Коментари - Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове | Днес.dir.bg

Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове

Ако продължавате да допускате една шайка да прави каквото си иска, наистина скоро няма да има такава държава, заяви лидерът на новата партия

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове | Днес.dir.bg

Коментари

Скрий и не си показвай голата чалгаджийска чутура. Точно ти не си никаква алтернатива на статуквото. Ти си рожба на статуквото!!!

Всичко е в ръцете на доктор Ахмед Доган, само да кихне и правителството пада, но защо да падне, ако всичко е наред, с изключение на ОП, баба Себиле. Те малцинствата държат много на старите хора. Или както от тях казват... Видял и ли сте в старчески дом от нашите родители.. А и случайно се засичахме в една голяма верига... Скромна женица. Много готини хора има от турците, тежи им явно, а и само да чуят старите за Доган и се разчувстват.. Започват да плачат.. Дай да почнем едни на други да се блъска е, първо ще се хвърлят срещу Симеонов и къде върви да се вре туризма, министър, с авторитет са баща й.. И съч с тояги.. Те са като турците, единни Ангелова, пари бол, но с упорит труд.. Съч бой ако не е ял, както ги мразят бкп,

Слави и сие да предположим, че вече сте избрани в парламента. Кво ще направите (вчера в аптеката на Марешки в близост до болницата, една не проста жена коментираш, че от м. 12 2019 много са скочил лекарствата). Отговорете на хората и въпросната жена и прав бил управителя, едно време ядохте кебапчета, а днес хапчета). Виждам хора си оставят заплатата в аптеките. Кажи Слави, за да ти повярват не гласуващите. Тема по тема ще ти напомняме, за да не им върже те последната порция лъжа,, тенекия хахахухи

Давай и ти с дпс годеж и танто за танто. Годежи днес Слави има само от малцинствата бре

Не народ,а мърша.Само зомбирани драсканици.Това е.

Слафчо е комерсиален. Бизнесмен. Върши това от което се правят пари. Например пошла чалга. За Пари. Нищо лошо. Но уайдафак ни пръскаш с евтина амброзия с тази нема такава партия, когато може би слушаш Бетовен или Пинк Флойд скришно в кенефа, а "твориш" шит. Е как да ти повярват хората.

Май никой не трябва да гласува! Избирателна активност 0%.Само така на пук!

Нема такъв селендур

Този Трифонов прилича на чичо Фестер от семейство Адамс!

Гледаш Трифонов, чуваш Бареков! Кукловодите клонираха Бареков и създадоха Трофинов. Бареков ми бе по-симпатичен от тоя шут!

Трифонов и ДПС има Напълно Синхронизирани действия. Използват еднакви термини и изречения . Чалга+ Кючек=Няма такива мангали

редакторите дирници: Предлагам да се ограничи замърсяването на чата от ненормалници като ANON, окупиращи 99.9 % от него тук. Намирисва на добро печелене на пари от тролене. Сещам се и за един филм с Луи дьо Фюнес - Специалист по всичко ! :((( Да изчистим природата и "инвайрънмънта" тук от пациенти на 4-ти километър в домашен отпуск!!

Циганизаторът на българските чалгаджии, въртящи кючеци и мятащи гюбеци като турски уруспии. Антибългарска музика и култура, насадена от подобни продажници...

След като премиера на Люксембург, който е гей се ожени за гей, Путин вдига телефона и му казва : . Дано да ви се родят хубави деца...!

Съгласен съм със теб 100% Слави ,дори това са първите , законни еднополови бракове във България . Кой казва ,че ;Истанбулската конвенция ; не била спазвана , да имат много здравее...?

Трифонов и той иска в шайката!

Възприема го като водещ, но като политик Слави? Или както казва една съкратена преди 20 г с две малки дечица тогава, и дълги години без работна, сега е на дрехи за втора употреба.. Пораснали те й деца, мамо той Слави и Той ще ни излъже... Милите, и страдали без баща дечица, а тя Слави, бе красавица, и сега е, но измъчен на около или над 40...политиката не е за чувствителни хора. За 4 години политик чувствителен, две операции... Извода на кандидат политиците. А Тошко да вземе да си купят от туркие костюми, вратовръзки, чепици.. И нещо по свежа младежка прическа, а да се къпят..

Колко сте прав г-н Трифонов! Много неща искам да напиша, но с писане нищо няма да се промени по отношение на нашите родни политици..., извинете БАШИБОЗУЖИ, ЧЕ ДАЖЕ И ПО-ЛОШИ!!!

"Колко сте прав г-н Трифонов!" Това малко като облизване на краката на Трифонов ми се чини! Така е когато сте се продали на ДПС и на счетоводителя на мафията Делян Пеевски!

Слави престане едно и също да дуднеш а като искаш да си коректив с такъв ентусиазъм питай къде са милиардите от сребърния фонд и защо парите от концесиите толкова години го избягват както е по закон.

Очаквахме и каунчо да блесне наравно с ДъПъСъ . Така се е увъртял с газовика Сашо Дончев , че партийката му няма нужда от субсидии , но пък ще играе по свирката на Сашко .

Управляващите са представителна извадка от народа. Какъвто народа, такива и управляващите.

Случва се теч на информация с НАП без аналог в света (всички чуждестранни институции спряха вече да обенят информация с НАП), шефката на НАП стои като тъпигьоз на почивка, ние плащаме глобата - протести няма. Еми като е така - следващият път ще платим не по левче, а по пет лева.

Ролята на интелигенцията е да води народа, да показва грешките на властта. Но в България няма естества интелигенция, всичко е потомствени комунисти. Тук-таме нещо различно, ама много малко, много бедно и устата му се запушва от медиите, които също се държат от властта. Затворен кръг.

Въпрос- как успяхме да излезе на протести срещу Пеевски без да има народни водачи (mfke до 3-ия ден бяхме единни - още помня надписите "Не искаме туй, за да дойде онуй") Много бързо забравихме хората които се самозапалваха при кабинета Борисов -1 И на тях ли е било платено? Ами протестите във Варна срещу Кирил Йорданов, който събраха 20 000 души? сигурно и той е бил платен. Как можехме да сме единни срещу Жан Виденов? как в началото на 90-те години от единия до другия край на София бе пълно хора и никой не се притесняваше, че ще го уволнят от работа? къде изчезна този плам? Ако страха ни управлява как искаме да сме свободни, да имаме свободни медии, силна икономика? Медиите и интелегенцията ще бъдат такива, каквито сме ние

Кой говори за платени протести? Организацията от хора с пари и ум е различно нещо от това да дават пари на ръка. Само ти си мислиш, че няма организатор на протестите против Пеевски. Освен това колко човека бяха, 500? Не са били 50 000 хиляди, нали. Колко бяха протестиращите против и за Гешев? 200-300 човека? А онези с татуировките и мускулите и те ли се самоорганизираха в подкрепа на Гешев? Относно Кирил Йорданов. Той беше кмет от ГЕРБ. Тогава в цялата страна имаше организирани протести против ГЕРБ. Борисов тогава подаде оставка на правителството. От кого са организирани - не съм сигурен. Може би БСП, може би чужди диверсанти. Но със сигурност са били организирани! Как може едни медии да са свободни, когато са собственост на Пеевски или на някой друг като него? И как да не е страх, когато няма и един журналист, който да пита защо страната е на първо място по смъртност в света, както и защо 2 млрд. за военни самолети не се дадат за здравеопазване и образование, защото няма и една модерна болница или училище, които да са построени от държавата в последните 30 години. Как да не те е страх, когато ще те пребият на улицата и така ще приключиш? Ти защо не пишеш с имената си, след като си толкова безстрашен? И както каза сам, някъде по-надолу, когато отидеш да протестираш, накрая да не се окажеш сам пред парламента, за да те бият малко милиционерите?

Не съм сигурен, че само протести решават проблема в дългосрочен план. Защото те идват, хапват от обществената финансова софра, пускат едни кореми, заглаждат косъма, пълнят сметките, сдобиват се с изгодни придобивки, а накрая народа ги сваля с протести и те отиват в заслужена почивка. И така всичко може да се повтаря безкрайно.

потомствена интелигенция няма. Има хора, които са се развивали, учили, изучили и децата си и са ги възпитали да четат, да се развиват и да служат на хората. Ако дядо ти е бил лекар, учил в Париж, а ти си нещастник без покритие каква интелигенция си. А понеже социалистическите идеи са били най-модерните и нови за времето си най- известните, умни и ерудирани хора са били социалисти(на които казваш комунисти). Така, че нищо не е дадено на никой и лепенето на етикети не е помогнало.

Значи пак казвам - ако има лош закон, редно е хората да излязат на протест срещу закона. Ето имаше проектозакон за майките с увреждения, една голяма група майки не го одобриха стояха 90 дена пред Парламента, законът се видоизмени. не коментирам сегашният му вид, но е факт - видоизмени се. сега има идея да не се вдигат пенсиите. Защо пенсионерите не излязоха на протест? та те можеха да напълнят улиците на София! Имат толкова свободна време, чудят се как да си го запълнят. Ето нещо което щеше да е от полза за тях. Какво е виновна властта, че не среща съпротива? Не е луд който яде баницата, а който му я дава.

Как точно ще пътуваш от някакво село, което се намира на 200 км от столицата, когато пенсията ти е 200 лв? Транспорта да не би да е безплатен? И това трябва да го правиш много дни, трябва да спиш някъде, което също се плаща, трябва да хапваш. 1 милиона пенсионери взимат минимална пенсия, която е около 200 лв. Още поне 600-700 хиляди взима около 350-400 лв. Работещите трябва да напуснат работа, за да протестират, защото няма читави синдикати. Понеже в България всичко е опорочено. Освен това хората никога не протестират, без да имат водачи. Няма и един спонтанен протест в човешката история, който да не е организиран и подкрепен от някакви водачи, много често хора с пари. Малко трябва да мислиш, когато имаш някакви предложения.

През 90-те години и по времето на Виденов икономиката все още беше държавна и хората работеха в нея. Напускането беше значително по-лесно. При частниците, дето субсидират сивата икономика и карат хората масово да работят по 12 и повече часове, нещата са други. Относно населението на столицата. Това е публична информация, може да погледнеш демографските статистики. От преброяването през 1989 година е 1.1 милиона души, а от това през 2011 г. отново е 1.1 милиона души. Потърси в нета и ще видиш. Колко пъти лъгаха хората от 90-та година до днес? След 3-тия път никой не вярва вече на лъжи, затова и масово не протестират. Селата са оставене на произвола на съдбата, да, което е другата голяма грешка в мисленето и българската политика.

Много по-лесно е да организираш хората оте едно голямо предприятие, където работят 20 000 човека, отколкото от 20 000 по-малки, където работят от 3 до 10 човека, но няма никаква връзка с тях, защото никъде не членуват, нали.

Водачи няма, личности няма, елит няма. Кой да поведе недоволните- БСП ли, синдикатите ли? Всички се продадоха. По- будните емигрират. Другите се прикачват към някоя партийна централа, наместват ги на държавна работа и карат така до пенсия. Понеже са минали по трънливия път, съветват децата си от рано да залягат над английския език и да поемат навън. След много кратко време Бг съвсем ще се обезлюди.

Българите винаги сме си били такива. След падането на Търново под турско, първи болярите се потурчват. През време на Априлското въстание Батак е обявен за център на въстанието в Западните Родопи. Не идва никой в Батак, нито от Чепино, нито от Разлог, Драма, Смолян и пр. Така хората си създават 500 конници и 1200 мъже пешаци.Държат се една седмица но ги обикалят 8000 души башибозук и изколват 3 800 само жени и деца. През това време Стамболов не вдига никакво въстание в Търново, преди това в Стара Загора и играе кючеци с циганките в лозята. Ако българите излезем на стачка, след първия ден ще се платят по 50 лв. на глава на 1/3 и дотук със стачката.

ами то ако се разсъждава какво може да стане, направо да легнем в ковчега, понеже един ден видите ли със сигурност ще умрем. за какво да се мъчим? Не приемам тезата, че винаги сме били робски народ - времето между 1878 и1945 доказва обратното. Но през 1945 и обезглавена интилигенцията ни, духовенството, армията. А сега в последните 30 години насилствено се унижощават образованието и морала на нацията, та тя за затъпее и оскотее. Смятам че не е късно, да се съвземем. Народните водачи не се раждат - те се създават. за да има водач, трябва да има условия. ВРеме е да създадем тези условия. Ако всеки оправи собствената си къщичка и държавата ще стане по-добра.

От 1878 г. до 1945 г. сме водили единствена война спечелена - Сръбско българската. Губим Балканската, Междусъюзническата, ПСВ и ВСВ. Платихме огромни репарации и загубихме над 500 000 мъже. До 9 Септември 1944 г. нямаше българин който да е видял вода лайно да бута. Всичко беше на ями в двора . Никаква канализация и пътища. Нито едно структуроопределящо предприятие. Англичани и американци преди бомбардировките са търсили такива но сяа намерили.. Всичките лъжи за златен лев са просто лъжи, защото има западна статистика. През 1940 г. България е 90% дрбна земеделска държава. На предпоследно място преди Албания в Европа. Немците са изнесли храни и кожи. Оттук идва приказката " Ганьо зяпа, а Дойчо лапа".

Как се оправдава властта в България? Ами понеже народа е калпав, материала е лош, понеже те не спазват законите, ние от властта решихме също да не спазваме законите, решихме да се облагодетелстваме, както и да ползваме властта пожизнено.

Докато си търсите спасител, който да ви свърши работата все ще сме на дъното. Вашата отговорност не свършва с пускането на бюлетина за този или онзи, който ви говори красиви лъжи или сочи с пръст предния спасител.

Слави, и аз не съм съгласен билетите за концертите ти да са по 50 лева. Защо не го правиш безплатно? За Родину?

Му-ха-ха-ха какви са тези билети бе трол.КОЛКОТО ПЪТИ СЪМ БИЛ НА КОНЦЕРТ НА СЛАВИ Е БИЛО БЕЗПЛАТНО!

Слави миналата година ти твърдеше, че ще докараш 30 000 емигранти (когато бе въпросът за емигрантите) пред Българския парламент, толкова хора те следвали във Фейса. В крайна сметка през ясния октомври дойдоха ....300 души, Баба Дора на която заклах козичаката, Йоло Денев и Николай Колев - Босия. За една седмица останахте десет човека. Защо сега се възмущаваш на народа Слави, кой си ти, че да го съдиш?

Преди преврата от 9-ти септември, България е била парламентарна монархия като Великобритания. Има ли повече какво да се коментира?

разбира се. Ама това е било през 70 години. то преди пет века България е била и абсютна монархия. Преди 70 години България е била и 80 процента селска страна. Колко души днес ще идат да живеят на село- без ток, вода, телевизия, инфраструктура, и т.н. Нищо лошо не казвам нито среущ Великобритания, нито срещу селото. Но условията днес са различни. Трябва да намерим най-подходящия за нас модел, като взимаме за база съвремието ни

А колко човека във Великобритания днес живеят без ток, вода, телевизип, инфраструктура и т.н.? И още един въпрос, кой трябва да го намери този модел и кой ще се погрижи за неговото изпълнение и прилагане? Защото със сигурност няма да сме аз и ти, нито Босия, нито разни други такива, нали? Ти колко години смяташ, че ще живееш? И дали ще ти стигне живота, за да видиш някакви промени в България, която е окупирана от поколения милиционери, комунисти и т.н.? Тоест приказваме си глупости май...

мисля, че несъпоставими неща съпоставяш. Великобритания е една велика сила, която е черпела ресурса на колонии като Индия и Египет, по времето когато България е била в робство. Да,Обединеното кралство е уредено, но Индия и Египет днес определено не са и вината за това е на Англия -изхабени са ресурсиет им заАнглия. Също така ми е интересно как Намираш Австралия която е британски доминион спрямо Англия. Защото нашата разлика спрямо Австралия не е чак толкова голяма. А спрямо Индия сме по-напред. ОСвен това не забравай че нашето демократично общество е на 30 години - а английското на 300. Ако ще ни сравняваш с някого бих предложил сърби и хървати. Те са сродни страни с по-успешни модели (Сърбия изкара няколок войни и днес има по-висок стандарт от нас). Причината - имат силно общество.. когато падаха бомбите те излизаха по мостовете да подкрепят Милошевич. Тук ще се изядем един друг. Хърватите два пъти станаха трети в света по фубтло, играят в най-големите отбори. Когато щяха да влязят в ЕС ,Ек постави условие да осъдят Анте Готовина. Хърватска привидно прие и....в последната седмица отмени закона. Вече влизаха в ЕС, ЕС казаха че ще им наложат санкция, но на Хърватите не им пукаше. ние безропотно си приехме всичко. Разбира се хърватите са били част от Австро-Унгарската империя -и това се усеща. Ние сме РОБИ по дух. Ако Бенковски не е бил почнал да пали къщите е нямало въстаниците да го последват.

С други думи, както казха вече, приказваме си глупости. Затова само емиграция спасява, защото не живееш по 1000 години. А пък такива като Бенковски са минали. Все пак добре, че тогава те е нямало теб, иначе Бенковски можеше и да не почне да пали къщите...

Фашистка монархия, обявила война на Англия и САЩ. " След ПСВ всички центрове на големите ни градове бяха купени от мошенници и аферисти крали от армията и натрупали огромни пари" Ген.лейт. Златанов, Околийски директор на полицията в София

А след 1989 г. какво е по-различното? Кой купи всичко, кой държи парите?

Т.нар "демокрация" е нещо много отностиелно. когато са я прилагали нито робите са имали право да гласуват, нито свободните хора, които не са били граждани, нито жениет, нито вторите, третите десетите синове. Само собствениците на имоти - т.е. бащите или в случай на смърт на бащата - първият син. от един 300-350 хиляден полис по-малко от 10 000 души са гласували. Това е било "Демокрацията" сега нещата са същите, реално нещата се решават от хората които имат пари, с тази разлика, че привидно свободните граждани имат някаква тежест, но в малките населени места един феодал (Ковачки, цеко Чоков, братя Галеви) решава съдби, а в големите градове гласът на едного се губи сред многото. това е "демокрацията" нещата се решават или чрез много пари или на протести и стачки. Който не стачкува и разчита на избори - губи. Не че изборите не са важни, ама там сам не можеш да постигнеш нищо. Обшеството се "чува" когато протестира видимо. Ако няма протести, не можем да се сърдим на управляващите - без значение кои са те - че изкривявят волята ни. Като сме овце, овчарите ще са вълци. Ако стане хрътки, няма да посмеят.

Всъщност, има значени качеството на хората, които управляват и взимат решения. Когато това качество е лошо, без значение е формата на управление. А и в България никога не е имало гилотина, както във Франция например, така че напразно очакваш нещо от обществото, което е унищожено още от комунистите. Всъщност, на обществото многократно му е показвано, че нищо не зависи от него, затова и обществото не си прави труда да протестира. Референдума е един пример, в който се показва на обществото, че не зависи от него. Влизането в ЕС, смяната от комунизъм към демокрация. Никой не е питал хората... Обществото знае, че то не участва в управлението на страната. Странно ми е как не виждаш всичко това.

Именно .Ние НЯМАМЕ общество. Ако имахме щеше да зависи от него. В Гърция се смениах сума ти правителства, пет години протести. При най-малкият опит да се изпълняват реформите на Тройката - протести. Ежедневно, пет години. В Румъния протести срещу правителството цяла година. И в Крайна сметка - избраха Кьовеши, въпреки че правителството не искаше. Цялата страна застана зад нея и това повлия У нас - отказват да проведат референдум за ЕС или НАТО. (у всички други страни проведоха) - НЯМА ПРОТЕСТИ. Кой е виновен? управлявящите, че правите нещо напук на народа или народа че им го позволява? сега гласуват да не се покачват пенсии. Ами защо никой не протестира? те тогава ще вземат същото решение и другата година. Щом няма несъгласни значи всички са съгласни. Променят изборния кодекс - 30 журналиста протестират -страшен протест. Ето да речем тези дни излязоха синдиканитите сигурно изкараха поне 1000-2000 човека. Значи можело??? Трябва да разберем, че ако не протестираме срещу едно решение, което не ни харесва сами сме виновни, че то минава.

Излишно се повтаряш. Вече описах какъв е проблема с обществото и протестите. Описаното от теб няма никога да се случи.

ако няма никога да се случи (да имаме общество), просто държавата ще загине. На север ще се заселят руски туристи, на югозапад - гърци, а на югоизток - турци. ще изкупят имотите на безцненица и на практика ще си поделят територията по корпоративен принцип. И тя само номинално ще се казва България. ние или ще създадем общество или ще потънем надолу. Страните които нямат общество са на някаква фаза на племенния строй - например пигмеите.

Ако не си забелязал, това са процеси, които се случват вече 30 години.

Славчо не ни дръж тон, търпели сме били, а ти като не търпиш защо като ти седна нна диванчето оня якия като бик и почти толкова умен ти само дето краката не му разцелува. Тръгнал да държи смеетка, ами стани от стола излез на улицата и виж колко ще те последвт.

Да излезе на улицата ли? Че има ли Славчо здрави гащи да излезе сам на улицата. Не виждате ли че раздава акъл само от екрана. А на улицата е със яка охрана. Страх, голям страх го тресе, че видите ли някой има зор за него. Той носа си навън не показва без охрана,а се изживява като поредния спасител и наивните му вярват. Толкова зомбиран народ с промити мозъци да вярват на един клоун.

Няма такава държава, в която Президента да е сред народа, да кара колело в центъра на София сам. А шоумена Слави да се движи с охрана от 5-6 бодигарда с по 2-3 джипа. Кой е по-важен в държавата питам? И кой с по-чиста съвест, защото тоя, който се страхува за живота си, не му е чиста работата.

Демокрация в буквален превод от старогръцки означава - Власт на свободния човек с роби.Това е форма на управление на робовладелческото общество в древна Атина.Сега е същото, капиталистът е робовладелеца, т.е. свободния човек, а робите са служители и работници във фирмите. По американския модел, синдикатите са мафия и кръгът се затваря. След като натрупват огромни пари и злато от изкланите и обрани народи в три континента, западните феодали изравт от гардероба скелета на робовладелската демокрация. Пазаруват си партийни водачи. Стоят на сянка, но законите им се гласуват от техните партии. Така разделят властта със суверена и създават парламент, който е една говорилня и нищо повече. Направиш ли комисия, отговорността се размива и въпросите не се решават. . При демокрацията голямото право на робите е сами да си изберат робовладелците !

Отивам да пресека улицата. Зелен светофар. Колата спира на пешеходната пътека и трябва да я заобикаля. МАСОВА ПРАКТИКА. Какво е виновна тук държавата? защо в съзнанието на шофьора няма гпътна култура? Ами пешехода - той защо пресечи на червено? там където ние сме криви защо търсим държавата? Унгария, Полша, Чехословакия имаха своите револиции именно защото имаха обещства. Те заплатиха своята кървава цена - вижте къде са пред нас. Писна ми да слушам оправданието "малък народ сме" Швейцария, Естония, Унгария са по-малки от нас, а са по-напрез Хърватска е колкото нас, а е на светлинни години. Албания ПРОИЗВЕЖДА БЯЛА И ЧЕРНА ТЕХНИКА. какво създава България (освен хейтъри)?

Съзнанието на шофьора е такова, каквото е съзнанието на властта. Явно не си се сблъсквал с правителствен кортеж, които се опитват да те избутат от пътя? Каква е ролята на държавата? Ролята на държавата е да дава паример, да следи за спазването на законите, да наказва въпросните шофьори и пешеходци и т.н. Държавата обаче не прави всичко това. Каква е ролята на депутатите? Ролята е да имат морал, за да глсуват справедливи закони. Обаче имат ли морал българските депутати? Не само, че нямат, ами са нагли до безобразие! Така е, всичко държави са по-напред от България. Всички произвеждат нещо. Къде е българското производство? Разрушено и разпродадено! И кой го направи всичко това? Ами управляващите, за да забогатеят. Как иначе едни бедняци от комунизма ще се реализират в капитализъм?

Властта явно е виновна. Ами тези от властта нали вчера са били обикновени хора като всички останали българи - наши роднини, съседи, познати, съученици. Те не са марсианци, те са българи като всички други. Така че къде е вината - във властта или в гена?

Повечето от тях никога не са били обикновени българи. Обикновени българи не завършват висшия институт на МВР по времето на комунизма. Обикновени българи е учат и пътуват на Запад по времето на комунизма. Обикновени българи не са работили по ДС и разни други такива структури, нито са били тайни агенти. Обикновените българи са работили в БТК примерно, кремиковци, и то не на ръководни постове. Всичко по-нагоре не е било обикновен българин и се е ползвало с редица привилегии.

Хайде да обърнем нещата.Съзнанието на властта е такова,каквото е съзнанието на избирателите.Избирателите са хора т.е. каквото е съзнанието на хората.Хората трябва да избират подходящите примери за властимащи,а не властимащите да бъдат пример.Примерът е морално поводение и отношение към останалите членове на обществото.Така че, каквито селяните-такъв и селскя кмет.

И кои са морланите примери в българската политика, че не се сещам за такива? Нали работа на ЦИК е точно това, да не допуска читави хора то властта!

Преди всичко трябва да разберем нещо важно - Другите държави са напред, защото имат ОБЩЕСТВО. Когато има явна несправедливост те се бунтуват. ПРи тях лозунгът "Може да стане по-зле ако бутнем властта" просто не работи Ето АВстрия - имаше протести срещу АВстрийския премиер. той подаде оставка. Пак го избраха. Нови протести. Пак оставка. Пак го избраха. При Макрон хората се бунвтуват. Никой не харесва Льо Пен, но това не ги спира да се бунтуват срещу Макрон. ОРбан има голям авторитет, но и срещу него има недоволство. Тук при нас ежедневно стават скандали, нарушават се човешки права, но няма кой да се бунтува. "Ама ще дойдат БСП". Ами да дойдат - като са слаби ГЕРБ. това е същият довод, който чувам и за бизнеса - като накажем ЧЕЗ ще фалира. АМИ майната му! да фалира! щом държавата трябва да крепи с патерица бизнеса, Ебати бизнеса! да фалира и да почнем отново! докато не разберем че всичок зависи от НАС няма да се оправим.

Абе, много хора са го разрали. Ти защо смяташ, че хората емигрират? Защото знаят, че зависи от тях. Когато властта не се съобразява с гласа на милиона българи след законно проведен референдум, какво остава на гражданите, да направят кървава революция или просто тихичко да почнат да емигрират?

Всъщност това е демокрацията. Не е пускането на бюлетина в урна, а гражданското общество и контрол. Не ме интересува кой е на власт. Ако не върши работата си както трябва - вън и да идва следващия. Ако той не я върши - вън и той. Докато не дойде някой, който си върши работата. При нас е - няма кво да ги сменяме, те всички са еднакво некадърни и престъпни.

Един от циганизаторските чалгаджии на Българя направил партия ?!Последователи могат да бъдат всички педали праскащи кючеци от кръста надолу и проститутки члгаджийки.

Очертава се, че българите са едно доста изостанало племе. В Англия дори кварталите на по-големите градове си имат представители в парламента. Смятайте колко интелигентно е направено всичко, за разлика от България, където винаги ти поднясат един партиен списък с гнили ябълки... Жалко, но явно само емиграция спасява от държава като България...

Англия е една много различан държава- Там има лордове, които са ПОЖИЗНЕНИ, там има има монахия, министри които не са депутати, двукамарени парламент, правителство което може да спечел с 30 на 29 гпроцента и да получи почти две трети от гласовете в Парламента. Там всеки депутат върви с ВИЦЕ-депутат,, който е член на екипа му и ако депутат напусне веднага го замества. Затоава там няма дълги листи. За нас по-подходяща е финландската система.

Думата шайка се налага от руските тролове. Използвайки я Трифонов си слага петно върху себе си

Слави ти ако влезеш в Парламента с кого ще бъдеш? засега ти дават между 5 и 6 процента и то при положение че ОП и ДБ са на кантара. Сега обяви че си враг на Герб и БСП. Да разбираме ли, че ДПС с твоите хора?

В англиския парламент датира от около 14-ти век. В него има 650 места, колкото е броя на избирателните райони в страната. На практика почти всяко населено място си има представител в парламента. И хората не гласуват за партийни листи, а за всеки един от тези представители. И защо в България не може, а в ЮК може?

Англия е доста различна от нас. Там има все още лордове, освен това членовете на правителството не са депутати, а спечелилата партия минимум половинат мест в Парламента, дори да спечели с 0,0001 проценат разлика. Вече разликата спряво която спечели спрямо втория може да даде и допълнителни места. Т.е. ако Герб спечели спрямо БСП с 30-29 гласа процента Герб веднага взима автоматично 121 места. но ако герб спечели да речем 31 процента срещу 29 те си получават 121 места и към тях се прибавят още 10. При английската система съвсем не е неоходимо някой да има 50 процента и пак може да контролира две трети от Парламента.

Поредния, който обяснява, че в България промени не може да има, това ли си ти? Всички са много различни от нас, когато става въпрос за промени. Ми да, различни са, нали затова ги давам като пример. Ама то затова и всички са по-добре от България, защото са по-различни и не се плашат от промени! Никакви проблеми няма в България да има парламентарна система, където представител на всяко населено място да се кандидатира (партиен, безпартиен, независим и т.н), след което хората да гласуват сами за него. Без някакви партийни нагласени листи. Това, че във Англия има лордове и кралица, няма никакво значение...

ЯВно не си ме разбрал. Разбира се, че може да има промени. Но промените не трябва да се правят "на парче", хаотично и пр. Трябва да се види, коя система е най-пригодно за България и да приложим САМО нея. Примерно избираме холандски модел .Окей, избираем холандско здравеопазване, холандска социална система и т.н. и не ги прилагаме избирателно. А не холандска здравна система, белгйска образователна, немска за избири и т.н.

Напротив, трябва да се избере най-добрия модел за всяко едно нещо. Избира се най-добрия модел за здравеопазване, избира се най-добрия модел за управление и т.н. Това не е работа на парче, а най-доброто от всичко. Но в момента си губя времето, защото това няма кой да го направи в България, ако още не си го разбрал за толкова години. В управлението на страната няма хора с капацитета, визията и желанието да извършат такива промени, а освен това нямат и полза да го правят, защото ще се прецакат сами. В България всичко е загубена кауза...

Кога ще се роди опозиция която иска да работи. Защото за сега са само безполезни плюещи злобари. И БСП и Радев и Радан Къневците и Трифонов. Никой не мисли нещо градивно само плюват по държавата

А от ГЕРБ кой работи, Цачева, Фидосова, Цветанов, Симеонов, Каракачанов, Пл. Георгиев?

Поне нещо вършат. За разлика от безполезните мрънкачи

Симеонов има един граничен хотел, в който ходят само военни, за които плаща МО. Цачева направи много за себе си, това се вижда най-вече от Апартаментгейт. Цветанов като Цачева. Пл. Георгиев като горните. Сега, да кажеш какво е това нещо, което са направили не за себе си, а за народа и държавата?

Славчу е творение на тия срещу, които уж се бори. Не се ли нагледахте на такива? Яне, Бареков, Марешки... да ги изброявам ли патериците? Мога да ви кажа даже кой ще е следващия - Кобрата.

А кой не е тяхно творение? Нека да позная. Алтернатива няма, защото всички са тяхно творение и затова трябва да се гласува за ГЕРБ?

Ами виж срещу кого е впрегната държавната и медийната машина. Кой го мачка прокуратурата, кой го плюят свинските медии или не го отразяват. Слави определено не е от репресираните.

Много ми е смешно, когато някакви платени тролове обясняват, че 2.5 милиона българи не знаели за какво гласуват, когато не са гласували "правилно". Това е смешно, жалко, и само доказва, че статуквото (въпросната шайка) е окупирало цялата държава! Това не е демокрация, това си е чиста диктатура, когато някой обяснява, че вота на милиона хора не се зачита, защото те не знаели за какво гласуват... А когато гласуват една шепа за управляващите, те много знаели, без значение, че повечето са от боята и от махалите... Когато се появи алтернатива, когато някой предложи промени, веднага се намират едни червеи, които започват да обясняват как в България промени не може да има. И след което се провежда фиктивен избор за гл. прокурор с един кандидат... Червеи, как ще коментирате факта, че България години наред е на първо място по смъртност в света? И затова ли Слави Трифонов е виновен? А как ще коментирате това, че България е 13 години номер 1 по бедност и корупция в ЕС? Пак ли Слави Трифонов е виновен? Вие сте смешници и подлоги, които не могат да решат елементарни проблеми! Единствените ви способности сте да се облагодетелствате от публични средства и власт! Комунизма никога не си е отивал, а вие просто си променихте боята!

Ми не знаят много ясно. Българина е хейтър който обвинява за всичко държавата и никога себе си. Ако референдума беше дали депутатите да ходят с розови прашки вместо костюми пак щеше да гласуват за. Просто ей така напук. Защото на Ганю му е виновен всеки друг ама не и самия ганю

Тогава каква е ползата от избори и защо ги има, след като на тях гласуват незнаещи хора? И защо България се управлява също от незнаещи хора?

Но истината е тази. Хората гласуваха за промяна точно като в революционна ситуация, когато някой увлича масите. И когато масите изтрезнеят са пак излъгани. Не го ли живяхме това вече поне 2 пъти?Референдума беше повод да се обсъдят въпросите му в народното събрание, но три години мълчаха и протакаха. Но това не значи, че всичките тези на Трифонов са вярни и няма нужда от обсъждане. Искаш да кажеш, че българите винаги знаят защо гласуват за дадена партия ли? Не си ли сюупихме стомната за вода три пъти вече? А и ти си постоянна тук, не ти отива да пишеш за "платени тролове", или знаеш какво е това?

Учиндолския,теб пък кой те брои за жив,не разбирам ?

Всички нормалти българи (нетролове), на които им пука за България!

искрено се надявах, но Слави Трифонов не се оказа църквата, в която да се помоля. Колкото и да са противни партиите са по- доброто зло от анархия и безпорядък. А "Няма такава държава" поема ли отговорността тя да е спасителката на народа? Съмнявам се в успеха, защото видях страхливото поведение на Трифонов пред падишаха.

платформа на партията на Слави?

А спрете се с това, нали знаеш че той работи по сценарий,търси другаде вината.

"Колкото и да са противни партиите са по- доброто зло от анархия и безпорядък." Ама верно ли са по-доброто зло аа??!! Държавата ни буквално е пред пълен колапс и може да не продължи да съществува, поради липса на хора, а ти наглецо твърдиш, че коалицията от 240 в парламента е "по-доброто зло"????? Не те е и срам?! Антибъргарско, жалко подобие на човек, това си ти!!!

Та, като жалко подобие на човек да ти кажа, че се обсъжда субсидията, а не броя на депутатите. и второ, държавата ще продължава да е в колапс, дотогава, докогато реагираме първосигнално и оставяме нови популисти да изместват старите. А кой на какво е подобие ще се сетиш, но то трябва и да се мисли.

"Ето какво написа в социалната мрежа Трифонов, който през 2016 година инициира референдум за 1 лев субсидия, но макар той да беше подкрепен от много българи, не му стигнаха процентите, не стигнаха 13 000 гласа, за да стане задължителен:" 2.5 милиона гласоподаватели подкрепиха референдума са ДА. Толкова не са гласували за управляващи почти никога! На последните парламентарни избори ГЕРБ хванаха около 1 млион. Но е съмнително колко реални са и те. Какво излиза, с 1 милион гласа може да управляваш 6+ милиона гласоподаватели. А с 2.5 милиона гласа - не ти достигали 13 000 гласа. Смешно? Не, трагично! Статуквото не си дават робите. Къде другате хората от статуковото ще управляват или ще изкарват такива пари? Как ще си пращат децата да учат в най-престижните университети в света, където образованието струва стотици хиляди долари? Дебил ли е българина? Ами излиза, че е дебил!

че и повече...хал хабер си нямаха до къде ще ги доведе референдума на Слави. Те само мразят,но нямат и идея какво им се предлага в замяна.

гласувах против ГЕРБ и каквото и да бяха попитали щях да се съглася. Освен това, точно за субсидията гласувах против и мисля, че по тази точка гласовете "за" бяха по- малко.Не може да се решава с референдум въпрос, от който зависи дали ще е прозрачно "напазаруването" на партии и лобита. Това трябва да се обсъди трезво от цялото общество и от компетентните специалисти, но понеже това в България е мръсна дума, караме популистката по пързалката.

вие лично ще знаете кой пазарува гласове и кой финансира тайно партии точно като цъфнат налъмите но нали сте от една порода с тях как да има разлика

Чорапогащник,пословична си с тъпите коментарии и не ти е сефте (на български) та за тъпите провинциални дебили всеки който храчи с/у властта е "гуем" та за това сте в тази поза партер защото сте свиканли да слугувате,да слушкате партийния и да чакате някой да ви даде-тоя фолм отдавна свърши но вие си седите в киносалона и чакате пак да почне ама...….следващото хилядолетие

Алоооо Борисов ще го позволиш ли? Това е лошо за теб игерб

Ако допускаме една шайка да си прави каквото поиска, тогава наистина скоро няма да има такава хубава държава.

А какво точно и е хубавото или си приказваме на ангро?

...диря няма, куче влачи рейс. Е к'во ти е крив, че не знае за всички кражби ли!? Епа онзи ден ти каза за далаверките на НАП. К'вото разбере ти споделя, ти к'во праиш!? Къркаш ракия, драпаш макарите и си избираш все същите.

Тоя цървул вече ме дразни - тя държавата е съсипана и се крадат милиарди ама за тях си мълчи. Реве само за субсидиите дето са жълти стотинки.

Коментари - Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове | Днес.dir.bg

Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове

Ако продължавате да допускате една шайка да прави каквото си иска, наистина скоро няма да има такава държава, заяви лидерът на новата партия

Обратно в новината

Коментари - Слави Трифонов за партийните субсидии: БСП и ГЕРБ се сгодиха, ВМРО и НФСБ са кумове | Днес.dir.bg

Коментари

Скрий и не си показвай голата чалгаджийска чутура. Точно ти не си никаква алтернатива на статуквото. Ти си рожба на статуквото!!!

Всичко е в ръцете на доктор Ахмед Доган, само да кихне и правителството пада, но защо да падне, ако всичко е наред, с изключение на ОП, баба Себиле. Те малцинствата държат много на старите хора. Или както от тях казват... Видял и ли сте в старчески дом от нашите родители.. А и случайно се засичахме в една голяма верига... Скромна женица. Много готини хора има от турците, тежи им явно, а и само да чуят старите за Доган и се разчувстват.. Започват да плачат.. Дай да почнем едни на други да се блъска е, първо ще се хвърлят срещу Симеонов и къде върви да се вре туризма, министър, с авторитет са баща й.. И съч с тояги.. Те са като турците, единни Ангелова, пари бол, но с упорит труд.. Съч бой ако не е ял, както ги мразят бкп,

Слави и сие да предположим, че вече сте избрани в парламента. Кво ще направите (вчера в аптеката на Марешки в близост до болницата, една не проста жена коментираш, че от м. 12 2019 много са скочил лекарствата). Отговорете на хората и въпросната жена и прав бил управителя, едно време ядохте кебапчета, а днес хапчета). Виждам хора си оставят заплатата в аптеките. Кажи Слави, за да ти повярват не гласуващите. Тема по тема ще ти напомняме, за да не им върже те последната порция лъжа,, тенекия хахахухи

Давай и ти с дпс годеж и танто за танто. Годежи днес Слави има само от малцинствата бре

Не народ,а мърша.Само зомбирани драсканици.Това е.

Слафчо е комерсиален. Бизнесмен. Върши това от което се правят пари. Например пошла чалга. За Пари. Нищо лошо. Но уайдафак ни пръскаш с евтина амброзия с тази нема такава партия, когато може би слушаш Бетовен или Пинк Флойд скришно в кенефа, а "твориш" шит. Е как да ти повярват хората.

Май никой не трябва да гласува! Избирателна активност 0%.Само така на пук!

Нема такъв селендур

Този Трифонов прилича на чичо Фестер от семейство Адамс!

Гледаш Трифонов, чуваш Бареков! Кукловодите клонираха Бареков и създадоха Трофинов. Бареков ми бе по-симпатичен от тоя шут!

Трифонов и ДПС има Напълно Синхронизирани действия. Използват еднакви термини и изречения . Чалга+ Кючек=Няма такива мангали

редакторите дирници: Предлагам да се ограничи замърсяването на чата от ненормалници като ANON, окупиращи 99.9 % от него тук. Намирисва на добро печелене на пари от тролене. Сещам се и за един филм с Луи дьо Фюнес - Специалист по всичко ! :((( Да изчистим природата и "инвайрънмънта" тук от пациенти на 4-ти километър в домашен отпуск!!

Циганизаторът на българските чалгаджии, въртящи кючеци и мятащи гюбеци като турски уруспии. Антибългарска музика и култура, насадена от подобни продажници...

След като премиера на Люксембург, който е гей се ожени за гей, Путин вдига телефона и му казва : . Дано да ви се родят хубави деца...!

Съгласен съм със теб 100% Слави ,дори това са първите , законни еднополови бракове във България . Кой казва ,че ;Истанбулската конвенция ; не била спазвана , да имат много здравее...?

Трифонов и той иска в шайката!

Възприема го като водещ, но като политик Слави? Или както казва една съкратена преди 20 г с две малки дечица тогава, и дълги години без работна, сега е на дрехи за втора употреба.. Пораснали те й деца, мамо той Слави и Той ще ни излъже... Милите, и страдали без баща дечица, а тя Слави, бе красавица, и сега е, но измъчен на около или над 40...политиката не е за чувствителни хора. За 4 години политик чувствителен, две операции... Извода на кандидат политиците. А Тошко да вземе да си купят от туркие костюми, вратовръзки, чепици.. И нещо по свежа младежка прическа, а да се къпят..

Колко сте прав г-н Трифонов! Много неща искам да напиша, но с писане нищо няма да се промени по отношение на нашите родни политици..., извинете БАШИБОЗУЖИ, ЧЕ ДАЖЕ И ПО-ЛОШИ!!!

"Колко сте прав г-н Трифонов!" Това малко като облизване на краката на Трифонов ми се чини! Така е когато сте се продали на ДПС и на счетоводителя на мафията Делян Пеевски!

Слави престане едно и също да дуднеш а като искаш да си коректив с такъв ентусиазъм питай къде са милиардите от сребърния фонд и защо парите от концесиите толкова години го избягват както е по закон.

Очаквахме и каунчо да блесне наравно с ДъПъСъ . Така се е увъртял с газовика Сашо Дончев , че партийката му няма нужда от субсидии , но пък ще играе по свирката на Сашко .

Управляващите са представителна извадка от народа. Какъвто народа, такива и управляващите.

Случва се теч на информация с НАП без аналог в света (всички чуждестранни институции спряха вече да обенят информация с НАП), шефката на НАП стои като тъпигьоз на почивка, ние плащаме глобата - протести няма. Еми като е така - следващият път ще платим не по левче, а по пет лева.

Ролята на интелигенцията е да води народа, да показва грешките на властта. Но в България няма естества интелигенция, всичко е потомствени комунисти. Тук-таме нещо различно, ама много малко, много бедно и устата му се запушва от медиите, които също се държат от властта. Затворен кръг.

Въпрос- как успяхме да излезе на протести срещу Пеевски без да има народни водачи (mfke до 3-ия ден бяхме единни - още помня надписите "Не искаме туй, за да дойде онуй") Много бързо забравихме хората които се самозапалваха при кабинета Борисов -1 И на тях ли е било платено? Ами протестите във Варна срещу Кирил Йорданов, който събраха 20 000 души? сигурно и той е бил платен. Как можехме да сме единни срещу Жан Виденов? как в началото на 90-те години от единия до другия край на София бе пълно хора и никой не се притесняваше, че ще го уволнят от работа? къде изчезна този плам? Ако страха ни управлява как искаме да сме свободни, да имаме свободни медии, силна икономика? Медиите и интелегенцията ще бъдат такива, каквито сме ние

Кой говори за платени протести? Организацията от хора с пари и ум е различно нещо от това да дават пари на ръка. Само ти си мислиш, че няма организатор на протестите против Пеевски. Освен това колко човека бяха, 500? Не са били 50 000 хиляди, нали. Колко бяха протестиращите против и за Гешев? 200-300 човека? А онези с татуировките и мускулите и те ли се самоорганизираха в подкрепа на Гешев? Относно Кирил Йорданов. Той беше кмет от ГЕРБ. Тогава в цялата страна имаше организирани протести против ГЕРБ. Борисов тогава подаде оставка на правителството. От кого са организирани - не съм сигурен. Може би БСП, може би чужди диверсанти. Но със сигурност са били организирани! Как може едни медии да са свободни, когато са собственост на Пеевски или на някой друг като него? И как да не е страх, когато няма и един журналист, който да пита защо страната е на първо място по смъртност в света, както и защо 2 млрд. за военни самолети не се дадат за здравеопазване и образование, защото няма и една модерна болница или училище, които да са построени от държавата в последните 30 години. Как да не те е страх, когато ще те пребият на улицата и така ще приключиш? Ти защо не пишеш с имената си, след като си толкова безстрашен? И както каза сам, някъде по-надолу, когато отидеш да протестираш, накрая да не се окажеш сам пред парламента, за да те бият малко милиционерите?

Не съм сигурен, че само протести решават проблема в дългосрочен план. Защото те идват, хапват от обществената финансова софра, пускат едни кореми, заглаждат косъма, пълнят сметките, сдобиват се с изгодни придобивки, а накрая народа ги сваля с протести и те отиват в заслужена почивка. И така всичко може да се повтаря безкрайно.

потомствена интелигенция няма. Има хора, които са се развивали, учили, изучили и децата си и са ги възпитали да четат, да се развиват и да служат на хората. Ако дядо ти е бил лекар, учил в Париж, а ти си нещастник без покритие каква интелигенция си. А понеже социалистическите идеи са били най-модерните и нови за времето си най- известните, умни и ерудирани хора са били социалисти(на които казваш комунисти). Така, че нищо не е дадено на никой и лепенето на етикети не е помогнало.

Значи пак казвам - ако има лош закон, редно е хората да излязат на протест срещу закона. Ето имаше проектозакон за майките с увреждения, една голяма група майки не го одобриха стояха 90 дена пред Парламента, законът се видоизмени. не коментирам сегашният му вид, но е факт - видоизмени се. сега има идея да не се вдигат пенсиите. Защо пенсионерите не излязоха на протест? та те можеха да напълнят улиците на София! Имат толкова свободна време, чудят се как да си го запълнят. Ето нещо което щеше да е от полза за тях. Какво е виновна властта, че не среща съпротива? Не е луд който яде баницата, а който му я дава.

Как точно ще пътуваш от някакво село, което се намира на 200 км от столицата, когато пенсията ти е 200 лв? Транспорта да не би да е безплатен? И това трябва да го правиш много дни, трябва да спиш някъде, което също се плаща, трябва да хапваш. 1 милиона пенсионери взимат минимална пенсия, която е около 200 лв. Още поне 600-700 хиляди взима около 350-400 лв. Работещите трябва да напуснат работа, за да протестират, защото няма читави синдикати. Понеже в България всичко е опорочено. Освен това хората никога не протестират, без да имат водачи. Няма и един спонтанен протест в човешката история, който да не е организиран и подкрепен от някакви водачи, много често хора с пари. Малко трябва да мислиш, когато имаш някакви предложения.

През 90-те години и по времето на Виденов икономиката все още беше държавна и хората работеха в нея. Напускането беше значително по-лесно. При частниците, дето субсидират сивата икономика и карат хората масово да работят по 12 и повече часове, нещата са други. Относно населението на столицата. Това е публична информация, може да погледнеш демографските статистики. От преброяването през 1989 година е 1.1 милиона души, а от това през 2011 г. отново е 1.1 милиона души. Потърси в нета и ще видиш. Колко пъти лъгаха хората от 90-та година до днес? След 3-тия път никой не вярва вече на лъжи, затова и масово не протестират. Селата са оставене на произвола на съдбата, да, което е другата голяма грешка в мисленето и българската политика.

Много по-лесно е да организираш хората оте едно голямо предприятие, където работят 20 000 човека, отколкото от 20 000 по-малки, където работят от 3 до 10 човека, но няма никаква връзка с тях, защото никъде не членуват, нали.

Водачи няма, личности няма, елит няма. Кой да поведе недоволните- БСП ли, синдикатите ли? Всички се продадоха. По- будните емигрират. Другите се прикачват към някоя партийна централа, наместват ги на държавна работа и карат така до пенсия. Понеже са минали по трънливия път, съветват децата си от рано да залягат над английския език и да поемат навън. След много кратко време Бг съвсем ще се обезлюди.

Българите винаги сме си били такива. След падането на Търново под турско, първи болярите се потурчват. През време на Априлското въстание Батак е обявен за център на въстанието в Западните Родопи. Не идва никой в Батак, нито от Чепино, нито от Разлог, Драма, Смолян и пр. Така хората си създават 500 конници и 1200 мъже пешаци.Държат се една седмица но ги обикалят 8000 души башибозук и изколват 3 800 само жени и деца. През това време Стамболов не вдига никакво въстание в Търново, преди това в Стара Загора и играе кючеци с циганките в лозята. Ако българите излезем на стачка, след първия ден ще се платят по 50 лв. на глава на 1/3 и дотук със стачката.

ами то ако се разсъждава какво може да стане, направо да легнем в ковчега, понеже един ден видите ли със сигурност ще умрем. за какво да се мъчим? Не приемам тезата, че винаги сме били робски народ - времето между 1878 и1945 доказва обратното. Но през 1945 и обезглавена интилигенцията ни, духовенството, армията. А сега в последните 30 години насилствено се унижощават образованието и морала на нацията, та тя за затъпее и оскотее. Смятам че не е късно, да се съвземем. Народните водачи не се раждат - те се създават. за да има водач, трябва да има условия. ВРеме е да създадем тези условия. Ако всеки оправи собствената си къщичка и държавата ще стане по-добра.

От 1878 г. до 1945 г. сме водили единствена война спечелена - Сръбско българската. Губим Балканската, Междусъюзническата, ПСВ и ВСВ. Платихме огромни репарации и загубихме над 500 000 мъже. До 9 Септември 1944 г. нямаше българин който да е видял вода лайно да бута. Всичко беше на ями в двора . Никаква канализация и пътища. Нито едно структуроопределящо предприятие. Англичани и американци преди бомбардировките са търсили такива но сяа намерили.. Всичките лъжи за златен лев са просто лъжи, защото има западна статистика. През 1940 г. България е 90% дрбна земеделска държава. На предпоследно място преди Албания в Европа. Немците са изнесли храни и кожи. Оттук идва приказката " Ганьо зяпа, а Дойчо лапа".

Как се оправдава властта в България? Ами понеже народа е калпав, материала е лош, понеже те не спазват законите, ние от властта решихме също да не спазваме законите, решихме да се облагодетелстваме, както и да ползваме властта пожизнено.

Докато си търсите спасител, който да ви свърши работата все ще сме на дъното. Вашата отговорност не свършва с пускането на бюлетина за този или онзи, който ви говори красиви лъжи или сочи с пръст предния спасител.

Слави, и аз не съм съгласен билетите за концертите ти да са по 50 лева. Защо не го правиш безплатно? За Родину?

Му-ха-ха-ха какви са тези билети бе трол.КОЛКОТО ПЪТИ СЪМ БИЛ НА КОНЦЕРТ НА СЛАВИ Е БИЛО БЕЗПЛАТНО!

Слави миналата година ти твърдеше, че ще докараш 30 000 емигранти (когато бе въпросът за емигрантите) пред Българския парламент, толкова хора те следвали във Фейса. В крайна сметка през ясния октомври дойдоха ....300 души, Баба Дора на която заклах козичаката, Йоло Денев и Николай Колев - Босия. За една седмица останахте десет човека. Защо сега се възмущаваш на народа Слави, кой си ти, че да го съдиш?

Преди преврата от 9-ти септември, България е била парламентарна монархия като Великобритания. Има ли повече какво да се коментира?

разбира се. Ама това е било през 70 години. то преди пет века България е била и абсютна монархия. Преди 70 години България е била и 80 процента селска страна. Колко души днес ще идат да живеят на село- без ток, вода, телевизия, инфраструктура, и т.н. Нищо лошо не казвам нито среущ Великобритания, нито срещу селото. Но условията днес са различни. Трябва да намерим най-подходящия за нас модел, като взимаме за база съвремието ни

А колко човека във Великобритания днес живеят без ток, вода, телевизип, инфраструктура и т.н.? И още един въпрос, кой трябва да го намери този модел и кой ще се погрижи за неговото изпълнение и прилагане? Защото със сигурност няма да сме аз и ти, нито Босия, нито разни други такива, нали? Ти колко години смяташ, че ще живееш? И дали ще ти стигне живота, за да видиш някакви промени в България, която е окупирана от поколения милиционери, комунисти и т.н.? Тоест приказваме си глупости май...

мисля, че несъпоставими неща съпоставяш. Великобритания е една велика сила, която е черпела ресурса на колонии като Индия и Египет, по времето когато България е била в робство. Да,Обединеното кралство е уредено, но Индия и Египет днес определено не са и вината за това е на Англия -изхабени са ресурсиет им заАнглия. Също така ми е интересно как Намираш Австралия която е британски доминион спрямо Англия. Защото нашата разлика спрямо Австралия не е чак толкова голяма. А спрямо Индия сме по-напред. ОСвен това не забравай че нашето демократично общество е на 30 години - а английското на 300. Ако ще ни сравняваш с някого бих предложил сърби и хървати. Те са сродни страни с по-успешни модели (Сърбия изкара няколок войни и днес има по-висок стандарт от нас). Причината - имат силно общество.. когато падаха бомбите те излизаха по мостовете да подкрепят Милошевич. Тук ще се изядем един друг. Хърватите два пъти станаха трети в света по фубтло, играят в най-големите отбори. Когато щяха да влязят в ЕС ,Ек постави условие да осъдят Анте Готовина. Хърватска привидно прие и....в последната седмица отмени закона. Вече влизаха в ЕС, ЕС казаха че ще им наложат санкция, но на Хърватите не им пукаше. ние безропотно си приехме всичко. Разбира се хърватите са били част от Австро-Унгарската империя -и това се усеща. Ние сме РОБИ по дух. Ако Бенковски не е бил почнал да пали къщите е нямало въстаниците да го последват.

С други думи, както казха вече, приказваме си глупости. Затова само емиграция спасява, защото не живееш по 1000 години. А пък такива като Бенковски са минали. Все пак добре, че тогава те е нямало теб, иначе Бенковски можеше и да не почне да пали къщите...

Фашистка монархия, обявила война на Англия и САЩ. " След ПСВ всички центрове на големите ни градове бяха купени от мошенници и аферисти крали от армията и натрупали огромни пари" Ген.лейт. Златанов, Околийски директор на полицията в София

А след 1989 г. какво е по-различното? Кой купи всичко, кой държи парите?

Т.нар "демокрация" е нещо много отностиелно. когато са я прилагали нито робите са имали право да гласуват, нито свободните хора, които не са били граждани, нито жениет, нито вторите, третите десетите синове. Само собствениците на имоти - т.е. бащите или в случай на смърт на бащата - първият син. от един 300-350 хиляден полис по-малко от 10 000 души са гласували. Това е било "Демокрацията" сега нещата са същите, реално нещата се решават от хората които имат пари, с тази разлика, че привидно свободните граждани имат някаква тежест, но в малките населени места един феодал (Ковачки, цеко Чоков, братя Галеви) решава съдби, а в големите градове гласът на едного се губи сред многото. това е "демокрацията" нещата се решават или чрез много пари или на протести и стачки. Който не стачкува и разчита на избори - губи. Не че изборите не са важни, ама там сам не можеш да постигнеш нищо. Обшеството се "чува" когато протестира видимо. Ако няма протести, не можем да се сърдим на управляващите - без значение кои са те - че изкривявят волята ни. Като сме овце, овчарите ще са вълци. Ако стане хрътки, няма да посмеят.

Всъщност, има значени качеството на хората, които управляват и взимат решения. Когато това качество е лошо, без значение е формата на управление. А и в България никога не е имало гилотина, както във Франция например, така че напразно очакваш нещо от обществото, което е унищожено още от комунистите. Всъщност, на обществото многократно му е показвано, че нищо не зависи от него, затова и обществото не си прави труда да протестира. Референдума е един пример, в който се показва на обществото, че не зависи от него. Влизането в ЕС, смяната от комунизъм към демокрация. Никой не е питал хората... Обществото знае, че то не участва в управлението на страната. Странно ми е как не виждаш всичко това.

Именно .Ние НЯМАМЕ общество. Ако имахме щеше да зависи от него. В Гърция се смениах сума ти правителства, пет години протести. При най-малкият опит да се изпълняват реформите на Тройката - протести. Ежедневно, пет години. В Румъния протести срещу правителството цяла година. И в Крайна сметка - избраха Кьовеши, въпреки че правителството не искаше. Цялата страна застана зад нея и това повлия У нас - отказват да проведат референдум за ЕС или НАТО. (у всички други страни проведоха) - НЯМА ПРОТЕСТИ. Кой е виновен? управлявящите, че правите нещо напук на народа или народа че им го позволява? сега гласуват да не се покачват пенсии. Ами защо никой не протестира? те тогава ще вземат същото решение и другата година. Щом няма несъгласни значи всички са съгласни. Променят изборния кодекс - 30 журналиста протестират -страшен протест. Ето да речем тези дни излязоха синдиканитите сигурно изкараха поне 1000-2000 човека. Значи можело??? Трябва да разберем, че ако не протестираме срещу едно решение, което не ни харесва сами сме виновни, че то минава.

Излишно се повтаряш. Вече описах какъв е проблема с обществото и протестите. Описаното от теб няма никога да се случи.

ако няма никога да се случи (да имаме общество), просто държавата ще загине. На север ще се заселят руски туристи, на югозапад - гърци, а на югоизток - турци. ще изкупят имотите на безцненица и на практика ще си поделят територията по корпоративен принцип. И тя само номинално ще се казва България. ние или ще създадем общество или ще потънем надолу. Страните които нямат общество са на някаква фаза на племенния строй - например пигмеите.

Ако не си забелязал, това са процеси, които се случват вече 30 години.

Славчо не ни дръж тон, търпели сме били, а ти като не търпиш защо като ти седна нна диванчето оня якия като бик и почти толкова умен ти само дето краката не му разцелува. Тръгнал да държи смеетка, ами стани от стола излез на улицата и виж колко ще те последвт.

Да излезе на улицата ли? Че има ли Славчо здрави гащи да излезе сам на улицата. Не виждате ли че раздава акъл само от екрана. А на улицата е със яка охрана. Страх, голям страх го тресе, че видите ли някой има зор за него. Той носа си навън не показва без охрана,а се изживява като поредния спасител и наивните му вярват. Толкова зомбиран народ с промити мозъци да вярват на един клоун.