След 15 години: Вальо Топлото е окончателно оправдан по делото за присвояване на 4,5 млн. лв.

Остава само делото за пране на пари, което все още е на първа инстанция и не е приключило

Обратно в новината

Коментари - След 15 години: Вальо Топлото е окончателно оправдан по делото за присвояване на 4,5 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чист е като момина сълза. Не е откраднал и една химикалка.

С таи картичка от плажа https://cache1.24chasa.bg/Images/cache/134/Image7175134308_0.jpg Иначе, Вальо го манете, той обслужваше всички. Питайте за Р. Овч.

Сега ще излезе гладен и жаден. Защото много се е охарчил. Ама и на съда му нищо, държаха го бая години, докато не им даде всичките пари. Така, че не се чудете къде са парите, в съда са.

Топлото Сега с останалото ще замине за топлите страни

А парите къде са? А перлените вани с какви пари са купени?

У нас много невинни хора са в затвора. Извадил е късмет или е бил упорит в изискването на доказателствен материал, който е нямало как да бъде пренебрегнат последователно от различните съдебни инстанции. Трябва да съди прокуратурата, ако още има сили за това.

Хем присвоил (откраднал) хем оправдан нещо не се връзва

Толкова може нашата прокуратура. Това е положението

Предлагам и едби 2-3 милиона обезщетение да му дадем. Все пак е невинен агнец,жертва на заговор от нещастното население на тая държава.

А топлото за р.овч ,беше писал на едни бележки ?

И това ми било съд..... 15г. дела.... Представям си що народ се е прекарал през тия бумаги и накрая 0.

Върнетк му ги. Безобразие

Прав е бил, като им казваше да го претърсят и че нищо няма в джобовите му. Умориха бабичката, дето му беше майка, взимаха му адвокати, прокурори и съдии цели 15 години ... наследсвото му явно е било повечко, че присвояване няма. Колко ли дари на правораздавателите?

и кво излиза, правосъдната система са крадците на крадците

Тая история почна при главен прокурор Филечев. продължи при Велчев, след това при цацата. И завърши блестящо при пешев. Горд съм с българското правораздаване!

През 805 година Хан Крум разгромил Аварския каганат. И научава от пленените аварски първенци как е загинало царството им. Ето такво пише в хрониката: \”Същите тези Българи унищожили напълно Аварите. Крум запитал пленниците Авари: \”От какво мислите, че загина вашият предводител и целият ви народ?\” А те отговорили: \”Тъй като взаимните клетви се умножиха и погубиха по-смелите и по-умните; и още, тъй като НАСИЛНИЦИТЕ И КРАДЦИТЕ СТАНАХА СЪОБЩНИЦИ НА СЪДИИТЕ; също така и от пиянството. Тъй като виното се увеличаваше, всички станаха пияници; освен това подкупничеството, също и от търговията. Защото всички станаха търговци и се мамеха помежду си. И от това произлезе нашата гибел.\” Препис от енциклопедията \”Българската цивилизация\” – изд. 2005 г.

Закривай кочината...

уроди.

Уважаеми, Топло! - съди прокуратурата и България за пропуснати ползи и разклатено здраве! Да не можеш да осъдиш човек за 15г. Хората, родени тогава са си горе долу, зрели хора!

Вече 34 години няма осъден министър/ депутат/ стоящ на висока държавна длъжност. Още един невинен човечец. Или правосъдието не работи, или имаме може би най- честните управляващи. Най- лошото е че тази очевидна безнаказаност и чувство за ненаказуемост дава допълнителни сили на следващите оправдани.

Да знаял баце преди 15 години , да украднеш повече , сега голема инфлация , цените са други , ама кой да ти каже !

Друго не сме и очаквали, разбира се че е невинен. Не знам кой си помисли обратното. Няма съд в България, жалки нищожества до един.

Навремето беха 7,5 милиона лева ,сега станаха 4,5 , бах мааму и математици , браво

Инфлацийка има баце :))

.

корумпираният съд.

"Кучето" е заровено в Конституцията, която уж заради "демократичните ценности" направи нашата съдебна власт "най-независимата" на света ! Помните ли, че преди да дойде на власт ББ обещаваше възмездие за кражбите и грабежа и за промени в гнилата съдебна система ? Даже по едно време говореше за свикване на Велико народно събрание, което да направи тази власт зависима от народа, като прокурорите и съдиите да се избират пряко от хората ! Но като се усети, че и той и неговата шайка ще имат нужда от милосърдието на "независимата" съдебна власт взе да се ослушва като с.виня в картофи ! Даже направи всичко възможно да се обяви за "незадължителен" резултата от референдума организиран от екипа на Слави... За българският "независим" съд доказателствата срещу платежоспособните престъпници почти винаги са недостатъчни и спорни...

Със здраве да си ги харчи!

За 10 милиона евра и ще си ги подели с другаря Гешев!

е дал достатъчно на адвокатите, които знаят как да споделят със съдиите.

под крилото на масонските скотоложци, които продават България без да им мигне окото. оказа се, че 45 години не им стигат. за това добавиха и още тези 33. един път като "комунисти" и още 33, като "демократи". за да ни е по-разнообразно. съдбната система е точно такава, като тази в еспч. само компроментирани продажници и лобиисти на сатанистите от давос. колкото до вальо. бел ден няма да види до края на дните си, както и оправдалите го. Бог с нас

Що да не види бял ден човека е прибрал едни 5 милиона лева , сега като осъди боковата държава ще вземе още едни 5 милиона. Какъв му е проблема?

Zemali sa mu otkrafnatoto i go opravdavat, Edni kradat,drugi gi reketirat Ebasi kenefa e tva BG...

Прокуратурата за нищо друго не става, освен за бухалка...Факт!

съд е целият в бяло !

Комунягите и червеите който се излюпиха след Ерата на Борисов се почуствахте силни, но ви чака клада ! Речник : Клада .Голям огън от такъв куп дървета и клони, в миналото предназначен за публично изгаряне на хора, книги и др.

Направи си чекия изсърбай си чорбето и си лягай Данко

е наръчни за присвояване но 4 милиона държавна пара, браво

Това брадясало дело е от времето на Борис Велчев като главпрок. Пълно потвърждение на сентенцията „за кокошка няма прошка, за милиони няма закони“. „Вальо Топлото пита от ареста “Р. Овч.” защо не му помага“ – https://www.mediapool.bg/valyo-toploto-pita-ot-aresta-r-ovch-zashto-ne-mu-pomaga-news124661.html “Р. Овч.” НЕ е Румен Овчаров, да си знаете. Тъй казва съветникът на Гоце, „главният прокурор“. „Правосъдието“ няма общо със справедливостта. “Ние сме съдебната власт, Лозане!” https://desebg.com/drugi/5227–7-

Ха,ха, на това му викат правова държава и демокрация. То си абсолютна диктатура на всякакви гадняри.

Как човек да не се изсере и да си избърше гъзъ със знамето на кочината.

Иде "Видов ден"

Както чака 30 години, така ще чакаш още 300.

Моята присъда ще е бърза ... 15 секунди ... за съдиите и прокурорите!

да го назначават за шеф отново.

Сега Вальо - Топлото ще осъди държавата и българският народ ще плати няколко милиона, заради некадърността на прокуратурата. А иначе заплатите и бонусите на кака Сийка и Каскетите не се губят

Няма за какво да съди България, да не говорим за овчата глупост да се радваш на това, че ще плащаш на явен престъпник.

Тоя мухльо опра пешкира заради някого, при това доброволно. Явно добре са му платили.

фон Лайнен натресе обезмаслено брашно от щурец във всички храни, даже и вегетарианските, и “подари” монопола за търговия на същото на една фирма. Това са милиарди. И тях ние ще платим, със здравето си. С какво е по добър ЕС? Ние, ако се махнем, имаме шанс.

Чакат те обратно в Карлуково. Градската ти изтече. И там е Каквото горе, това и долу.

Аз не знам българският съд да е осъдил някой.

Валче нема се притесняваш и другото дело ше го оправим...

Как е, гордеете ли се, че сте българи?!

шефе чакаме те... джакузито е загрято... Докато руская сволоч не се изгони до дупка така ще е...

От идването на "демокрацията" насам, Вальо Топлото май е единствената изкупителна жертва, за всички материално отговорни лица, изпиляли много повече поради безстопанственост. Управляващите не обсъждаме тук, те са над всички и над всичко!

А някой 3а 250 лв влизат в затвора...

БГто не е страна а ташак, стоиме си в чужбина, четеме новини и гледаме бг ТВ и се чудиме. Нито един осъден досега, обратното, те съдят БГ след това. Ето я корупцията в бълг. съд. Радев защо не застане срещу съда пък да размаха юмрук, ясно че и на него му внасят нещо в някоя банка по света. Кажете как да се завърнеме в страната си ?

Не може, Радев не трябва да оказва натиск. Трябват масови протести, но ... няма партия, която да ги организира. Защото от всяка партия крадат както Вальо Топлото. И не им е изгодно. А чест нямат. Кочината е за всички. 30 г не могат да разберат, че в кочината няма как да си чист, и да се хвалиш. Много са ни тъпи политиците.

И сега тоя същия ще осъди прокуратурата за милиони и пак ние ще платим, тоя е поредният...

Никой и нищо не е откраднато в тази България, само дето гашльовци станаха милионери за една нощ, само защо то са комуняги. Честито!

Няма проблем. Всичко е точно.