Хотелиери не искат павилиони и атракциони в Слънчев бряг

В отворено писмо до премиера Бойко Борисов и вицепремиера Валери Симеонов сдружение на хотелиери от Несебър искат да бъде уволнена министър Николина Ангелкова.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиери не искат павилиони и атракциони в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази Ангелкова се оказа слабото звено в МС. Още миналата година прехвръкнаха искри между Ангелкова и Симеонов, който впрочем е МНОГО точен!!

хотел до хотел до хотел, освен морето аз не намирам разлика в София, Бургас или Сл.бряг. Зелените зони бяха застроени ако не с кооперации с хотели, сега искат ред. Ами бутат всичко хотели строени след 91 година и правят план къде ще има парт и къде хотел като отнощението трябва да е 80% зелени площи 20% хотели като най близкия или заведение да е на 100м от морето. на плажната ивица само малки временни постройки които не заемат повече от 10% от нея. Ако някой иска лятото сладолед, вода, биричка, картофки, цаца....

Тая на две магарета сеното не може да раздели.

Не съм ходила на нашето Черноморие от доста години - не защото ходя в Гърция, а защото имам високо кръвно и горещината не ми понася, но това, което видях в новините ме потресе. Май ставаше дума за Албена - нарекоха го затворен комплекс. Но освен че комплекса е затворен, май и плажната ивица е "затворена ивица" и като че ли недостъпна за външни хора. Ако това е така, а хотелските сгради са на има-няма 30 м. от брега на морето, то хотелиерите са тези, които барабар с постройките си, трябва да изчезнат.

Булгаристанците си осраха сами даденото им от Бога!

Цялата работа е, че не искат павилиони ИЗВЪН прилежащите към хотелите им зони, за да лапат само те наеми от бараки.

ние от павилионите пък искаме да няма хотели и ресторанти, а ние от таксиметровите пиаци искаме да се закрият автобусните превози, а ние с лодките искаме да се спрат корабите! срок до вчера!

Е кво стана с Какао бийч?? Там едни нискотонови вибрации кънтяха до 5 сутринта.

Всеки се бърка там където не му е работа. Хотелиери от Несебър имат претенции как да бъде организиран Слънчев бряг. Софиянци подскачат срещу втори лифт в Банско.

На мен пък ми харесва да има павилиони с шаренийки. Все някъде трябва да оплакнем окото при вечерната разходка или да си купим стоки при нужда - я джапанки, я поясче. Но съм ЗА да бъдат по-подредени и еднотипни като облик. Да се забрани излизането извън очертанията на търговската зона, без шум и бутане в клиентите за зарибявка.

БЯХ НА АМЕРИКАНСКИЯТ КУРОРТ МИРТЪЛ БИЙЧ. ИМАШЕ И ТАМ ТЪРГОВСКА ЗОНА И АТРАКЦИОНИ, НО ТЕ БЙХА РАЗПОЛОЖЕНИ НЯКАК НА СТРАНИ И НЕ ПРЕЧЕХА НА ХОРАТА, ДОШЛИ НЕ НА ШОПИНГ, А НА ПОЧИВКА. НЕ Е ТРУДНО И ТУК ДА СТАНЕ ТАКА. ХОТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ В ЗЕЛЕНА И СПОКОЙНА ЗОНА, КАТО В ПАРКОВА ОБСТАНОВКА.НЕ МОЖЕ ЗАРАДИ ЕДНА СЕРГИЯ ДА СЕ РАЗВАЛЯ ИМИДЖА НА КУРОРТА-

Хотелиерите искат да са монополисти!

Хотелиерите искат да са монополисти!

е как. нали ще им наруши монопола там.

Моето мнение е, че павилиони трябва да има, но предложените не стават за нищо повече от тоалетна в някой къмпинг. Трябва да много по-красиви и да има ограничение на нещата, които се продават там. Сувенири, храни, някакви атракциони са ок, но ако може без долни гащи.

Когато мутра или мутреса ти излезе като хотелиер...

Хотелиерите искат да са монополисти.

Аз пък като мина през СлБр и изобщо не искам да влизам навътре. Бетон до бетон! Мнението ми е, че трябва да бъдат премахнати всички хотели, навлезли в плажната ивица, всички които са били положени на предишните паркови площи, в дюните и т.н. Тези хотели да бъдат взривени, местата да си изчистят и посадят с райграс за сметка на думбазите, които са ги вдигнали. Никакви общини в тези комплекси, те са най-големите рушветчии и извор на корупция!

И хотелите да не са на повече от 3-4 етажа!!!

Е стига ве няма да има бараки за цигари ли? А пепелници под път и над път ще има ли?

ще си има и цигари, и алкохол, и каки, само, че ще се предлагат в самите хотели.

На четворни цени...поне!

Вслушай се,Бойко в хората!Такава цигания и в Индия няма! Направи им базар някъде в началото на Сл.Бряг и Несебър,да се вихри там тази измет!Килоти и турски бикини ли е лицето на Българския туризъм????

Това е равенството, не са свикнали друг да ги командва!

Вече не знам кой какво иска и не иска.Крайно време е,хотелиери и будкаджии да искат среща с основният разпоредител,др.Бейко.Той проблеми решава "всекакви". Лятос,две трети от СП Илиянци е пръснат по Морето.В Стария Несебър,гащи се веят даже в древните Черкви.Веселата уличка в Созопол изобщо не изостава.Последният път,когато видях нощен Слънчак,се потресох от кич и карго изобилието,на всеки метър. От др.страна,хотелите са не по-малко бедствие-презастрояването и абсурдното хотелиерство е надминало и мечтите на автор на фантастика.

Поръчали проучване за периода 20 юли - 10 август?? Какво?? Само за 20 дни от сезона? Защо ли точно за този период е проучването - може би само тогава излизат сметките, а

Интересно, какво им пречат на хотелиерите павилиони, атракциони и базари?В крайна сметка основната дейност на хотела е да осигури сън, а обектите срещу които бранша скача не са им конкуренция.В цял свят има малки обекти, дори и цели улици с такива, важното е да са добре подредени в уеднаквен вид и да не се веят гащи и сутиени по тротоарите.

Айде ся и собствениците на павилиони да изпратят едно писмо, че не искат хотели. Дан`са окаже накрая, че туристите не отиват там нито заради хотелите, нито заради павилионите, а заради морето?

и полвиата хотели да срутите пак няма кой да дойде.

Безвъзмездно?! И що на община Несебър?! Що не на община Враца?!

А защо не на община Горно Нанадолнище? Ти да не си от Враца, та за тебе няма цаца?

Ако може да няма и хранителни магазини !

Естествено, трябва да се яде само в хотелите. Тоже същото и за чейндж-бюрата! "Всяка кърпа, купена от сергия е чиста загуба за хотела!"

По-добре е да се яде в ресторантите и в хотелските стаи да се забрани внасяне на хранителни продукти и алкохол.

Да се сложи край на циганията! Прави са хотелиерите!

..чакай да чуеш как ще вреснат продавачите в тези сергии първо ;)) Ние сЯ на хотелиери-олигарси ли ще угаждаме или на бедния, трудов човечец, дето пробутва китайски ментета на менте-туристите, ммм?

Въйййй... много грубо са влезли на министър Ангелкова - направо с бутонките в глезените.

... а глезени жената има, безпорно...