След 14-часово преследване с дрон и кучета задържаха крадец с 44 криминални регистрации

43-годишният мъж прекосил река и преминал няколко планински баира. Накрая се скрил в гора

Обратно в новината

Коментари - След 14-часово преследване с дрон и кучета задържаха крадец с 44 криминални регистрации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На някоя голяма местна клечка ще да е, затова полюционерите са си дали толкова зор.

Пиши 45 и пускай.

Толкова много труд и мъка да го хванат, само за да постои на топло за 72 часа.

....няколко планински баира !??? надежда христова иска да догони лилия

Чудесно. Още една криминална регистрация за статистическата органицазия МВР.

Ко ши праим сига?

44 криминални регеистрации ?? Да му добавят още една и да го пуснат ,до следващата гонка !

Защо бяга след като знае, че като бутне някои лев на съдията е и навън. Ще си продължи кражбите.

Защо ти слагат минуси, но "кучето е зарито в съда". Кой какво ще да си лае.

Разликата между този рецидивист и тиквуна, е че банският обирджия е с протекции от краварите, а този- само с плащания на адвокати и съдии, по делата си. Затова и Винету има милиарди, а този го гонят с кучета.

Няма такава държава! А вие си гласувайте!

Трябва да ви е срам да го пишете или търсите да запълните деня

И какъв е този закон? 44 регистрации!!! Още на 10-тата е трябвало да го тикнат директно в зандана за минимум двуцифрено число години.

14 часа? Тоя тип е направил луди ченгетата.При наличие на визуален контакт,близост с престъпника,куче и дрон мога само да кажа,че тия ченгета не стават дори за квартален шампионат по 'Не се сърди човече".14 часа?

Кой плаща за идиотизма на магистратите този да е на свобода и тази гонитба? А във ВСС заплатите им са по 14,000 лева на месец. Ако закрием съда, стандарта ни ще се вдигне два пъти.

Е оставете човека на мира поне до 50 да ги докара, па тогава го гонете!

Що толкова зор за 45тата?

Пуснете чивека да гласува за боку , киру, курнела големите крадци и лъжци .

В някогашните диви времена вместо първа регистрация са му режели ръчичката, вместо втора - главичката.

Какво работят в съда и прокуратурата, че този има 44 кражби и е постоянно на свобода? Ако в случая не бе замесена и частна охранителна фирма, оборудвана и с дрон, този щяха да го хванат в Шестък. Полицаите ги мързи да гледат, а този дава по хилядарка на проку рора и съдията. И продължава да взломява.. 44 кражби, Това са поне 5 години практика.

Те хубаво го задържали, но като го пусне съда и пак вземе да краде... Аман от корумпиран магистрати- съдии, прокурори.

45та.. и+1....

В еврогейско атлантическа България на престъпленията казват "криминални регистрации". Мила родино, ти си земен рай! Твойта хубост, твойта прелест, аххххх те нямат краааааааай! Та-та-та....

Защо не, щом кражбата е само отнемане.

Едното ахилесово сухожилие за да не бяха бе

Тия търговски обекти да не са собственост на баджанака на шефа на полицията. Ако бяха утрепали възрастни хора или разбивали вили и къщи, свинете в синьо нямаше да са толкова работливи

Те са го гонили повече време отколкото той ще прекара в ареста. Иначе Респект за родната полиция, които така или иначе нищо не правят освен да спят в патрулките. и нали знаете че само в България като видиш патрулка и полицаи вместо да се чувстваш защитен, те гони параноя и чакаш да се заяждат с теб

Държавата ни прилича на детска градина! Играем си като децата на стражари и апаши, банкери, граничари и нарушители, лекари, икономисти и строители! Дори си имаме и Президент! С една една дума - Ташаци, г-жа Петрова, ташаци!

Криминална регистрация е много различно от обвиняемо лице и е много, много далече от присъда. Това е отчитане на работата на милиционерите за разкрити престъпления. А като знаем каква е престъпността сред милиционерите, се досещаме и какви престъпления разкриват.

Навремето милиционерите мяха научени да бият много лошо: Външно не личи че си ял як бой, но на аутопсията (ако изобщо има такава) - майко мила!

супер, такива новини трябват повечко

Обърнахте МВР на бюро за регистрация! Жалка политическа пасмина!

Един смотан обирджия.да,похвално. Защо не са заловени крупните крадци познати ни от тв екрана и криейки се в разни партии?

И на тях времето ще дойде.

От години, които си пребивавал на Земята... Бълхария, УРА!

Хванахте го, сега го пускайте, и гоненицата да започне отново. Където 44 кражби, там и 50. И човек да убие, пак ще го пуснете.

С добро поведение. Държава? Нима?!

Да му е честита 45тата регистрация.

Юбилейна.

счупил си врата при скачане на дере. Ае ше вийба мамата тъпа.

Тоя явно е пристрастен! Оставете човека и престанете да харчите парите на данъкоплатците! Хващайте големите крадци!

Майтапиш се.

Защо? Тебе повече те урежда да те крадат на едро ли???

проблема, е че на някои им е по-добре в затвора отколкото навън (особено зимата) . един през 6 месеца излиза, почва да краде от магазините и след около 2 седмици (последния път доста изкара, почти месец) го прибират за нови 6 месеца. докато беше навън спеше по входове на минусови температури и не ядеше по 2,3 дена

Къде са съдиите ,дето са го регистрирали 44 пъти този отпадък ,за да им дърпаме ушите-най-малкото възможно ,което можем да направим с тях !

Няма много присъди, осъждан е вероятно веднъж дваж. Иначе само са го прибирали, но явно прокуратурата не е завеждала дело. Може да е бил певец, знам един подобен, беше съсед във входа навремето, хулиган и крадец. Веднъж го срещнах и каза, че имал някаква схема и затваряли едно око стига да съдейства.

Егати правосъдието в България! Гнилоч! Всички да се уволнят и наново само с конкурс! Като е с 44 присъди какво прави този на свобода! Колко такива има като него не се знае?

Кривосъдито кога ще стане право ? Когато избием всички бивши и настоящи законотворци и "правораздаващи" органи ли? Хайде моля да се стегнете!

Няма нужда да стои в затвора, отсечете му ръцете и го пуснете на свобода. Гениално просто.

И сега - да не вземите да го вкарате в затвора?? - той е само с 44 регистрации!! Поговорете му, че така не бива - той да обещае, че повече няма да прави така и .......го пуснете на свобода!! Е така трябва да работи нашето правосъдие!!

Ето това е проблема в бг. Няма наказания. Какво значи 44 криминални регистрации? Такъв човек трябва да лежи доживот. Сега дронове гонки…. и очаквания резултат. 45та криминална регистрация!

Човека казал - повече няма да правя така и го пуснали Следва 46 регистрация. И така до 200 и Елиза в Гинес.

Трябва да се приеме закон, че след 20-та криминална регистрация, деятеля се преквалифицира във вреден дивеч, минава под юрисдикцията на горското стопанство и се ангажират местните ловни дружинки.

Сега е демокрация, не може, има права. Боклуците имат повече права от нормалните хора.

да му е честита 45 регистрация ,в рекордите на Гинес колко регистраций трябва да има

След 24 ч. пак е навън. Сигурно трябва да събере 100 и да убие някого за да влезе в затвора за дълго време.

А престъпленията в мините, свързани с износа на българско национално богатство от канадски и белгийски фирми, кога ще разкрият? Смешници. Обрал бил цигарите клошара и вече голяма работа са свършили с дрона.

Според мисирките и платените американофили и папагали си русофил и конспиратор. Сега ще те пратят с еднопосочен билет в Русия, Северна Корея и т.н.

Най-много обичат да пращат в Сибир с чемодан.

Що за държава е тази, в която можеш да имаш 44 криминални регистрации /каквото и да означава това, очевидно за нашите органи е нещо безобидно/? И изобщо може ли да се нарече държава или е просто някаква територия?

Лъжа е,че боят не възпитава.Някакъв мангал да разкатава полицията 14 часа из горите,ако съм аз ще му изнеса една лекция,друг път да не прави така.