Слави Трифонов предоставя кола и шофьор на Мая Манолова

Телевизионният водещ е възмутен, че властта взима колата от НСО на омбудсмана

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яндекс

Cephalexin Expired Shelf Life cialis Propecia Vente En Ligne

...известния учоиндолски тъпанар, помага на известната комунистическа пачавра Мая Манолова...!!!!!! А где бе ти бе учиндолско перекинде Славчо, га Майчето в разгара на изборите, много "демократично" и типично с комунистически курвенски стил, съчини лъжите по т. н. Костинбродската афера...?!?!?! От нея Майчето, по долни комунистически уруспии са само нечистоплътната Йончева, която Цацаров дай Боже затвори в панделата дето и е мястото и водачката на партията мафия БСП, лъжливата и крадлива "визионерка" в мено пауза Нинова... А ти Слравчо се вземи в ръце и право в лудницата, където ти е мястото и където свободно ще си зобаш наркотиците...!!!!!!

Жал ми е за Слави. Нещо го гризе тоя човек, мъка ли, злоба ли, болести ли, или и трите. Поне да не публикуват снимките му, толкова плашещо изглежда, а Хелоуин мина вече.

Мммиии... то хубаво, но не знам доколко е редно... Все ми се струва, че самата Манолова не е редно да приеме този жест, а да го отклони внимателно и с благодарност. Утре как може да докажеш, че не си зависим? Правилното е да се организира някакъв вид протест, за да се покаже по традиционен демократичен начин, че това примерно не е правилно. Но така частно финансиране на национален омбудсман, едва ли е редно!

Ако пътуваше пак с колата щеше ли да приема в нея?

На всяка манджа- мерудия. Що е то?

е тоя ръбалан бе. Има топуз вместо глава?!

Някаде четох, че за тия наши ситни дребни, които ги драскаме, трябвало да ни плащат хонорари, защо за не знам кво шефовете ги продавали на тия, дето ги търсят такива. Дано се сетят и наште шефове да пуснат по някои стотинки и на нас. Дали ще използват нещо от нас не знам, но като прочетох доста от излиянията надолу, някой списвател може да ги обработи и да ги издаде като =Каталог на майтапите в сайтовете=. Наистина, голям майтап ще падне за читателите.

добре бе но защо не си работи в офиса и хората да отиват при нея както ходят на лекар например

Абеее галфон, ти какво искаш да изпъкнеш като много умен ли или какво? Работа не се върши от бюро като онези от жълтите павета, които от седене хванаха хемароиди и никаква файда

Слаавчо Трифонов ,евтин PR работа не върши .Ако си ербап ,яви се на избори ако щеш и като независим, та тогава да те видим. Сегашната ти изцепка -"Вижте ме колко съм богат,мога и транспорт да дам на Манолова" е поредната улчиндолска простотия Бъди малко по-скромен няма да ти навреди.

ми да ходи с такси бе ! и без това всичките са милионери

Те се самозабравиха тези хиени . Не са родени в парламента а ние ги избрахме. За техните заплати има пари, а за човека които защитава народа няма.

Кои са всичките милионери, Яна? И като ги знаеш, как възрапта? Сега ли се сетихте покрай случая с Мая Манолова? Ще се закълнете ли, че не знаете, че само в бЕДНА България управляващите харчат на поразия държавни пари???Боко пътува с блиндирана кола, няколко пазванти и личен лекар непрекъснато. В Парламента на Австрия има 8 обикновени коли, Курц пътува в икономична класа самолет или с велосипед. Нашият тумбак такъв тлъстак стана откакто е Падишах, пардон премиер, че ще спука гумите на всяко колело (ако може да го управлява). Сланина от суджуци. И понеже си го набутаха сами, сега ще започнат да търсят поводи да плюват по Мая. Това е, защото тя защити майките и обикновените хора. Взе застрашително преднина пред ГЕРБ.

Нищо не предоставя, а предлага - има разлика.

Въх, просълзих се от умиление!

Слави пак си прави ЕВТИН пиар... Жалък слуга на САЩ и предател на България!!!!

На кои САЩ !? На Съединените Азиатски Щати ли ?

слави е слуга на КОЙ знае КОЙ!Иначе с тази проста кратуна едва ли би се задържал толкова дълго в ефир.И в никакъв случай не е слуга на САЩ,а по скоро на решетников(а)

Не съм фен на слави, но ме карате да го защитавам. На фона на всички гадни и омерзителни предавания, на фона на николета, венета и всякакви други ьоФтинки безмозъчни, предаването на Слави е ЗНАЧИМО!!!!Имам чувството, че мнозина сте като навити пружини срещу Слави - не знаете защо, но пишете срещу него. Той бил продажен, а Цецо-наглецо ХИЧ не е на Козяк 16, НАЯЛИ? Нито боко е на евроначалниците си, като сегиз-тогиз бяга до арабско за цвят. Не че БГ има полза от неговите туристически пътувания и ръкомахания като глухоням поради нЕЗНАНИЕ на езици. Да продължавам ли кой на кого е продажен и кой е по- по- и най-прост?

Ще й дам батмобила, има да й зявиждат там разни министърчета... :)

Другарки и другари, щом за мене давате по 12 мил на година, съберете дарения и за Майчето, че се изложихме

Факт е, че Манолова свърши много работа на този пост. В сравнение с предишните 2-ма галфона, които само го заемаха и даже не чувахме за тях. Нормално е да събира точки и да се превърне в човека с най-голямо политическо доверие. Нормално е ГЕРБ да ги е страх от нея виждайки как ги задмина и представяйки си какво би станало ако вземе да се кандидатира за премиер. Напълно разбирам гербаджийските лайки, джафкащи тука, но мога само да им кажа, че няма да им мине номера.

Няма да стане премиер щото помним на КОЙ служи!

Да се обзаложим ли ?

абе да ти кажа може и да ни я наресът от Кремъл както ни натресоха ушатия фатмак за пРезидентин

Самият премиер боко я противопостави на сегашния президент с висок рейтинг, тоест да умаловажи доверието към президента Радев (не плевню - да не помисли някой за смотльо). На Борисов му трябваше да противопостави някого на Радев, защото той не може със собстквен пример да го направи. Доверието към Радев е 60%, към Боко - 39% в най-добри времена.

tonk11

Я кажи кво е свършила? Щото се това повтаряте ама един не ще даже какво е свършила.

Вярно е според мене. Мая показва отзивчивост и желание да контактува и помага на хората. Аз също не виждам кой знае какви резултати. Но хората я сравняват с предишните омбудсмани ( отзи с пипонообразното лице Пенчев (ли беше?), който ВЪОБЩЕ не отразяваше хората. Освен това законите и правомощията на Мая не са големи и гробарите като забележат заплаха от нейна страта, както е сега, ВСЯЧЕСКИ ще я спират. Както казва еднокнижника СИЧКО ще направиМ да не изпъква много.

Да си предвиди в бюджета пари за кола, шофьор и т.н.При всички случаи парите са наши т.е. на данъкоплатеца.Какво толкова се е случило та се занимаваме и с г-жа Манолова или медиите трябва да си запълват времето!

Не ние се занимаваме с г-жа Манолова, а държавата (разбирай правителството) ни занимава с жалките си опити да я унижи. Е, вярно е, че С.Т. е на "всяка манджа мерудия" и особено, ако той е в центъра на вниманието. Но в случая е прав със заключението, че това е дребнаво заяждане.

Може и да е изпълнила със съдържание длъжността, но още не се е разделила с манталитета си. А вчера каза, че би било хубаво и политиците по-често да слизат "на терен". Как ви звучи това? Ние долу сме терена, калта в която се цапат докато ни обикалят, а те по принцип си летят из облаците. Отвратена съм за пореден път!

"На терен" си е нормален термин, който означава на улицата. Използва се дори от полицаите, когато не са зад бюро, а отиват да патрулират. Не знам точно как пък ти прозвуча, че означава долу в калта или все се търси "под вола теле" и се чудите как да перифразирате всяка дума на Мая Манолова.

Това беше много силна репликана Мая. Тя отваря очите (явно на тебе не) за безбройните облаги и високи заплати на управляващите, които се хванаха за нейната кола ( Пенчев можеше да има кола). Някога изпадам в униние, че такива кагто тебе како, толкова не отбират, но ПИШАТ ли ПИШАТ, както повилява партията и правителството от крадци и наглеци.

трафонов си прави евтин ПР, кучиндолския му галфон с галфон!

Ти що си не направиш "евтин ПР", па поне за 5 лв. да с бръкнеш за подобна общественополезна кауза?! Жалко тролско нищожество!!!

Ако гледаме плюсове и минуси, то троловете са си пудели за смяна. Ако социолозите прехвърлят плюсовете към изборните резултати, със сигурност ще се достигне до предположение , за манипулиране на изборните резултати... Което за мен и нас с плюсовете си е все същият хуй. Следователно, за нас многото, важни са плюсовете, а не резултатите от тях.

И Бареков също епредоставил автомобил с шофьор с Костинбродски номер.

Румен Желязков, тъпкача на Бъчварова, беше героят на Костинбродската история. Дълго време беше в страх да не му се случи нещо, но каката го оправи и сега е дори министър.Така и не се разбра как се печатат половин милион бюлетини без да влязат в употреба? Толкова за ГЕРБ. Мъки по изборите. Питайте цвъцко какви усилия прави, какви пари дава и пак не можа да се класира във Велико Търново.

А защо политиците трябва да ползват служебни коли и да харчат от парите на данъкоплатеца? Значи министър-председателите на много европейски държави, които са и богати на всичкото отгоре, могат да ходят на работа с метро и колела, а нашите хубостници, не... Майчето как се превърна в положителен герой, не е истина просто. Що се отнася до Славчо - ми, парите са си негови, нека ги харчи, както си иска.

Аз също ще и осигуря кола и шофьор.Държавата сме ние.Щом сме я избрали и си върши работата ,защо не.Да не би ония метилеви овце да заслужават повече от нея.Срамни и недостойни ,дребнави дела действия на Горанов. Системата,системата ни убива

Омбудсманът не изборна длъжност!!!

Някакъв тъпанар написал "ей прост народ (нерегистриран)" Абе аланкоолу, ти от кой народ си. Кой ти дава право да обиждаш моят народ.Страхлив плужък ,ако си достоен човек застани с името си.Мая е мъжко момиче.Истински боец.Застава и името си и се бори за народао си и за идеите си.Срамота .Ти защо се срамуваш да се наречеш българин.Защото си нищо

Аман-заман. Бурхан, бягай в Анадола. Или вече си там, прост българино? А иронията не я разбираш, защото си много просто скроен.

Правилно им прави напук Трифонов на управляващите. Лично мен ме смущава обаче как Манолова лека-полека взе да става положителен герой. Преди да стане омбудсман бълваше всякакви глупости, лъжи и скандали, в полза на партията-майка. Сегашната й позиция я облече в "нови дрехи". С 1 дума - театър.

Важното е, че е положителен герой. С такива управляващи врагове не ни трябват.

Учиндолското прасе се прави на това, което не е. Този изпростял чалгар проведе изпростяване на децата, по заповед на Чичо Сам, от където и получава досста тлъсти суми ежегодно, за да не спира свинското му дело.

Да бе , дреме му на чичо ти Сам за този чалгар. По-скоро ботоксовото джудже го издържа.

Мазни се чалгарчето...

Тоя трифонов освен да демагогства нищо друго не може да направи!

"Тоя трифонов освен да демагогства нищо друго не може да направи!" В чия полза го прави????????

Айсе стига с тая Манолова бе!!!!Толкова сте прости, че Ви пързаля на кънки вече толкова години. Натяга се ,че иска да седне на Нинова на мястото, щото Ниновица ги изхвърли от БСП-то двамата с мъжа й,нали със Слави и президента ще събарят правителството и Галивица се кани да Ви управлява. Сега се прави на самарянка, да я харесате и някой българчетата нали са с мозък колкото грахово зърно ,охкат и я възхваляват ....., а тя Ви прави на луди калинки с глупостите си ...

Мая скъса с Нинова и не се натяга за нейното място. Скъсаха, защото Мая се натягаше за президент. И тогава гЕРБ я взеха на употреба. Другото добро е, че е борбена и не е куха лейка като цвета пекинска или деса от Дулово. Пък техните облаги са си облаги. Боко я глас(еше) за мястото на фандъчката от Белчин баня.

браточка, затова и упрекваш народа, че е прост.

Двама работещи родители с две деца под 18год.с общ доход 1500лв.Някой може ли да ми направи калкулация,как да ги разпредели?Изкарани са с честен труд.

Че много ви е голям дохода, а какво да правим ние с 900 лв. общ доход.

Оцеляване. И не се правете на улави, бат ви бойко и компания, са наясно ,че и без пари да ви оставят, вий ще си намерите с какво да оцелявате... ако трябва още 500 години.

Слави ще обърка на много помияри изборния ден.

Ами ще обърка като България е държавата на идиотите и малоумниците бед мозък!!!!!

Така е, виж как печелят избори.

Като гледам как плюете Слави установих че той е най голямото зло за България. Не онези който ни гонят от родината и ни накараха да живеем в мизерия а Слави защото той си е изкарал парите честно... за жалост в България ЗАВИСТА е на много високо ниво. И докато не започнем да си гледаме в собствената(а не в чуждата) паничка нещата няма да се оправят ако ще и хитлер да е премиер.

Абе до колко често ги е изкарал парите е според въпрос. Всички знаем от къде тръгна с парите на мутрите. А, мутрите ги създадоха пак тези управляващи бивши агенти на ДС. ДС успя да вземе пълен контрол в БГ. Вече освен военен преврат или революция не виждам кой може да ги спре. Ама за военен преврат трябва армия, а като гледам нашата която остана не ми вдъхва доверие за такова нещо. За революция пък трябва Народ с главно "Н", и тука ударихме на камък. И май наистина остана Слави като алтернатива. Ама след Царя вече нямам доверие и на новоизлюпени партийни и политици. Абе ще пусна един глас за Слави ама с особенно мнение. Пък , ако видя, че настина прави нещо ще го подкрепя с удоволствие. За съжаление нямам доверие на никого в БГ и съм малко скептично настроен затова и се махнах. Късмет с борбата срещу народи подтисниците.

Значи дали ще е честен политик или не това още е в сферата на вероятностите. За парите доколкото знам честно си ги е изкарал, НО това няма значение, защото този човек на колко хора е помогнал(благотворително) и колко семейства издържа с неговата работа само той си знае, Ама в България не е модерно да казваш нещата в очите виж да обиждаш и да обвиняваш другите това вече е друго.

и как е натрупал първоначален капитал, направете справка за миналото на Падишаха: подал оставка и преминал в запаса като майор от НМ, а старши офицер не се става току така. Сетне станал силовак и принуждавал бизнесмените да ги охранява със своята банда; при непослушание - бой. Станал "човек" на Маргините и там е придобил прякора "тиква". Препоръчан е от силоваците за гавазин на Тато, а след идването на царя - за негов бодигард. Именно царят за доброто разтриване на шията и пръстите на краката го направил гл. секретар на МВР. Бойче, ти през 96-та какво правеше?! Бойчето се възпали на Румен Гечев, че ги навря там, където слънце не огрява. И реши да контраатакува с 96-та, и как бабичките взимали по 3 долара. Ама, Бойче, ти през 96-та какво правеше?! Взимаше тези 3 долара с бухалка. Не се връщай (приятелски съвет), към тъмните си години, които липсват в CV-то ти. А за КТБ трябва само да мълчиш. За да не даваш обяснения… след известно време.

ЩО БЕ? Тя може да пътува с обществен транспорт , а другите търтеи не могат, така ли. Я да слязат и те. Ще се икономиса някой друг лев народна пара.

ЩО БЕ? Тя може да пътува с обществен транспорт , а другите търтеи не могат, така ли. Я да слязат и те. Ще се икономиса някой друг лев народна пара.

Ама тя не е ли отказала? Осем часа всеки ден плътно в служба на хората, искаше Манолова, „Всеки ден - тролей, метро, автобус или влак...", беше казала. Слави и прави сечено!

Бюджета на Манолова е 3 милиона лева. Вярвам ще може да се вози с тея пари и без държавна лимузина........

Ако не знаеш, да знаеш, с ТЕЯ пари, както пишеш, не може да се вози както си иска. Пари се получават срещу определени регламенти. Защо тогава не оставиш Падишаха мутра да си взема пари от държавния бюджет колкото си иска и да вози тлъстата си фигура накъдето иска? Защо само върху Мая се втренчихте? Не ЗАБЕЛЯЗВАТЕ ли ТИКВАТА???Той е доста обемен и лесно забележим. А пък и раздава - на майките с деца с увреждания - 150 хиляди лева и да ми се МАХАТ ОТ ГЛАВАТА. Как очаквате такава мутра да реагира на идиотските реплики на далавери мъжкото порно?

Червената амбициозна Мая и хамелеона Славчо! Хубав дует за изборите напролет! Той ще и бъде пиар! Е много тънко бе!

Свой своя винаги ще намери! Славчо и Мая!

Тая заради кариера и влак ще подкара!

Няма такъв боклук! Чалгар скапан, гнусен и още по-тъпи тези които го подкрепят. Тоя учиндолски гъз как искам да го видя като управляващ и да ви го вкара квадратен и да се гърчите, червеи гадни!

Да не е спал с жена ти, че си така злобен...хахахах

Абе тия двамата са тъкмо набори. Що не вземат да се вземат?

Подценявате Мая Манолова. Опитайте се да виждте нещата по-далеч от носа си, и ако успете / в което не съм сигурен/, ще разберете за какво иде реч,може би.

А-а, грешите господине, всичко виждаме и си правим изводите. Какви са те, няма да разкрия, за да не се повлияе някой, който може-би още се двуоми;).

Шефе, защо ни изоставяш? Дай и на нас.

ВЕрно, баце, и на нас нЕкой аФтомобил да даде шефО, молА ти сА:)))

Годжи и другите не са за жалене.

Нищо изненадващо, нали и двамата обичат да правят шоу. Шоумен и шоугърл, „The Show Must Go On“. Но за какво и трябва охрана на Мая, от кого ще я пази? Нали трябва, а и тя иска, да е близо до народа, сред хората, както казва тя. А, и нали щеше да приканва и другите държавници да слязат от автомобилите си и да ползват обществен превоз ... Тц, тц, тц.

Ох Славчо, как ще ти го лапам!

малко разум и морал, щеше да осъзнаеш какъв Циник си ! За съжаление, алчните за власт, пари и богатство соросоиди... нямат чест, морал, достойнство!

та употребяваш името на Мая, защото те е срам да си напишеш твоето! Лапай мухите, глупчо!

Проблем ли е с какво Манолова ходи на работа? Проблема го прави тя,за реклама! Всичко се решава в НС,а тя ако не и изнася си взима дисагите! Отново проблема е червените против останалите! А такива като Трифонов лижат задници, ни рак,ни риба!

А заради такова като твоето мислене сме на това дередже и напълно си заслужаваме и управниците и кочината в която живеем

Че тя си има служебна кола като омбудсман, за какво и е кола на НСО и защо лъже Мая Костинбродската че нямала била кола, ми що не се качи у влака и автобуса кога се возеше в кола на НСО, ако толкова я вълнува съдбата на хората.... Сестра Галева си прави евтин пиар и се оказа че е пълно с лапни - шарани ..... След нея се нареди и Учиндолския тарикат .... Народа си заслужава управниците, прост народ - тъпи управници.... Карма...