Борисов защити Симеонов за Слънчев бряг: Той спазва закона

Разговарях с Валери Симеонов – законът е такъв, че не позволява след 23 часа да има шум, има десетки жалби срещу заведенията, заяви премиерът Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Борисов защити Симеонов за Слънчев бряг: Той спазва закона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мачкай мутрите Валери ! Имаш обществената поддръжка !

добро попадение на фотографа

Браво за мерките на Слънчев Бряг. Но би трябвало закона да важи за всички и навсякъде. Из цялото Черноморие в планинските курорти, градове и села. Симеонов трябват ти още доста подобни акции не спирай.

БЕ на тоя на снимката от много ядене на суджуци,бузите му още малко и ще му затворят очите!!!!! Същинска мекица!!!

Аз само не разбрах Валери в качеството си на какъв ходи и се прави на проверяващ по нощните заведения. Ако утре позвъни у нас и иска да влезе, длъжен ли съм да го пусна или мога да го наритам като куче?

Акция "Тишина" на Слънчев бряг добре. А кога ще започнат да спират от движение и да глобяват всички идиоти, изтърбушили заглушителите на колите и моторите си?

В България е крайно време да се спазва закона и клеветите да се наказват! Не е нормално да наричаш непознати хора - мутри, крадци, убийци, наркомани, некоректни данъкоплатци, проститутки, престъпници....без да ги познаваш и да имаш доказателства за това! Грозните престъпни клевети очернят клеветника, наклеветеният и страната ни! Тъпото клеветене е самоубийство за българина, самоубийството е грях, клеветата - също!

Браво! Стига простотия!

Борисов няма избор, защото има нужда от стабилна коалиция! Но Борисов е умен политик и той ЗНАЕ, че това беше грешка! Грешка е да се съсипва готово нещо! Грешка е да се опитваш да превърнеш Слънчев Бряг, Ибиса, Лас Вегас... в Банкя! Грешка е да колиш златната кокошка, защото не печелиш нищо от това! Борисов има нужда от данъци за проекти с национално значение, пенсии, детски, превъоръжаване на армията! Това беше грешка и се отразява зле на правителството и на следващите избори! Не му върви на Борисов само с аматьори се хваща то не бяха реформатори, то не бяха патриоти и прочие хора с недостатъчен управленски опит!

Да така е, все с аматьори се хваща Баце. Крайно време беше да се хване с професионалистите от БСП, но Нинова го отсвири като самотно куче.

Не знам какво мисли или защитава Баце, но този зад него на снимката, приличащ на Зума, май има тежката дума! Тяхна е трансферната сума, с наш'та система 4-4 до 23!

защо концесионерите на плажовете в Слънчев бряг до един са хора от подземния свят.

Щото ортакът им е на власт.

Вероятно са си платили.

Тишина, тишина, само тя ми остана след теб...

Суджука не е бил качествен!

А кога ще наложите след 23 часада има тишинаи спокойствие в циганските катуни? Елате в по- малките селища,в които има цигански гета( за съжаление почти няма населено място в България без присъствието на тези метастази) и да видите особено сега лятото за какво иде реч! Денононщна музика,целодневно излежаване, гюбеци и маанета! Живот си живеят мангалите, И вечер до късно след полунощ ние българите, които сме се скапали от цял ден работа, и които отделяме от залъка на децата ни да хрантутим тези паразити, нямаме право дори спокойно да си починем! Музиките дънят с децибели като на концерт на Металика! Виене и маанета! Ама не ви стиска, нали управници? ПР акциите са само за заблуда на наивните! Пърдите всички в едно гърне!

Не можеме бе, бате! Нали ще си изгубиме електората! Иначе кой ще гласува повече за ГЕРБ?

Гарван Гарвана око не вадибез причинаКоито изка тишина не ходи на слънчев бряг.Този проблем е между самите мутри,а не че на някои му дреме,че се вдига шум.

Много погрознял батката, или се дължи на възрастта?!

От липсата на суджук ще е! Нали му го откраднаха!

От кога на затлъстял му се вика ''погрознял''???Та той кога е бил хубавец та сега на дърти години с телеса да стане..

ТИШИНА И ЗА НЯКОИ И ПОКОЙ СЛЕД 23 ЧАСА.

Невероятно, мутрите рабират, че закона се отнася и за тях!

СПоред 95 процента от пишещите не е нормално след 23 часа да се намали музаката на откритите заведения ли?? то затова се плажни дискотеки за да се намали шума-даже в турция след 11 партитата са на плажа далеч от хотелската част

Няма как да ме убедят, че Баце одобрява действията на Валерката. Над 2000 души викаха оставка в резултата на неговите действия. Господин Лъжа нещо ни будалка, като му знаем Егото.

нещо се обърка зомби,г-жа ЛЪЖА е известна на всички и не вземай заслугите,че твойте лъжи няма да минат......айде напънете малките си мозъчета да измислите нещо а не само да копирате или май......"от де толкоз акъл":)))))))))

Млък.... Само да не почне да им се извинява.

пак гласувайте за Бате си и ще ходите на дискотека предиобед

Таман и закуската ще спестим , щот нема да има кво да ядем.

Ние, от криминалния контингент: Маджо, Маргини брадърс, Радо Слънцето, Божо Кравата и братя Диневи, пардон, скромни концесионери и стари дружки на пожарникаря, твърдо подкрепяме Валерката в яростната му битка с мафията на Слънчака и от сърце му пожелаваме нови творчески успехи!

Котараците да не са се шмугнали некъде , та си ги пропущил.

хора, предлагам да се разделим на две половината на южното черноморие другата половина на северното

При бай Тодор бяхме селскостопанска държава. И бяхме най добре. Космонавт и Атомна имахме между другото.

Ах,бате Бойко е толкова нежен,елегантен,изискан и красив! Излъчването му е неотразимо,а неговият чар е по-голям дори от този на Ален Делон!Сигурна съм че е възпитаник на Харвард или на някой елитен колеж за дипломати.

Омъжи се за радан кънев,ма дрогарке!Той е направо като Боб Кенеди!

С тази просташка физиономия изглежда по-глупав дори и от Стоичков.

А този отляво на Бойко ми напомня за Христо Бонев-Зума,който има тежката дума.

Скъпи кючекчии, вземайте си фолк-дивите, дижейчетата, яката дупара, индийските и турските сериали, голфчетата, беемвенцата...хващайте на изпроводяк Азис, Милко Калайджиев, Мондьо, Кондьо и напуснете българското черноморие. В планините на Афганистан на никой няма да пречите. За тези които не разбраха: "иС4езвайте,6тоту мноу пре4ите. неска, утри, най-мноу по-утри да вЪ ня`а. Ай, къш, дееба и 6мъркалките ви и кифлите ви."

Простете , тоя на снимката некакъв председател на ТКЗС-е ли е?

При бай Тодор бяхме селскостопанска държава. И бяхме най добре. Космонавт и Атомна имахме между другото.

... и Мелодия на годината

ами сложи си едно селфи да те видим ти какъв красавец си бе селски......манекенче на здрава храна май:)))))))))

Прощаваме ти.

Ба си държавата дето откликва след ДЕСЕТАТА жалба и то ако единадесетата е подкрепена от ТИквоний Слънце. Не вярвам жалбите за пистовите мотори и моторите без ауспуси да са по-малко.

ама тва сериозно ли? НА всякъде ли? НА теб ли да се обаждаме ако полицията не съдейства?!?

И навсякъде и на всякъде, боцковото.

Всички да си лягат след Сънчо в 20.00 часа. Чуе ли се музика, бомбардировка над Слънчев бряг със стратегическата ни авиация.

По "остроумието" ти личи, че си тъпа мутра от слънчака.

23 или 22 часа?

Г-н Симеонов,ако след мутрите по морето се справите и с циганите,нищо чудно след 4 год. да сте и премиер.Много хора ще гласуват за Вас,но само дано не ги излъжете,както ги излъга вашият коалиционен партньор сидеров.

Па Тишинката малко ли лъга лично , та му даваш за пример Болния , който напоследък нещо го обзе всемирната тишина , скри се като ланшния сняг.

Ми той Сидеров не е виновен, виновна е Деница. Нека да се понарадват малко на детето си, лошо няма.

Всъщност, акцията е "Тишина" по съдбовния проблем с циг. престъпност. Отвлича се вниманието.

По време на няколкодневните цигаански сватби чамбуретата са много по-високи децибели, но...нали са избиратели!!

Бе, те ако влязат така, с гръм и трясък в циганските гета, на другите избори ще имат 80% от гласовете, при 90% избирателна активност.

Ако, ама не вярвам да влязат. А трябва и то с тежка техника.

НЕ МОЖЕ ЕДИН ДА ПРАВИ,А ДРУГ ДА РАЗВАЛЯ! ВСЕКИ СКАЧА СРЕЩУ ВСЕКИ В ТАЯ ДЪРЖАВА,БЕЗ ДА МИСЛИ,ОТ ЧИСТ ИНАТ ИЛИ ОТ СОБСТВЕНИ ИНТЕРЕСИ! ЧЕСТ МУ ПРАВИ,ЧЕ НЕ ДЪРПА ЧЕРГАТА КЪМ СЕБЕ СИ!!!

Според закона на Мутрата , мутрата ляга в 22-23 часа и му е необходима тишина!Интересно защо тия дискотеки по плажа имат работно време до 3-4 часа сутринта!Даа , смешна работа, тоя Мутрьо ще дръпне и туризма назад , тъкмо потръгна заради Турция!

А даскалите лягат ли си или само на наркотици и чалга го карате......то за това и учениците стават като вас умници но всичко се връща,тия един ден теб ще те правят да умиркаш:))))))))

Да видим продължението. Иначе такива акции сме гледали достатъчно. То не бяха "Комар", "Октопод", "Кърлежите", "Медузите", "Лапачите", "Лихварите", "Недосегаемите" и Бог знае още колко такива и - НИЩО! Това е така, защото тази престъпност се управлява от държавната, общинската администрация, висши политици и магистрати, и ако в една акция удариш Божо Кравата и Маргините на тяхно място другото лято ще дойдат Пешо Овцата и Ларгините - примерно. Докато не се промени съдебната система и не заработи като спазва върховенството на закона и неговото принципно прилагане, тези акции ще бъдат само прах в очите на хората...

Рекет даден - рекет приет? Що не спазите закона в махалите където вдигат шумни ромски сватби с които тероризират цели квартали след 23 часа? А? Що? Щото не ви отърва нали?

Смее ли да не защити вицето ? Такава "тишина" ще го нагази, че на есен съвсем ще го забравят - хахахахах

Баце , ще съм прав ли ако на Тишинката му спретна едно прилагане на закона по заведенията му, полицаи ми не требат , имам си ора бол?

Всички мутри да се пръждосат. Тва Маджо, Маргина, Черепа, Домусчиев, Васо кравата и прочия да бъдат затворени и да започнат процеси за нарушаване на законите

Мноо ти тънък списъкът бе.

Сега разбрах, защо преди няколко дни правиха нова маркировка на околовръстното на Пловдив. То бай Тошо, прощавайте ББ щял да минава и да замести надзора с "инспекция" в Асеновград. Дали е разбрал за проблема с циганите в Асеновград??? Знам, "журналистите" няма да го питат. Все пак сме в акция "тишина".

БРАВО! Ганьовеца и пияния англичанин не разбират от закони. Абе, какво им се обяснявате на тия наркопласьори, затваряйте ги и толкова. И без това са извън закона.

Областния управител на Пловдив Здр.Димитров, който наднича зад рамото на Бойко Борисов да разпореди проверка на заведението "При Сандо". Кой е разрешил на това заведение да работи от 0-24часа

На времето преди 89 г. проблема беше решен , с младите хора . Имаше ММЦ (международен младежки център) в Приморско . Там се събираха хора с еднакви интереси , провеждаха се концерти ,изложби естесвенно и партита до зори и не пречеха на никого . Ще кажете - е хайде сега комсомолски изцепки , но то сега ще е в стил отговарящ на сегашните изисквания и интереси на младите хора , а те почти са същите .. А то не беше лошо , имам спомени с доста чехкини и де- де- ронки (DDR) и плажа е стрхотен . Та да си дойдем на думата да се направят няколко такива центрове по черноморието и да дивеят колкото щат на воля . А не м/у 5/4/3 звездни хотели да се правят на хипари и какво ли не . Не е здравословно за никого .

Така,само да ти напомня,че явно само си чувал за този център но никога не си бил в него преди 89г. защото там наистина са идвали младежи от целия соц. лагер,че и от някои капиталистически държави НО,за българите е било ЗАБРАНЕНА ЗОНА И СЕ Е ОХРАНЯВАЛА С МИЛИЦИЯ и който се промъкне неканен го хващали и направо 0 номер прическа(тогава само тия от ТВУ-тата са били стригани).......там българи е имало само по комсомолска линия и то отбрани та гларусче далеч си от истината

Глупости. Като не си стъпвал там защо плямпаш? Много гот беше. И не беше скъпо.

Надявам се,че въпроса ти е реторичен. Иначе,веднага попадаш в графата на кръглите и...ти.

Винкела вече е персона нон грата в Слънчев бряг. Може да ходи там с минимум 50 полицая и пак няма да е много сигурен.

Гледам протестиращите и се чудя. От къде толкова мутри се събраха бе ? Ми те облечени във фланелки, с бели чорапи като клошари. А тия най-отпред дето ги водеха целите в бяло, с едни крака Х байн, тлъсти демек, с едни обици по носовете и т.н., и т.н. Бог да пази България от такива собственици на хотели, дискотеки и тям подобни свинщини

Като си толкова по детайлите , гледали сутринта Далаверестия как отпиваше от чашата и си прибрисваше сурата пред камерата . Много изискано и културно. Ама ония по Слънчев бряг никакви не са ми , я тоя мутрак ми е ''управляващ'' . Това не мога да понасям.

Все отнякъде трябваше да се започне с налагането на закона. Така стана, че с арогантното си поведение "бизнесът" в Слънчев бряг (не понасям това аграрно "Слънчака" - като в царевичака) просто бодеше очите на всички. Законът е за да се спазва!!! Който не му изнася - прав му път.

дкми

Не харесвам Слънчака, и никога не бих почивал там. НО!!!! Това си е лично мое мнение! И не бих почивал не заради шума (какъвто няма, защото съм бил там и знам), а заради бай ганьовщината на собствениците на хотели и заведения. Но това не е важно - това си е мое решение. Слънчев Бряг е курорт, популярен в цяла Европа. Няма англичанин, немец, швед, австриец или какъвто и да се сетите, които не знаят за Слънчака. Всички го свързват само и единствено с едно: КУПОН ДО ЗОРИ! И ако им забранят това - ще се пренасочат към други курорти, които не са в България. Кеф ти Майорка, кеф ти Ибиза. На Сл. Бряг ходят предимно млади хора - 16-25 годишни, които са там само и единствено заради купона. Останалите, които ходят са на ясно с това. Ако забранят на дискотеките и баровете да работят след 23 часа просто ще убият курорта. Така, както кмета на Бургас уби туризма в Бургас - там заведенията покрай морето работят до 0:00, и в 23:00 спират да приемат поръчки. И са празни. Преди години в Бургас имаше доста туристи, сега - няма. Сл. Бряг от младежки ще се превърне в пенсионерски курорт.

Мда каква трагедия, и ще вземат да идват туристи, които вместо по 300 евро за седмица, оставят по 500 ... трагедията е огромна...

дкми

Пенсиониран немец да ти остави 500 евра??????? Ти слушаш ли се? И тук идва пък другия въпрос: И какво като ги остави? И на кого ще ги остави? И този, на когото ги остави - ще им плати ли данъците, и ще ги отчете ли изобщо като приход?

Никога няма да дойдат такива пенсионери за по 500 долара. В Слънчака идват предимно дърти пенсии на социално осигуряване, които не влагат и едно евро в нещо извън тъпия им олинклузив. Докато младите туристи влагат доста пари в алкохол и удоволствия.

А ти какво предлагаш за Бургас - да работят заведенията денонощно, да се лее чалга до зори?! Ами останалите, които живеем и работим тук - как се ходи на работа, когато цяла нощ не си мигнал! Защото и това го е имало в недалечното минало - като се понесе звуковата вълна от морския бряг, та няколко квартала наоколо не сме заспивали!

Ще идете да живеете в Ясна поляна при щъркелите.

Пипи , най-добрият лек от шума е включвана в шума. Майната му , не съм за идиотщините , не обичам да тормозя и да ме тормозят , но съвсем непонасям самонадеяни и прости хора да ме ''управляват'' , забравили , че и те имат ограничения за това какво могат да си позволяват.

дкми

Не, разбира се, че не трябва да се вдига шум денонощно в Бургас. Но не виждам как заведенията, които са покрай плажа пречат на тишината в града?

Пич,явно си гледал Майорка и Ибиса само на картички........що не се поразходиш до там и да видиш дали има такива изстъпления като на слънчака........дори хотелската част на Майорка е разделена на 2 части-английска(за пияните ингилизи) и немска която иска нормална почивка та спри да се изказваш неподготвен

Чудесно. Сега разни руски, английски и какви ли не още алкохолици и боклуци да си търсят друга дупка за поене и дрогиране. Аз предлагам да ги пратим в Крим.