Коментари - След 13 месеца тишина Северна и Южна Корея си говориха по "горещата комуникационна линия" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано най-после тези две държави се обединят. Вярвам че все някой ден ще стане. Разделението никога не е добро. И двете страни тук отдавна искат да се обединят.

Тоя не победи ли вече гнилия капитализъм с бомбите си? Ха ха ха. Смешник. Изгонете го и ще станете като Ю.Корея. ама вие го изгонете. Иначе който ви освободи, той ще ви пороби. Питайте българите

Те също така казаха, че Северна Корея се нуждае от около 1 милион тона ориз, тъй като икономиката й е била засегната от коронавирусната пандемия и от лошото време миналата година. Тия нали казаха, че нямало болни от вируса?

И гладни...

Тоя на снимката "обективните медии" не го ли изкараха умрял ? Гледам пак е възкръснал.

Смъртта не е пречка за Севернокорейските монарси ... така де диктатори ... исках да кажа върховен лидер или както е решил днес да се нарича. Всъщност технически погледнато от гледна точка на тяхното законодателство той управлява съвместно с баща си и дядо си.

"Те също така казаха, че Северна Корея се нуждае от около 1 милион тона ориз " Ами яжте си вашите ракети и да ви е вкусно. Това е , комунизма е присъщ само на хора,които имат съчма в главата.

Там е така - правят ядрен опит и казват че са гладни. Веднага им изпращат помощи. Е да де, напоследък няма ориз и за ядрените инженери, та опитите малко изостават.

Е някой виждал ли е комунизъм без телени огради и стражи дето стрелят по хората зад тия огради?!?!? Някой да е виждал комунизъм дето да не му е виновен запада?!? Някой да е виждал комунизъм в който хората да ходят сами по желание?!

За мен комунизма е равен на робство... липсва ти свободната воля, най-важното право на свободния човек

Абе огради има на много места по света. Ама обикновено са за да пречат на някой да влезе. Тия дето пречат на някого да излезе и стрелят по излизащите са или в затворите, или в страните на победилия социализъм.

В помощ на глада в Северна Корея, вместо ориз, Южна праща "младежката" група BTS

Корейците в хилядолетната си история все се обединяват и до ден днешен са разделени.

Виждам че има много специалисти по Северна Корея. Качват със свои ракети носители, свои сателити. По клипчета не съм видял зле облечени хора. А какво бърка Америка и като каква се явява за да налага тя и да задължава други страни да налагат санкции на суверенна държава. Изроди.

Явно не се чел история младеж ! А и ако съдиш по хората как са облечени за състоянието на държавата ти си много зле !

Отдавна не съм младеж и съм обиколил половината свят драги. Я ми обясни защо в Куба хората живеят по добре от Доминикана при все че и тях миролюбивите ти кравари ум налагат санкции. Страните саедна до друга с еднакъв климат и земя. Само не си измисляй защото съм бил по 2 пъти и на двете места.

Той даже по клипчетата на официалната пропаганда съди :) :). Мозъка му не работи. Даже в НРБ снимките на магазини с препълнени рафтове се вижда че всичко на всичко са 3-4 стоки.

Доминикана? Куба ? Какви ярки примери за развити държави :) Сега е наред да отидеш в Северна Корея и да ни кажеш как са облечени хората .

Хурка, а как обикаляш света, като не можеш да четеш? Ако можеше, щеше да видиш, че СЕВЕРНА КОРЕЯ иска 1 милион тона ориз... Ракети могат да правят, а ориз не могат да отгледат? Колкото за добре облечените - да те светна, че именно в комунистическите режими се държи на външния вид най--много. Гладят единствения си костюм почти ежедневно, четкат го и се грижат за него, защото им е единствен!

ако не бяха американците досега да е имало ядрена война . Севера само е кацал на слънцето ама вечер когото не работи и то не кой да е кацнал ами Вожда Ким !!! Има хора който ги харесват и защитават но не искат да живеят там!!!

Я драги ми кажи защо в америката ти след като никога там не е падала бомба и са крадени от цял свят пари, нефт, злато и МОЗЪЦИ е пълно с идиоти, бедни, без зъби, без застраховки, зле облечени, надрусани и тн хора. Чакам адекватен отговор. Не ме лъжи, защото съм бил и там в 8 щата.

Глада е по-силен и от тока!

То там няма много ток. Вижда се на която искаш сателитна снимка на корейския полуостров. п.п. а другарят Ким е по-силен от глада.

за това са се обадили Ама иначе е мноо, мноо велик тлъстия корееец, трето поколение диктатор

ами ако ги нямаше американците и техните незаконни санкции нямаше да просят

Ами те и преди санкциите просеха, цървул.

причината е географска, плодородната земя не е при тях, трябва да станат като израел и да направят силна страна от пустиня, но не им се удава засега.