След 3 седмици издирване: Откриха мъртъв 20-годишния Георги от Севлиево

Младежът, който бе със заболяване, изчезна на 7 юни от севлиевското село Сенник, където семейството има къща

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елементарно. Тежал е на семейството си и са решили да го терминират по взаимно съгласие. Бащата го видял да отива в към нивата в далечината и го оставил, нищо, че се нуждае от придружител.

Два момента! Георги, който бе със заболяване, което изисква постоянен прием на медикаменти, както и придружител, бе в неизвестност от 7 юни Защо родителите не са потърси съдействие от мобилните оператори да го оборуднат с GPS устройство, за да не го губят от поглед и да знаят винаги къде се намира?! Засичането става в рамките на час-два максимум. Вчера тялото на младежа е било открито в село Хирево. Как така открито в селото?! Ако е било в селото защо чак след 3 седмици?

в друго село. Излязъл е от къщата в Сенник, пък тялото е намерено в Хирево. Светъл път на момчето в по-добрия свят!

Не ти се удава да разсъждаваш, престани, ако обичаш, яко се излагаш. Продължавай с троленето.

Нещо не се вързва цялата история....

Некадърно написана статия.Не се научиха тези ,,журналисти" да пишат разбрано.

Или статията е нескопосано написана или от написаното излиза,че бащата е изгубил от поглед сина си,който тръгнал към една ншва със слънчоглед. Ако е така,значи бащата е бил последния човек видял жив сшна си и първи заподозрян ако има следи от насилие. А тръгнал ли е след него да го завръща или го е оставил да се разходи из нивата и после е тръгнал да го търси? При положение,че момчето има нужда от постоянен придпужител нещо не се връзва в статшята. Мир на праха му!

Милото дете, дано душата му да намери покой. Да почива в мир!

Милото дете, голям ужас ще да е преживяло - само , уплашено..Дано намери покой душата му. А някой знае ли какво стана с онзи юнак , който беше забегнал в Турция с някаква мома и роднините му го търсеха

Почина и той

От къде разбрахте, че е починал?

Много изчепрателна новина журналяяя прости кажете как е починало момчето има ли следи от насилие паднал ли е какво що.Просто сте писали открите е мъртав е айде сичко точно.

Най-вероятно няма видими следи от насилие. А повече, ще каже аутопсията. Предполагам, че момчето е получило някакъв шок, щом е трябвало да бъде под наблюдение. Може да има някаква форма на диабет или де да го знам, някоя алергиа - това също не е казано. Но и двете могат да съборят човек без да успее да повика помощ и след няма час да е мъртъв. Може би в такава ситуация би могла да помогре проследаваща гривна със следене на състоянието. Просто имам познати, на които детето е с такава гривна задари диабета му.

За да не се върне сам е с психично заболяване

Научи се да пишеш и тогава коментирай

Добре е в такива случаи държавата да субсидира подобни семейства с тракери, дори има такива за деца като часовници с абонаментен план къ мобилните оператори, за да може ако се изгуби някой да го намерят. Бог да прости момечто!

де толкова акъл в творците на закони в Бг...

Защо Господ да го прощава! Невинно дете! Почивай в мир!