Слави Трифонов: Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство

ГЕРБ и ДПС от една страна и ПП-ДБ от друга са двете страни на една монета, с която трябва да плащаме за всички унижения, трудности и глупости, които преживяваме в момента, заяви лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ, маскиран като служебно правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Учиндолски, два пъти ти се даде право да управляваш България, и двата пъти не успя. Дали защото партията ти е от недоучени, или пък ти партията си не можа да управляваш -бъдещето ще покаже. Хайде сега по -скромно, стига си ползвал адаптирани песни, дай тон за твоя песен. И не забравяй, че не толкова отдавна се слагаше на Бойко, твоя най -голям приятел. Днес ти не спираш да злословиш по него вадре. Нещо като недоклатена булка дето не стига до брачното ложе с безкрайни обвинения как той не можел да вдига самолета, ама пък новата му булка пак е бременна (ама ти пък от де да знаешк-олко булки избегАха от тебе; защо ли!?

Жегата спря, обаче Трифинов е изпушил явно... За да искаш недоверие на нещо първо трябва да му го дадеш... Как някакъв парламент който не е способен да излъчи правителство, може да иска свалянето на такова назначено от президента който дори почти няма избор, защото е с ограничени пълномощия от същия този парламент. Псна ми от евтината ви циркаджийска пропаганда. То вече не се търпи. Каквото сте си надробили тъпанарски депутати това ще сърбате. Няма по вредно нещо за България от така наречения парламент. Какво може да очаква човек от организирани престъпни групи, наречени партии да го представляват, освен престъпления ?

Даже не тъпанарска, щото колко пекусиунисти/ки избегаа от него

Ех, как добре щеше да звучи 'целият този кабинет е кабинет на баш чалгаря на България' , който унищожи няколко поколения с просташката си музика, ама не е . И дано никога да стане това.

Партенката на Борисов, плюе Борисов по команда, щощо идват избори - ма че просто измислено, вече никой няма да ти се върже ..

Ха хаа, не мо'е да пее, ама яко злобее, изчегъртачът! Главният чалгар и опростачител на републиката! Ами дай боже "Целият този кабинет е кабинет на ГЕРБ", че мунчовските назначения на канадски идиоти, джендъри, чалги и пр. шорошки уруспии ни съсипаха държавицата!

Ти жив ли си още бе урунгел недоучил? Какъв народ населява България, който допуска, тъпаци като това човекоподобно на снимката и баш Толупа от Банкя, могат да управляват държава. Вижте на какво прилича страната ни - кочина, цигански катун някакъв. Мръсна, прашна, с разбити пътища и магистрали, със сгради и улици оплетени в кабели, с преработени балкони всеки както му падне, разбити бордюри и тротоари, без места за паркиране, прах, прах и мръсотия на всякъде.

утнову ни узари големо учиндолско прозрение

Излез на светло! Не се прави на загадъчен! На 9 юни ще ДС!

Той трифонов себе си не може да оправи ,четръгнал България да оправя??!

абе нещастник, всичките вие - ИТН, ПП ДБ, ИМСВ или там каквито бяхте... заврете се в кучи гьз. Боко краде ама прави нещо.. Дано наистина герб да имат 100% влияние в служебното правителство и дано изборите да са манипулирани, за да ви няма вас боклуци

Смятай, ако не крадеше, щеше да построи един милиард километра магистрали - налЕ.

Добре бе плевенски цървул, защо не сте вие. По-добре гледайте и се учете, чалгари прости.

Герб е инкубатор за природно прости същества. Но това е и целта на капо до тути тикви. Аз съм прозд и вие сте прости, затова се разбираме. Деса Дулуса я наместиха на пост, стои там като кърлеж. Както и всеки друг вампир от герб. Анатема.

Не коментирай! И ти си 200%- ов гербаджия..... Турско протеже.....а твойте деди са се били за плевен. Иди и престой в Панорамата.... Слуга на царя!!!!! Славун!!! Гушкай се с азис и мълчи!!!!!

Чии деди са се били за Плевен -нещо недоразбах. И неговите деди са се били да управляват Плевен като на Ленко/Леонид Кацамунски. Добре че червената армия тури терористичната партия начело, та селото стана Тодорово, а Кацамунски стана шеф в КДС

Гологлав, ти също си на ГЕРБ, само че се правиш и наивниците ти вярват. Ти и Боко сте си първи приятели и никога няма да оставите далаверите - знаят го и децата. И затова партийката ти НЯМА да бъде част от следващият Парламент

sawo

Славчо, ти си джобно гадже на пейо, къде се обаждаш където не са те питали?

пффф

Плеши, а като беше първа политическа сила, що не оправи България? :)))

Това да не е като да грачиш на микрафоня.

И какво от това? Всеки говори, говори, плюе, хвърля лайна и какво от това? Никога нищо не следва. Ето и аз сега мога да кажа: всички замесени с политиката сте едни големи кравешки изпражнения. И какво от това?

Дълъг, млъквай че стана адски банален, другия парламент ше имаш един депутат и то при голям късмет, стига си мутрял шматко селска...

ОООО стига уеее, еми да, на ГЕРБ е, и? Благодарение на ПП-ДБ и ДПС! Не знам какво са очаквали хората друго? В случая ГЕРБ са в правото да си правят каквото си пожелаят, защото е имало някакви идиоти от ПП-ДБ да прояват желание да променят така конституцията, че това да се случи! Самият Пеевски го потвърди, че заедно с ПП-ДБ са правили заедно тези промени, а ГЕРБ са дали съгласието си! За пореден път не се посочва главния виновник за тая цялата простотия....

Алюююююююю , плевенското чалга хюмненце , ти освен да ривеш , да вързваш кусури и да трупаш пачки , за друго не ставаш , даже семейство или дете не създаде !

Слави сл.кабинет на Главчев не е маскиран от Борисов а си негов .Това със зам.председателя на ГЕРБ Митов той публично го обяви по медиите и на другия ден се отрече ,че е наредил на Главанака от Банкя за Даниел Митов да го назначи за министър на МВнР.Бойко си управлява заедно с олигарха намагнитения Д.Пеевски сл.правителство,а Главчев е просто казано кукла на Бойковите конци. Основната вина за тези политически издънки които ни управляват е на ППДБ ,които подведоха част от българите за промени срещу модела Борисов- ДПС ,а реално го изпраха и доведоха отново да властва.Тази вина е и на тази част от българите които чакат някой да ги оправи и те ни оправят всички ,че свят да ни се завие.

славчо, ти пряко обвиняваш ментора си, фатмак радев че е назначил правителство на герб за служебно! що тъй, бе синковец??

А бе глупак той Радев не ги е назначил а се избират от НС съгласно промените в Конституцията приети от ДПС,ГЕРБ и ППДБ.След решението на НС Радев побликува само Указ.

еее, тъй де! а тия дето си ги изброил имат общо 84.8 % от гласовете от последните избори! ко не ти харесва?

А овчият народ докога ще търпи???????

кое да търпи?

Дано четете ИТН не може винаги да сте анти, точно заради това и циничнште простоии на Иорданов вече не гласувам за вас

Тук е прав, само монетата е както следва - от едната страна ГРОБ, а от другата Възраждане . Втората монета е ДПС от едната страна,а от другата ИТН ( Има такива НЕЩАСТНИЦИ) ! Щом пипнаха властта ,дружно тези партии крадат и отново ни хвърлят в пропастта ,откъдето ППДБ се бореха да ни извадят! Но Господ си знае работата! Този техен повторен геноцид, мачкането безцеремонно на всякакви морални норми и бързането да се окопаят по един агресивен начин , за да запазят регулаторите ,да опорочат съдебната реформа, да откраднат с невероятна алчност всичко което могат, без да мислят за българския народ, да запазят властта на Путин в България, да убият всички наченки на демокрация,този път заедно ДПС и ГРОБ ,рамо до рамо ,цинично И нагло, подкрепени от другите страни на монетите, е най- ужасяващия сценарии,който можеше да се случи на България

Кабинета е на ГЕРБ ! Защо да ни Лъжете господин Главчев и Борисов ти нареди да смениш Министрите ! Смешен си когато Лъжеш , а си Премиер !

кабинета, неумнико е на президента, понеже е служебен! нещо като янев 1, янев 2 , донев 1 , донев 2!

Слънце, дъжд, море ... а на мен Славуцка - в дупето все ми се ЕБЕ !!!

Демек на дпс е искал да каже...

Голата и плачевна иЗтина !!!!!!!!!!!!!!