Слави Трифонов с обръщение към партиите, които се страхуват от президентска република

"И като ми говорят за еднолична власт, 11 години управлението на Бойко Борисов какво беше?", коментира лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов с обръщение към партиите, които се страхуват от президентска република | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе боклук нещастен! Остава ти единствено да се ПЛЕЗИШ между двата си пръста, ама и това не ти го препоръчвам, щото космите от газъ на Радев се виждат по лепкавития език! Абсолютен БОКЛУК си!!!!!

Абе дирници нещастни стига сте пускали тоя боклук в нета! Той образованието си завърши на патерици, а сега ми седнал да учи и на политика. Да си пее чалгиите, акъла му само за толкова стига.

Слафчо - Прецедент! Оле-оле-оле :)))

Всеки може да критикува и намира кусури отстрани, но когато трябва да се поеме лична ангажираност и отговорност тебе те няма и се криеш зад кулисите, нямаш топки за това! Видяхме те и по казуса с Македония как предаде избирателите си и България и по въпроса с мажоритарния вот! На това му се вика Двуличник. Така, че разкарай се и престани да се правиш на много акълия!

Славчуу президент, Славчуу президент! Още се облизваш за цялата власт, нали?! Не ти се даде ЦЯЛАТА власт, че да разбере народа, каков си мъдрец и как всичко щеше да оправиш, нали?! Славчоу, поне двама сме, и Аз ще зарева с тебе, че искаш цялата власт и трябва да ти се даде ОЩЕ ЕДИН шанс да докажеш, че шмъркаш по-добре от Зеленски...

Ти не разбра ли, че си никой? Пристани повече да се показваш по медиите и да си плямпаш твоите глупости! Никой не те слуша, защото никой не ти вярва! Това не го ли разбра?

Като гледам капацитета на президентските гълъби, веднага отхвърлям идеята за президентска република.

Праш е Слави за президентска република като Франция и САЩ и Русия.... то се видя че партиите са организирани престъпни групи под закрила на закона. Прав е и Кирчо, че сме се върнали в началото на прехода със старите кууурви в новия парламент. Очертава се коалиция между ГЕРБ, СДС, БСП, ДПС и Български възход и връщане на корупцията с хартиената бюлетина. Старите номенклатури и комунисти здраво вкопюени в парламента и властта. Тази зима май хората наистина здраво ще ги бият заради тяхното чуждопоклоничество и чуждо финансиране от една страна и високите сметки и плащане от народа на тяхната глупава политика.

При Президентска република,не може да се краде.Не е важна формата на управление,важно е да има независими,неподкупни контролни органи,които да хващат корупцията в зародиш.Но докато действа Великият принцип:"Аз на тебе,ти на мене",няма скоро да се оправим.

Само глупости измисляш. Референдуми за простотии . А като спечели изборите не искаше да управляваш. Скрий се се вече,аман от теб.

Ама ако беше влязъл в Парламента и го беше ясно заявил от трибуната на Народното събрание,това щеше да хване декиш,ама така казано от страни някак си олеква.

Или си открито в политиката или не. Политик в свободното от чалгата време - не. Не на задкулисието и правенето на бизнес с политиката за сметка на простолюдието! Да седиш на два стола за да не изпуснеш келепира - това е селски манталитет!

Гледай си чалгата - нямаме нужда от повече клоуни в политиката! Видяхме какво направи клоуна в Украина, видяхме те и тебе! Баста!

Левски е казал: За какво ние цар сега си имаме султан.

Славчо, нали пинчера ти, ТошкУ, желят месец Май 2022 ни занима как ИСКАЛИ ДА ОТДЕЛЯТ КЪРДЖАЛИ ОТ СЕЛАТА!!!Нали скахте града да е отделна, самостоятелна единица?Защо се занимавахте и губихте НАШЕТО ВРЕМЕ С ТАЗИ ПРОСТОТИЯ??Аааааа, може би защото от ДьеПьеСье го искаха това и вие като УСЛУЖЛИВИ проводници се мъчихте в тази посока???

Тая самоходна върлина защо не се занимава с виолата си или с гъдулка а взел да пълни фейса с политика? Всъщност той и от виола сигурно не разбира, защото цяла България го видя как си взе дипломата след като му беше минал срока за дипломиране! Неговата политика се определя не от него а от спонсорите му, защото винаги е бил платен шоумен. Интересно, че все още някои му обръщат внимание. Аз съм решил въпроса като не плащам за телевизийката му и не гледам великите му сценарии и разговори с Тошко Африкански.

Всичко казано е много вярно. Но....излязло от устата на човек, провалил 3 парламента и 1 правителство, от устата на човек , който е основният виновник за сегашната политическа криза, е малко странно !

Добре, Слави провали 100 правителства. Ясно. Сега го няма. Та без Виновникът, един председател на Народното събрание не можежа 1 седмица да си изберат. Какво правителство ще напрвят и кой сега ще е новият виновник? Просто всички са едни и същи. Само си чешем езиците по форуми и седянки и накрая гласуваме за същите. Сега друг виновник ще си намерят. Ще го изхвърлят от следващото Народно събрание и пак... Същите ще са си вътре, защото ние сме ги избрали. Ама ще сме щастливи... Поредния Слави няма да е в Парламента... И така, и така...

Славчо, не си актуален. Спри да се напъваш. Политиката за тебе вече приключи.

Това , че е излязъл от политиката, НЕ значи , че не може да критикува. И ти не си политик, но критикуваш и даваш мнения.

По колко плаща на разни сайтчета да му публикуват "гениалните" съобщения?

Славке, глей си болното здраве, селски! видя се колко разбираш и от политика и от лидерство! Пък и не си малък да не помниш, че от 1956 година до 1989 година управлението на държавата беше ПРЕЗИДЕНСКА НАРОДНА РЕПУБЛИКА, а след това Република България управляваха и управляват Слугите в тази Президентска република! Пък и се видяха и първите симптоми на президентско управление

На високо акъл не вирее

"на тополите само гарги кацат"-нар. мъдрост:)))

Мажоритарен избор в два тура. Субсидия за партиите да е един лев. Задължително гласуване. К'во стана бе, маркуч?

Не се прие от НС. Не може някой еднолично да приеме тези неща.

Активирали са надрусания импотент. Я си представете президентска република с плевню например. Вече да е обявил война на Русия.

тази година полупроводници догодина цели проводници тодор живков

всеки луд с номера си. И тоя полуде...

Аз не се страхувам от президентска република бе, галош!!! Аз не ти искам тъпата президентска република! Оди си на село - там си прави президентска република, ако щеш царство си направи и организирай референдум съселяните да те изберат за цар!!! Като цар Киро!!!

Докато участваха в управлението въобще не го говориха това... Изляха от него и почнаха веднага с великите идеи как те знаят как ще се оправи България.....

А.б.е к-у-к-у бенд...к.в.и. партии без народа!!! Важно е народа какво иска или не!!! Народа не те иска! Не се напъвай с лудостта си, ОЧЕВИДНА Е !!!

На кого е слуга.Заради нега два пъти проваля правителство,вкара мадурките и това ако не са доказателства за слугинаж.Суверена ти те прати в трета глуха.Сбогом мошеник и 20г промиваш мозъци към простотий

Какво решиха на олигархичния съвет Чалга,има ли вече фаворит фигурант т.е.президент и каква е класацията за 1 ,2 -ро и 3 - то място и колко е струва приза?Е по евтино ще е с една глава,що да се харчат на много.

Славчо,бегом марш към Учиндол и никакво връщане !

К'ъв президент бе, чалгар? Мунчо Мъдуровски ли, или клетвопрестъпникът, който нагло наруши Конституцията, т.е. нагло заплю българската държавност? Че това е един и същ идиот антибългарин бе, чалгар! Като тебе бе, чалгар!

Тоя наркоман кво се обажда ? На изборите хората казаха къде му е мястото. Точка по въпроса.

И колкото да коментираш вече не си интересен

Явно, спасението от такива, като теб е само червената точка и край за винаги, друго не съществува, за такива полусъздания като теб

Партиите никой не ги е опрамощавал ,иди в Северна Корея да обмениш опит.Явно нещо му е домъчняло за комунистическия режим най вече на някой кукловод да буди хаоса.Ти без пари ли си останал Слав или деменц?

аФчо, къде те намерихме бе мамин? Ти нещо авторитарно-тоталитарна държава ли искаш да правиш? Малко ли са ти примерите, като в Северна Кория, Турция, Русия, Беларус и други бананови държави управлявани от президенти-диктатори? Ти май нещо сам искаш да колиш и бесиш? Ами точно от такива като теб се притесняваме, че ще дойдат на власт! Представиш ли народа да избере за президент Бялата Златка? Ами тя ще ни направи съветска република на мига! За една шепа рубли.

Платих толкова пари на тоя палячо да ме вкара в парламента а той само виси на дивана.

Абе Слави, ти нема джигер правителство в пралраментарна република , където има размита отговорност, да съставиш, когато имаше мандат и мнозинство , ся за президент в президентска република се напиняш да се изтъпаниш. Ти улав ли си? Извинявай за диалекта, ма знам, че залиташ по пиринско и македонците, та белким ти влезе нещо у тоцката.

На всички форуми има здраво разделение и всички страни се плюят. Слави като излезе с изказване всички стават в един отбор и почват здраво да го хранят . Евала Славчо ! Обеденителю на нацията

Май тази пародия с музикантите в парламента вече приключи. Всеки знае че този модел работи единствено в големите държави като САЩ и Русия.Май на някой цигулар му се ще да стане президент и да събира пътна такса от КПП аХубави времена бяха мутренските.

с президентска република не сме си го нахендрили!

Идиот се изказа в полза на ДъПъСъ

Славчу Чалгаря е вече по зле и от Бялата Златка.Лицето му издава омраза и простотия. Кукловодиде очевидно го бутат в опит да се реализира един тоталитарен режим. Нищо чудно и да успеят, предвид хорската простотия

Много е трънлив пътят от Долно нанагорнище към Горно нанадолнище

Всички чу обърнаха гръб, а той с лице се явява……

Е , аз несъм от никоя власт но несъм Ок за президентска република. А вас вече ви няма… а ви дадохме шанс, веднъж в живота ! Смешници !

" И като ми говорят за еднолична власт, 11 години управлението на Бойко Борисов какво беше? ..." И кой ще попречи на Борисов да се кандидатира за президент при една президентска република и да си напазарува гласове както на всеки избори и да дерибейства още 10 години.

Народното събрание трябва да излезе с един общ документ като Магна карта, с който да забранят на президента да знае много.

Само ултра тъпаците и ултра леви от ДБ още си мислят че слави работи за ДПС, и не виждат че е обслужва желанията на румен радев.

Първо-Славун тъпото не е парламентарно представен. Второ-излъга всички за всичко, трето-платен е от раша, четвърто-защо се обръща към партийте, а не към народа. Партийте сме ние, а ние казахме Славун-ВЪН.