Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани

Лидерът на ИТН обяви, че бившият финансов министър не е осъдил Тошко Йорданов за клевета, както твърди самият той, защото делото изобщо не било започнало

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Кирил Петков и Асен Василев наистина са шарлатани | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрата от Банкя кохорта му потрошиха 20млрд. без никакъв ефект и ни докараха на дъното на Европа.И да твърдиш ,че ПП за седем месеца са ликвидирали държавата е малоумие.Напротив икономиката е по добре без рекета на тиквата от Банкя.Има все пак война и преди това ковид,така че да стоварваш инфлацията върху ПП е меко казано несъстоятелнос.И къде е днес мутрата,крие се като мишок в Банкя,вместо да е в парламента.А Славчо е една жалка подлога срещу парични знаци.

А престанете с простотиите на тоя нискотарифен педал!

Като казва някой истината българи защо да е шарлатин овце

По-голям шарлатанин от Слави Трифонов няма

Все известни шарлатани от Канада до Москва, а наш ганя взе че ги назначи за шефове на България опазил ни Бог!

Ти болнава нещастна мутро докога ще тровиш погледа ни с визията си.

Ако слепец води слепци те всички ще паднат в ямата

Ти Слави си шарлатанин и злобар

Че са световноизвестни мошеници и лъжци е ясно от повече от година, но не мога да разбера как може да има толкова заблудени българи да вярват на Просто Киро и Асенчо!!!

Може и да няма... Затова има рев срещу хартиената бюлетина....

А ти какъв си...... Смешник..

Браво, слави! Евала право куме в очи!

То е ясно от самото начало че и двамата са ШАРЛАТАНИ дори и президента го е казал,че е бил първият излъган от кирил и асен от пп

един комедиант, бездарен музикант и откровен глупак се присмива на себеподобните си. Явно наблюдаваме поредния етап от еволюцията на простотията.

Нищо общо, Слави е смел, Kiro Канадеца е шарлатан, мошеник, крадец

Шилo

Учиндолския плужек ще остане в историята като първия след ВСВ "лидер", свалил българско, добре работещо правителство насред война и световна криза. Кой му е заповядал да го направи е отделен въпрос, но определено не е негово решение.

Това работещо правителство според теб за кого работите, че бяхме толкова години все последни по всичко в Европа и толкова народ се изнесе от страната? Стига вече с тези тулупбски простотии, че до гуша ни дойде.

Само че не Слави свали правителството, а протестерите на Киро Канадеца

Асен и Киро сами се свалиха, защото не се занимаваха с приоритетите на страната. А сме на последните места по всичко, заради 12 години управление на крадливите поцинковани.

Абе НЕКАДЪРНИК! Освен че си гнусен плужек на Доган и оня тулуп президента, си некадърен дори и ШАЛАТАНИН да бъдеш!

Баш шарлатанина е академика-клептоман, който им е ментор, създател и инкасира най-много ползи. Естествено, както и в предишни случаи, той се крие в сянка и ще се измъкне пръв от потъващия кораб, награбил проекти за милиони(вероятно чрез метреската му Славка) и готов да се шмугне в следващ "политически проект".

Да, най много ползи, дори не е в парламента

Къде стигнаха, говната се замерят с говняни снежни топки!

А Радев, Борисов, Доган, Нинова и Путин са супермени, нали?

Простите п.....и вече уттекоха в канала.

На това му казвам професионална завист

Продължава да играе Светослав ролята си на разсипник чистата психика на децата и остарелите младежи с по малък умствен багаж, които не са малко. Ролята му за спиране нормалното развитие на страната ни е огромно и пагубно. Явно го устройва да сме страна на далаверите, откровените кражби и простотията! Много вреден индивид.

За ПП и ГЕРБ ли говориш?

Който сее чалга, жъне простотия. Тази нова поговорка е от в. Стършел.

И тоя е от онази ложа, от коята е и Радев и не го прави от любов а защото е комерсиален.

Слави ,и какво точно направи с канадското гражданство, защо тогава не му каза,че е шарлатанин. Защо застана и му даде доверие . На нас обикновените хора ни е ясно ,че не можеш за няколко дена нито да придобиеш, нито да се откажеш от каквото и да е гражданство. За мен ,ти си същия като тях, но тогава имаше поне политическа облага…и резултата е, че рано или късно истината ще излезе и всички ще загубим ,и ние и вие. И последно питане, кой ,кой каза да се спре търсенето на истината за това канадско мекере.?.Жалко, че попарихте надеждите на хората и вие и президента, та нали Крим е руски, какъв да е? Такива сте всички, а ние с бързи крачи потъваме.

Крим в момента е руски.

За сега... Временно... Скоро ще се върне у дома!

В политиката няма място за принципи. Там трябва гъвкавост, приспособимост, временни отстъпки, за да си постигнеш интереса, за който си избран да защитаваш. Не е за всеки, еле пък за провалени ТВ водещи с изключително ограничен интелектуален капацитет и ораторските способности на трилистна детелина

понеже ти си много умен, работата ти е да го коментираш. така е прав си. коментирани са успели хора от мижитурки.

Лъжи, подмазване, далавери и още много отрицателни черти пропусна.

Браво на Слави Трифонов!

Герберите паразитират, като назначени калинки в Държавният апарат. А ПП, те са друга бира чуждестранна! От 67 депутатим които имаше "Продължаваме Промяната" : > 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация "Америка за България". > 13 идват от "Хардардските курсове", финансирани от фондация "Америка за България". > 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация "Америка за България". > 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица.

Сега ли го разбра - а когато беше с тях в коалиция бяха добри,така ли?

Трифонов когато е разбрал, че са боклуци, ги свали, също както свали Б.Б. Това трябва да ти говори, че става дума , за принципи ето защо заслужава уважение.

Не бъркай принципите с ината и егото

ОТ ТЕБ ПО ГОЛЯМ ШАРЛАТАНИН И ИЗМАМНИК НЯМА !!!!!!!!!!

Големите букви, са израз на простащина, не са ли те учили в училище, как се пише коментар?

Аааааа има, има! Кирето и Асенчо!!!

м авие какви сте хората масово гласуваха эа вас и вие като най голяма палитическа сила вместо да предложите преэидент от итн вие се съюэихте с бсп с нинова р петков и рашетникув и подкрепихте това трио шарлатански иэлъгахте иэбирателите които гласува эа итн но това ви беше шарлатани

ИТН предлагат Президентска Република, ако не си разбрал! Ще предложат Президент, когато му дойде времето, към днешна дата Р.Радев е най-приемливият, другите предложения бяха бутафорни! Самият факт, че Президента Радев се извини, за грешката Киро и Асен говори, че са постъпили правилно, като са застанали, зад него!

И ти ли ще даваш квалификации? Петков и Василев са шарлатани, защото ти не си?! Не разбра ли, че всяка твоя дума отвращава. Поне няколко години не приказвай пред хората и не се показвай. Това е препоръка! Нека мине малко време и хората да забравят твоите резили!

Резила е за Киро и Асен, Трифонов е просто горчивото хапче Аспирин! Не охкай а пий! Пий от истината, тя лекува. Постепенно, обществото започва да осъзнава, колко несъстоятелни са тези двамата и много хора ги боли, че бяха излъгани. Вчера и Мира Янева социолога на десницата направи подобни констатации. Има нещо болшевишко в хората около П.П.

Защото ти си един виолист майка плаче! Чилика помниш ли какво ти викаше Славчо, Славчо, от тебе нищо не става!

Бате Славчо и ти си един 'убавец, нема що, само ме подлъга(успешно), та п'ръвия път гласувах за тебЕ, ама това беше, да те еб....А в селянина и теП..........?!

Като те чете човек има чувството, че тебе някой те е: " еб....А в селянина и теП..........?!"

Децата на бай Васил Божков са най-обикновени шарлатани,които разсипаха България за за угодят на избягалия олигарх в личната му война с Борисов

точно - това е истината - преразпределение на благата. Борисов спря кранчето на олигарсите, подгони ги и те си намериха оръдия срещу него - Радев, ПП, Христо Иванов и сие.... стоят извън България, плащат и чакат на гьоме.....

и тъпия учиндолски селянин, който има лична война с Борисов / заради отказах терен в София/ се възползва от ситуацията.

Киро и Асен ще посетят Софийския затвор, заедно с ББ, който е гледал Студио "Х" на Т. Йорданов с Йордан Караджов, знаят за какво става дума. Накратко казано, това в което обвиняваха Слави и ИТН имайки медиите като Министър на Ф. и Премиер, всъщност се е отнасяло, за тях самите. Нещо като "Дръжте крадеца" елементарно, като за обикновени шарлатани. Лошото в случая, че на тези високи позиции са нанесли големи беди.

Слави най-добре може да каже, за какво става дума, относно татуировката му, но очевидно, някои хора са разтревожени, че ада може да дойде, за тях! При Президентска Република, всички шматки, шменти-капелита, калинки, мисирки, шарлатани и прочие, ще имат проблеми!

Освен татуировката на гърба: ” Идвам и водя Ада след себе си”! , Слави има и татуировка на задните бузи с изрисуван огромен кур, на който пише “Доган-Боздуган”.

Подмокри ли се, докато го писа тоя коментар?

А добро утро, че са шарлатани, шарлатани са, но пък ти Слави си невероятно прост. И не знам колко си взел под масата, но дори не можа да го играеш златен “прост”. В предишния парламент само едно свършихте - да пуснете Македония да преговаря за ЕС и дотам.

Откровена лъжа в стил Киро и Асен, Само ИТН заедно с Президента имаха принципна позиция и бяха против вдигане на ветото, кого лъжеш, себе си или телевизора?

тъпанар.

"Благодаря", за оценката, има хора извън действителността ти си един от тях, не вярвам да нямаш телевизор или интернет, би трябвало да си информиран и да си гледал живото предаване, от Н. С. поради това смятам, че си лъжец, гледал си и знаеш, че съм прав, но много, много те е яд! Защо бе човек, не е ли по-хубаво да си приятел с истината а не с лъжата!

Аз обикновено не коментирам изказвания на незначителни хора. И още по-малко на провалени и отпаднали политици. Дето се вика на умряло куче -нож. Няма смисъл. Нито пък чак толкова ми пука за лидерите на ПП, че да ги защитавам. Пък и вярвам, че те могат да го направят сами. Но тук проблема е, че дългия пак се опитва да поучава народа, обяснявайки ни какво точно означава думата шарлатанин. Което означава, ме ни има за прекалено прости и необразовани. На негово място просто бих замълчал. Защото, докато беше заедно стяг бяха много хубави, нали ?

Ами Не! Очевидно не гледаш ТВ78, абонирай се, образовай се и тогава заповядай да коментираш. Иначе излиза, че просто си тролиш, прост, като просто Наско

Че кой гледа 7/8 тв, тя още ли излъчва?

Който иска да е на ти с истината гледа 78 тв, плащаш 78 ст. и гледаш

Тези от ИТН страдат от циклична лудост. Първо се включва някъде от коневръза в ефир Чалгаджията. Показва си главичката от черупката като костенурка, бълва един тон сатанински проклятия и се покрива отново в корубата. После изкарват на показ изчачената в говора Ива Мутрева, на която нищо не и се разбира и медиите трябва да и превеждат в писмен вид. След това изкарват шльокавицата Гроздьо да изпърди през устата един болюк измишльотини. Очаквам появата на следващият малоумник Тошко Африкански, който да затъркаля кълбета напред и назад на дупе голо.

Славуца чалгаджията, чиято креатура биоложка, любовница на Тошко, е външен министър и има двойно гражданство - издава държавни тайни на Великобритания. Смахната работа!

Съм съгласен. ПП са шарлатани до един вкл. избирателите им.

Ами може би си прав, Слави. Но са втората политическа сила. Хората гласуваха масово за тях.

Не вярвам, че народът е гласувал за мошеници, лъжци и крадци!

Гроботиквени

Учиндолския селянин никога няма право да дава определения за по умни хора от него

Всичките политици са шарлатани, това работят.

Не и истинските, може да са 10%, но те движат света напред, другите 90% са паразити. За мен ИТН са истински, всички други до 90% са паразити.

На комшията като му кажат шефовете, че трябва да направи или каже нещо и изпълнява веднага…… кара се, вика, но изпълнява….

Този е изключително нагъл тип.

Същия е като приятеля му Бойко!

Изсмукано от пръстите!

Тук бая гербави и пп тролчета се навъдили. Ще останете без "работа" и затова виете на умряло: От 67 депутатим които имаше "Продължаваме Промяната" : > 22-ма са обвързани с ABLE (Асоциацията на българските лидери и предприемачи), финансирана от фондация "Америка за България". > 13 идват от "Хардардските курсове", финансирани от фондация "Америка за България". > 8 са свързани с АУБ (Американския университет България), финансиран от фондация "Америка за България". > 24 лица са бизнесмени или служители на НПО-та, формално обвързани с предните лица. А гербавите още ги е страх, че ще ги изчегъркат, защото са некадърни и крадливи. Не знаят честен труд какво е и не стават за нищо, без гда крадат от българския народ за герб и да се обогатяват.

НПО и честен труд - смешно...

В си еб. маката боклук долен

А ти какъв си тогава беееее, друсан прост чалгар !!! Колко хора излъга че си срещу ГЕРБ?? Боклук гербески си и ти !