Слави Трифонов с реакция за плагиатството на Петър Илиев

ИТН не е отговорен за това, случило се е преди да съществуваме, обясни лидерът на партията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Петър Илиев не е бил във властта, не е отговарял за магистрали, за пари, и за каквото и да било, свързано с власт." И въпреки това е намерил начин да открадне ...

А нещо за отговорност? Плагиатсвото няма давност. Значи трябва да изберем партия дето слага на високи постове доказани плагиати, а тоя дори не знае с кой си има работа. Предлагането на измамници за министри си е показно за това Славчо що за човек е.

Добре, че тия клоуни не направиха правителство. Щеше да стане мазало, каквото и при Борисов не е имало.

А какво стана с: "Той не го е направил и това е атака срещу един изряден юрист", бе, Славчо? Много услужлива амнезия имаш. От това, което си казал, помниш само това, което ти е удобно, така ли?! Чуден морал, няма що.

Както казват в средите, просто ви сготвиха. Сега ни представят новата манджа. Аз лично ще се въздържа.

А , бе , Мацаното Дупе сте , ама с Парфум си го пръскате . . .

По-добре нищо да не се каже, отколкото да се каже нищо.

Тошко нали много го защитаваше и щеше да съди за клевета този, който каже че Петър Илиев е плагиат? А бе къде е сега Тошко? Няма ли и той да направи изявление? Тошко, Тошко, Тоше къде си бе отворко?

Тошко Африкански по бели гащи .. дамски:) Де искаш да е? Ближе рани:)

историческите факти ще ги делим на такива "преди ИТН" и "след ИТН" и според това ще ги приемаме или не, значи сме я втасали...!

С Ъ О Б Щ Е Н И Е СУ съобщава на всички столичани и гости на София, че на 4.10-понеделник от 17.00 в аулата на Ректората ще се проведе траурно-тържествена церемония по повод плагиата Петър Илиев. 5 базуки с протяжен вой ще дадат начало на процесията, Петърчо ще бъде докаран под конвой пт охраната и портиери в центъра на залата и под светлините на прожекторите ще чуе своята тежка но справедлива присъда, произнесена от Ректора на СУ проф. А.Герджиков: ВИЕ ПЕТРЕ СТЕ ДОЛНОПРОБЕН П Л А Г И А Т !!Отстранен сте от СУ завинаги ГНИДА ТАКАВА !! Марш оттук !! Петърчо ще РЕВНЕ, но охраната ще го изведе изън зала Аула, ще хлопне врати зад него и ще му удари шут по плагиатския пърдялник на изпроводяк! УУУУУУУУУУУУУУУ вън плагиате, ПОЗОРРРР

Абе Славчо, те и нацистите са избили милиони, ама това е било много отдавна.

Доста елементарно гледаш да се измъкнеш Уотсън.Когато един твой активист го предлагаш за министър,трябваше да го провериш както се казва до девето коляно.Имаш определена вина за случая. А ако не си усетил колко лукав е този господин ,още по лошо.

Ами ония двамата хубавци дето бяха министри някой проверява ли ги? Някак си услужливо се заобикалят тези теми.

Не сте вие виновни ама ви затри този случай като партия.

Това ли е защитата, която декларираше Трифонов на Петър Илиев? Измъкване, а не защита, не сме били знаели! Да ама не, приятелю и приятелко мисли правилно за кого гласуваш, защото ти ще си виновен, не Трифонов и сценаристите за порезния провал в България!

вместо извинение - поредните обвинения! "слушането на чалга ви превръща в шибан идиот"

Пяна по устатата на калинките на ГЕРБ и техните роднини до девето коляно. Престанете да пълзите по държавната софра. Марш на пазара на труда.

Никога не са ми били във висините, но от както почна да се занимава с политика, от както влезнаха в парманета, от както простака Тошко Й почна да пише в Туитър и от както сложиха Галя Бъргарска (и сега този смешник Петък), толкова много ми паднаха в очите. Абсолютни некадърници, аматьори, лаици със селско поведение тип Бай Ганьо. Ей, Алеко, Алеко, колко си бил прав, нищо не се е променила зад над 100 години по тези ширини.

mlukni be pederast.

Станиславе, Стани-Славе ! Защо се правиш на ущипана мома ? Нищо , както и да е рейтинга ти расте с дни . Дано сега спечелите поне 122 мандата .

Абе, Славуне, всезнаещ. Как така не знаеш дали е плагиатствал или не е, щото не било в твойта компетенция. Как така незнаеш, като само преди няколко дена ясно написа , че стоиш твърдо зад него, защото е честен и почтен човечец, който злите езици искат да унищожат само защото е твое протеже. И ти няма да го изоставиш... А тези които са го набедили и излъгали че е плагиатствал, ти лично ще ги откриеш и както си му е реда ще ги осъдиш и накажеш. Ами сега, ако точно тези, които се закани да откриеш и накажеш , решат тебе да осъдят за съучастничество и опит за прикриване на честния престъпник и злоупотреба със социалното ти положение , като водач на партия с претенции за управление на държавата. Ко ше праиме сега бате Славуне. То май много скоро, ще почне да става бая горещо за рептилите и май ще трябва някой отново да си се върне в блатото и тинята, и да не си показва повече и носа от там.

= Има Такива Несретници-бастуна Слави, макака Тошко, дебила Балабанов, итн.

Палячо чалгар и палячовци гласували за куха лейка

Та по глям плагиат от Трифонов на този свят има ли? Той се разпра да краде и копира от нас!

Чалгарят вече гледа по благо и малко като пребозал! Ама то е тъй - като се удариш о горния праг виждаш долния....

Славчо, нали искаш да си политик-фактор?! Поеми отговорност поне веднъж! Палячо!

Sixteen

Тъпо оправдание, нали ИТН бяха света вода ненапита, много образовани, и т.н.

Преди друго говореше чаллгар, а маймуната тошко заплашваше със съд, къде е сага. мръсни чалгари. Тъпи селяни.

Споко, Чалга! На изборите доста от избирателите ти ще се коригират!

Да, бе!,Странно коя се оказа таргетната обществена прослойка на ИТН! Не го очаквах..

ако беше убил някого "преди да съществувате"?

Аз съм перфектен, но няма да участвам в НТИ ! Оставям го на вас !

Ами доста хора поокрадоха СУВЕРЕНА, поизмамиха, попристъпиха всякакви норми, за да понапълнят банковите си сметки.. Да се понакичат с почетни титли....Но, това беше отдавна-преди учредяването на ИТН. Спете спокойно крадци и измамници от преди създаването на ИТН-последната ще ви пази и ще бди някой да не накърни интересите ви.Така разбирам разсъжденията на Слави...Съжалявам ..

Преди месец го защитава яростно сега се разграничава йезуитски. Кажи му Славчо виолата и не го обиждай повече.

Аз, Славчо, съм си перфектен, виж се ти! Отдалеч си личи бездарникът Илиев, само ти не го видя. Какво ще кажеш за това?

ИТН за нищо не е виновно. Не е виновно, че не може да излъчи качествени кадри. От както ги излъчи, от тогава ги гледа Няма такъв прост народ. Да гласува за дебили

"Трифонов не го оправдава, но подчертава, че това е станало далеч преди да съществува ИТН, а и казусът не е от неговите компетенции." Абе лайнар смотан, що не си проучвате мекеретата преди да ги издичнете бе? Станахте за ташак с този Тошко празноглави и Фико скъсаните гащи, бе! Двадесет години се гавреше от телевизора с различни хора, но дойде ВИДОВДЕН и всичко ти се връща тъпкано.

Аз ще гласувам за Слави.Той ще възкръсне като птицата феникс от пепелта.И ще се сбъдне детската ми мечта да стана космонавт.

Космонафт се пише?

Трифонов, не стааааваш ! Отдавна Шоуто се превърна в читалищна изява! За политик - също! Много хора ти повярваха, но получиха фейсбук коментари! С какво си по-различен от Б.Б.? Голям ти е меракът за политик , но нямаш възможности. И, като какъв защитаваш П. Илиев ?Цялото ръководство на Юридическия факултет е категорично- Уволнение!

Като чета оплюванията и клетвите по-долу, явно Трифонов и партията му все още не са за изхвърляне, иначе нямаше да му обръщат внимание.

Учиндолската мутра не може да разбере къде е вината му, защото е по-прост и от избирателите си.

Ей сега прочетох един коментар, който много ми хареса и за мен е 100% верен и за това го репоствам. Коментар за култовото интервю на Питър Алиев пред сутрешния блок на Нова ТВ: "Никога един човек не е успявал сам за 30 минути да намали доверието в една партия с над 50%"! Страхотен коментар.

Трябва да си не перфектен, а честен и с морални принципи!

За новият морал говорим! Мошеници, преписвачи, некадърници...

Бастуни.нехранимайковци,нагледци, подлеци,крадци,-тъпи парчета!!!

Някой да провери Чалгопитека през годините дали не е изплагиатствал музиката или текста на някои от долнопробните му бози. Може да излезе интересен тезултат.

Прост чалгар.

Тъпо копеле, пропиля големия шанс и попиля надеждите на хората. Сега...по канал-ния ред към забвението. Мърша. Дали вече има симпатизанти?????

Аз пък започнах да го харесвам именно заради действията му от последните месеци (до скоро не бих си и помислил да гласувам за него). Харесвам хората, които упорито вървят срещу течението. Единственото, което в момента ме дразни и отблъсква е симпатията му, и на неговите хора към Румен Радев.

Жалко за тези, които са имали надежда и шанс с партията на Слави. Единстеното хубаво е, че се видя колко много хора са се подали на чалгата и простотията.

Слави, за съжаление трябва да си проверяваш хората, които предлагаш да ръководят България. По твоята логика може да предложиш за премиер, човек който преди 10 години е лежал в затвора, само защото тогава не ви е имало?

Етичната комисия на СУ се е справила чудесно, прочетох внимателно нейния доклад, който е достатъчно изчерпателен. За мен решението на комисията, че Питър Алиев е плагиат е безспорно и не подлежи на никакво съмнение. Етичната комисия доказа, че Питър Алиев е плагиат. За мен е още по-голямо доказателство факта, че Питър Алиев се е опитал да прикрие тежкото углавно престъпление, което е извършил като е представил "книгата си" в редуциран вариант от който са премахнати преписаните пасажи. С това действие Питър Алиев прави съвсем очевидно самопризнание, че е плагиат, че осъзнава че е плагиатствал и че е извършил углавно престъпление достойно за затвор. Питам се - защо Славун Бялата ноздра и неговия шут Тошко Африкански така пламенно защитават човек, който е тотален престъпник и мошеник какъвто съвсем очевидно е Питър Алиев. Единственото обяснение е, че барбадоския адвокат пере мръсните пари на Славун и Тошко Африкански, а пък те в замяна спускат политически чадър над Петърчо. Просто бизнес, Сър!

Илиев

Е как защо го защитават, нали сме в България. Защитавали са овъргаз, мултигруп, Кунева, онзи другия Илиев от вис, и дори и ББ в миналото.

Мутри прости,по-леко,че вие пък окрадохте бедния народ и на 15.11 ще ви се върне.

Защо сменяш темата бурсук?

Културните хора в такава ситуация се извиняват за предаденото доверие на избирателите им, но за българските политици извинението не съществува и го заменят с оправдания. Жалка работа, презирам го Слав