След 22 г. заедно и две деца: Коци намушка Деси 6 пъти, а след това се обеси

В началото на годината жената поискала защита от съда, но след това оттеглила молбата си

Обратно в новината

Коментари - След 22 г. заедно и две деца: Коци намушка Деси 6 пъти, а след това се обеси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Почти всички жени и мъже изневеряват, но изневерите на жените са по тежки, защото те са като кенефи, в които мъжете се облегчават

че в такива случаи е по-хубаво да се започне със самоубийството на извършителя.

Тъжна история. Неуспели. Гурбетчии.

Имената на жертвата са написани, а на убиеца/самоубиец не?Само някой си Коци.

за иневерите, но мъжете си имаме своята вина. Аз лично никога не се занимавам с обвързани жени. Каже ли ми някоя че има приятел или е семейна, чао бамбина. Ако искаш боц боц, първо се разделяш с партньора си и после почваме упражненията.

Която жена и се иска да прави секс с различни мъже, да не се омъжва и създава семейство, това ще и кажа.

Ти си от тези 1% свестни жени. Ето, имало ги, защото мъжете масово твърдят, че били изчезнали. Евала, жива и здрава да си. За жени като теб семейството е най ценното нещо, затова Господ ще те дари с радост, щастие и уважение. Добри деца ще отгледаш и възпиташ, сигурен съм.

За съжаление, трябва да се съглася с Вас. Виждам добри приятелки, как, след навършването на определена възраст полудават..... 50нюанса сиво е филмзе на дисни, в сравнение с това, за което ми разказват. А един мъж, особено ако е неподдържан и злоупотребява с храна, напитки и субстанции, след определена възраст нито вдига самолета, нито има фантазията да даде това, което "половинката" му иска. Добавете слабия характер, алкохола, стреса... и други променливи и константи... и ето това е... новина на първа страница на Дир-а

Ако имахме валидна ИК, това никога нямаше да се случи... Но не, ние предпочитаме да сме си по времето на комунизма, а?

Един мангали Митьо ,може да ИЗНЕРВИ с аларми, кучета и китайски бомбички - 5 хиляди души.. А двама цигани може да изнервят- 10 хиляди души.. Куршум за такива, а колите им трябва да ги чупят или палят !!!

Ако няма изневери, няма да има насилие и убийства на жени, няма да има разсипани семейства и страдащи деца. Защо затривате себе си, децата и близките си? Тва жените сте много малоумни, да го знаете. Колкото на едно пиле мозък имате, само 5 грама.

Разнищи случая! Хорейшио ряпа да яде :)

Ти пък мислиш, че една изневяра променя кой знае какво... Ами и по времето на СОЦ-а някой си въртяха по две любовници и жена вкъщи....и какво си мислиш, че жените не са знаели ли? В 21-век хората още мислят, че жените са им собственост. Жените и мъжете си искат любов, страст, секс... неща, които понякога съпрузите не мога да им дадат.

Ти си страшно тъпо селско говно!

Анонимна телефонна анкета направена преди няколко години на 1000 жени показа, че само 5% изневеряват от необходимост. Останалите го правили за разнообразие, убиване на скуката, депресия, отмъщение.

Мразим жените си, и после А! Що има демогравска криза? Така и не се научихте какво се прави с тези жени

Само за това име 5г затвор

Е,нали искахте демокрация, те ви демокрация!

Аз и комунизъм не исках, ама не ме питахте

Същите неща са се случвали и през комунизма, но не са имали гласност. Хората са същите, манталитет трудно се променя и коментиращите тук са страхотен пример за това.

И какво общо има демокрацията с това убийство? При соца не е имало никакви престъпления ли? Или защото в "Работническо дело" не е пишело за тях?

И да не беше оттеглила молбата, все тая.Полицията и прокуратурата не си мърдат пръста. И това вече го разбра всеки потенциален убиец

Коци да бъде вписан в алеята на славата за демократичните ценности като истински герой !

О,Господи, защо!

Коци е идиот!

Но не пълен,самонаказал се е с най позорната смърт-обесване