Славея Сиракова за майките на болни деца: Повръща ми се от такива!

Дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева взриви социалната мрежа с поста си

Обратно в новината

Коментари - Славея Сиракова за майките на болни деца: Повръща ми се от такива! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пази Боже от такиа "големи" думи , казани ей така....

Слави Трифонов и щое тук спряха да го чета ! Да ми дават пример с този който не прави нищо ако не му влиза пара в джоба ! Айде нема нужда ! И тази е к.и.ф.л.а. като майка си !

Тази да си смени хапчетата, сегашните явно не действат.

Ей, такава селяния и безчовечност като на Славея, по-скоро Свракея, рядко съм виждала и чувала. Само един родител на болно дете си знае какво му е. Грях на душата на всеки, който няма сърце и капка разбиране и съчувствие към децата и техните родители, които всеки ден живеят в своя ад и се мъчат. Хората, които протестират, защото системата ги убива, очевидно Не са изоставили децата си, Славейо! Не си човек, няма и да бъдеш!

Коя е тази,че и пуликувате тъпите размисли,и ние трява да ги четем? Няма да чета разни патици,които не ги знамкои са.

какво ли щеше да напише въпросната "кифла" ако беше на мястото на майките или не дай Боже да е на мястото на някое от децата с увреждания ... съжалявам Майката и Бащата на тази "българка"!

Женската част на това семейство е известна с противните си характери , не е лошо Наско да си ги държи повече у дома и да ги не опуща по мегдана.

Горката, привлича внимание.........!?!

тази е нагла, но тоя отгоре гледа, дано да я дари с такова "бреме" и някой "умник" като нея да я оплюе, това е срамота да се говори така , защото има родени здрави деца и в последствие се разболяват, но такива като тая са се самозабравили, хората са го казали голям залък лапни, но голяма дума не казвай. от такива като тази държавата ни е на този хал.

Тая дето и порно актьор й би шута, след като му пристана . Грозна, злобна, отчаяна и проста - отдавна й го казваха хората и на нея и на малоумната й майка, а те - завиждали сме им били. Уроди, не стига че са като уроди грозни, прости и нахални тия , ми сега и психическите им диарии да търпим. И тая прави ли разлика между домовете, в които уж ходила и изоставени деца там и неизоставените деца на протестиращите майки, които не са се отказали от тях!? Даже вчера другия урод Манолов искаше да ги изгони

НЕ СА СЕ ВЪЗПОЛЗВАЛИ ОТ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ НА СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА, ЗА КОИТО ГОВОРИ ДЪЩЕРЯ ИМ, ТА ДА ВИДЯТ КАКЪВ ИЗРОД ЩЕ РОДЯТ ???!

Коя е тази?! Защо ни занимавате с нея?

Много ми е интересно, ако прозиволна тъпа будка в Интернет се изока по някакъв въпрос, дали ще стане чутовен скандал. Талантът не се предава по полов път, а и да се предаваше, силата на баща и е в това да рита топка ...

Родена под балдахин със златен биберон глезлата на мама и на татка какво разбира от реалния живот и мъките на хората.

В известен смисъл е права, но не съвсем. Тези майки сигурно нямаше да родят, ако знаеха, че децата им ще бъдат с увреждания - това е доживотна присъда и за детето и за майката. Но не всичко може да се предвиди и когато проблемното дете е факт, трябва да има механизъм за справяне, защото сме цивилизовано общество. Дълбокото ми убеждение е, че хора с физически и умствени недъзи НЕ трябва да създават поколение, защото го обричат на мъки и нещастие.

"Чукай" на тъпата си глава "моЙто" момиче и си кажи "да не дава Господ". Изумявам се от простотията на хора като теб. Сигурно в живота си не си постигнала нищо сама, ама нищо. Не си прави труда да си изказваш злобното мнение-никой не ти го иска, нито пък теб иска. Скрий се там от където си дошла /полата на майка си/ и си стой там. Тъпотията ти ми идва в повече!!!

Ти пак, много ги надценки тия селяндури. По някое родопско одеало са й хвърляли отгоре и толкова

То да е у и ... тоз порно актьора и без туй и го набива от гз фостата до макарите .... ама акъл по-зор става.

ТАКИВА СЪЩЕСТВА ДА ГОВОРЯТ ОТКРОВЕНИ ПРОСТОТИИ !!

Пикло , ами ако Съдбата те ориса да се сдобиеш с подобна рожба , в дом ли ще го дадеш да експериментират с нея , или ще я евтаназираш за да не ти се повръща?

Няма ли, кой да й каже на тази... патка, че няма, как всички да са деца на... "звездни родители", за да могат да се изживяват като будната съвест на обществото в тази кочина??? Съвсем друга... "бира" е факта, че докато има бездарни журналисти, които да дават трибуна на такива... "създания" като тази, за да си чешат езика(поради липса на интерес за... чесане на... друго място), то винаги ще трябва да се съобразяваме с... "меродавното" им мнение!!!

Тази от позицията на каква се изказва. Защо я отразявате? Тя и баба Пена от пазара, а може би и махленските клюкарки имат мнение...Но тях никой не ги брои. Защо? Защо отразявате мнението на Тази?

Браво на Славея Сиракова,че каза това,което си мислят много хора,но действително прекрачиха границата. Да излизаш с черни балони,скелети и некролози и да търсиш нещо добро,меко казано е гротестно..

Славейче, мога ли да те попитам ти откъде изпълзя и какви са твоите "филантропски" достижения до момента, че да можеш да бъдеш съдник на тези нещастни и изоставени от държавата майки? Ааа, ти била ли си някога майка? Всъщност, интелектуалния потенциал, който имаш е много добре оформен от мама и тати. Те и двамата са страшни титани на мисълта!

Сигурна ли си? ....Изкупувам реквизита!

Връща се , връща се....

такава и дъщерята.

Посиракова!

Камче, другия път ще излязат с... шарени балони, бъди така добра да им дадеш твоя снимка, за да я сложат на балоните, с които после да отидат и да... уплашат Негово Величество Тиквоч Втори, както и придворните му шутове, клакьори, и тем подобна гмеж!!!

Не нападайте така злобно момичето. Има много истина в това, което казва. Държавата - това сме всички ние и ми писна да ни дерат кожите заради всички недоволни от живота си. Едните само консумират, а другите се скъсват от работа и данъци, за да има за първите. А за псевдопатриоти като Слави не ми говорете!

Ми ти живееш в държавата на смъртта ма, шибана недоклатена к-урво, виж световните статистики за България на, балоните са само за кухи к-урви и маймуни като тебе

За 1000 плюса!

Срам за баща си! Това птиче пее на фалшиво, имаща всичко благодарение на родителите си!

Като те сполети ще си затвориш голямата уста той живота е пред теб никой не знае колко нещастен ще стане

Та казваш..? Има Господ.

"Уважаема", ..... (тука си тури секви "мили" думи, за които се сетиш), в качеството си на каква се изказваш като последна инстанция и съдиш хора, за чиито живот и понятие си нямаш!?! Расла си под стъклен похлупак и доколкото знам в нищо не си успяла да се докажеш, че да имаш претенцията да раздаваш правосъдие. Това, че тейко ти е бил добър футболер, а майка ти гимнастичка (и тя не е по-малко дразнеща от теб) и са имАли възможност да отгледат глезла като теб, не ти дава право да хвърляш такива тежки думи! А, че "журналистите" търсят сензацията е друга бира...

Нека пръв хвърли камък по майките на деца с увреждания този, който е безгрешен!

Защо оплюват това девойче, защото казва истината. Защо тези майки се правят на героини и сега търсят помощ от държавата. Държавата това сме ние хората, от коя държава искат помощ - от Бойко Борисов ли? Да защо се смята че държавата ни е длъжна за нещо, независимо за какво става въпрос. ДОКАТО МИСЛИМ ТАКА НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕМ ОТ ТИНЯТА! НИКОЙ НИКОМУ НЕ Е ДЛЪЖЕН! Момичето казва истината, щом сме взели решение да ставаме майки, трябва да сме отговорни първо към самите себе си. Случват се природни несъвместимости и когато разберем какво ни чака с дете, което ще расте различно от останалите - или го гледаме и носим кръста си, или решаваме как е най-добре според докторите...ЖЕСТОКО НО ИСТИНА! Недейте да плюте младата жена за СМЕЛОСТТА Й ДА КАЖЕ ИСТИНАТА! Защото и този протест в случая не е истински, за съжаление има политическа основа и то от тези, които не мирясаха откакто сме в председателство да саботират и организират стачки. Но тук става въпрос за нещо много лично и жизнено важно, НЕ СЕ ГАВРЕТЕ СЪС МЪКАТА НА ТАКИВА ХОРА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ, тя не е повод да си разчиствате политически пътя. Съжелявам че намесвам пак политиката, но това е истината. А за смелостта на младото момиче мога само да я поздравя. На мен също ми се повръща от тези "майки" които са свикнали да искат и обвиняват вечно Държавата. Тя не ражда децата ни, тя не носи отговорност какви са те, това е наша грижа и отговорност. Голяма мъка е за всяка жена, но всеки взима сам решението от тук нататъка, тези жени са избрали трудния път, държавата прави каквото може но да изкараш тези дечица и да са на предна линия на барикадата, не мисля че това са истински майки.

..да дърпаш дявола за опашката ? ... И то -коя опашkа?!

Урвата на сиракови

Нищо не мога да й разбера, в какво точно обвинява хората? Нещо си губи мисълта като напише по-дълго изречение. Ама какво очакваш от деца на футболисти.. следващата комбинация от поколение на футболисти и чалкаджийки ще е още по-страшна..

Те бе кой те брои за ...нещо?

Тези кифла не се ли сеща, че дърпа Дявола за опашката? Тепърва ще ражда, толкова ли е проста горкичката???

Права е!!!

Гледахме й путката тука в Дир-а 1000 пъти на тоя урод, гледахме й грозната мутра, сега дира ни запознава и с грозната гнила пихтия вътре в тая урва

Въпрос на гледна точка. И тя се чувства ощетена от природата, но се справя - вече има начин да си сложиш цици и други такива. Имало съвременни методи да се видят дефектите навреме и да не се раждат такива деца. А ако имаше начин да се разкодира в утробата на майката чипа на такива "Славейчета"- кое ли е по-страшно. Само не разбирам, защо намесва Слави и това, което той прави, за да помогне на тези, от които й се повръща.

Защо ни занимават с постовете на такива никакви малки пи*кли?

голямо лайно изсери,голяма дума, не казвай,ама кой ти го разбира,най-малко тая патка,жалко

голямо лайно изсери,голяма дума, не казвай,ама кой ти го разбира,най-малко тая патка,жалко

Тази мома им изкопа ...пропаст!?