Слави Василев: Атанас Пеканов е следващият служебен премиер

Според политолога редовен кабинет с третия мандат няма да се получи

Обратно в новината

Коментари - Слави Василев: Атанас Пеканов е следващият служебен премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слави е палавник, вече е с нова мадама. Преди седмици се беше награбил бурно с една бивша моделка Радина Цонева в едно заведение.

само ако Кокорчо е първа дама.

Пак " генералски наследник " България нищо добро не е видяло от военните от 1918г та до днес !

Този боклук Слави Василев е същия цървул като баща си Василев бивш кореспондент на БТА в Париж при диктатора Тодор Живков и след това виден контарабандист на петрол по време на Югоембаргото. Крушата не пада по-далеч от дървото. Генетично увредени по наследство. Ще горят в Ада!

Пази боже кандидат-докторантчето с розовите евро-мечти.... А може ли един път да бъде някой който да работи ЗА България, а не ЗА господарите на България ? Май, май не може.

Какъв авторитет имаш ти бе цървул? Синче на ченге-доносник от ДС! Рано или късно другарската завера ще приключи в България и тогава тежка ви и горко на всички боклуци от живково време!

,,ПРОПИТИ надежди на хората за по друг вид управление,,. Какво ли значи това.? Това е казал не особено умен Василев, предлагайки зомбирания евро Пеканов Василев

И тоя педал е от ПП изглежда.

Пеканов е празноглавец в чиято глава има само две клишета, вксрани му от неговите господари за еврото

на това наперено, но крайно неопитно момченце Пеканов повече му приляга да е при шарлатаните от ПП, а не да ни го пробутват като поредния провален проект, който ще ни спасява

Пеканов е човек на ЕЦБ в България. Много е важно за ЕЦБ да няма творчество по темата еврозона на 01.01.2024. Това е топ 1 от 1 кат приоритет. Нещо, обаче, заглъхна проевро пропагандата Закучи се. Пеканов е мъжката кунева, а се оказва, че тренчев бил гаджето на кунева Еврофили фетишисти.

Само ВЪЗРАЖДАНЕ долу еврото долу предателя Пеканов мачкай Коце с теб сме братко

Не ми се рови по нета, но съм сигурен, че това момче е от комунистическа издънка. Прекалено е млад и житейски неопитен за тази позиция в държавата.

О, пред млад, образован и доказал се в евро инсититуциите 32-годишен мъж от КОМУНИСТИЧЕСКА ИЗДЪНКА предпочитате 64-годишен БИВШ КОМУНИСТ/Охранител/Полиглот?! ПП: За отрицателно време А. Пеканов СПАСИ Плана за възстановяване и устойчивост.

който план цели въвеждане на нежелана валута, затваряне на мариците и раболепен слугинаж на вечният господар, който е като слънцето и въздуха за управляващата крадлива шайка.... Голяма постижение, няма що.

ШвабЧо, защо не обелваш нито дума с колко ще обеднеят хората, с колко ще намалеят заплатите, спестяванията и пенсиите? Защо, ШВАБО?

Един млад кариерист който и майка си ще продаде за да му върви по американски и да се издигне

При комунизма по тошово време всички жени бяха проститутки и се продаваха за едни чорапогащи и един крем Нивея.

На хладилния приватизатор отрочето ли ?

само продажната шваба ни липсва!

Много вероятно е, тъй-като това момченце е “toy boy”-послушна играчка в ръцете на Радев, а на него му трябват точно такива роботи, безпрекословно изпълняващи нарежданията спуснати от Кремъл и др. Митрофанова.

След като говорителят на РР е казал, сигурно е вярно.

сменяй професията.

Този боклук Слави Василев е същия цървул като баща си Василев бивш кореспондент на БТА в Париж при диктатора Тодор Живков и след това виден контарабандист на петрол по време на Югоембаргото. Крушата не пада по-далеч от дървото. Генетично увредени по наследство. Ще горят в Ада!

Лоена топка .... ти ли си ?

Около РР сега е една комунистическа еврейска шайка. Акъл му дават, лобират. След римляните ще дойде и техния ред. Те си знаят кои са.

Убиецът на цар Лев. Дано не е прав дедо (Ванго)

Слави Василев бил казал! Хахахаха! Една беше баба Ванга и Слави не е след нея.

На новогодишния концерт във Виена познайте, който седеше до зелените чорапи и неговата дъщеря? Културата сближава хората!

Баща Василев агент на КГБ ,синът Василев също.Семейство предатели!

Отрочето на един от другарите с куфарчетата се прави на политолог. Всеки ден е на телевизора. Явно му хареса. Обаче не е ясно дали това се харесва на другаря Радев. Той си пада по друг тип лизачи - по-скромни и безлични. Поздрави!

idio

какво налага смяна на служебното правителство ? то редовно няма да бъде излъчено така или иначе

викам му Устните, щото едно така странно ги движи и много обича да говори - има определено, нещо не наред в прозесорната черепно-мозъчна кутия...

Каква е логиката да има трето служебно правителство? Е, това ни идва в повече....

Пеканов, ако стане премиер - жална ни майка

Платен клакьор плакне празни приказки.

Аман от пъпчиви момченца с мляко около дуелите, дето се упражняват на гърба на тъпия народ!!!

_stankow

Аз си мислех, че при демокрацията премиерът се избира от народното събрание, но тука виждам, че ще ни го назначават. Нещо като губернатор. С конкретни задачи - 1. да наложи приемането на еврото - едно 20-30 милиарда загуби от спестяванията ни заради предизвиканата от това допълнителна инфлация (справка Хърватия). 2. Да даде де що ни е останало оръжие на Украйна. 3. Да сключи дългосрочни, ако може за 20 години договори за "доставка" от американските фирми на газ, нефт, оръжие, с гарантирана печалба (за тях) от 200%, още 3-4 милиарда загуби годишно. 4. Да закрие 40% от централите ни. Загуба на фондове за 2 милиарда и печалби за 1.5 милиарда годишно. И кой ще го спре ?

Никой

Страхът от инфлацията е оправдан, всеки го има. Но опцията да си стоим в борд още много дълго просто я няма, така че по-дбре да се мисли какви мерки да се вземат против инфлационния удар, не е да не може да бъде омекотен.

Идва време тип "и изведнъж от нищото..." Изненадани ще има, виждам как бягат и не стигат.

Ако се ходи на избори, какво? Ще даваме ли глас? Или ще плачем....

В Хърватия нещата вече почват да се успокояват. При тях хората не знаеха какво да очакват. Ни сме вързани към еврото от 20г ,така че при нас няма да се усети нищо,просто цените ще се разделят на две. Всичкото останало говорене е евтина руска пропаганда

Премиерът на СЛУЖЕБНОТО правителство НЕ СЕ ИЗБИРА от ПАРЛАМЕНТА, а се НАЗНАЧАВА от ПРЕЗИДЕНТА.

Само това ни липсва - това копеле дето целта му е да ни навре в еврозоната. Аман от идиоти в тая страна. Разсипаха я за 30 години.

Разсипаха я, дааа. Колко прекрасно си живееше с $70 месечна заплата преди.... А бе недоумрели умствено изостанали руски слуги, я си доизвегетирайте дните и стига врещяхте. Никога в България не се е живеел и наполовина толкова добре, колкото сега и го знаете.

Благодарение на турските домати и китайските стоки сме оставени нащастливо доизживяване.

Ами бас държа, че имате къща в някое село, гледайте домати и краставици и ще ядете!

Мунчо, Швабата - НЕ!

Като чуеш Василев и му теглù една путка майна!!!!

Освен, че няма думата е застинал в ступор. Битката е кой ще прибере еничарските комисионни за да се изнесе в топли страни с авоари за няколко поколения напред. За матряла идва еврото, скачане на цените по две, повишаване на данъци, лихви по кредити и такси. Подписани са договори с предплащане напред за евентуални и неизпълними сделки. Подготвена е ситуацията, в която България ще е снабдителна линия към Румъния и Гърция като евентуални фронтове, ПВО нямаме, НАТО няма да си мръдне пръста да защитава нищо друго освен тренираните с учения от 2018 та насам модели. Тоест само военните си бази. Престъпността и последвалите логични процеси ще се върнат на нивото от 90 те години, вероятно ще и ги позадминат. Въобще, най-лошото предстои. Хунтата на Радев инсталирана по заповед на Херо Мустафа създаде вакуум умишлено за да не остане друга алтернатива освен Президентска република. Президентските републики са любимите модели за управление на губернии на САЩ, защото намаляват разходите по корупция и контрол. САЩ успешно убиха икономиката на Германия, а тя беше гръбнака на ЕССР. Всичките машинации водят към чудовищно зануляване на икономиките, налагане на карбонов рекет, карбонови сметки, национализация от държавите на частна собственост и отдаването и на аренда за неопределен срок напред на хипер-копорациите на Давоските фараони. Темпото на развитие на невронните мрежи (искуствени интелекти) в следващите три години ще замете средната класа глобално, последвалият икономически колапс ще докара масите да приемат универсалният базов доход и социалният рейтинг като единствени модели за оцеляване. Таргета е 2025 за въвеждане на всички заложени в плана на Давос задачи. А фараоните знаят, че масите ще им потърсят отговорност. За това в момента има 5000 военни да ги пазят в добавка на полицейските части и всеки мотаещ се около партито му се взимат биометрични данни. От друга страна всички проститутки тръпнат в очакване на "демократичните банкери" и "млади глобални лидери". Brave New World.

Не го знам кой е Пеканов ама да няма грешка, да не вземат да сложат Серафина Пекала.... :)

Нека първо си изтърка жълтото под носа :).

Имам мнго познати които са се подвизавали през годините в посолство Виена, никой не го е виждал.

Малка поправка, имаме изключително кадърни хора и лидери, напълно способни да са премиери и да се справят със задачата пред тях. НО... никой от тях не иска да се занимава с политика :).

Лошото е това, че всички български политици си продадоха душите на сатаните - Бойко, Радев, Курнелия, Доган, Пеевски и осталите да не ги изброявам, толкоз са много националните ни предатели. Много ли казах?... Всички. Сал един Костадинчо остана, но не се знае дали няма да купят и него.

Отде ви изравят все такива умствено изостанали гении за руски слуги бе.

Уф, електоратът НЕ ИСКА НЕОБРЕМЕНЕНИ управници - деца на демокрацията; образовани; със специализации; интелигентни; полиглоти; добре изглеждащи; комуникативни... Електоратът си иска байганьовци - охранени, дебеловрати бивши комунисти с обръснати глави и с каруцарски език; глухонеми на Запад; невладеещи дори родния си език...

Ако кажеш кого точно визираш като образован, комуникативен и т.н. ще видиш, че има и “електорат”, който логично ще обясни защо не иска тоз умен и красив тип в управлението на държавата си. Иначе има и матр’ял разбира се, но има и не-матр’ял.

Но за човек, предпочитащ своята академична дейност, се занимава прекалено много с политика напоследък…

Соросоиден хрантутник, загладен, мазен, противен, като трюдо и макрон , мразещи хората и народа си , чий агент е резидента няма смисъл да се коментира

Вряк-вряк, руските слуги се разкудкудякаха, може и да е ОК човекът демек. Не знам кой е изобщо, не мисля, че съм го виждал/чувал но щом руските слуги врещите навярно е ОК. Та и "соросоиден", кой имбецил ви спусна тая идиотщина бе, заради вашето врещене знам и че имало някакъв Сорос дето ви докарва до пикаене нагаз само със съществуването си.

На тоя му е дадена трибуна да подготви норода - овца за следващия служебен "пудел" на САЩ, който трябва да продължи да изнася оръжия за Украйна.

Народа не заслужава такава участ, пореден недоносен политик. Този Пеканов не става за нищо, не си създавайте пореден проблем!!!!

Момченце '91 набор, малко гротескно да е премиер.

Видяхме ги старите кучета, защо да не се даде път на младите???

Политолог хвали лаладжия. Тези ябълки са от една кошница!

Василев?Син на В.Василев?