Слави Трифонов: Ако не се стреснем от това, което виждаме, ще се разпаднем

ПП и "Възраждане" са като две сектантски организации, заявява още лидерът на ИТН

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Ако не се стреснем от това, което виждаме, ще се разпаднем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ти си по-вреден за България

Средна НЕТНА заплата по държави от Източна Европа на месец. Нормални ЕВРОПЕЙСКИ държави: Словения - 1480 евро Чехия - 1362 евро Естония - 1356 евро Литва - 1184 евро Полша - 1182 евро Латвия - 1126 евро Хърватия - 1106 евро Гърция - 1092 евро Словакия - 1067 евро неНормални проРуски кочини: Унгария на Орбан (най-високата инфлация в ЕС) - 1002 евро България на Мунчо - 773 евро Сърбия на Вучич - 730 евро Русия на Путин - 642 евро (6-дневна работна седмица) Беларус на Лукашенко - 532 евро Tурция на Ердоган (над 50% инфлация) - 443 евро Видно е, че нещата не вървят добре за народа при управления свързани с Кремъл. източник на данните: List of European countries by average wage

Лидер в чалгабизнеса се оля. Да не би герб не беше сектантски или пък като семейна партийка, а дългия негова подлога?

Този шапшал за какъв го вземат та трябва да му четем тъпотиите?

диванния месия да оправи държавата тогава

Ако Аспарух знаеше какъв кенеф ще стане тука, нямаше да мине Дунава! Слави , и ти пуваш в кенефа!!! Срам ме е , че позвам такъв език , но съм омерзен.

Това гадно влечуго няма ли най-накрая да се скрие в лайняната дупка,от която е изпълзяло?!

Защо , като беше първа политическа партия се скри от отговорност. А сега (пак криеки се) говориш за "абсолютен разпад".

Славчо, и ти си част от серенадата, засрами се!

Слави време е за концерт пред Парламента в подкрепа за Не съставяне на Правителство!

Славчо, ти не разбира ли, че веднъж бил ли си курва (Славуна Трифонакис) , то цял живот си оставаш курва ! Недей коментира великаните от Възраждане - те не са били никога в тандем нито с ГЕРБ, нито с ПП....

Браво! Ако и това не им отвори очите, не знам какво...

Ей шушумиго., обратно в Учиндол. Стига си ни поучавал от диванчето.

Тоя плъх и неговта малко прокажена партийка която се сложи на герб като курва , дето имаше шанса да направи нещо и изхвърли всичко щото се уплаши.... да си трае Да се крие там в дупката от която се обажда....

Само да припомня, Има Такива Негодници какви ги вършеха като станаха първа политическа сила на 11.07.21. То не беше налагане на правитество от измекяри и калинки още преди да са оповестени резултатите от изборите, а след това още по-жалкото насира.. с Пацо шнорхела и Барбадоса. Да не говоря и за изпълненията на "сценаристите" му и наи-вече тези на "късият". Вярно е, че това което се случва в момента - свадбата между ППДБ+ (про100идиоте, педераса, гнома, ристьо сопола, божанката - дето е като божинката само дето май е по-тъп и останалите от шайката) с тиквата (когото от Козяк превърнаха в жалък слуга, молещ се за лично оцеляване) и останалите от ге(р)пи е едно от най-гнусните неща в най-новата ни история. Но ако Тиквата цигулка ни мисли за късопаментни идиоти, много се лъже.

Не се стряскам - върша си моята си работа и си отглеждам децата.Имам прекрасно семеѝство и заедно преодоляваме финансовите трудности. Теб не те гледам и слушам - ти създаде последователи от хоарата, като теб - развратни и пошли чалгари.

Аре бегай, бе, чалгар! К'во ме занимаваш! Излизай да се стряскаш тогава, недей да ми стоиш на диванчето като древна египетска мумия в саркофаг! Дее'а холограмата фейсбукова.

браво Ани, тънки прашчици кефи ли те да носиш хахахаха

Поздрави имаш от Джипко БибиткоFF!!!

мнението на диванния гуру - Славун е без значение, особено когато народа 2 пъти му даде шан си славун се насра. сега тихо.

Ти си якия ножкар, а? Затова не стига кръв до мозъчеценцето ти, ми всичко е набълбучено в онаа ти работа. И с ръкоделен труд проверяваш дали се пълни добре, като гледаш заявения сайт и пишеш в почивките невероятно оригинални коментари.

изтървал си Македония - 500 Евро Албания - 450 Евро Румъния - 700 Евро Босна и Херцаговина - 520 Евро Все Европейски страни Платен Палячо - ПП

Аз нямам нищо против славуца да се разпадне!

абе и без да си анга ще предвидиш че по случей 700 години от падането на България под турско пак щте ни завладеят през 2096 г.Той и Ердоган го каза че този век е века на Туркието

и като се започне от теб Чалгааа :))) А забравих и малоумните ти сценаристи с техните кастинги за политици :)))

Ако видим, че се разпадаш, ще ти врътнем още някои пирон.

Слави Трифонов: Ако не се стреснем от това, което виждаме, ще се разпаднем Ами така и стана - разпаднахте се!

Слави Трифонов: Ако не се стреснем от това, което виждаме, ще се разпаднем Теб те видяхме и затова сме вече пред 6-ти избори за последните 2 години.

Още ли ще си на страната на Сащ? Те ни готвят Майдан, ще стане за пушечно месо. Време е за реални позици!

Диванната мумия пак се изсра

Ако не гласувате за сваляне на имунитета на Борисов, поставяйки личната си злоба над интересите на България, няма да виждаме това, което виждаме и няма да има защо да се стряскаме.

Кух бухал

Най-стреснат съм от факта, че неграмотници с по три правописни грешки в едно изречение могат да са и сценаристи, и народни представители...

Биологичното гюбре забравя че трагедията започна когато бандата му спечели изборите....

анихилирай се

Единствения който казва нещата каквито са е Слави

Всеки път, когато видя г-н Ттифонов и се сетя, че е бил избран за народен представител, се стряскам.

Ами може ама след три четири години няма да можеш да го правиш. Това,което искат Кирчо и Кокорчо е да си тяхна ханъма и на Урсула. И ти няма да имаш думата и избор. Както сега Кирчо и Кокорчо ще те подпишат под ИК така и след някоя друга година ще подпишат условията ти на договора на ханъма. И ще правиш всичко каквото ти кажат даже по-старателно от Борисов, дето го държат за топките, защото няма да те държат за топките, а за децата, които ще ги скопяват едно по едно. Докато от теб във следващото поколение не остане нито един ген.

космонафт за бой се стяга :)

Да ,стряскащо е поведението на депутатите от Възраждане!

Е това, което се случва е следствие на това, което направи бе катил ! Защо вместо да изчегъртваш герП и дпс им даде властта, като върна хартиената бюлетина ? Защо даде възможност да герП и дпс отново да си вкарат няколко депутата с мъртвите души и така да стане тази каша ? Абсолютен палячо !

ми, разпадайте се. Вие отдавна сте изгнили мумии и вонящи, изгнили политически боклуци.

В смисъл, че си изпълни обещанието да изчегърта джипко-бибитко ли ? Нищо от това, което казва не влиза в ушите на хората, защото той е предател - сега слугува на герП и дпс !

...тука в житата удобна задна седалка имам аз, мога и легнал да продължавам да жъна с пълна гаааз..... това помниш ли го ве куц кон малоумен хахахах

Мисля че трябва да дойдат 6 бели автобуса и да ги натоварят всичките вътре!!!!

България е една кочина в която най-високо образуваните и културни личност решават да се заяждат на дребно и да възпроизвеждат сцени от студентски град или селска дискотека в парламента ПРЕД ДЕЦАТА. Визирам и двете партии. Доакто те гледат деца не отправяш обвинения а мислиш как да дадеш пример. Докато те гледат деца не търсиш саморазправа. Ако може Путин да прати една атомна бомба към БГ и да се приключи с това извращение бългрски народ. Нито сме бедни, нито сме тъпи. Некулутурни, озлобени и дребнави човечета които никой по света не уважава заради тези качества. Така е било и преди комунизма, така и ще си остане.

С тези пари в България може да живееш. А в така наречената Европа може само да се одупиш на магистралата ако не ти го забранят. Да не говорим че в Русия еврото не купува нищо и в провинцията със средната заплата си живееш спокойно, докато във Франция или Германия си бездомник и ако си сам с деца, децата ти ги взимат да ги обучават сексуално в някой приют за бедни деца и богати чичковци, сменили пола си по документ на жени с ташаци. Изобщо байно, за 5 евро в България може да се нахраниш, а във Франция или Литва да продължиш да просиш. Не си виждал повече от носа ти и си дрънкаш глупости.

трябваше и ти да станеш депутат и като наскачат да им запееш някоя чалга кючек, белким се усмирят.

Абе клоун,вие с ДПС бяхте готови да подгазвате на ГЕРБ за правителство.Сега ГЕРБ погазуат на ПП за такова.Схващал ли разликата?!

Защото така му каза фатмака. И аз мисля че именно фатмака дърпа конците и сега.