Стотици протестираха в Слънчев бряг: Бойко, спри Валери!

Служители и работници от всички нощни увеселителни заведения и ресторанти в Слънчев бряг протестираха срещу акция "Тишина" на вицепремиера Валери Симеонов.

Обратно в новината

Коментари - Стотици протестираха в Слънчев бряг: Бойко, спри Валери! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тези дето нямат пари да ходят на слънчака понеже там е много скъпо тази година злобно коментират тук

Съгласен съм с това да се ограничи шума и вакханалията в центъра на Сл. браг, защото в момента там е отвратителна клоака. Но там, където са Бедруум и Какао, първо е несравнимо по-културно и безопасно от центъра, второ, музиката кънти към морето, хотелите са по-отдалечени и е достатъчно спокойно за почивка. Пък и там не ходи англо-саксонското стадо, което се въргаля по улиците.

Кънти към морето ... и към Несебър! Е, не е редно след 23.00 и толкова.

TIREX

тия са ги заплашили" а не протестират а ги уволняват" те така. Иначе трябва да се правят такива проверки поне по 2 на ден. Лошото че с а избирателни и непоследователни.за данъчни: пък хептен са постни.

Чалга-питеците, са срещу нормалните и кадърни българи. Време е да се научат на ред и дисциплина. Ако не е Симеонов, ще е някой друг. Браво на патриотите!

Давай Валери,смажи мошенниците! Продават наливна водка менте от туби всички заведения на пияните англичани!Лично съм ги виждал-наа бедните прошляци от Европа идват тук! Пикаят, повръщат навсякъде! Дискотеки, барове нямали оборот а??? Нали ги хванаха че крият!Знае е се на кой са всъщност?.....Напред Валери.....

Кеворк Кеворкян С ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА - ПО СЛЪНЧЕВ БРЯГ Едно ненужно перчене предизвика нещо невиждано. Стотици хора протестираха срещу изхвърлянията на Валери Симеонов новият шериф на Слънчев бряг. Той вече ги нарече тарикати, които тормозели курорта. А пък аз отдавна не бях виждал толкова млади хора красиви и видимо свестни да се съберат за протест. Не ми се видяха като тарикати никак не приличаха на политици. Не приличаха и на бойните отряди на някои партии. Тия млади хора са истинска сила - да го знаете. Сега бранят работата си макар донейде тя да включва и продажба на шум. Тръгнат ли обаче към изборните урни тогава ще хукнете по жаравата. И една баба показаха за да спазят идиотския медиен плурализъм - тя пък не можела да спи. Иначе, ако е тихо, сигурно хубаво ще си спинка - с 200 лева пенсия. А Бойко вероятно е доволен освиркват другиго. Дори се чу един призив: Бойко, спаси ни от Валери. Обаче, ако не спре циркаджийските номера утре ще тръгнат и срещу него. Безнадеждно е положението на значителна част от младите хора у нас. Остава им единствено веселието. То е насилено, до голяма степен но все е нещо. Какво се навирате с черешовите си топчета при тях.

Не мога бе, не разбирате ли! Не мога! Луд умора няма! Как да го спра!?

Всяко едно действие против мутрите ме кефи.Полезно е!!!

отново имитация на дейност, отново червена точка за Винету, а проблемите, кучета ги яли.

i kato protestiraha kvo??? ajde sega vsichkite celuvajte nasranijat GUZ na tupaka borisOFF DA VI EBEM MAJKATA I NA vas,i na nego!

слънчев бряг не е санаториум

има санаториум.

Да,не е санаториум,но не и мутренса чалготека или пък свърталище на хулигани,пияници и наркомани.(Или поне не е редно да бъде).

времето те е изпреварило вече е късно прекалено сме стари за да се приспособим . вече дойде ново поколение с различни разбирания. засега е ок на слънчака и все по добре ще става. ако се жив ще видиш още по хубави неща

Ако надуете музиката в панелката посред нощ, комшиите пращат полиция, предупреждение, глоба ... и с право! Нарушавате им правото на почивка и сън. Кво да ни пука за оборота на мутрите, защо законът да не важи за тях!? Гонят бабата на пазара, че не платила сергийно право и няма касов апарат, а наредила пет китки магданоз, килограм коприва и киселец. А в големи скъпи ресторанти не дават касови бележки и крият страхотни печалби! Стига вече! Стига!

баси простия народ, какви противни хора го управляват и с какви глупости го занимават, кой бил пускал музика в увеселителния комплекс обевиха траор, ... мука, да е пулна мука оти войводата мрази капиталистите Битълс

Такава наглост не бях виждала!

Докарани с автобуси, облечени идентично ... Нинова, спри да плащаш на лумпени да клатят правителството! Стига милиционерски номера! Стига "бели автобуси"! Законите са за всички и трябва да се изпълняват. Дори и от партизаните ...

каква Нинова, бе идиот?

Наистина ,каква Нинова! Болен мозък или служебно задължение?

не уважават закона - защо не им се затворят заведенията, а си правят гаргара. Верно - едно и две предупреждения и стига. А Валери ако е мъж ще представи закон, когато не може да се обжалва с месеци.

Протестирали са, като гледам, купени прости батки... инак откъде, освен от наркотици, пари...

Валери, браво, спри простотията! Законът е еднакъв за всички! Спри мутрите! Я, провери колко от протестиращите дечица имат нормален договор и осигуровки!? Народът иска нормална България, а не последна държава в Европа!

Поради каква причина Борисов и Цветанов си траят,усукват го и с половин уста подкрепят Симеонов?Защо не застанат ясно и твърдо зад него - нали са коалиционни партньори?

Причината,поради която Рапонът и Цветанов се свиват като п*тки е обяснена в блога на Иво Инджев в съответния коментар по темата.

И мен ме дразни шума и не ходя на шумни места.А вие тук не се възмущавате от шума, а се дразните, че не можете да го създадете. ЗЛОБНИ БЕЗРАБОТНИ ТЪПАЦИ!

Абе, ако живееш там и ти дънат всяка нощ, а утре си на работа, Ко праиш!?

Ела на село бе. И тук е шумно . Сутрин изкарват козите на паша и дрънчат.......ужас.Живеел на Сл.бряг

От такива като теб сме се докарали дотам да мерим с различни аршини и да наричаме кражба и далавера само онова, в което не участваме ... Утре ще се обадиш на 112 и ще проклинаш властта, че бездейства, когато циганите около блока или къщата ти вдигат шум до Бога ... Хак ви е на такива като теб да ви съберат всички любители на олигофренската, содомоидна, алкохолна наркоманска "веселба" с агресивната цигания в едно гето и да ви оставят да се навеселите на воля на километри отстояние от цивилизования свят. Наистина си го заслужавате!

Тъпи наркоманчета. Не ми пука за вас. Да сте учили като мен над 5000 лв. заплата под 30 г. ... вие освен да сервирате кафе друго моцете ли ?

Прекалените лъжи нямат ефект.Поне за шофьорска книжка да беше се учил.

Тези протестиращите за какво се жалват? Че им секна далаверата ли? Защото и те хапват от същия казан. Те това е, мутро цганско крвенската мафия е превзела държавата, и се жалва че гониме туристите. Ами ако такива като тези от снимката ги посрещат, то по-добре въобще да ги нямаме тези туристи. Искам морето да стате море за хора, а не Дрога-С*кс клуба на европа. По-добре без туристи, отколкото с такива каквито в момента идват.

Давай Валери. Вземи им здравето на тези, които не спазват закона - чл. 16 а от закона за шума. Повече те подкрепят отколкото тези жалки лумпени, които протестират по обяд

Аз Елена Иванова я знам. Тая трябва да бъде съдена за 101 нарушения на закона

абе тоя с червената тениска на преден план нещо много мургав ми се види, да не е дошъл от Асеновград да "пурутестирва"?

Тези протестиращи са изкарани на протест по заповед на техните работодатели.Напомнили са им, че ако не се съгласят,за мястото на всеки от тях кандидатстват по няколко човека.

Много сме силни сме! Ми звучи много сме прости сме! Има си закони и допустими граници на шум!! Като не искат да спазват закона какво трябва да се направи а???Подкрепям Валери Симеонов.И по строги мерки може затваряне на заведения ,яки глоби да им дойде акъла че само тормоз и скубане на клиентите не може!!!

Допустими къде?! Навсякъде по света е така - има места за почивка, има места за купони. Като искаш да ти е спокойно - отиваш в Майорка, когато искаш да купонясваш - отиваш в Ибиза. И все пак имаш предвид, че дори спокойната Майорка, не е толкова спокойна, колкото жилищния ти квартал в Швейцария или Австрия. Като искаш да ти е тихо - защо отиваш в Слънчев бряг?! Има Царево, има Синеморец, когато имаш нужда от тишина и спокойствие. Проверявай за платени данъци, не за шум. Както вече написах - навсякъде по света има места за забавление и места за почивка, но да ходиш да почиваш на места, които са за забавление и после да се оплакваш е нелепо

бахти забавлението

Само че в случая има един град на 1,5км. по море срещу Слънчев бряг и се нарича Несебър, чиито жители не отиват никъде и не избират, те просто живеят там. Те какво да правят? Изкарай няколко вечери на шум от който ти треперят прозорците и след това пиши "европейски" размисли за Майорка и Ибиза.

Протестирали са, като гледам, купени прости батки... инак откъде, освен от наркотици, пари...

Много си бил ти в Ибиза, та да знаеш как е, та и в Палма...

Царево, Ахтопол, Лозенец и там нормалните хора са пропищели от дивашкия шум и музика на 6, след ЗАКОННО установените за това часове от денонощието, нарочно вписани в наредбите за опазване на обществения ред и околната среда на общините, но кой ти е...а закона и наредбите?

Ники

Прави ли Ви впечатление, че се обръщат към БОКО. Ми той е същия, като тях. Просто тези са обикновени лумпени и долнопробни мошеници. Казано на руски: "Мелкие жулики". Валери въобще не е цвете за мирисане, но за тези действия заслужава пълна подкрепа.

Ало-о, протестиращите, а данъчна проверка искате ли ? Никъде не дават фискални бонове. Печалбите ви са огромни, а пращате служителите си да протестират. Поне им плащайте адекватно и ги осигурявайте.

Спазвайте законите! Уважавайте ги

Споаси ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ!!! Амин.

Вие сте краставите магарита на мутрите.Какво да очакваш цялата Държава е МУТРОДЪРЖАВА.Тресе се от проблеми свързани с неработещата Съдебна система.Проблемите край няма да имат до пълното и закриване.Няма Държава,няма нищо работещо по правила ,всичко е по мутренски.И заплахите им са мутренски.България да се нарича Мутроландия.

На маса обвита в гъст дим и вибрираща от мощни басове пиянодрогиран крещи на дремещия до него "а бе ти мене уважжжжжавашшшш ли ме?'

МА ТЕ ЗА КАКВО СЕ ЖАЛВАТ ? ИМА СИ ОГРАНИЧЕНИЯ И ТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ! СПЕЦИАЛНО ЗА МУТРИТЕ! ТО РЕАЛНО ТЕ СА КАТО ЦИГАНСКИТЕ СВАТБИ И ВЕСЕЛИЯ! ОТИВАШ НА ПОЧИВКА А ДАНДАНИЯТА НЕСПИРНА!

Трябва да протестират за промяна на закона, за да стане България денонощна чалготека.

Мутрите са изкарали робите си на разходка.

тези мутри, които въртят наркотици, проститутки, денонощно вдигат джабала и превратиха Слънчака в Содом и Гомор

Това не са работещи.Това са обирджии отвсякъде,крият обороти,внасят фалшив алкохол,надписват сметки,обират и работодателите си,за тях пиян турист е ок,всичко можеш да му вземеш.Мутри,иначе добре са се спретнали.Тези уронват туризма в България.

Защо служителите на мутрите искат защита за беззаконията си от Бойко?

Защо не протестират за спазване на спазване на правила и закони, а протестират срещу тях?

в ареста. Няма какво да се обясняваме. Заведенията не са на необитаема планета, а в курорт, а редът за всички е един и същ.

Тези са впрегнали всички проститутки, наркопласьори, "бизнесмени"-мутри, пияници, наркомани, мафиоти да протестират.......... Отново се излагаме пред света......... Боко трябва тях да накаже за уронване престижа на държавата, но като си познаваме министър-председателя, кой знае пак какво "мъдро" решение ще вземе..........

Идиоти, чалгари, дрогари, кръчмари... от всички страни съединявайте се!

ТИЯ МАФИОТИ ЧАЛГАРИ НЕ РАЗБРАХА ЛИ ,ЧЕ ОБЩЕСТВОТО НЕ Е НА ТЯХНА СТРАНА. ИМА ЗАКОН ТАМ ПИШЕ СИЛНА МУЗИКА ДО 11Ч.

Я, "младите, умните и красивите" платени протестъри пак са в действие. "Много сме, силни сме", скандират. Ха-ха...

Млади са и са красиви (повечето), за умни можем да спорим доста! И това не са тези, които протестираха срещу Орешарски и Герджиков.

мафията си знае работата келепира и бакшиша е секнал га се е намесила държавата

Изроди, доунищожете всичко в България, бетонирайте я, спукайте ни тъпанчетата от децибели, давайте ни развалена храна и менте алкохол, загърбвайте ниви и градини, нека буренясват... Нацията ни се топи. Но да не ви пука ! Циганите ще я превземат...

фантастичен секс си имах токущо . не знам , още от вчера ме почва някакси една вълна да ме следва , преследва ли ? от давно не съм си имал такова вътръшно преживяване на уситаността . смятам да се облагодаря на съседката ми , макар не зная дали е от нея ,дали е от англичанката .

иди се прегледай може нищо да ти няма

Дрогата не прощава!