетп. че е така. Да, наистина е така, сигурен съм, че някои са го направили! Но защо не се показва, а само го използваме за ПР, който да ни даде позиции?

*хване на твърдението

Индонезия, Испания, Нидерландия, Иран, Пакистан, Либия, Тунис, Германия, Италия – това са страните, внесли най-много украинско жито. Те са и производители на зърно, но протести там няма. Конкуренцията определя цените. България не влиза в десятката, нито в двайсетицата. Но именно тук се пръкна „масово недоволство“ на зърнопроизводители срещу вноса на жито от Украйна. Изкарани бяха стотици трактори по градове и пътища. Медиите бяха залети с твърдения и „доказателства“, че украинската пшеница била некачествена“, едва ли не вредна за здравето. И излиза, че изброените по-горе държави са убийци на собственото си население, а най-загрижени за народа са българсикте милиардери, притежатели на зърното. Не е тайна, че големите „зърнари“, както мнозина наричат босовете на пшеницата, са сред най-богатите българи. Те, семействата и любовниците им се придвижват до именията си и елитните курорти по света с частни самолети, луксозни яхти и бронирани брабуси. Те ползват и най-голям процент от евросубсидиите, в сравнение с останалите производители на селско-стопанска продукция. През март 2022 г. производителите на пшеница в България настояваха да няма никакви ограничения за износ на тяхната продукция. Защото това не било в унисон с пазарните правила. Тогава украинско жито нямаше, защото Русия бе блокирала украински пристанища. ОК, известно е, че по износ сме на 11-о място в света и на 6-о в Европа. И те с право искаха да продават навън. Но да настояваш за спиране на вноса е рекет. От което възникват някои въпроси. Защо мнението на българските „зърнари“ съвпада с пропагандата на Кремъл, относно продажбите на украинско жито за европейски страни? Не е ли странно, че при сегашната инфлация у нас, зърнените олигарси не възприемат вноса от Украйна като анти инфлационна мярка, а се тревожат, че се подбива пазара? Освен това защо свръхпечалбата, която реализират от тази инфлация не я предлагат обратно в хазната за подпомагане на най-бедните? Моралът по принцип е нежелан гост в бизнеса, но все пак, когато времената са трудни съпричастността е важно нещо. А и сплотява. Претенциите им са чисто и просто настояване държавата да гарантира свръхпечалбите им. Напълно неясно е също, откъде накъде в исканията им се промъкна темата за шистовия газ?! Това е абсурд: да не ползваме свои природни дадености, а да внасяме отвън, което е много по-скъпо. Само дето не посочват „Газпром“ като единствен източник… Засега. Недоволстват и от „Зелената сделка“, което също няма никаква връзка с техния бизнес. Или има, но ние не я знаем? Заплахите са още по-сериозни: ако държавата не клекне пред щенията им, зърнените шейхове щели да задръстят столицата с трактори и друга земеделска техника. Това вече става досадно. На който нещо му е криво или не е на кеф – тича да блокира столицата. Но и новите латифундисти, като босовете-пътищари, ще изпратят трактористи, комбайнери и работници да свирят и скандират на стотици километри от домовете им, а те ще си пият питието в луксозни офиси и оттам по телефона ще разпореждат кой булевард или площад да бъдат запушени. И нека не очакват обикновените българи да проявят разбиране и да им съчувстват. Няма за какво. Едно предложение, ако позволите: На следващия протест зърнените босове да изкарат мерцедесите, яхтите и частните самолети – много ефектно ще бъде. Ще станат и международна новина...

Брашно има в Турция и Гърция. Като изнудват ще се пазарува от други фирми.

Ударът по склада с боеприпасите с обеднен уран е в района на гр. Харков. Посоката на вятъра разпръсква обеднения уран на север/северозапад, към Полтавска, Сумска, Киевска и Черниговска области на бивша Украйна.

Даже вятъра помага на Самая Могучая,няма как да е иначе.

Всеки ден рашистки измислици и простотии.

Извънредно! Днес, на територията на бивша Украйна след руски ракетен удар е унищожен поредния склад с боеприпаси с обеднен уран! А ние ще правим хляб и олио от зърно от Украйна!

Извънаредно - Клещеевка и Адреевка са освободени. Убит е полковник Кондрашкин от най-елитните части на ВДВ. Направо са му размали главата с точен удар по щаба. По време на боевете в Украйна е загинал командирът на най-елитната руска 31-ва Уляновска десантно-щурмова бригада полковник Андрей Кондрашкин, съобщи заместник-началникът на руската гвардия на „ДНР“ Александър Ходаковски. Тази бригада е участвала във всички големи битки на войната, като се започне с десанта на летището в Гостомел, припомня украинският журналист Юрий Бутусов. Според него, сега бригадата се намира близо до Бахмут. Преди смъртта си Кондрашкин е имал задача да отблъсне атаките на украинските въоръжени сили южно от село Андреевка, за да предотврати пленяването на остатъците от 72-ра мотострелкова бригада. „Кондрашкин обаче не успя да изпълни задачата; редица опорни пунктове на 31-ва десантно-щурмова бригада бяха напълно унищожени, а украинските щурмоваци нахлуха в селото именно през отбранителния сектор на Кондрашкин“, пише Бутусов. Обстоятелствата около смъртта на Кондрашкин остават неизвестни. През 2017 г. Уляновската десантно-щурмова бригада е призната за най-добрата сред аналогичните части на руските ВДВ. Според BBC, Russian Service и Mediazona, по време на пълномащабното руско нахлуване в Украйна, повече от 170 военни са били убити в 31-ва бригада, 17% от които са били офицери. По-рано беше официално съобщено за смъртта в Украйна на генерал-лейтенант Олег Цоков, заместник-командващ 41-ва общовойскова армия на Сухопътните войски, генерал-майор Андрей Суховецки, заместник-командващ 8-ма армия, генерал-майор Владимир Фролов, пенсиониран ВВС генерал-майор Канамат Боташев и др. И още новини от фронта - Украйна получи от Съединените щати индустриални 3D принтери, способни да отпечатват резервни части за военна техника директно на бойното поле. Информацията бе съобщена от Уилям ЛаПлант, помощник на ръководителя на Пентагона по доставките и поддръжката. По думите му, принтерите са били доставени в Киев още през август, а преди седмица е приключило обучението на украинските военни за работа с тях. Броят на прехвърлените единици не е оповестен. LaPlante уточни, че говорим за оборудване „с размерите на камион“ - появата му на бойното поле ще опрости ремонта на военна техника. Той също така каза, че след началото на руската инвазия украинците са започнали самостоятелно да печатат 3D резервни части, „без да имат пакети с технически данни“. Но Съединените щати и съюзниците са проявили разбиране и са помогнали за коригиране на ситуацията, като са издали всички необходими разрешителни. През август Economist писа, че Украйна е създала занаятчийско производство на дронове и боеприпаси за тях, отбелязвайки, че вече има десетки хиляди бомби и някои работилници произвеждат до 1000 броя на седмица на 3D принтери. Група разработчици в Киев говори за създаването на 800-грамова бомба „Зайче“. Пластмасовият ѝ корпус се произвежда на 3D принтер и се изпраща във войските, където се пълни с експлозиви C4 и стоманени осколки. Друга група производители аматьори са произвели повече от 30 000 подобни бомби от април до юли. Още повече идва от чужбина. Един от занаятчиите съобщи, че отпечатването на корпуса на 27-сантиметровата бомба, наречена „Голямото яйце“, струва по-малко от 3,85 долара. Производителите могат да се адаптират към нуждите на операторите на дронове, просто като променят настройките на принтер за $1200.

На Министрите ина Данъчните инспектори, НЕ им трябват ЗАПЛАТИ... Щом са станали Министри и Данъчни, значи имат МНОГО пари и може да работят БЕЗ заплати !!! Да се научат как се ИЗКАРВАТ пари на полето и как работят Земеделците !!!

На Асенчо великия икономист му е пробит бюджета и сега това калпаво правителство се чуди кви глупости да извърти стига се до там да настройва българите срещу малкото хора които изхранват населението . Кирчо толкова сте невежи и надупени че чак ме е срам че съм българин. Да скачате и да наричате българските земеделци терористи това никой не си го е позволявал . Пълна пародия на власт ,вместо да защити произведеното в България те искат да го унищожат!От как тия се самонастаниха само простотии кво стана с батериите, с мостовете по Дунав , с магистрала Хемус с чувалите с пари ,поне завършете околовръстното на София че от комунизма даже асфалта и дупките са същите!Нагли некадърници!И честно казано все ми е тая кой комунит ,демократ или педераст вършете си работата и се отчитайте на българите а не да се мазните на чужди посолства и господари!

кого изхранват като продукцията им е по складовете? какъв е този хляб и фураж, дето зърното е в силозите???

Идват избори! Мислете му предатели!

Разпродажба! Уникален и компактен видео-рекордер със сензори за движение и удар, нощно виждане, цифрово увеличение и запис във формат Full HD 1080p. Той ще ви предпази на пътя само на половин цена:------- https://marketl.ink/carcam

Няма да ям хляб. Че пукам само пържоли. Всичка им лелина на руските зърнари

Швейцария и Монако се избиват за милионери и милиардери, ние ги гоним ... един имахме и той отиде в Дубай, взеха му парата и ни го върнаха.

Приема се категорична забрана за внос на зърно в България. Ама от където и да е. Моментално се приема и забрана за ИЗНОС на зърно от България. И нещата ще си дойдат по местата. Ама светкавично. Това важи за почти всичко от сферата на земеделието.

Не е съгласен.Нема субсидии от ЕС.И от Русия няма да му дадат.

а що бе? Да забранят само износа на българска пшеница и слънчоглед и всичко ще си дойде на мястото. Пък и от ЕС нямат правило да ни санкционират за подобно действие. на всичките "зърнари" ще им излезат през носа всичките субсидии. Хлебопроизводителите ще започнат внос, за да си задържат цените конкурентни, а тарикатите ще се наиграят с изгнило зърно и неприбрана реколта. Но и всичко това е ненужно предвид, че правителството вече работи за преразпределение на субсидиите под надслов - "за български домати на трапезата" :)

През 1917 година в Русия са разказали играта на всички зърнопроизводители и така до 1925г в Русия са яли плъхове и са практикували канибализъм. Сега разбийте всичко в земеделието и в частност зърнопроизводителите и после ще си ядете години наред гъза!!! Така че вие се държите като комунисти скачайки срещу тези дето ви слагат хляба на масата и как може да сравнявате ценообразуването в Украйна и България страна в ЕС и друга която има друг тип разходи и мащаб на работа. Когато видите пустеещи български ниви и обезлюдени села навярно всички тези които се радват на украинското жито ще сте много щастливи! Защо да не защитим българското то е наше само на него може и трябва да разчитаме какъв пример давате обиждайки отрудените земеделци. Прост народ затова ще ходите голи , боси , ебани и гладни!

330 милиона?

есть нюанс...:D

Като гледам днешните постове са коренно различни от вчерашните. 90% са против зърнарите. Явно яко са впрегнати троловете в подкрепа на мишока Денко и Дира им приглася щото нема да има реклама/кинти/. Да живее “Думокрацията” насърчавана оп Пусолството.

Въй, тавариш - держите штоб’та Вас лична паставим В клетку генератар ? ..и хатите Праизвадит всьо енергиу педалирувая ? -> да Никакова праблема !

Ние знаем,че най-истинската демокрация е в Россия ,ама някак на никой не му се ходи там да поживее свободно.

За кво да ходим, ние искаме в България. Тия глупаци дето отидоха на запад живеят в кенефите, второ качество хора

Но нищо няма да ги спаси мишоците от правителството! Народната любов идва! И зимата също!

вчера нямаше протест. Днес звездите им казаха нови опорни точки на производителите и те разцепиха още повече мрака.

Толкова прости доводи само могоат да произлизат от средите на Кирчо и Асенчо

Правителството трябва да заповяда на Полицията и службите да арестуват комунистическите олигарси, организатори на трактористите-терористи. Акцията им не е толкова за забрана на вноса на украйнска пшеница, колкото е за сваляне на правителството

Парекселанс ! …но Всички знаем че И полиция И Служби - ДъСъ на Ясно#Кой… ——— Картата на “Протеста” дефакто покриваше Изцяло ЗемитеНи. …т.е. Има Яка Подготовка и Логистика. …и като добави Човек и онзи дрон…и онова в Нашата Ексклузивна зона…и…и… Всъщност ! - я найДобре - Всичко с ЕдинУдар, Колега !

Страхлив ,болен мозък! Ако изобщо имаш такъв!

Това е организиран метеж на русофилистиците от БСП, Израждане и Има Такива Нещастници, на тракторите се веят руски знамена, тези гадини исползуват повода да съборят правителството, мунчо - клепоухата брадавица удобно замина за Ню Йорк, алиби за неучастие на главния терорист. Правителството трябва да бъде твърдо, ако се наложи да разпръсне метежниците с армията, а Мунчо да бъде арестуван още в Америка.

На ЦРУ от 1997-ма и 2020 що ги разравяш? Единия път с лице Костов, другия път с лице Киро тъпото

Г-н Този гл.ас. Е тоз дет Даде нефтохима на КремълБесовете ! …а Кире”харвардо” го Докара тов.г.з.Радив ! …Е, Колега ?!

Протестиращ зърнопроизводител е взел близо 330 милиона лв. бюджетни разплащания.Едрите зърнопроизводители са на печалба 250%,взимат милиарди субсидии,но искат да продават пшеницата по 1200 лв.за тон,а на борсата е 800.Наглеци.

Вижте им тракторите …последен писък на технологиите . Българите карат в пъти по-стари коли отколкото тракторите на зърнарите. Не им вярвам! Хич даже!

Зърнените червени барони бързат идва зимата и докато дрисливият червен папуняк си спира парното те отлитат за Малдивите, Сейшелите, Калифорния и на други приятни топли места и се връщат напролет за да проверят дали червеният папуняк не е пукнал защото ще им трябва още при изборите

кой ще ни даде пари?

Малко е нереално НО Бъджетът на София е 2.5 милиарда кева На тия утре Дето ще идват с шестотин трактора САМО прчалбата им е Познайте 2.5 милиарда лева Кво да ги правим???

Елементарно ! - РеИнженеринг+НовНюрнберг. …и Без Прошка&Давност.

Унгарският премиер Виктор Орбан нарича глобална измама сделката за украинското зърно. "Ние внесохме украинското зърно, когато ни убедиха от Брюксел да го пуснем по суша – Полша, Унгария, Словакия, България, Румъния, тези, които се явяваме съседи на Украйна. А за украинското зърно, което минаваше по море ни бе казано, че ще отиде в Африка, иначе там ще настане глад", припомни премиерът Орбан. И продължи: "Резултатът е, че ни излъгаха. Получава се, че изнасяме зърно от Украйна, но то не стига до Африка. А борсите тук, в Европа, имайки по-евтино от унгарското, румънското, полското зърно, не купуват нашето, а по-евтиното украинско. Бедните африкански деца не получиха от тази сделка нито един хляб. Така че, тук е налице мошеничество. Затова се борихме в Брюксел, украинското зърно да не остава тук при нас - страните от Централна Европа. На нас ни се налага да водим ежедневни битки в Брюксел, защото Брюксел просто не стои на страната на държавите-членки и народите на Европа, а представлява съвсем други интереси. А в интереса с украинското зърно - няма европейски, няма румънски, полски, унгарски, словашки интереси, а има американски интерес

Щом идва от 1000 км и е два пъти по - евтино, без субсидии, значи има нещо гнило в българското зърно производство

Не вярвайте на нищо, което ви обещават! Целта е да ви приберат обратно по къщите, за да се изпусне парата на недоволството. После ще е трудно да се съберете и ще е съвсем друга атмосферата.

Земеделци ?! ,,,тея “протестиращите” ли ?! - НЕ се литкайте, Колега ! - тези които ДъСъ курдисани НЕ са Истинските кокорбашии”протестиращи” ! …а Самите кокорбашии”протестиращи” - едвали Дори са ходили по малка нужда В полето/нива…

Не ви искаме в София!Чиба!

Кратък Отчет отн.”Протеста” : А. Тракторите - дефакто Само чистак нови Claas, JohnDeere, Caterpilar… - как Са купени ? …ясно че Единствено виа Субсидиите ! - Защо НЕ е Работено с тях ? …Елементарно ! - щот НЕ се Работи. Б. “Исканията” - от Смешни до Откровени Заплахи В. Ориентацията/Информираността на “протестиращите” - Нулева ! …щото поНиска е НЕвъзможна …и Съпровождащи Разкрития : - Водещите зърно “бизнеси” в Добруджа - на ЕднаЕдинствена “фамилия” ! …”работеща” на Поне 75% от ЦялатаДобруджа ! - Топ “резултатният” Зърнар - Е получил по Поне 12К лв. Месечно Субсидия за Всеки негов Работник/Служител ! …като Средната Месечна Заплата и то С осигуровките Е докъм 2.5К лв. …та това Е картинката ! - която очевидно Е НЕдопустима !

Нещастник.

Лицемери и демагози. Пъчат се с някакви трактори, а всъщност имат Ролс Ройс-и, Майбаси, Бентлита, Яхти и баровски вили.

Една читава земеделска машина струва доста повече от Майбах.

Трол.

Джавелините дирижаблите струват пари индустриалната зона на Украйна е превзета трябва износ на нещо проститутките не са достатъчни требе зръно

Протестите са демократични. Протести до дупка

.

умнокрасивата сган е изкарала хлебарките си по форуми и фейсбук да ръсят "мозък", и да продължават да разпръскват смешните им опорки! Е, няма да им се получи елементарния план! Опорките им отдавна се изтъркаха, а хлебарките скоро ще пълзят към гнездата си, за да се самоизяждат! Или просто отново ще запеят в хора на новото време и силните на деня, като доказани безгръбначни! Но новите силни няма да са жълтопаветната сган, интересен ще е катарзиса на хлебарките... Интересен и забавен!

.

.

С отслабването на ес и приключването на съществуването на нато - и двете са в ход, България ще получи възможност да се развива съгласно нашите национални интереси. Още малко време трябва да мине.

Никога не съм спал в трактор.Удобно ли е?

.

България неможе сама да се бори срещу монопола и олигархията. В момента го прави ЕС .