Sky News: Руската армия е спряла доставките на оръжие и боеприпаси на ЧВК "Вагнер"

Нови ракетни атаки в Украйна, обстрели в завзетите от Русия територии в Донбас

Обратно в новината

Коментари - Sky News: Руската армия е спряла доставките на оръжие и боеприпаси на ЧВК "Вагнер" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Данните на двете страни не са потвърдени от независими източници." Това е достатъчно .

Вече идат първите танкове! Вив Льо Франс! Но никакво егалите и фратерните повече с тия мужишки мародери, само либерте!

Глупости. Всичко върви по-план. Питайте специалистите тука. И обркъжението на Киев и Харков. След това предаването на Изюм и Херсон. Всичко е част от плана за великата победа на путайн, нали така, ребята? Нас западна попаганда не може да ни излъже. :))))))

Те си ги доставят от доставките за Икайна! Ха-ха-ха

Руские, сами си го правите, продължавате учите децата си да мразят Запада, сами се дистанцирате и си създавате врагове, сами бягате от цивилизацията и мира. Представянето на Запада като сбирщина от обратни и слаби не е във ваша полза, богатството на държавите там не е подарък свише, а резултат от много дисциплина, работа, креативност и високи изисквания и предизвикателни целеви стандарти... Сами се вкарвате в омагьосания кръг на омразата, пропагандата и лъжата и това рано или късно се връща като бумеранг. Гледайте филмчета за С.Корея и мислете колко път ви остава дотам! Последните ви поколения са отгледани като надменни шовинисти, но не го съзнавате! Вашите лидери ви лъжат и залъгват с елементарни лъжи, които са официална държавна политика! Насила вярвате, за да имате оправдание за многобройните жертви, че Украинците за 15г се превърнаха в нацисти, най-близките ви братя!? Само защото искат да живеят като европейци и това дълбоко накърни честолюбието на Главните джуджета, властелините на света, собствениците на планетарните ресурси и командващи Даная магучая? Обградените със злато и лакеи ченгета!?

дотам ли стигнахте, да цитирате фейковете на Sky News

театралните постановки на Пригожин стават все по-добри :)))) междувременно украинските риби подължават да кълват и да пращат резервите си в Бахмут, че да ги денацифицират същите тия, дето нямат хора и боеприпаси.

Основен природен закон: Човекоподобните винаги най-напред се нахвърлят да изяждат заедно хората, а накрая, когато повече не могат да консумират човеци свършват като се нахвърлят едни срещу други и се самоизяждат! Това е постулат!

Докато световната наука дири черни дупки в Космоса, се появи една и на Земята, в Кремъл!

“Чудя се каква ли ще е съдбата на копейкаджиите след краха на рашизма…” Ами при “бензиностанция с ракети” и хаос в нея е пределно ясен края - някой невнимателен пушач ще запали цигарка а ракетите ще взривят бензиностанцията и ще сложат край на позора и мизерията им! И след перестройката - а, нова перестройка:) Тодор Колев - Кога ще ги стигнем хамериканците! “… И след мъглата - а, пак мъгла!”

...кремъл няма канализационна система,понеже каквото капне и бг путинофилите го отнасят мегновенно,тутакси демек......

Кремъл може и да нямат канализационна система за лайната си, както хората, както човеците по целия свят, но затова пък какви големи лайна серат там (чонекоподобните) ! Най-големите в света! И миризмата им е нетърпима и се разнася надлъж и нашир, от Украйна до Сибир!

Стара претопляна манджа и един Господ знае колко още ще се топли докато Щерев не я изяде. Пригожин е тигър, има връзки и директни контакти в Кремъл - това е дезинформация с ясна цел, няма как да си остави войниците без снабдяване, ЧВК това не е някаква селска чета, те си имат собствена логистика и резерви, складове.

...даже скоро ще вземат властта в кремъл с преврат разбира се...

...ами,сигурно вече няма какво да им дадат,свършило е оръжието,мунициите,чакат северна корея да достави...явно и там вече е криза,силата им беше за специална военна тридневна операция,а не за 300 и кусур дни боксуване в укр.степи...

Братята ще си вземат това което е тяхно. Другарят Сталин създаде държава в държавата--- ИЗРАЕЛ . Другарят Путин да не се завърти и да си вземе и час от Полша която си бяха поделени с Адолфа .

Какво е "артилерия на НАТО"? Оръжията се подаряват или продават на Украйна. Все едно да кажеш, че Иран е във война с Украйна, защото дават/продават дронове на Русия. Артилерията е по НАТО-вските стандарти просто и се ползва и от държавите в НАТО.

ДИРаджии как може да публикувате нещо което не е проверено само защото островитяните от Скай нюз са хрърлили в просранството.Това ли е вашата обективност-Или ще заливате хората с лъжите на отиващия еднополюсен свят.

Чудя се каква ли ще е съдбата на копейкаджиите след краха на рашизма - понеже както виждаме кремълското джудже си стреля в крака с прецакването на Пригожин и тая година няма да я изкара. Светът ще рухне за тях! Остава им само да се залеят с бензин и да си драснат клечката!

“Чудя се каква ли ще е съдбата на копейкаджиите след краха на рашизма…” Ами при “бензиностанция с ракети” и хаос в нея е пределно ясен края - някой невнимателен пушач ще запали цигарка а ракетите ще взривят бензиностанцията и ще сложат край на позора и мизерията им!

Това което мразя на войната че е дала лиценз на западните медии да лъжат - такива новини да си ги четат олигофрените които гласуваха за Брекзит и Борис Джонсън

Всичките видеа с трупове и наказания на Вагнер са украинска пропаганда-менте. Реално Вагнер им стопяват лагерите и като цяло Русия е в настъпление.

Драги ми педали еврогейски и краварски забравяте един съществен факт, в момента воювате на официално руска територия, а там пощада няма до пълното и освобождение. След това ако продължавате да въоражавате укритие следват Одеса и Харков

и укренската армия громи наред, обаче... наабарот! :)

говежди!

Закуска Три препеечени филийки Сланина Чесън Половинка червено вино

ВАГНЕР УМРЯ От 50,000 вече 40,000 глътнаха украински чернозем. Рядко преживяват една атака. Отпред са професионални украински киборги, отзад загранотрядите. Който откаже бой го убиват пред строя. Който се върне от плен го убиват с чук. Ранените не се прибират. ВАГНЕР е признат за терористична организация в САЩ, ще бъдат преследвани и след края на войната. ВАГНЕР обиди руското командване, в частност и Герасимов, наричайки го дебил и педал. Той пък ги остави без боеприпаси. Сега да се бият един друг с чукове :)))

Май си забравил, как е свършил Трети райх?

...единствения кадърен руски генерал,е герасимов,даже и ген.Залужни му е ученик...м,да!!!

Аналена Бербок каза, че за да се разреши ситуацията справедливо Путин трябва да промени позицията си на 360 градуса.

Да ви пикам на геометриятя

Бай Кольо

Що ще пикаш, може да е имала впревид да остане на позиция !

тая война май се води оновно из интернет; само зщо ли никой нр дава поне линкове къ цитираните видеа или снимки на падналите снарвди и ракети ... тва пропагандата и от двте страни вече смята че насреща си има само кръгли идиоти

Когато псевдодемократи лъжат-мажат и понеже Русия има предавания, в които ясно и конкретно опровергават западни лъжи, та нарочно либерасти са изключили/блокирали руски тиви канали. Защото ги е страх от истината! Умните го разбират, дебилите не вдяват изобщо.

BBC, sky, associates p , Ройтерс, Дойче веле, всичкото долна журналя, не ви вярвам грам.

Вече изкарах от нафталина и Т-34.

Блинкен такъв автогол си е вкарал... 200 000 с убитите и ранените :) Ранените са от 3 до 5 пъти повече от убитите, така че в най-лошия случай говорим за 50 000 убити и 150 000 ранени. За Вагнер ще са 7 000 убити и 23 000 ранени. Може би са подобни и цифрите за "наридните милиции" на ДЛНР, преди да се интегрират в руската армия. Тъй че стигаме до 65 000 убити и 200 000 ранени И това даже ми се струва леко занижено... При около 150 000 убити украински военни и над половин милион ранени. При военнопленниците е сигурно още по-лоша пропорцията за Украйна. Ясно е и чий човешки потенциал е по-голям. И се връщаме в ден първи на инвазията - Украйна няма никакъв шанс, освен да преговаря за мир, или пъл да ескалира конфликта като въвлече в него поне няколко други държави. От Европа и Нато, естествено. И затова НЕ МОГА ДА ПОНАСЯМ УКРАИНЦИТЕ И ПРОВОЕННАТА ПРОПАГАНДА В ТЯХНА ПОЛЗА.

Украйна е и ще я има! Има уникален колектив от Залужни, Зеленски и Кулеба. А "Вагнер" са терористична организация.

Ама как бе, автоматите свършиха и сега им раздават лъкове и брадви... леля ви западна плиткоумна....

Какви са тези платени видеа в статиите?

Стига бе само глупости пишете. Помислете какво пишете. Само глупакът може да ви повярва

Какъв проблем само се е отворил за британците, да ги ева в лицемерите долни и скапани.

Обградени сме от негри

Кой ти е виновен,че живееш в Столипиново?

С червените ботушки потропват тук червените боклуци!

Накратко и ясно : ЧВК Вагнер е частна групировка...получава възнаграждение и си купува всичко необходимл...Шойгуту си заплаща...и с нищо друго не е задъшжен...а Пригожка да се прави на хитра стоножка

Не демонстрациите а истинския бой ще има резултат. Всичко друго е алабаша.

Нали преди време писахте, че Русия уж свърши ракети, а то било обратното - украина се моли постоянно да им дават, европа дава стотици милиарди, а укри ги крадат и си живуркат из целия Свят. ...не този е луд, който яде баницата ))))

глей ти и при.

ЛЪЖИ , ЛЪЖИ , ЛЪЖИ и пак ЛЪЖИ в ИЗОБИЛИЕ - Не се бутайте наивници има достатъчно за всички , които си мсилят че живеят в демокрация !

Не знам какво е, демокрация ли е, но на Запад живеят доста добре, а в Русия виждам само войни, страх и мизерия.

Като гледам демонстрациите са точно при тези дето "уж " живеят " добре" - Това живеене " добре " вече е история , и ти го казвам именно защото съм запознат и знам отлично какво говоря ! Отделно идва въпроса и колко добре живеят В "Меката" на " хубавия живот" Америка , дето пък не е минал ден без да има застреляни и някой изтрещял да не е нахлул някъде с оръжие . за да си сподели " щастливия живот" ?! Недй вярва на всичко което гледаш " на Кафе " при Гала или слушаш от разни префърцунени Ганьовски ПЪРВЕНЮТА !!

Глупак :ти какво очакваш? Някой оставя ли ги да живеят нормално? СТРАХ НА ЗАПАДА Русия е мощен фактор затова се страхуват,да не би и другите народи да се увлекат покрай нея. Ако няма санкций няма настигане и това им е перото в гъза.

Ами сравни Аляска и Чукотка.Сравни какво беше до 90г. в Източна Европа и Западна Европа.

Менте новина, успокояват неандерталците...

Пригожин ги будалка и тия вярват.

Че то повечето вагнеровци ги избиха

Тия съвсем ни шзеха за мезе

Ми ние всичко това си го знаем - от британското разузнаване, от ВВС, от Скай, Ройтерс и най-вече - от Униан: - Вагнер уби един с чук, но после украинските медици чудодейно го възкресиха - Путин пада от власт поне един път на всеки три дни - Путин е болен от чума, туберколоза, проказа, СПИН, абе от всичко с изключение на Ковид и то щото се е ваксинирал с чудесната ваксина на Пфайзер - ракетите на руснаците им свършиха миналия март още, което наложи да вземат чиповете от аналоговите перални и прахусмукачки обаче и те вече са свършили - сега и руснаците и китайците атакуват вече само с балони, от които пускат писмени признания в любов на Зеленси, Байдън и Столтенберг - Риши Сунак чистосърдечно си призна каква е целта на НАТО като каза в Мюнхен, че Европа трябвало да си даде всички боеприпаси на Украйна щото и без това били трупани за война с Русия - Бербок каза в Мюнхен, че ако Путин си обърнел политиката на 360 градуса щяло да има мир, като с това изявление оспори титлата на Кличко за най-ерудиран и интелигентен политик в Европа... Руската армия спряла да дава боеприпаси на Вагнер - ми как иначе, руската армия отдавна е избягала отвъд Урал - който не вярва да пита CNN!

Много си се превъзбудил. Ще ти мине. То и хаймарсите са унищожени няколко пъти, но те са с по 9 живота

Съдиш по себе си.

ще се сетят русназите, че е вече време да спират с тероризма.

На 21 февруари Путин ще воюва с терористи в окупираните области и вече няма да убива деца и жени с ракети

Колко джендъри и демократи ще отидат да проверят новината? Хайде, сега е моментът!! Действайте, отивайте!! Че след няколко месеца ще ви търсят с призови, гласуваха в ек ;) тогава...ще кажете колко сте по-по-най в интернет ;) направо от епицентъра

Тези с минусите ще ходите или не? Щото щом не сте съгласни явно искате..ама...стиска ли ви? Или чакате нормалните сексуално да отидат?!? Надежди

Ти от фронта ли пишеш Рамбо,или под фустата на мустакатата селянка,жена ти.

Във вторник Путин ще смени името на специалната операция, а в четвъртък Си от Китай ще призове Русия за мир!

Китай никога няма да призове за мир. Ако Русия спре, то целия свят ще се обърне към Тайван ;) а сега е на тепсия

Китай ще призове Русия да зачита границите на суверенните държави

Все броех загубите на Вагнер 300,000, а те били само 30,000..., а на руснаците 2 милиона, а те били само 200 хиляди...къде си Витанка да кажеш нещо за аритметиката...защото Блинки само пърди и киха...