След 1,5 г. откази: Съдът нареди на френски кмет да ожени местна жителка и турчин

Градоначалникът на Шалон сюр Соаон подозирал, че чужденецът иска да се ожени за французойката, за да получи гражданство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на този кмет!!! Трябват повече такива, а не предателите от ЕС, ЕК и други подобни.

Каква е тази глупост, тия хора не могат ли да отидат в друг град и да се оженят? Иначе е прав кмета, но Франция от години гледа романтично на исляма и хората са заблудени.

Щото Яко копане ще има в задния двор

Ам френч кат гледат другия бряг ние ще ебем французойките.

Индонезия забрани на всички хора в страната да правят секс извън брака и ограничи политическите свободи чрез нов наказателен кодекс. Той бе приет днес единодушно от над 600-членния парламент, съобщава Би Би Си. Ако някой бъде хванат да прави извънбрачен секс, ще го грози наказание до една година затвор. Законодателят е осигурил тригодишен „гратисен“ период – кодексът влиза в сила след три години.

Подобна история за нейна колежка, решила да се омъжи за арабеска, като още същият ден,дрехите ѝ били тъмни и от главата до петите (без голи места) - тогава, много много не ѝ повярвах. През 1993-год. станах свидетел на същото - много красиво българско момиче,реши да се омъжи за кюрд. Половин час по-късно, бе цялата в черно (в плътни дрехи) - отгоре до долу. А беше насред лятото!

Откъде, накъде, надписите ще бъдат на език, различен от френския?

В храната си е направо дискриминация!

Кмето да беше поговорил с местната разпоретината, да беше някой истински французин я обслужил, да , ама не, франсетата правят френска на някой мургав новоизлюпен французин! А по обектите за да се говори френски ще са нужни французи, а те не искат да работят там ;)

и във франция си имат глупендери падали по глава като малки след което чичовците им блудствали с тях - така като порастне се получава типичен атакист-възражданец който никога не е виждал негър но го е страх от негри и холандски гейове

""Жил Платре не е известен само с този случай. През 2015 г. той отново породи полемика, като въведе единно меню в училищните столове на града и забрани там да се сервира храна без свинско. После настоя да се използва и френски език на строителните обекти в града."""" Браво на кмета един истински ,борец срещу натрапваните от демократичният , неолиберализма извращения

Брабо на французойката, сега ще я разпори резняк турски. Ще бъде щастлива французойка.

Льо Султан Дьо сарай авек корнишон е баклава е рахат-локум...... А мерси и ашколлсун, мосю, а ти, мадам, съде си, че от бурката и шалварите хептен се не видиш. Абе, кадъно, вас също ли ви обрязват по Г-точките и другите там точки и тирета?

В трето действие излиза чукча облечен като турчин, хваща чукотската артистка в ролята на французойка за гушата и си произнася монолога: - Кунгааа....ну ты блядь!

Нямат ли други проблеми? Този кмет явно не е бил в Париж скоро, да види половин Африка!

Не желае да я вижда!

Je suis Gilles Platret !

Много е нагъл - френски език във Франция! Ужас :)

Харесва им на европейските рязан пищов в ауспуха.....

Вероятно и на теб ти харесва, ама не те онождат редовно и затуй дращиш по форумитре.

Ротшилд : Ислямизацията на Европа да не спира...!

Рокфелер : В никакъв случай !!!

Зенмур бил крайно десен ??? Ае ше ви у козяшките гъзолизци, само се чудите от снн и от дойчезеле ква глупост да препишете... Зенмур по произход е сахарски бербер, изключително умен човек и по-интелигентен от 99% от французите. Включително познава френската история така, както я познават може би 5-6 души други във Франция. Почнете ли да лепите преписани етикети на хора, които не познавате, се превръщате в това отгоре - мизерни и подли гъзолизци.

Да настоява за включване на свинско месо в училищната храна, както и за използването на френски език във Франция.

Във Франция вече си е чиста " екзотика" да срещнеш Французин , така че да не нещо да не сте разбрали и да е обратното - Тя да е искала да стане Французойка покрай Турчина ?!

Обикновен френски фашист...

Обикновен соросоиден тъпак !!!

Но явно е така.

Е та като прочетеш името на прокурора....и ти става ясно...че има конфликт на интереси...вероятно е..."братчет"...

СелскиО кмет да се радва, че случаят не е стигнал до ЕСПЧ!!!

Костадинов на стероиди ;)))

по принцип си прав, шапка ти свалям - ама защо бе, човече отказваш да ги бракосъчетаеш? Мислиш, че чак след твоя подпис турчинът ще изпращи булката по всички възможни начини, които още двамата не са пробвали??? Това ли те плаши? Сериозно? Нали и двамата са дошли да заявят желанието си, мислиш ли, че все още нещо тревожно и анти-европейско може да се случи между напълно разбрали се - от една страна - обрязан член (вероятно с добър размер, както се казва - всяка жена мечтае за размер, който няма значение) и булка, която с огромна вероятност е изпробвала цялата околия в радиус поне сто километра и не се е наситила? С какво право ги спираш? Какво толкова бе, турчин и французойка? Не си ли чел, че турчин и англичанка произведоха след 2 поколения Борето Джонсън, който изнесе UK на фирка си майна извън ЕС? Какво толкова бе, аджеба???

Четене с разбиране... не иска да му дава френски паспорт, нека си я оножда. нииой не ги спира.

Следващата крачка е - за арабин-джихадист...

"че турският младоженец иска да се ожени за французойката, за да получи френско гражданство" Тук няма даце и място за "подозиране". Ако някой си направи труда да поразпита чичко Google, бързо ще научи и какви са тарифите.

Че какво лошо има някое френско момиче да се влюби в турчин? Не виждам какъв е проблема. Щом се харесват младите, нека се вземат. Турците са много добри съпрузи и нежни към жените си. Ако дъщеря ми реши да се влюби и омъжи за турчин, не бих имал нищо против.

Да ти тегли и на тебе един рязан...

Принципно по-важно е не какъв е уя ( резан/необрязан), а какъв човек е свързан с него. Навсякъде в света има и добри, и лоши хора. Моля се моята дъщеря да си намери добър и грижовен човек за спътник, пък дали ще е бял, негър, пакистац или ескимос ми е без значение.

musaibe????

Кмете Жил, идвай, че ни трябваш много! Веднага те правим премиер! Гражданството ти не е проблем. Свикнали сме

Да дойде тука , в парламента ще е, няма де селски кмет