Коментари - След 70-километрова гонка задържаният бус с бежанци преминал през Чирпан със 140 км/ч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

живота на колко данъкоплатци и децата им е бил застрашен за тези 70км корида?!

Все си мисля, че ако полицаите гръмнат няколко такива "за оказване на съпротива", то това ще има много по-голям ефект от празните приказки на депутати, министри и т.н. смрад. Аман от права на всякакви отпадъци и толерантност към всекиго...

трето разнядна продадена колония.

беше криминализирано, щеше да е лесно .

Окраинците са отракани в незаконен бизнес. Цялата им измислена държава е фейк.

Безсилна държава.

Защо трябва да се гони 70 километра някакъв бус. Тези хора нямат ли комуникация със следващият патул по-надолу по трасето , който да хвърли таралежа. Ако и той не успее следващият след него и така .

Четем за големи групи мигранти с автомати в Сърбия и не било веднъж. Има видеа по социалните мрежи. Защо нашите власти мълчат по темата? Не искат да ни развалят изненадата от пряка среща или?

Турция нападна Сирия преди дни. Следователно това са бежанци. А защо тогава ги пишете мигранти??? Значи тогава и украинците са мигранти, а не бежанци.

Всички украинци до 72 часа да бъдат върнати на Зеленски! Тая пасмина е за избиване, това е тинята на света! Политиците ни също са за клане! На тая паплач да се отнеме собсвеността, ако има такава в Б- я Ние си имаме достатъчно грижи, че сега и украинските туристи

Държавата не е безсилна! Управвляващите са за ебане, защото ни продадоха, ведно с нашите родни. Мутраци

"след около 2 километъра преследване са задържани" Правописът вече не ме учудва, обаче недоумявам кой е тоя полицай, който е способен да бяга цели 2 километра.

140 км в град! Може само ако полицията им е осигурила коридор без никакво движение на коли, явно накрая някой патрул не е разбрал и ги е спрял?!

Абе, нали тези мигранти бяха ужким семейства с деца. К’ви са тия бусове сега с мъже само..? Това не са мигранти, рефюджита или други такива подобни любимци на либерална Европа - това са нашественици… Майка ни мила…

Стига сте ги гонили. Направете си план за прехващане. Колко още полицаи да загинат,или мирни граждани?

Браво в Хилтън София има свободни стаи- настанете ги.

Този хаос го докара Ушатия със свинските очички и вдигнатото юмруче.

Полицаите трябва да спрат да правят "гонки". Има други методи, стига филми ще убиете някое дете.

За тиквата ли говориш или за калинката шрек?

70 километра ги гонили ! верно милиционерите не могат да карат... вероятно са нямали и пищови или ако са имали начи и тях не знаят да ползват

народ! Тука в Америка щяха да са нагънати със 150 патрона всеки, а в тъпанария ги гонят 70КМ!!!!! убиват полицаи,карат страшно без да им пука ,а нашите ги гонят по 70 км като маймуни.... цирка е пълен.

разградена кочина, не държава.

Вратите и се оставя микробуса някъде за 3 седмици (на дъното на някой язовир най-добре).

Ако това е вярно, значи Близкият изток се е пренесъл тук. Дори полицията са има право да стреля скоро, няма да се справят.

Първо: Село Ракитница не е на Магистралата, то е на стария път Ст. Загора - Чирпан – Пловдив. Второ: Машрутът е бил от село Плодовитово (Пловдивско) към село Ракитница (Старозагорско). Накъде са пътували? Да не би към Хасково - Свиленград и да са искали да се върнат в Турция? МЪТНА ИСТОРИЯ !!!

Ми те украинските мигранти са все такива - от професор нагоре, художници, архитекти, лауреати. А украинските жени са известни с друго. Бе с една дума знаем се.

Този хаос го докара Румяна Бъчварова, която за награда че като вицепрезидент подписа България да стане централен хъб за мигранти към Европа, беше наградена с длъжността Посланник на България в Израел.

А Лили-Ту-с-Тротинетката там ли беше? Тя като каже "Фиууу..." на магистралата и е първа.

Кви 70 км,кви 5 лева?!?!?!?!?? един с дъъъълга пу;шка с бинокъл на нея на следващото кръстовище и чао!

На снимките показвате само разни дизелови таралясници 20+ години, по 110 к.с., Е как не можете да ги спрете, сега... Има си там "фиштейл манувър". Или стрелба в гумите. С една патрулта, ако е обучен шофьора, можете да изкарате от пътя всеки бус. П.П: Ама трябва да е отцепен участакът на магистралата, за да не се натресе в други коли. И трябва да запазим живи хората в буса, щото може да са двадесет. А те такива бусове по 1000 на ден преминават по магистралата. Едно време като просто ги пропускаха към Европата - нямаше такива грижи. :D

Сега двамата хохъла,да бъдат командировани при,,Вагнер,,

Ами ако са въоръжени и ва запукат Ни милиционер ще остане ни патрулка

Укрите са долна сган. Ще си патим.

Полицията е пълна трагедия. В нито една държава това няма да се допусне.

Не. Да ги екстрадират. В Украйна ги чакат с отворени обятията и подаръци - шинел и кубинки. И на фронта.

Нали украинските мъже до 65 години, нямат право да напускат Украйна, заради войната. Тези какво правят тка?

Я да ми кажеш как се спира бус с 140 на магистралата?

На почивка са бе. Ол-инклзив на Слънчака, на първа линия и на наша издръжка.

какво щеше да им се случи в Америка,ако се блъснат в полицейска кола?а ако убият полицай? целия микробус или ван или каквото и да е,щеше да бъде надупчен с минимум 2000 патрона.

Wtf 70km?

Долни ,гнусни Хохли

Милиционерите не могат да усвоят за два месеца използването на метални шипове за спиране на превозни средства на пътя.

Помаци, турци, украинци, полякиня, българи... Кой още не се е пробвал да кара мигранти? И по наглостта, с която тейства, мога да си представя какво е ставало последните 7г!!!

Шиповете не са отговор. Трябва законодателна подкрепа, за ползване на оръжие. Трябват далекообхватни дронове за проследяване. Трябва национална координация, която да организира блокада още преди следващия разклон. А най-вече трябват бързи и ефективни присъди за трафик. Ако кретенът знае, че ако спре веднага, ще лежи 5г, а ако се съпротивлява, ще лежи по 5г за всеки от тези, които превозва, ще се замисли да прави циркове по пътищата.

Гербери модератори трият ли трият... Егати майтапа, все едно тиквата ще го върнат

Украински трафиканти с полски микробус превозват сирийски и иракски мигранти. Някак си много международно звучи.

Тенденцията е да хващат само чуждите каналджии. Правилно, така е патриотично - парите трябва да остават у нас.

какво ви пречат мигрантите, минават и заминават, тука не остават, най много да пият някое кафе по пътя

Абе, драги милиционери, и катаджии, и шефовете ви барабар... Вече ударихте дъното, а май още дълбаете... Ето ви пример от вашата любима Америка: кола с нарушител не спира на полицейски сигнал. Такааа, и какво следва: ами, по радиото се активират всички полицейски патрули в района и до няколко минути бандитите са засечени. И какво става - ами, слагат се шипове по трасето, вариант 1, прави се бариера на пътя, вариант 2, дава се сигнал на бандитите да спрат, но те не спират, и тогава идва вариант 3, който е и краят на акцията - прострелват се гумите, прострелват се и престъпниците.. А у нас, тези бандити си правят гонка с милиционерите и то за "някакви" си стотина километра, без да им пука, че някой ще ги простреля, защото, видите ли, в България престъпникът има повече права от редовия данъкоплатец... Жалка, тъпа, неприемлива картинка, срам за милицията, срам за системата, срам за държавата...

"Каналджиите са украинци" - реват, че са нещастни, а всъщност се занимават само с противозаконна дейност. Колко милиарда отдели ЕС, за да подкрепя украинските бежанци, които превозват мигранти към ЕС? Малко са били, може още да отелим за укронацистите и укро-мафиотите. Ние ще икономисваме 10% газ и ток и ще мръзнем, докато те прекарват мигранти през европейските граници.