Слави Трифонов: Жив съм, не знам кога ще умра

Шоуменът Слави Трифонов изпрати отворено писмо до медиите, в което опроверга слухове, че здравето му се влошава и животът му е застрашен.

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов: Жив съм, не знам кога ще умра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си жив и здрав. Откъде вадиш това самочувствие, обаче, и на какво отгоре - това се питат много хора, които гледат предаването ти заради артистите, и като те покажат тебе, сменят канала докато се покажат пак артистите.

при теб нито забави, нито забрави.

Хр.Бисеров беше казал - "боли ли, боли ли...", не е приятно дори и за теб, който се изгаври за който се сети, остави сега другите да си правят кефа с теб.

Слави ,по-добре бе да отминеш с пренебрежение и мъдрост предизвикателствата на човекоподобните .Второ и по-важно : от атеист ,богохулик и техния метист не може да се очаква нещо положително нито в личен ,нито о обществен план ! Опитай се да размислиш и върху двете,защото го пиша за Твое добро и Чистосърдечно !С уважение ,един българин по Божията воля !

Този чалгар голямата работа ли е в колонията,че сте му постнали глупавите мисли на първа?

Кой го интересува дали на теб ти пука... Философията е една: раждане - смърт... Дали днес, дали утре, всеки ще си поеме в отвъдното...

Носферату размишлява.

Оздравявай по- бързо Слави , че аз и моето семейство изкукахме без твоето вечерно шоу ! Който не те харесва е враг и по-хубаво да не те гледа ! Щом пълниш Стадиони с твоето творчество , значи Народа те харесва и желае ! Семейство Дакови , Мечкови и Камбурови и Петрови ! Чакаме твоето оздравяване !

Верно ли бе?

Изкукали са от чалга и даже и не го осъзнават. Важното е да има ракийка,салатка и да се тресе къщата от пошла музика. Чалгата възпитава полумаймуните да се превръщат в маймуни

поздравявам Славчо.Нормално е да осмиваш,да разсмиваш ,но да се гавриш с хората сякаш майка не ги е родила.Колко майки се те клели и проклели,а Славчо.Дали тия клетви няма да те стигнат тебе и твойта майка.

Как да се разбира това: "по-скоро съм атеист"??? Това в все едно някоя да ми каже: "по-скоро съм девствена"

Това никой не знае, но пък един къскосмест, светло рус водещ каза: МНЗ предупруждава - ВСИЧКИ ЩЕ умрете. Ами чакаме!!!

има една случка в книгата му За стърчането в която описва как войници са изпилили на една котка зъбите, за да си правят свирки, е това е Слави и БГ казарма, потресаващо тъп народ

Слави, да не ти пука-просто се лекувай! Народът всяка вечер безхаберно се напива пред телевизора докато гледа-разбрал, не разбрал за какво иде реч. Народа изпростя от политиките в образованието, иззлобя от глад, завислив е генетично и това обяснява храчещите. И аз се борих-40 години не става-само болести и завист ...

усещам много лоша енергия около този човек, наистина има вид на болен човек.

Слави най-голямата грешка която допусна е да последваш примера на Левски,Ботев и всички които са се борили за свободата на българският народ! Тоя помиярски народ не заслужава един бял ден и капка милост! Сам виждаш как те оплюват и какви''патриоти'' са.Аз съм избягал отдавна в чужбина и съм силно отвратен от ''българите''.Лично на следващите исбори ще гласувам за Бойко,с полснието ''Е*и ги повече Бойко! Само тормоз на тоя долен народ за да те уважава! Слави махай се от тая българо-циганска република България,преди българите да са те уморили напълно!!!

Като чета какво си написал е съмнително дали ще се спасиш . Проблемът ти е в IQ. Жив и здрав да си.

Типична селска реклама.

отвращава ме. Колко вече години говори гадости, вулгарни неща в отвратното си шоу. Жалко е, че младите хора го гледат и някой дори харесват.

Пък съм и поскоро АТЕИСТ,не ти си по-скоро Сатанист,продал едничката си душа на евреите и сатанистите,сатанистите-МАСОНИТЕ.На нормалните хора през захода през задните части не излизат такива гнусотии преизобилно,каквито излизат от устата на това лице.Мен ме е срам дори да го цитирам,а чалгарите дори харестват и поемат всичко което излиза от устат му.Даже го имат за нов спасител.Не му пожелавам нищо добро,защото отрови покления българи със гнусотийте и простотийте си.Бог си знае от работата.Как хора които се зоват християни приемат това,сам си го каза не съм християнин.Но пишман-християните го харестват и обожават.Халал да вие,и не се оплаквайте ,може ли да оцелее толкова на екран.Ако не обслужва мафията и задкулисието-никога.

Тоя още ли е жив? Изпълзява плужекът от време на време ,за да напомни на нормалните хора,че "каквото повикало,такова се обадило". Тоя пръч тонове злоба е изсипал от екрана и сега пак напира за още.Ноооо,нема да го бъде!

Уважаеми Слави, защо мислиш, че някой се интересува и му пука за теб? Живей или почивай в мир, все едно ни е.

Слави е пич!

А на мен подобна публикация не ми е попадала, шоуменът задейства рекламата отново, че спряха да говорят за него, "суджукът" и НДК го изместиха. Желая му здраве!

5923 ( нерегистриран ) 28.07.2017 20:08 . СЛАВИ ПИЧ ИЧ АМА ИЧ ДА НЕ ТИ ДРЕМЕ НА ХУРКАТА ИЛИ НО КАЛАШНИКА КАТО ТИ ХАРЕСВА КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШАТ! СЛУШАЙ ДОКТОРИТЕ И ИЗПЪЛНЯВАЙ НАРЕЖДАНИЯТА ИМ ЧЕ ТИ СИ МАЛКО ДИВ ПЕТЕЛИ СИ ПРАВИШ КВОТ СИ ЗНАЕШ ! ОЗДРАВЯВАЙ И СЕ ВРЪЩАЙ БАТКО ЖИВ И ЗДРАВ ЧЕ ГОЛЯМА НИВА ИМАШ ДА ОРЕШ МНОГО ПРОСТОТИИ ПРАВЯТ В ПАРЛАМЕНТА ИДВАЙ ДА ГИ СЛАГАШ НА МЯСТО............ ЖИВ ДА СИ ЗДРАВ ДА СИ!!!!!!!!!!!!! ХАЙДЕ ИДВАЙ НА ЕСЕН С НОВА ПЕСЕН! КОЙТО ТЕ МРАЗИ, МЕЧКА ЕДА ГО ГАЗИ!

Живота е труден но после идва смъртта

Слави ще се завърне на есен и ще сипва всяка вечер поредната порция дарадонки от екрана.

Tъпунгерите ще се хилят на простотиите му, после ще реват, че ги опростачват

В Америка ,а и навсъкъде момче от много бедно да стане милионер в шоу бизнеса е на почит-това ли ви е чалгарското за Слави.

Браво Слави, браво чедо! Дерзай и не спирай изявите си! Очакваме те

Всеки от нас би продавал и по скапани от неговите помии,ако има зрители!А при Слави зрители бол!И той е прагматичен за прасетата евтина помия се продава скъпо! Пазара решава!

Чалга нарциса, търси как да влезе в прожекторите на народното внимание. Също, както разните Николетки, Виолетки, Венетки и тем подобни субекти. На кой здраво мислещ човек му пука кой с кого спи, кой е педераст, наркоман, бонвиван, или просто идиот жадуваш за слава. Гледай си животеца и не ни занимавай с простотиите на собственото си аз.

Овчите пак са на линия. Освободени да пасат и да пускат дарадонки във форумите. Но несвободни от гегата в главите си. Стадо...

Слави, защо толкова трудно преживяваш това, което ти правиш с хората всяка вечер! Подиграваш се , обиждаш, вкарваш ги в разни измислени филми! Излез и кажи като мъж, болен съм от това, лекувам се! Какво толкова, няма нищо обидно, всеки си има някакъв проблем!

Шегата настрана, не знам дали Учиндолецът се гледа понякога в огледалото или дали някой приближен му казва нещо, но от много години има много лош, нездрав вид. Една от причините е неправилния режим на труд и живот. Може би е от лакомия или от страх някой да не го измести, но резултатът е налице. На неговата възраст хора, които водят здравословен живот изглеждат като младежи.

Просто момче. Не хората, а медиите коментират, защото са час от чалгата, наречена ШОУ. На хората не им пука, защото имат много по-важни теми, основната от която е как да оцелеят. Там ти не се вписваш.

Когато чета тук, все едно съм попаднала в ада... Опростачването българско, злобата, подигравки, оплюване, все това чета и се срамувам, срамувам се, че сме толкова нищожни и долни същества. Ценя г-н Трифонов, възхищавам му се, пожелавам му да е жив и здрав, а вие плюещгите, вървете по...

Да, в ада си. този Слави, който "цениш" е част от машината за опростачването на българите! Не ми пука дали е болен, или здрав този чалгар! Господ ще ни каже това!

Кой го интересува дали на теб ти пука... Философията е една: раждане - смърт... Дали днес, дали утре, всеки ще си поеме в отвъдното...

Ей голяма злоба злобеете, бе мижитурки. Нещастници мизерни, бедни и прости некадърници и аутсайдери. Обединява ви завистта и безсилието. Наясно сте, че сте бездарници и живеете като скотове точно заради това нали? Боли ли? Много ли боли?

Май тебе те боли много, че има и хора мислещи, а не като вас изтрещели чалгари. Че и ще определя кой какъв бил, ти кой си бе, някой никой ръсещ "мозък" и злоба по форумите.

Ахааа. Явно боли много да си никой и някой да го разбира :) Кой ти го даде този номер, бе тъпунгер? Нямаш ли име?

А Миле Китич как е?

славчо, ти отдавна си мъртъв, но още не си го осъзнал!

всеки. който е останал в БГ, който си кротува, мишкува и анонимно лае по форуми, колко са го опростачили ,или ограбили, или унизили е МЪРТЪВ!

глупи, не съди за хората по себе ски! трифонов, и азис са хората които се създадоха сами! те са уникати, и след тях има само имитатори на това що измислиха те! но трифонов си повярва, че е фактор, а не е, и затова приключи и с шоуто, и със себе си! вече дори вицовете му не са класни.

Няма да са е#авате със Славито!

Славчо едно време наложи Бойко Борисов като велик герой, оплюваше всички други ежедневно, а него славословеше. Той носи споделена отговорност за всичко, което се случва с държавата оттогава, защото имаше огромно влияние върху хората и го използва, за да наложи Бойко Борисов, да създаде мита за неговата смелост, мъжественост и отговорност.

Aко чалгата и простащината не са вътре в мен, няма как едно шоу, излъчвано в късен нощен час да достигне насила до мен и да ми стори зло!!!

Абсолютно вярно! Аз отдавна не гледам телевизия, защото е безсмислено!

Само Слави ли има майка, другите нямат ли или боли, когато се отнася за неговата. Рожба на прехода си дългуч, и колкото той е успешен, толкова и ти и твоето "шоу" и носиш не малка вина за опростачването на нацията.

Виждаш ли колко е гадно да се гаври с тебе някой, а ти го правиш всяка вечер с различни хора!

Слави,Ти свърши мръсната работа на ГЕРБ (по-точно на "Козяка") и вече не си нужен-спомни какво стана със Садам Хюсеин и другите протежета на САЩ!

Слънцето няма да спре да грее за когото и да е .Всеки има начало и край.

Аз също нямам нищо против Слави но ако ще си комик бъди си такъв и весели публиката.Ако ще си политик стани такъв и остави чалгата и шоуто, регистрирай си партия и се бори лошо няма.Но пилитика и едновремменно се занимаваш и с чалга идва май в повече на българите така мисля.Навремето Калоянчев ходил при бай Тошо и искал да поиграе в чужбина а Тато му казал-За какво ти е чужбината, стой си тук и баламосвай хората та и аз да си гледам моята работа !!!

Славейчо да си жив и здрав още дълги години направи доста парички няма нищо лошо ама я да вземеш да помислиш за пенсия просто омръзна на хората те за това пишат разни глупости за да те подсетят