17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления, успех и дълъг живот в здраве за момичето! И да стане щастлива майка скоро.

От така написаното заглавие излиза,че са започнали трансплантацията, прекъснали са за две години и сега са я довършили....Няма такава некадърност като вашата, ДИР!!!

Ама стига с тая Виена ! Виена та Виена, в Масква трябва , там са специалистите......... И сега без глупости, все пак ползата от обмена я има, стига нашите лекари да си надвият на егото и да признаят че освен мерак трябва и опит! Да даде Бог дълъг живот на момичето!!!!!!

А кога нашите доктори ще извършват тези манипулации, за да не чакат българчетата пред вратата на Виена? Хич не ме интересуват самолетите и танковете, интересува ме здравето на народа ни, а лекарите да се обучат.

За съжаление няма как това да стане. За да получи лиценз за белодробни трансплантации, дадена бг-болница трябва да прави мин. напр. 25 бр. годишно. У нас няма толкова дарителски ситуации на този орган.

късмет и дълъг живот на момичето..!!.До 30 год. те всички са още момичета...

Една добра новина. Пожелавам ти да доживееш дълбока старост и да разказваш за случилото се, за да може тази донорска взаимопомощ да се развие и да спасят още много хора като теб.

една добра новина; само дето ако дирниците научеха и да се изразяват на български.... "...бе трансплантиран български гражданин..." език мой, враг мой.... не ми е много ясно как се трансплантира български гражданин и дали се различава от румънски или полски такъв, но ще очакваме дирника да ни го разясни

Българският език не им е роден, така че по-полека.