Чехкиня се удави в Слънчев бряг, във водата издирват дете

Чешка туристка се е удавила в Слънчев бряг, издирват 11-годишно момиченце, влязло в морето заедно с жената.

Обратно в новината

Коментари - Чехкиня се удави в Слънчев бряг, във водата издирват дете | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Гърция не видях спасители, охранители и други подобни. По плажовете има само шамандури, някъде и мрежи, но не е проблем да се продолеят. Водни течения има и там. Не чух за удавени.

Поредната трагедия! Жалко за хората!

Чехите се завърнаха!

В Гърция от Кавала до Урануполи няма кьорав спасител а са стотици плажове ,тук таме има по някоя шамандура на част от плажа на Врасна и Аспровалта и скоро не съм чул да има удавени ,само на скапаното черноморие се давят десетки ,това море освен ,че е мръсно има и мъртви вълнения и течения.

Ти не гледай Черноморието. У Враца и гарга не каца!

Защо криете името на този БЪЛГАРИН, който е рискувал живота си, за да помогне на хора в беда?! Той не е престъпник, а герой!

Не плюйте по спасителите. Прибирам се от Слънчев бряг. Спасители има, работното време също, написано е на постовете им като за идиоти на няколко езика. Не съм ги видял да се размотават, свиркат и следят кой къде ходи. В работното си време.

оня дето беше заспал на надуваемия дюшек.... през ноща се събужда и гледа как боен катер го щурмува... помислили го за мигрант....

Това наистина е безобразие да няма спасители през нощта . И защо само по курортите а не на всеки 30 метра по целия морски бряг на България .ДЕНОНОЩНО.

И по язовирите, и по язовирите! И вечер край басейните, че се напиват и се къпят. Даже спасителите трябва да ги посрещат още на летището. Шегата на страна, ама май трябва да станат задължителни спасителните жилетки.

Много Жалко,Чехите са най-забавните туристи.Като влязат във водата с топки,дюшеци,врява до небето-искренно се радват на Слънцето и Морето.

задължително да сложат табелки за по малоумните туристи, да си знаят че е възможно да се удавят във водата....

"Вчера около 20.13 часа в Районно управление Полиция - Несебър е получено съобщение за инцидент в морето". Който се къпе в морето след работното време на спасителите го прави на своя отговорност.

Викам, чакай да прочета пак новината, да видя аз ли не прочетох добре! А, то там ясно казано, 20.13 часа. Бреех, тази 111(лудата пъстър свят) вече не може и да чете.

Извинявам се на всички, часът някак си не ми направи впечатление. Макар че... в тия жеги е пълно с хора в морето по това време.

И аз се извинявам, че те обидих. Шокиран съм от извинението ти, признавам!

А на 6 и 7 спасителен пост са си размотавали макарите... Мила родна картинка, жалка работа. Бог да ги прости. Да оцелееш - това е една от главните задачи през отпуската.

Какви спасители,какви макари-не виждаш ли че е в 20.30часа. Дай да плюеме само

Де да имаше шамандури па и спасители на плажа които да си вършат работата... Последните няколко години ходя на Слънчев бряг и шамандурите са тука има тука няма сякаш са по 1000лв парчето. Спасител веднъж не съм чул да ползва свирка за да предупреди някой идиот, че влиза опасно навътре. Убеден съм, че такова е положението на повечето места. Това не е адекватно охраняване на плажа.

"... Вчера около 20.13 часа ..." А ние се ядосваме, че децата четат, но не разбират прочетеното! Какви спасители в 20.13 часа? На много места по европа и през деня няма спасители! Стига сте изисквали и предявявали претенции! ДАЙТЕ вие нещо! например - ПРОЧЕТЕТЕ внимателно и осмислете преди да хейтвате и коментирате!

Бог да ги прости! Каквото ти е писано, това. Все пак, човек трябва да внимава, много.

Бог да ги прости! За това писах под другата статия за великите американци, как гледали 20 минути при мъртво вълнение, а после направили верига и спасили всички. При мъртво вълнение само издръжливи и опитни плувци могат да се преборят. Другите , като загубят дъно, и се паникьосват, и губят бързо сили. Явно е имало българин, който независимо от опасността за неговия живот се е хвърлил да спасява.

Да, така е но новината в Дир не е пълна, а да правиш такива заключения за цял един народ е просто малоумно.

Дира преписва от Блица. Новината там е същата. Много ме е яд, че се подценяваме като нация, а величае другите. Ама и другите сами се величаят, и нямат срам.

Морето е опасно, има мъртво вълнение, което дърпа навътре.

Когато турист отиде на море, той приема че морето е основната атракция, за която си е платил. То е направено за удоволствие на туристите и е безопасно. Уви, морето си е смъртоносна стихия и на човек може да му се случи случка даже и в спокойни води.

А спасителите???

Явно е станало извън работното им време и вече не са били там...

Какви спасители в 8 часа вечерта? Четете и най-важното МИСЛЕТЕ преди да пишете.

Защо работното им време е до 17 часа? Хора масово влизат в морето и до залез слънце - 21 часа.

Какви спасители? Ние имаме мутри. Спасителите са Майами.

То във Флорида нямало спасители, ти на Сънито искаш!

Много съжалявам за инцидента. Дано все пак стане чудо и детенцето се окаже живо и здраво на брега.

Ти да не си го бутнала във водата че така съжаляваш .

Верно ли се е удавила във Водата? Аз мислех, че е в бара, вечерта