Шведът, ритнал наша камериерка, ще бъде съден по ново дело

Камериерката, която беше изритана от шведски турист в Слънчев бряг, е завела граждански иск срещу нападателя си.

Обратно в новината

Коментари - Шведът, ритнал наша камериерка, ще бъде съден по ново дело | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами това е позор за българското правосъдие.Тази жена можеше да умре на място. Шибнете му 50-60000 обезщетение пък и поне 1 месец затвор. Я ритнете някой швед в главата в Швеция. Жалба ви майка. Ще ви разсипе

Заради вас сме без авторитет по цял свят,бургазлията с Мерцедеса на магистрала Тракия за няколко шута по автобуса го вкарахте на топло,а този за шут в главата на човек само глоба.

която казва на всички чужденци: - Вземете си 4500 лв. повече и като дойдете в България, можете да ритнете по главата когото си поискате. Така излиза след като въпросния си е тръгнал от тук ей така с чисто минало и настояще.

Хайде стига с това хленчене.На 65 години тръгнала камериерка да става.Какво иска.Шведа да и компенсира разликата в годините за пенсия.Всеки ден пременена в топ новините..За какво..За пари..Пострадала е.О.К.Но тая драма за пари си е ясна като на бял ден.

Ама ти вярно. Си Калинка,защо да не го съди и за пари.Знапи нас всеки ще ни мачка и обижда,а ние да се радваме.Дано ти се случи същото за да я разбереш в какво унизително положение.Кой знае каква и е съдбата за да е принудена да работи,доколкото знам жената е образована.От тъкива ,,калинки,,сме на този ,,хал,,

За това нещо в щатите адвокатите ще му измъкнат на този мазен швед стотици хиляди долари ,не само за ритника ,но и за унижение ,морални щети и т.н. ,но българските съдии не смеят да осъдят чужденец на повече от 2000 евро.

За ритник от чужденец в Европейска Германия - затвор За ритник от чужденец в Европейска България - символична глоба (незадължителна, да не разсърдим чужденците) Кой кого чка? Кой - колония, кой - колонизатор? БГ = територия за модерно сафари (отстрелване/пребиване на местни туземци за кеф, може и селфита/клипчета) А какво стана с оня пияно-надрусания, дето беше откраднал мотокар и се би с 20 полицая?

шушоните на шведа

съд до дупка, уважаеми сънародници, да се обединим и подкрепим пострадалата ни сънародничка,защото едва ли някой адвокат ще й предложи безплатна правна помощ,ако и мобилните оператори помогнат сигурна съм че ще се получи

Аз пък не вярвам в безпристрастността та шведския съд, нито пък въобще в уменията му. За справка може да отворите и да прочетете какви брутални престъпления там са били наказвани само с условна присъда. Само за България се вдига много шум колко било лошо законодателството (което е безспорно), а за другите държави нищо не се говори.

ЗАГУБАТА НА СЪЗНАНИЕ Е ТЕЖКА ТЕЛЕСНА ПОВРЕДА , КОЙ ИДИОТ ГО КРЪСТИ ЛЕКА.....?

деер

На кого му пука? Когато не можеш да разчиташ на съдебната система, защото има подкупващи адвокати и продаващи се магистрати , трябва да се случи ТЕРОРИЗЪМ, защото никой не приема приказките ня "четвъртата" власт за имунната система на обществото. Но точно тук идва идеята, че тероризмът е лошо нещо, защото псевдо тероризмът на тайните служби на Великите сили управлява съзнанието на ЕС. Законът, го има, строгостта е налице, но мини вратички оправдава лобизма в съдебната система. Трайте си! Всекидневният стрес ще ви побърка и общата заблуда, че за всеки има далавера е измамна. Колко ще ви струва "тероризма" ритник по съдията, прокурора или комисаря от МВР? Попитайте ВСС! Нали вече бил реформиран-ремонтиран, но със стари прос.тутки ?! Те са на заплата и ви работят ежеминутно... с пълно съгласие на ЕС, САЩ и Русия, всъщност тази триада си е управлявана от едно и също котило на кукловоди!. Трайте си, Неволята ще дойде!

"Районният съд в Несебър му наложи само глоба" - докато българския "съд" е такъв ще ни ритат, унижават, пребиват безпричинно и безнаказано когато, които и където си поискат. А тоя мухльо за подобно провинение трябваше да лежи ефективно в български затвор. За същия шут в берлинското метро българския циганин получи 3 години, за съжаление в германски затвор.

С голямо удоволствие бих изритал в главата съдииката осъдила шведския тупан на €2500 глоба и бих си платил за кефа да и строша ченето

най-добре е да бъдат наритани депутатите, които са приели и гласували закон-недоразумение, а не съдийката която го е приложила,нали схващаш каква е разликата

Така е, виновна е прокуратурата, че внася иск за никаква телесна повреда и лесно пада в съда!Никой не се сеща за прокурорите, а всеки гледа към съдията, макар че много често точно и те са еб.не! Същото като с децата в Пазарджик с тъмнозелените маймуни!

Оня ингилиз дето едва не уби бармана ей тъй за кеф, помните ли?Освободиха го и го направиха герой. Издаде книга за миризмата в кенефа и забогатя.

Ама ще го хване да го поразходи. Може пък и да се оженят.Дебили.

Дебили!

Съди го до дупка, даже за по вече пари го съди, САМО НЕДЕЙ ДА ОБЯСНЯВАШ,ЧЕ ГО СЪДИШ МОРАЛНО ,А НЕ ЗА ПОРИ....СМЕШНО Е,НО КОЛКОТО МОЖЕШ ПО ВЕЧЕ МУ ВЗЕМИ.......

И 50 бона са му малко на тоя нерез,ако ми падне ще му избием зъбите!!!

В щатите, тротоарите на улиците пред къщичките им в мнозинството от случаите са териториална цялост от дворовете и са частна собственост със сервитутен статут. Ако там има и посадени дървета, то те също са частна собственост. Известен е случай, при който автомобил се блъска в такова дърво на тротоара, но без други последствия, при което шофьорът е осъден от собственика за нанасяне на физически и "морални" щети (страдание) на... дървото! В случай на съдебен процес, адвокатите на ищеца правят предварително проучване какво е материалното и финансовото състояние на ответника, за да може да предявят максимален иск към него, до пълно "обелване на кората му".

E то може и за едно нещо да те съдят два пъти. Май не. Значи цялата работа ала бала.

Въпросния дебелак, ако бе сторил същото в турски хотел, в Анталия примерно, отдавна щеше да е в зандана с поне 10 г. присъда! Отделно факта, че ония мустаклии щяха да го разчекнат за норматив, без вазелин! Голям късмет е извадил, че си показа магариите в България, а не другаде, защото бъпгарския съд не ебава собствените си поданици и се показа необяснимо толерантен към чужденец! Лелката е в пълното си право да търси адекватно обезщетение в Швеция, след като такова не и беше дадено в Бълтария!

и мислиш че 50 хилки ще ти помогнат да го изтриеш от съзнанието си?? да знаеш отсега че няма; ако го беше ритнала в топките щеше да се чустваш много по-добре

Това като че е единственото дело, по което счупване на челюстта е лека телесна повреда. Вещите лица обикновено я определят като средна телесна повреда. Ако повредата не бе приета за лека, шведът нямаше да бъде освободен от наказателна отговорност.

бутнал е значи колкото тебе на когото требе... кат че не живеете тука и не знаете как става

България е мащеха за Българите , а Съда и съдиите нейните деца ! Несебърския Съд унижи тази нещастна жена и заедно с нея Народа който е не защитен !

Не само шведите, никой по света не само, че не ни уважава, а всички ни презират и има защо. Защото сме путьовци, подлеци, страхливци, крадци, защото нямаме морал, чест и достойнство, защото сме мързеливи, завистливи и ебливи неандерталци. Ние сме на нивото на БанглаДеш и Казахстан, Европа не е за нас, тя не е за диваци...

Само не разбирам защо не си написал това на родния си сръбски?!

Ха на бас, че собствената му държава ще го осъди по-строго, от колкото мащеха България!

и ще минат поне 5 години ако го направи, а дотогава адвоката ще излапа предполагаемата печалба и то цялата

Ха на бас, че ще го оправдае. Недейте да вярвате, че там правосъдието е по-различно. Там напълно ще го оправдаят и ще пишат във вестниците за безочливата българка ,завела дело за нищо и никакъв си ритник.

""Ще изпитате напълно народната любов!""- ти ли си народа бе червена кратуно изгнила ?

бг съдът и държавата доказаха за сетен път, че не ги интересуват гражданите. осъдиха шведският сельо да плати някаква държавна глоба за замазване на очите на хора, вместо да го осъдят да плати обезщетението на жената

той си е платил и то яко ама обезщетението не е стигнало до пострадалата....

да ти даде за болка от ритник 50.000. Другото е наказание за телесна повреда /счупен крак, извадено око или сериозна повреда/ поради което балнични и неработоспособност, но за болка е нахалство!

Магаренце, тебе ако нашият или твой роднина така в главата, ще си траеш ли?

По скоро изританата жена трябваше да съди България и да поиска €10 милиона обезщетение и международен съд за българските съдии, които се подиграха с нея. Адвоката и е мухльо, €50 хиляди е нищо.

В Америка този тулуп щеше да отнесе 10 години в затвора и $10 милиона обезщетение.България е жалка територия, с корумпирани държавни органи и правосъдие. Съдиите и прокурорите получават от престъпниците колосални подкупи, и никой не миже да ги вразуми, защото са си извоювали независимост. Народа ни трябва просто да ги изтреби като хищници.

Браво на жената !!! Дано вземе тези пари за които се бори!!! Жалкато ни творение на държава .. по -скоро територия добре се подигра с нея,но има и справедливи хора в Европа!! Бих я посъветвал и да съди Булгаристан също ..и от там да вземе 300 000 лв . Питам се само защо никой не пише по темата . ?? Ако излезе тема за ПУтин ще има най малко 600 дръскача !! Какво извратено мислене имаме само на лижег.зци и подмазвачи !!!

Да де, но ако осъди "Булгаристан" парите ще ги платят редовите данъкоплатци. "Law abiding citizen" гледай и ще разбереш какво е решението.

Така е. Няма съд няма държава в Б-я. Който може да ги съди в чужбина - добре. Който не - пие студена вода.

Делото би трябвало да има преди всичко назидателен характер, така че тези които идват в България като туристи да знаят как да се държат. Едно солидно обезщетение за нанесени телесни вреди ще отрезви туристи които мислят че са дошли при диваците българи- шведите са големи скъперници и както болшинството скандинавци надменни, отвратителни към жени от други раси.

Подобно отношение към чистачките съм го виждал и при други народности, включително българи. Приемат чистачката за най-нисшото същество, едва ли не роб, с който може да правят каквото си поискат.

И после ми разправяйте, че никоя държава не ни завиждала за постиженията, които сме направили и продължаваме да праивм и до ден днешен! Много ясно, че всеки знае, че българин е изобратил компютъра и шевната машина, но никоя държава не иска да ни го признае!

ти си рядък идиот.

той е и Господ и е създал човечеството! ние сме най страшните.

Делото трябва да се гледа в България!

ама в швеция не дават пари за ритник. най много 10 дни работа в общината в полза на града, или чистач

Като не ги разбираш тези работи, мой човек, не се обаждай.....

мухльо жалък, натискай си парцалите, най много тебе да те накажат за подуждане на омраза към определена група хора

Много лакома нашата, накрая ще плати всички разходи и ще научи някои неща по трудния начин. Хак й е.

Пожелавам ти и теб някой да те изрита в зурлата , да го съдиш и да си платиш всичко по трудния начин.

Не мисля, че шведите възприемат българите за хора, респ. едва ли ще й дадат некви пари.

шведите възприемат българите за точно това което са, диви ориенталци подобно на албанците

PekoHcTpykTop

Така де, ловът на тия животни е разрешен лятото. Таксата е скромна - само 2250 евро.

шведите уважават българите точно толкова колкото българите уважават българите

алчната дъртофелница няма да види повече пуктнат грош, а само ще плаща разноски по делото, ... простотията на ганьовците е пословична, циганин ако я беше ритнал щеше да се примири с глобата, но понеже си е въобрзила че шведа е богаташ иска да му одере кожата, ... нема стане номера, обещетението се изчислява на база на нейния мизерен доход и времето през което е била в болнични, тоест временна загуба на работоспособност, а не дохода на провинилия се, ако ще и Сорош да я беше ритнал пак щеше да земе толко

Пий си хапчетата. Глобата е резултата от наказателното дело, сега се търси обезщетение по граждански иск.

ганьо, за разлика от теб живея в Швеция, става вече повече от 30 години, тъпите българки тука често спретват жестоки скандали на мъжете си и ядът бой, знам за няколко такива случей и какви обезщетения са получили, ... на тая алчна стринка са и дали вече каквото и се полага

разбираемо е да иска да изкара пари и по важно е да го вкарат в затвор алкохолика но той вече е осъден от смешния съд в България и не може да бъде съден и съден отново

Уф...писна да чета простотии. Нали е Бъдни Вечер...отпусните се...мислете за хубаво. А камериерката да помисли над своята злоба, алчност и омраза към чужденци. Тя може да се премести в русия, те са там много мразят всичко чуждестранно

Някой трябва да сложи този швед и тия като него на място. До колкото се сещам една която си беше изгорила езика с кафе от макдоналдс в САЩ ги беше осъдила за 1.5 милиона долара.

Нали?)) Само против швед си смел? Щото там може да има делавера? А какво ще ми кажеш относно цигани, които са били децата от спортно база итнт? А? Камиерката не е жертва, тя е 1. злобен представител на България, който посреща туристите и 2. тя е алчна...

Ебаси, шибаното лайно! Пикая на швеция

Е кво е виновна Швеция

Швеция си е окей умирисвай се в кочината

Пикая на швеция" - абе най-добре си пикай в храноподавния отвор.

Тая женица да отиде при Цацаров и да го пита какво правят подчинените му, а не да се оплаква постоянно пред медиите.

изпуснахме питомното,ша гоним дивото,типично за нас

дори и 500 000 хиляди не могат да изтрият такова нечовешко отношение .казано е зъб за зъб и око за око !

такива са тия шведите ритачи!