Слави Трифонов поиска и оставките на Никола Минчев и Росица Кирова заради репликата на Рашидов

Те седят и се хилят одобрително, на това, което говори Вежди Рашидов, заяви лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов поиска и оставките на Никола Минчев и Росица Кирова заради репликата на Рашидов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кввввво става с македонският космонавт бе, чалгаджия?

Слави чалгаря е виновен за възхода на чалгата и цялата простотия в България. Той пееше Едно Ферари с цвят червен , Няма не искам няма недей ,Твойто Не е мойто Да и други подобни бълвочи като възхваляваше мутрите и ги направи герои. Сега да си затваря устата и да си гледа пенсията,времето му изтече.

Не знам кой му пише репликите на този ама изглеждат същите и н Копейкин. Който си е продал душата на дявола няма отърване ще му служи до гроб. Жалка картинка. Само плюене. Когато топката бешенв тях я върнаха много бързо сега стоят от страни и само плюят, че е по лесно.

Този, същия Слави, дето пееш нещо за два пистолета във всяка ръка и, че не били безгрешни, но били истниски ли???? Или беше някаква друга глупост...

Подържам Слави Трифонов и искам ОСТАВКИТЕ на Никола Минчев и Росица Кирова ! ОСТАВКА !

И аз

И аз

И АЗ

Еее, единия подава куп оставки защото казал нещо в почивката. Другия и той да подава оставки защото се смеел. Отново невинните го отнасят и то по най бързия начин. Ами толкова бързо трябва да бъдат наказвани и истинските престъпници

Какво не е прав Вежди? Някаква си актриса се издумкала с цялата гилдия, за да стане известна и след 15 години се сеща, че всички са я изнасилили. Айде моля ти се.

Оставката на Трифонов за пошли текстове на песните му,призоваващи към насилие: "Няма не искам,няма недей,щом те поискам ставам злодей." "7/8 и ще си паднала". И много други.

Едно е шоумен, друго е депутат!

повече от 15 години думата к.р не му слизаше от устата сега тръгнал маана да търси в думите на Вежди :))) Тъп смешкик напомнящ за себе си :(

Точно пък Слави да не се прави на голям кавалер, чувал съм как през 90-те е дърпал жените по дискотеките!

Тото е човек с гражданска позиция и може да влияе на обществото заради платформата си, ама не козирува на посолството - той трябва да бъде мачкан. Минчев и Кирова са послушковци и им правят каквото им се каже - те са светци!

поиска и в киното да се снима... Амаа.. Тц

След като с Виктор Калев 10 години се гаврихте и подигравахте в просташки скечове с Лили Иванова все още си лидер на партия? И публична личност!? Скрий се в миша дупка и млъкни!

с Лили Иванова и с Роси Кирилова и с куп жени се е подигравал години наред.

Така си ни възпитал Славчо, благодарим ти. Според теб как да реагира жена, ако мъжът й й пее твойте песни? Освен да не му възразява много много и при първа възможност да търти да бяга.

Хахахаха, Слави да не ви е баща!??

Хайде, и Слави се изока! Седем осми и ще си паднала ,на на на найна.

време беше за седмичното включване на холограмата от дивана в делта хил.....

Ще се смеят, защото е за смях. Прекъсват им ваканцията, викат ги като на пожар, гласуват. После маститият доайен на парламента се изцепи какво всъщност е на душата му. Накрая и моралистът Слави се изока. Това е българската политическа реалност. Тъжен смях.

Чудя се колко още трбва да се усере ДБ та хората да прогледнат !!?? Смеят като тикви !!Каде е разликата със Тото ??

В единия случай- смях (и от къде знае и може да докаже ТОЧНО на коя дума са се засмели, на "к.рви" ли!???), в другия - РАЗПРОСТРАНЕНИЕ на историята.

Абе той Плешо бил жив ли?

Един комик със затихващи функции. Нито е смешен, нито е умен. Чалга герой...

Славчо-трънката"станиславтрифонов"трябва да последва съотборника си от проруската корпоративна сбирщина-мулти Груп.Голямото ДПС,малкото-дпс,еничерите от ГЕРБ и русофилските колонии,като:БСП,левицата,Възраждане,атака и русофилското сдружение от българоубийците им,вън от Р.България.

И този беше министър на културата.Срам.

На всеки разумен човек му е ясно че тези изроди в парламента под шапката на посолството пробват и отнемат и най малката свобода останала за обикновения човек, в случая Слави е прав щом за Тото се действа така защо тези не ги виждат?... Защото тези са от нашите.... И тези дето тръгнали да се възмущават и плюят прости сте като галоши....

Хем е грозен хем е тъп

Недей така да говориш за баща си.

са тримата най-големи идиота попаднали някога в ефирното поле. +Тошко, разбира се!

Прав е дългия ! Както се хилеше Тото на Тити, сега е редно и тези двамата да го издухат! В противен случай имаме демокрация на две скорости!

Толкова ли не виждате разликата!???

Не е зле първо да стане депутат, и после да иска оставки.

Той неговите къде ги регистрира, за да видим срока?

Минах ли те?

На Никола Минчев хилежът му е най-малкият проблем. Да излезе някой да каже как при един скандал с бившата му приятелка ѝ наби шамарите насред центъра на Созопол.

Ами кой тоя "някой" да излезе, излез ти щом си свидетел и виждаш , че другите си мълчат

Ето, излизам - бях в компанията и с очите си видях как Никола Минчев удря шамар на тогавашната си приятелка. Случката е от преди 15-ина години.

Ние от ГЕРБ подкрепяме Славчо. Знаете че ние ПЪРВИ се отрекохме от Вежди, Е такива сме ние от ГЕРБ. Моралисти. Нали помните как жестоко порицахме лицето казало ПКП. Такива сме ние принципни !!! А иначе нашия лидер не познава този Рашидов, както и много други. Той не познава никой сгафил гербер.

В ИТН постоянно се бръснат, защото са насилени от политиците. Слави вече колко години стана, няма опашка.

Едно Ферари с цвят червен, а върте гадже с бронзов тен.

Росица Кирова , какво стана с връзките и със съмнителният босненец наркопласиор ???? И с брат и , основен играч в наркоразпространението ...

Както винаги адекватен коментар

Сексист, дава акъл.

Скоро Слави ще поздрави правителството с песента 60 дни брачен живот

Щом Славчо е казал, значи така трябва!

Човекът, който персонално е виновен за опростачването на българите -иска оставка. Живеем в страната на абсурдите, манипулациите и мафията.

Борисов: - Караянчева да каже, че е проста птка! 200 премиери съм набал в гза, Йончева ще я наба през къщите за гости…

Да търка диванчето и да не се обажда…

Оставки се искат само от Галя от посоството, вие придворни дами нямате думата.

Сладур!

Точно така ! Минчев, оставка !

Тоя тъпигьос ли ще иска оставки. Че той през ден пускаше глупави вицове за жени и чалга народа се смя в захлас. Дори и аз, да си призная, но се осъзнах какъв съм идиот на време, след като поживях малко на Запад..

Абе, Славчо, ти като че ли си вчерашен. Ами Николчо и Росето са наши хора. За тях може. Казали са го още древните - което е позволено на Зевс, не е позволено на другите. Така че ще има да чакаш тези двамцата от партията на "умните и красивите" да поемат някаква отговорност за действията си. Удобно се скриха зад широкия гръб на Рашидов. Нищо, че хиленето им го видя цяла България.

Цели двама Заместник-Председатели на Народното събрание се смяха, подбазикваха, не реагираха и не взеха мерки на изказването на Вежди Рашидов. Силните хора на държавата погазват моралните ценности и законите в държавата. Мижитурки.

Мазни,долни връткалници.

И аз се смях, когато чух. Изневиделица прихваш спонтанно без да обмисляш. Аз харесвам Минчев точно защото е естествен и непринуден. BTW, най-хубавото и смислено слово за 3-ти март съм чула от него. На Шипка, когато го замеряхте гаменски със сняг и поругахте празника.

А бе малоумнико ! Оставката му могат да искат тези, които са го избрали. Ти къде пак се туряш !?

Той е шеф на политическа партия, може да иска, както Тиквата и Простото непрекъснато искат...

Лицемер!!!