Слави Трифонов пусна видео след карантината: Не бягаме от отговорност!

Лидерът на "Има такъв народ" обясни, че партията няма възможност да състави стабилен кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

До изборите - политическа криза, която ще стане икомическа, здравна и т.н. След изборите - същото

А бре мани се бе Форест Гъмп ...

Бедни, Бедни Слави! Защо не умря от Ковид? ....

От как ДПСту и БСПту се усетиха че Посраното трио и Изпразни се, мили вън са вредни и опасни за страната, а и Славун ги отсвири, настана голям рев и паника сред черепарските подлоги :)

Не ви ли прави впечатление че всички псуват Славун и ни едно положително мнение няма! Тоест черепарските подлоги, които до вчера го защитаваха са в амок! В този ред на мисли да живее Слави - черепоубиец :)

Ама как така си болен? Нали нямаше ковид? Значи си се скрил,с толкова подкрепа от Радев и мутрите излъга.

СЛавииии, ку.рвоооо...

Слави, иска се не шпрехен, а арбайтен! Ама не ти стиска!

Кое е това човекоподобно, предсмъртно изглеждащо същество на снимката?

ПОГЛЕД НА СКОПЕНО БИЧЕ...ПЛЕШИВ........?? ЦЪРВУЛКИТЕ НЕ СА ВЪВ КАДЪР ЗА АВТОРИТЕТ !! МИЯЧИ...ЯГОДАРИ...КОЛЯЧИ ОТ КЛАНИЦИ...– НЕГО ИЗБРАХТЕ ?? А ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ ВИ СТРАДАТ ??? ТЯХ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.!!! ЧАЛГАПИТЕЦИ БЕЗ БЪДЕЩЕ !!

Вчера и днес по бнт2 повтаряха предаването с песните на Лили Иванова. Виждаше се едно великолепно излъчване на жена от нея, а и с кристалния и глас представлява едно съвършено съчетание. Сравнявайки я с чалгаря с излъчване на гном, разликата е от небето до земята.

Слави , ..ТИ.. ги изрина.. с ФАДРОМА !! Браво , ако не друго ТИ направи най ГРАНДИОЗНОТО си ШОУ , НО,....не в телевизии, не на стадиони, не в зала Армеец ,...а в ПАРЛАМЕНТА ..събуди Хората и от тук нататък постави Основите за ПРОМЯНА !!;) Показа на ПОЛИТИЦИТЕ , че не могат да се Е@авт с Народа и по напълно Законен начин ги срина , чрез Партия , избори,гласуване.. съвсем демократично !! Нека, си пищят и да те плюят.. НО ,...ПОЛИТИКАТА... НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ СЪЩАТА !! Докара им Ада ...с 200!! Политиците, ПЪРВИ го разбраха... и Хората ще го разберът!!;) Бъди,.. Здрав !!;)

Мноо прозд си ти и фестър.

Тошко, джудже хипофизно, ти ди си бе :)

Има нещо вярно, но съвсем малко.

скапан долен селски чалгар при следващи избори ти гарантирам,че и 4 процента ще са ти много а пък в твоя любим фейсбук ще направим подписка никой да не гласува за твоята чалгарска партия и никой да не гледа и плаща твоята тъпа телевизия гарантирам ти ще стане

едно е да прайш политика друго чалга макар, че политиката е и пурнография а чалгата по презункция. Тяхната работа е видяла жабата, че подковават коньо и тя дигнала крак жалко за излуганите адежди на толкова Българи!

Чалгаризиран мутрафон! Слави сифоня...

Тъпи мутри,а за кой да гласуваме,за тези,които докараха народа до просешка тояга ли?

каква просешка тояга, като само в Сф има регистриани 2 млн коли и всички джиткат в Гърция на море

доводи искаш Трифонов за да те определят като неспособен да поемеш, конкретната в случая, отговорност. То е факт. Или фактите не са довод?! Не се лови за думичката страхливец. Тя не е важна.

Лесно е да критикуваш на сянка в студиото, съвсем друго е да влезеш в политиката и да управляваш. За едното се иска силен глас, а за другото силна воля! Чалгата е вредна за здравето!

Малка поправка - Трифонов не критикува, той просто се подиграва. Така се подиграваше и с Лили Иванова. Да сте го чули да критикува. То за критиката трябва акъл .

Трагедията не е , че тоя клоун лъсна преди да се е показал на политическата сцена, а че има такива дето гласуват за него!

Страх го е от въпросите на журналистите, затова гледа комуникацията да е еднопосочна!!!

И той ли от 'жипка ги пуска записите ? :)

Тоз стана като шефът на АлКайда Само от записи се разбира че е жив още

за дежурните тролове угодия няма. Какви са вариантите: - да състави правителство: "аааа, значи с БСП, ДПС и т.н. и т.н. Ето ние ви казвахме, че ще се продаде, вие не вярвахте" - да не състави правителство: "етооо, колко пъти ви казвахме, че може само шоу, ама от политика не отбира - не се продаде, но се предаде" Кой вкара ГЕРБ, БСП и ДПС в парламента - вие. Кой мрънка сега - вие. На кого трябва да се сърдите - .... на ИТН??...неее, тролчета, само на себе си. Аре у лево!

Кой идиот гласува за тъпия чалгар? Ти!

разхожда певачки със самолета? Не бях аз.

А ти за кой гласува? Или те е срам да споделиш?

Той и Борисов така казва, ама бягате с 200 и двамата!

Сега хората трябва да разберат, че някой сериозно ги мотае, с цел

Досега знаехме, че едни 80 % са еди си такива, сега може да се каже и колко в тази група са "най" - бройката на гласувалите за имало такъв иди....т.

Много злоба герберска,беее...Много платени отрепки и манипулатори,браво.....Как е вашия мил лидер от Банкя,олицетворение на истината,интелекта и какво ли още не?! Нещо за размисъл,но за тези,които наистина не се оставят да мислят вместо тях! Една трета от така наречения преход премина под управлението на Мъдростта от Банкя и сега отново вади планове за спасение,е хора,не ви ли се струва,меко казано цинизъм?

Най-жалкото явление в българската политика, досега !

ДА, но може би след Мая м. и Татяна Д.!!

Голяма конкуренция !

Само жените са на място в тази държава, аз съм за жените...

Поправка: Жените и тук таме някой представител от мъжката част, след много специален подбор...;-)

Не бягате да. Обаче и не поемате.

И това ли трябва да е лицето на нова България - клоунът-диктатор, дегенерат от 90те години?!? Той себе си не може да оправи, че държавата ли!

Октай пред Фрог: Задкулисието искаше да унищожи Слави Трифонов, но не успя. Народът се отвращава от Борисов 27.04.2021 Задкулисието искаше са унищожи Слави Трифонов, но не успя. Народът се отвращава от Бойко Борисов. Младежите ще извършат революцията в България. Това прогнозира пред Фрог нюз политическият анализатор Осман Октай...

Народът се отвращава еднакво и от Борисов и от тоя клоун Слави Трифонов.

Това е сайта за фалшиви новини! Не е нужно да се коментира даже, но Осман да си мери приказките, че ДПС ще пострада заради него. Лошото е, че задкулисието избута Славчо, а наивници, които не четат и само чакат друг да им смели информацията дало господ. 30 години демокрация не са достатъчни, за да се научи българина да мисли. Резултатът от това е днешното народно събрание! Картината е прекрасна-сульо и пульо са вътре и за цвят малко гражданска квота . Е, това ли успя да сътвори "мъдрия" народ?

Славчо искаше да е на трето място, най-удобното място!! От това място можеше да плюва и да дрънка колкото щете! Някой му подля вода или той сам поради голяма потайност обърка конците. Сега като е на второ място не можеш да дрънкаш от екрана само!!

СЛАВУЦА 3 ГОДИНИ ИСКАШЕ МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА - ВЕДНАГА ТОЙ ТОШКО И ФИЛКО СЯКА ВЕЧЕР РЕВЯХА ПО ТВ. СЕГА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА Я ВЪВЕДАТ С ТЯХНОТО РАЙОНИРАНЕ! СЛАВУЦА ОБАЧЕ НЕ МУ ИЗНАСЯ И СЕ ПОКРИ, КАТО БЪЛХА В НОВИ ГАЩИ!

Е Станиславе, вирусчето си отмъсти, задето се гавреше с него и с хората ,които се бореха с него. Само че не те е ударил в кръста ами и доста по-нагоре. Сега на извънредните избори, пък хората ,които излъга и се изгаври с тях ще те ударят здраво. Тя тази работа не е като оная, макар че ти явно и оная работа толкова я умееш.

да е жив и здрав, ама колко глупости наговори и даде трибуна на какви ли не маргинали против маски, против ваксини какви ли не тъпотии не говори тоя палячо БТВ ако го бяха изхвърлили още 2010, сега щеше да е друго.

След 10+ годишно управление, ако ГЕРБ беше решението, 90% щяха да гласуват за тях. Очевидно обаче само облажилите се и наивните гласуват, които си мислят, че в България десните са повече от 50 хиляди. Бедността и дясната политическа идеология не вярват ръка за ръка. Просто повечето българи има ниска политическа култура и не знаят каква е разликата между ляво и дясно. И така при изборите гласуват на базата на бабаитлък, харизма, припознаване със себе си, а не на трезва преценка. Затова и алтернативи като "ИТН" набират сила.

Чалгарски трол.

Апартаментчик от групата на Цветанов, Цачева, Арнаудова и други отявлени бивши и настоящи гербераси? Но отдалеч се познавате глашатаите на статуквото, защото винаги оплювате алтернативи и наченки за промени.

баш дясното и бедността вървят ръка за ръка драги!! За да бъде богата една държава трябва бая пари да се налеят във производство и износ!! Да виждаш нещо такова да има?? БЪЛГАРИЯ Е КАПИТАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА И АКО ИМАШЕ СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЩЯХМЕ ДА Я ВИЖДАМЕ ЧЕ СЕ РАЖДАТ ДЕЦА!!

Някак си е много удобно да даваш интервюта пред журналист от собствената ти телевизия. Няма неудобни въпроси, няма изненадващи реплики. Същевременно е доста глупаво да го прекъсваш и язвително да му обясняваш как точно трябва да си зададе правилно въпроса, а накрая иронично да му кажеш, че на практика не става за нищо, както се видя в ефир....

А ако резултата от новите избори е аналогичен, тогава какво? Пак постове във facebook ли ни чакат вместо реални действия?

Нови избори, ако Станислав Трифонов плати разходите от старите он джоба си@

1) Мажоритарни избори - НЕ 2) Субсидии от 1 лев - НЕ 3) Повишаване заплатите на депутатите с 25% - ДА

Повечето от пората са разочаровани и това е истината. Ще се види при следващи избори може би.

разбрахме какъв си ...

Чалга не слушам! Не я отчитам даже! За мен това е отврат! Според мен Слави се справяше успешно с предаването си. Това, което говори е това което си говорим ние. Добре е да му се даде шанс да извърши промяна! Той единствения, който не е от статуквото и не е "вечен" политик, като останалите! Мислете, Българи! Всички искаме промяна, защото видяхме, че така не може повече. Да му дадем шанс, може да успее! Вътрешният враг не спи, но ние несъгласните с политическата утайка и нейните слиги, трябва да победим! Успех момчета и момичета! Да живее България!

Ку-Ку беше успешно предаване! Направено от умни хора! А къде са те сега при Славчо ли? Сегашното "шоу" е лоша реплика от истинското шоу на големия Тодор Колев- Как ще ги стигнем американците! Питам и отговор не искам защо не видяхме Тодор Колев в т.нар шоу на Славчо? Та за какво хвалим Трифонов-че открадна чуждо шоу и го опрустачи ли?

Росица Букова: Когато се докоснеш до болката на изоставено дете, разбираш, че нямаш никакви проблеми ... дали това е така? Дали има политици, които мислят като Росица? Напишете няколко имена, на такива - да ги познаем.

Еееее това е много точно, брато! - към Лоялен

Важно е да се отбележи, ЧЕ Славчо от ИТН (Има Такъв Наглец, т.е. И Така Нататък) се превърна в Има Такъв Лъжец, скапаняк, ла*номет, бълващ Недоверие и псевдо политик! То не е само да подрънкваш с дайрето, но и да не лижеш там където си плюл!! Той се дискредитира не само като шоумен, вецеприкажчик и собственик на телевизия, но като човек, публична личност и привърженик на протестиращите!!

Добре де ако всички гласуваме за Слави как да знаем дали няма да прекръсти държавата на "Държавата на Слави"?

Ами, гласувай и ще видиш!

Аз като му мине тоя КОВИД искам пак да го чуя как критикува щаба и мерките.

Летите на самолета на Румен Радев, 'щото е по-лесно.

А ти искаш ли да се повозиш на моя самолет?

Много важно в световната политика е да може да правиш компромиси. Шоуто на Слави е супер, но света е малко по сложен. Пример за "калинка" - Кристалина Георгиева ... тя е номинирана от ГЕРБ, но не е по никакъв начин зависима от Борисов. Просто в някои моменти се налага да приемеш кандидати които не са ти в джоба. Това Слави явно не смята да го прави. Предполагам от днес нататък ще се номинират сценаристи и момичета от балета за да е "независим" Славчо.

Ти сериозно ли си мислиш, че човек, завършил Карл Маркс и специализирал на Запад по време на комунизма, когато хората ги отстрелваха като зайци по границата, е независим? Такива хора едно време се създаваха, за да ги използва апарата на държавата, но не и да са независими. Много ги разбираш ти нещата, сякаш всяка вечер си лягате я с Кристалина, я с Борисов...

Ако всички получили висше образование през комунизма автоматично са компрометирани остава да тъсим някой овчар да ни представлява в ЕК. Това че университета се казвал Карл Маркс ли ти е основния аргумент?

Основният аргумент е повече от ясен, но ми писна да споря с безкрупулни индивиди, продаващи с охота всичко за жълти стотинки, които са в основата България да се е превърнала в гробницата на света.

големи глупости си написал!! Първо никога не сме живели в комунизъм!! Второ тогавашното образование не можеш да го сравняваш със сегашното бе душа!! Сегашното за никакъв не става!!

Осман Октай е абсолютно прав, когато казва, че едва сега всъщност започва истинското началото края на модела на Кръстника на червената мафия в България - Луканов! Едва сега започва реално, не про форма, фиктивно демагогския, гибелен и перверзен унищожителен т.н. “демократичен преход” - 31 години след края на Живковата комунистическа диктатура! И виждаме отчаяните опити на мафията да кръсти и Слави Трифонов, който очевидно не се дава - поне засега - и клакьорите на мафията начело с Борисов изпадат в паника и истирия! Поздравления на Слави и на силите на истинската промяна - догега добре!

Аз пък си мисля че този модел приключи с повдигането на обвинения на Черепа и Цветан Василев и отхвърлянето на назначението на Делян Пеевски като шеф на ДАНС.

Мисли си, то не пречиш на никого, стига да не досаждаш! Ако може и да не се изхождаш тук. Спосибо! :)

хахахах, Осман дрънка глупости и лъжи които са му наредени!! Сериозно влияние във раждането на бг мафията и корупцията имат западните посолства които взеха да дават съвети на хората които успяха да влезнат в политиката тогава!! Един такъв пример е Желю Желев и няколкото му закуски във френското посолство!! А край него имаше и други! Няма да е лошо някой ден тоя Осман да разкаже как САЩ и Запада повлияха на ДПС???

Успокой се той е кръстен отдавна! Още на времето, когато "Овергаз" започна да се рекламира в шоуто, което уж бореше мафията!