Слави Трифонов: Кирил Петков е като Дъмбълдор - събирал добрите сили

2023 година, България - политическата среда вече се превърна в някакъв български вариант на Хари Потър. И тук естествено ми е да изкрещя: Абе, вие нормални ли сте, бе?, коментира лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Кирил Петков е като Дъмбълдор - събирал добрите сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плешивия плевенски рапон изпадна от файтона и сега му остана само да ръси нефелните си глупости. Глупак.

Живея в Германия и съм болна от шизофрения на бг език помогнете

Славчо мълчи, мълчи, мълчи и туко изквичи някоя глупост.

Славчо, не знам дали ти идва да изкрещиш, но ти се изплю в лицето на този изстрадал народ. Хубаво говориш, спор няма, но ТИ чрез партията ти, такива ла.на изср.хте в парламента че Сергей Бубка не може да ги прескочи. Дела трябват, не думи. А няма да е лошо да намериш малко доблест, да споделиш как се печели първия милион. За следващите знаем.

Слави, нямаш право да говориш, съсипа държавата продажна душицо ГЕРБ Хубаво те изграха за македония - никой журналист не го забеляза не го каза - подведоха ли те (казаха ли т помогни да свалим правителтвото а после ще станем коалиция ще получиш и постове пари) а пък ти го нахакаха Съсипа държавата

На Слави му остана само говоренето парламента остана в историята хубава му беше идеята но оня Тошко му опропасти всичко нито ум нито външен вид само простотии

Шоуто на Слави не му е мястото в политиката. Гората му дадоха пълна власт той не знае какво да прави..ама за мрънкане като стара мома го бива..ха.ха Кой създаде политическата криза бре Слави. Как започнаха всичките тези избори......

Г-н Трифонов вече не е политическа сила, а политическа слабост.

По-добре той, отколкото някой псевдоВолдемор барабар с обкръжението си от услужливи Дементор-чета ! Голяма работа се оказахте това вие, селяндурите, ей! Довлякохте се, с ракти и нокти се добрахте до микрофона и вместо по сватби, кръщенета и опела на село, решихте да вдигнете "мизата" и да се вземете насериозно! А кой ще кара трактора в ТКЗС-то на Учиндол, а? А планът за млеконадоя ?

Слави е тулуп но осъзна че Асен и Кирил са шарлатани преди Резидента поне.

Слави ние българите подкрепихме но твоите продажни мутри плюеха Русия незабравяи историята. Затова си отвън американската измет приятели няма запомни нито западните даржави.

Педдеразите са Луди и сакати, които живеят ден за ден, като Наркоманите. И затова често стават Предатели, Кардци и мошеници..Такива НЕ трябва да се занимават с ПОЛИТИКА. А Добри са тия, които ПОМАГАТ на БЪлгария да РАСТЕ като Население и като Територия... Най- много е помогнала Русия... Добри са българи помагащи на други българи в нужда.. Добър е бил Васил Левски, който е убивал Мюсюлманите и е ползвал парите им за Освобождението на БЪлгария от Мюсюлманско Робство. Лоши са ВРАГОВЕТЕ на България- араби, негри и китайци, които искат да ОТКРАДНАТ от нас - Пари или Земя... Лоши са и Предателите, помагачи на Враговете на България, като Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Тия са взимали ПОДКУПИ от арабите, за да стои България под Мюсюлманско РОбство. Лоши са Мутрите- Директори на Вииваком, които Разболяват цяла България с РАК и Левкемия.. Като утрепят някоя Мутра- ДИректор на Вииваком, СПАСЯВАТ 50 000 българи да НЕ се разболеят.

Зигмунд Фройд-"няма здрави,има непрегледани"

Тоя е от глупавите сили…. Ти чславуне ни си добър ни зъл. Ами най си излишен

Мри, ве, макя ти даивъ, чалгарска! Ибрик надупен

Ами прав е Слави.. Може ли нормален политик да говори подобни глупости? Ще събира добрите срещу лошите? Тоя простак киро съвсем изперка.. ама то след толкова дрога какво друго може да се очаква.. Дано все пак хората имат поне грам мозък и не се вържат на подобни инфантилни простотии...

Беше забавен шоумен преди много години. После се превърна в самозабравил се пастор, дето нарежда в несвяст всевъзможни глупости… Все едно Кобрата да говори за политика.

Не е бил забаваен. Простоват.

Пълен Простак даже Олиго

Вярни неща казвате ама най -малко имате право да менторствате

И все пак Трифонов има истинси добри и истински лоши .. ....може би ти си абсолютен циник

С всеки изминал ден се убеждавам, че наистина на Славчо са му спрели прословутите 4,5 млрда за МРРБ! Явно е обещавал на много хора и сега ще се пукне от яд! Долен, злобен човек! Забелязали ли сте, че в началото се мазни на всеки премиер, после плюе, като бабичка, като го отрежат за нещо! Така беше при Костов,царя, Бойко - сега и Киро! Уникален помияр!

А ти,Слави- Волдемор!

Пише се ИТН, чете се ДПС

А Славчо е като тъп селянин. Говори глупости и се подмазва на силните на деня.

СЛАВА НА ПП И НЕИНИЯ ЛИДЕР ГОСПОДИН ПЕТКОВ

Политически труп, от който нищо не зависи и никой не бръсне за слива. Не разбирам защо е новина какво мисли и какво е публикувал.

Станиславе, думкай се самостоятелно с 200! Проказа внедри с твоята партия! Д-р Цветеслава чак обяви, че твоя Балабанов й е любимец! Ама на нея и Радев й беше любимец. Идва сервитьорът със сметката. Бай дъ уей, кога ще изпратиш имотната си декларация!?!?!?

За скалповете на ГЕРБ и ПП, да му мисли цялата пасмина около Парламента яла пила и се веселила на наш гръб. Задава се Президентската Република и там няма да има колективна безотговорност, както е сега. Президента, който и да е ще отговаря, за золумите или за хубавите неща, сътворени, от депутатите .

Задава се...след 50 години евентуално.

Да, Кире се опитва да създаде нещо полезно. Това го може: образование, бизнес, семейство, правителство.... Слави показа, че само може да хули другите и да разрушава и малкото хубаво, което другите се опитват да създадат. Успех на ПП и ДБ!

Асен и Кирил ни вкараха в гръцки сценарии само за 6 м, усвоиха номерата на ББ и дори го надминаха. Слави ги свали, също така както свали ГЕРБ , защото са шарлатани. Това не е метафора а истина!

Точен коментар, от страна на С. Трифонов. Няма какво да се добави!

.....простак,нали и ти му лиза газъ.....

Не си прав, имаше коалиционно споразумение, което новия ББ не изпълняваше.

Ти па си много убав.

Какъв е Кирил Петков не знам, ама ти си като гнусен оранжев плужек! Колкото повече те мачкат толкова повече червеникаво -оранжева слуз пускаш!!!!

Никой не те пита Никой не ти иска мнението

Вземай македонския космонафт и отивай те на майната си !

Тоя ялов бездетник, в какво качество се изявява и дава оценки !? К. Петков поне има 3 деца ! Ялов Чалгар, опмитай се в някой хоспис, докато е време !!!

Болезнено или не, но Слави и екипа му отказват и досега да приемат, че някои от умните и успелите не им трябват такива, като него да са ментори, сиви кардинали, носители, а имат желанието да си направят и явят в друг или техен политически проект. Винаги съм се чудел, как и до днес хората му забавляват и приемат частни участия при клиенти, които няма как да си позволяват разточителствата, които виждат,защото са държавни служители, но пък Слави и хората му за толкова години нямат и един подаден сигнал до Прокуратура и служби. Защо? Така ли разбират смелото и доблестно гражданско поведение? Така ли са "едни от нас" или пък са едни с онези иззедниците?

Те са музиканти не прокурори, а ти си малоумн.к!

Те не са музиканти, а чалгаджии. Така че, да си гледат чалгата и да не се опитват да се правят на мъже.

Точно музиканти са и при това най-добрите. Изпели са повече възрожденски песни, от всичките други певци взети заедно.

Това гпвпри,че си един нешастен комплексар.Просто не заслужаваш никакви коментари,злобно човече.

При Киро има само добро,или само зло. Кирето е разцепен,това е смптом за патологията.

Киро от Курило,щял да събира добрите.Преди месеци бяха "почтените" и какво събра? Фъфлещия ренегат и шепа продажници.Пълен смях е тоя Простото.

Нещастно, злобно, кисело същество.....

Със злъч спрямо Бойко Борисов и едновременно срещу Киркорчо (смес-буламач от Асен и Кирил), пак няма да влезеш в парламента. Пък и какво ще правите там ?

Каквото и преди. Ще броим.

на Пригожин, само дето си по-къдрав. Иначе си същият изверг, психопат и шизофреник. Време ти е да бъдеш натикан в изолатора на лудницата.

Погледнал учиндолския в огледалото и видял АмГъл

Ти нали не наричаше хората... някак си? Нали това показваше липса на аргументи? И нали се разделихме? Какво продължаваш само с тях да ни занимаваш?

Естествено, че Петков ще събира добрите сили.Няма да събира безмозъчни лузъри заради чиито подмолни действия и до днес нямаме правителство.

Я Батман се появи отново, след като направи 7-8ми в кенефа но забрави да пусне водата

С какво С. Трифонов "ви" пречи?! Не намирам нищо притеснително. Определено си заслужаваме съдбата, с такива прости като "вас"! Приятната вечер, другари от пп, дб, бсп и останалата проста сган!

изплези се като него и му бръкни в гъза с език.

а ти си неговата противоположност, кой да е там, саруман ли, саурон ли

А Трифонов като какъв се изживява? Като Опаш - слугата плъх?

Ако не му беше първа грижа да гласува служебното правителство за редовно начело с Кирчо, а се беше захванал да иска намаляване броя на депутатите, премахване на субсидиите и мажоритарни избори, поне по 2 точки със сигурност щеше да е успял. Герб щяха да го подкрепят за мажоритарните избори и премахването на субсидиите. Пък може би и броят на депутатите щеше да е намален.

Нека да си говори това му беше ще гледа парламента през крив макарон