Коментари - Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна | Днес.dir.bg

Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна

Как дипломацията не успя да се справи, но дава поуки за бъдещи преговори

Обратно в новината

Коментари - Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

за някои може и да е скрита

Не знам какъв е тоя напън да се скрият фактите. Борката дойде по заповед на шефовете от дълбокият кабал и каза: До последният Украинец. Зеленски видя начин да стане богат. Убиха един от преговарящите като куче на улицата. МИ6 изиграха сценката с Буча. Милион и отгоре убити украинци по-късно, западната мечта за перемога унищожи Украйна. Вангард Груп загуби евтино закупената земя, природни богатства и индустрия. Престои тоталната капитулация на Укрорайха. А наивността на Румънците и Французите, че имат перспектива за победа в Преднистровието и Одеса чака кървавата среща с реалността.

Няма как да знаем точно какво са си казали по време на тези преговори. Но едно е ясно: Киев беше готов тогава да подпише а Русия не искаше по сериозен конфликт. Очевидно е че това което последва не е било само в ръцете на Киев и Кремъл. Имало е и други играчи които се намесиха и доведоха нещата до по мащабна война!

Дочетох до "руските зверства в Ирпен и Буча." и разбрах какво ще последва... аре друг път

ПИПО

Що за идиотщини пишете? Меркел. си призна, че минските споразумения са били само за печелене на време, за да могат, да въоръжат Украйна срещу Русия. В Турция бяха почти готови с мирното споразумение (има и документи в нета) докато не отиде рошавия англичанин и не развали договора. На всички е ясно с кой Русия, трябва да преговаря. Клоуна Зеленски решава колкото и аз. Едно е сигурно третото предложение на руснаците, ще бъде по лошо от първото и второто.

Клепар!

Спазването на Минските спорузомения и подписване на мирен договор с Русия през 2022 година в Инстанбул НЕ е в интерес на британските управляващи и съответно на МИ-6, борещи се за зона на влияние в Източна Европа. Американските управляващи и съответно ЦРУ постигнаха целите си като прекъснаха връзката на евтини ресурси от Русия към ЕС, извадиха ЕС като политически играч в Света и го деиндустриализираха. Следствие на което се и отдръпнаха от конфликта. Сметката се плаща от жертвите и от двете страни на конфликта. Не става на въпрос за Демокрация, Свобода или каквото и да е друго подобно нещо. Подобно е и положението с конфликта между Израел и Палестина. Целта на МИ-6 е заличаване на Израел като държава и запалване на голям конфликт между сунити и шиити. Както се казва, "нищо лично, просто бизнес".

Шило

Че то това нещо си го каза още преди два-три месеца шефа на парламентарната фракция на партията на Зеленски, бре! Беше ясен- договорката- неутралитет на Украйна срещу връщане на Донбас и преговори за Крим. Докато се е появил рошавия Джонсън. Е, нека мрат сега укрите заради кефа на Джонсън и безхарактерността на Зеленски!

Шило

Кои жертви? Тези, които ставаха след като ги подминеше автомобила с камерата ли? Че и цигари припалваха.

Да, какви преговори трябва да има... Никакви, просто Русия си взема това, което й принадлежи, и толкова. Ако на някой не му харесва, да заминава за Ицточния фронт в Украйна и да защитава там мнението си. Имаш топки, вземаш - нямаш топки, седиш в калта... като България.

Аналогията ти е......странна, някакви преживявания от този род като малък?

Дрисльо!

Не ви ли писна да преписвате глупостите на усраинци и "компетентни" западни "експерти ??? Наистина ли нямате капка достойнство и да отразите истината ?2Защо НИТО един български журналист НЕ отиде реално да отрази избиването на мирното население в Донецк и Луганск ??? Защо нито един от вас НЕ показа бюджета на Усрайна за Крим /преди 2014 год/????? Там НЕ се изплащаханито заплати , нито пенсии !!!Страх ли ви беше/или за истината не ви плащат/??? Толкова сте жалки , че чак сте смешни !!

Убий тъпак като тебе, един трол по-малко.

Има освободителна война. Има инвазия на НАТО и САЩ в Косово и на САЩ в Ирак и целия близък изток чрез над 100 военни бази и летища

Шило, вие троловете, толкова ли сте тъпи ?

Едно време при Хитлер ни караха да вярваме такива неща за евреите, сега ни насилват да ги вярваме за руснаците

Защо ли - ами защото всичко това съществува само в болните мозъци на прапагандистите Соловьов и Симонян, а ти повтаряш като зомби техните наративи!

че даже Русия да се намираше на Венера, а Украина - на Марс, пак ще се плюят и убиват взаимно както могат. За какви преговори на хартия да говорим, още повече с продължителност 10-15 години? Ами че той само Путин смята да живее поне още 100.

Преписана статия от организаторите на тази война. Русия Чисто и просто беше въвлечена и не ѝ оставиха шанс да не влезе в това активно мероприятие. Трябва да им се признае че беше дълго планирано и добре организирано с малки неточности в сметките за победа над Русия. Равносметката е милиони жертви милиони човешки съдби буквално унищожени изпразни военни складове в Европа към момента пълна доминация на така наречената руска слаба армия една полуразрушена Украйна но с тия темпове няма да остане много от нея един чувствително по-малко съчувствен Запад и Америка помощта им май се изпарява..

Историята е много проста. Русия не искаше да превзема Украйна, а да склони запада да спре да я бута към военен конфликт за Крим.

не бива да се четат. Загуба на време е. Нито публикуват от къде са цомнали статията, нито автора й.

" През 1994 г. тя подписва така наречения Будапещенски меморандум, като се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие като неядрена държава и се съгласява да се откаже от третия по големина ядрен арсенал в света. В замяна на това Русия, Обединеното кралство и Съединените щати обещават, че няма да нападат Украйна." А през декември 2021 г Украйна заяви, че иска да излезе от този договор и да бъде призната за ядрена сила и да бъде приета за член на НАТО. Русия веднага реагира. Каза, че това е неприемливо с оглед нейната сигурност, а САЩ казаха, че всяка държава сама може да решава какво иска за себе си...

Историята ще бъде пренаписана още няколко пъти....... За справка: Историята :)

Казва великият философ, киро джуката " Всичко е ала - бала". Нямо кой да спре един гей, решил да промени "света..."

Абе измама, само дето имаше масови гробове на хора с вързани ръце зад гърба. Като в Катин...

Може би??

Ако четеш тъпотиите на путинофилите ще помислиш че Путя е добрия самарянин. Те горките руснаци били притиснати от лошите украинци. Като тръгнали на екскурзия с танкове и самолети сбъркали пътя и завили към Киев. Раша щяла да отстъпи Донбас, ХАХАХА. Истината е че Империята концлагер иска да се разраства начело с нейния фюрер Путлер.

Айде...фюрера подписа закона за мобилизацията...гласиш ли се....500 хилки требе

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

Завиждам на хора като теб, да виждаш само в черно и бяло! Лесно се живее.......

Дебилен лъжец, как да бъде призната за ядрена сила като няма ядрено оръжие. Олигофрени сър.

Преди съседа да изнасили дъщеря Ви , Вие направихте ли му нещо , на жена му, на децата му, на ...? Защо съседа направи това ? Защото е луд , болен, малоумен, педофил, престъпник... ? Да бе , как не се сетих?

С две думи хохлю без да пита гринго го сложил гарант...да го пази и се бие с путин..заради него гринго таман това си мислеше....той може да пази само израел срещу Ливан...сега и за Иран дава назад... Извода...чекай гринго да те пази... те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

"В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество" Как знаеш като няма да те има?!

Медаль за город Вашингтон: Давно запущены ракеты, И пепел в воздухе висит, Горит Нью-Йорк и Сан-Франциско, И штат Нью-Мексико горит. На почерневший пляж Майами Вареной рыбы нанесло. Прошли гигантские цунами, И в Кордильерах оттрясло… К лужайке перед Белым Домом Российский подошёл солдат, Присел на мраморну колонну, Поставил рядом автомат. Подвинул каску на затылок, Достал солдатский сухпаёк И заграничиную текилу Налил в помятый котелок. Потом прошел вперёд и прямо, Потрогал сапогом паркет: Ну, где барак то твой, Обама? И где овальный кабинет?! Ведь, говорили папа с мамой Нельзя без спросу кнопки жать! Ну, что же ты, Баран Обама, Хоть научился бы читать! Допил солдат, поправил каску, Привычно в ствол загнал патрон. «Ещё освобождать Аляску…» И раздавил ногой айфон. Хмелел солдат — слеза катилась, Хрипел трофейный саксафон, А на груди его светилась Медаль за город Вашингтон! А на груди его светилась Медаль за город Вашингтон!

Едно е ясно, този, който е написал текста в статията тотално няма представа за какво говори.Да, знам тук сега ще наскочат и едните и другите, но цялата времева връзка в статията е една огромна дупка в морето. Без да влизам в особенни подробности (а тези, които наистина следят случващото се ги знаят) ще обърна внимание само на едно единствено нещо - Преговорите в Турция, нямаха нищо общо със случващото се в Бучи! Това, в което Киев се опитва да обвинява москва в Бучи (което между другото се оказа пълна лъжа и постановка от страна на Киев и то доказано, като дри коства поства на украинския онбудсман, но това пак е друга тема) се случи след като преговорите завършиха и ДОКАЗАНО постановката в Бучи беше дело на Лондон (както и епруведката с прах за пране) с цел да очерни Москва и опрвадае бъдещите действия на Лондон, а не толкова отказа на Киев да спази споразумението. Освен всичко друго, пред руската армия НИКОГА не е стояла задача да превзема Киев, а просто да принуди Киев към преговори.... Изобщо талкъв бълвоч като тази статия скоро не бях чел!

Шило

Имаше ли наистина? Да не се окаже, че са отпреди десетина години?

Слава кокаина и яко бандерина :)

Шило

ЩерЮ, не вървиш. По-полезен ще си на Източния фронт, зер руснаците вече са в Часов Яр. Бегай, че нема време, укрите настъпват на запад

Написано от американци. Изключително преиначено. Самите украинци си признаха, че англичаните са им забранили да подписват, а американците да ги подкрепили. Ноз за това нито дума. А това си е гражданска война и Русия я печели, както се и очакваше, бавно, защото пази населението, което е руско. Цели са военни и щабовете им.

Шило

Дали?

Ми не си пъхай зурлата в тяхната градина...няма и да получиш ритник тогава

Ами по една проста причина, съдиите в Хага са също толкова подкупни както и тези по другите съдилища!

Слава кокаина и яко бандерина :)

Слава кокаина и яко бандерина :)

Укра се опитала да продаде гринго без гринго да знае, обаче гринго купил укра, без укра да разбере. И кога укра разбрала, било късно вече моме за китка. И сега укра е роб на гринго.

Украинците са осъзнали, че на руснак да спазва подписан договор/споразумение или друго НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА ФАКТ русороби...

Шило

ЩерЮ, само ще те светна- руснаците се справят блестящо. Евакуираха десетки хиляди, жертвите на 5-6.У натовска и евросъюзническа България, при наводнение в един квартал на Варна се издавиха 13 човека, а целия квартал дали има и 10 000 човека. За Цар Калоян, дето са 4-5 000 човека, нещо да ти припомням ли? За Бисер?

Кое е факт? Подписан договор имаше ли? И кой го отказа? А подписът на укрите го видяхме колко струва покрай Минските споразумения. Сега да си ядат дървото и да не реват укрите!

Коментари - Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна | Днес.dir.bg

Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна

Как дипломацията не успя да се справи, но дава поуки за бъдещи преговори

Обратно в новината

Коментари - Скритата история на разговорите, които можеха да спрат войната в Украйна | Днес.dir.bg

Коментари

за някои може и да е скрита

Не знам какъв е тоя напън да се скрият фактите. Борката дойде по заповед на шефовете от дълбокият кабал и каза: До последният Украинец. Зеленски видя начин да стане богат. Убиха един от преговарящите като куче на улицата. МИ6 изиграха сценката с Буча. Милион и отгоре убити украинци по-късно, западната мечта за перемога унищожи Украйна. Вангард Груп загуби евтино закупената земя, природни богатства и индустрия. Престои тоталната капитулация на Укрорайха. А наивността на Румънците и Французите, че имат перспектива за победа в Преднистровието и Одеса чака кървавата среща с реалността.

Няма как да знаем точно какво са си казали по време на тези преговори. Но едно е ясно: Киев беше готов тогава да подпише а Русия не искаше по сериозен конфликт. Очевидно е че това което последва не е било само в ръцете на Киев и Кремъл. Имало е и други играчи които се намесиха и доведоха нещата до по мащабна война!

Дочетох до "руските зверства в Ирпен и Буча." и разбрах какво ще последва... аре друг път

ПИПО

Що за идиотщини пишете? Меркел. си призна, че минските споразумения са били само за печелене на време, за да могат, да въоръжат Украйна срещу Русия. В Турция бяха почти готови с мирното споразумение (има и документи в нета) докато не отиде рошавия англичанин и не развали договора. На всички е ясно с кой Русия, трябва да преговаря. Клоуна Зеленски решава колкото и аз. Едно е сигурно третото предложение на руснаците, ще бъде по лошо от първото и второто.

Клепар!

Спазването на Минските спорузомения и подписване на мирен договор с Русия през 2022 година в Инстанбул НЕ е в интерес на британските управляващи и съответно на МИ-6, борещи се за зона на влияние в Източна Европа. Американските управляващи и съответно ЦРУ постигнаха целите си като прекъснаха връзката на евтини ресурси от Русия към ЕС, извадиха ЕС като политически играч в Света и го деиндустриализираха. Следствие на което се и отдръпнаха от конфликта. Сметката се плаща от жертвите и от двете страни на конфликта. Не става на въпрос за Демокрация, Свобода или каквото и да е друго подобно нещо. Подобно е и положението с конфликта между Израел и Палестина. Целта на МИ-6 е заличаване на Израел като държава и запалване на голям конфликт между сунити и шиити. Както се казва, "нищо лично, просто бизнес".

Шило

Че то това нещо си го каза още преди два-три месеца шефа на парламентарната фракция на партията на Зеленски, бре! Беше ясен- договорката- неутралитет на Украйна срещу връщане на Донбас и преговори за Крим. Докато се е появил рошавия Джонсън. Е, нека мрат сега укрите заради кефа на Джонсън и безхарактерността на Зеленски!

Шило

Кои жертви? Тези, които ставаха след като ги подминеше автомобила с камерата ли? Че и цигари припалваха.

Да, какви преговори трябва да има... Никакви, просто Русия си взема това, което й принадлежи, и толкова. Ако на някой не му харесва, да заминава за Ицточния фронт в Украйна и да защитава там мнението си. Имаш топки, вземаш - нямаш топки, седиш в калта... като България.

Аналогията ти е......странна, някакви преживявания от този род като малък?

Дрисльо!

Не ви ли писна да преписвате глупостите на усраинци и "компетентни" западни "експерти ??? Наистина ли нямате капка достойнство и да отразите истината ?2Защо НИТО един български журналист НЕ отиде реално да отрази избиването на мирното население в Донецк и Луганск ??? Защо нито един от вас НЕ показа бюджета на Усрайна за Крим /преди 2014 год/????? Там НЕ се изплащаханито заплати , нито пенсии !!!Страх ли ви беше/или за истината не ви плащат/??? Толкова сте жалки , че чак сте смешни !!

Убий тъпак като тебе, един трол по-малко.

Има освободителна война. Има инвазия на НАТО и САЩ в Косово и на САЩ в Ирак и целия близък изток чрез над 100 военни бази и летища

Шило, вие троловете, толкова ли сте тъпи ?

Едно време при Хитлер ни караха да вярваме такива неща за евреите, сега ни насилват да ги вярваме за руснаците

Защо ли - ами защото всичко това съществува само в болните мозъци на прапагандистите Соловьов и Симонян, а ти повтаряш като зомби техните наративи!

че даже Русия да се намираше на Венера, а Украина - на Марс, пак ще се плюят и убиват взаимно както могат. За какви преговори на хартия да говорим, още повече с продължителност 10-15 години? Ами че той само Путин смята да живее поне още 100.

Преписана статия от организаторите на тази война. Русия Чисто и просто беше въвлечена и не ѝ оставиха шанс да не влезе в това активно мероприятие. Трябва да им се признае че беше дълго планирано и добре организирано с малки неточности в сметките за победа над Русия. Равносметката е милиони жертви милиони човешки съдби буквално унищожени изпразни военни складове в Европа към момента пълна доминация на така наречената руска слаба армия една полуразрушена Украйна но с тия темпове няма да остане много от нея един чувствително по-малко съчувствен Запад и Америка помощта им май се изпарява..

Историята е много проста. Русия не искаше да превзема Украйна, а да склони запада да спре да я бута към военен конфликт за Крим.

не бива да се четат. Загуба на време е. Нито публикуват от къде са цомнали статията, нито автора й.

" През 1994 г. тя подписва така наречения Будапещенски меморандум, като се присъединява към Договора за неразпространение на ядреното оръжие като неядрена държава и се съгласява да се откаже от третия по големина ядрен арсенал в света. В замяна на това Русия, Обединеното кралство и Съединените щати обещават, че няма да нападат Украйна." А през декември 2021 г Украйна заяви, че иска да излезе от този договор и да бъде призната за ядрена сила и да бъде приета за член на НАТО. Русия веднага реагира. Каза, че това е неприемливо с оглед нейната сигурност, а САЩ казаха, че всяка държава сама може да решава какво иска за себе си...

Историята ще бъде пренаписана още няколко пъти....... За справка: Историята :)

Казва великият философ, киро джуката " Всичко е ала - бала". Нямо кой да спре един гей, решил да промени "света..."

Абе измама, само дето имаше масови гробове на хора с вързани ръце зад гърба. Като в Катин...

Може би??

Ако четеш тъпотиите на путинофилите ще помислиш че Путя е добрия самарянин. Те горките руснаци били притиснати от лошите украинци. Като тръгнали на екскурзия с танкове и самолети сбъркали пътя и завили към Киев. Раша щяла да отстъпи Донбас, ХАХАХА. Истината е че Империята концлагер иска да се разраства начело с нейния фюрер Путлер.

Айде...фюрера подписа закона за мобилизацията...гласиш ли се....500 хилки требе

до тук беше руската романтика на окупант и властелин на пръстена.. Руската велика империя се оказа една художествена измислица и лирическия герой с име на женски полов орган- който му отива се оказа един комплексар и фашист който потопи в кръв и разрушения два народа. В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество, убийства и най нишата прослойка на човечеството.

Завиждам на хора като теб, да виждаш само в черно и бяло! Лесно се живее.......

Дебилен лъжец, как да бъде призната за ядрена сила като няма ядрено оръжие. Олигофрени сър.

Преди съседа да изнасили дъщеря Ви , Вие направихте ли му нещо , на жена му, на децата му, на ...? Защо съседа направи това ? Защото е луд , болен, малоумен, педофил, престъпник... ? Да бе , как не се сетих?

С две думи хохлю без да пита гринго го сложил гарант...да го пази и се бие с путин..заради него гринго таман това си мислеше....той може да пази само израел срещу Ливан...сега и за Иран дава назад... Извода...чекай гринго да те пази... те така спасиха и кюрдите от Мосул, и кипърците от Фамагуста и сирииците от Африн...и арменците от Карабах

"В следващите 100 г руснака ще бъде мразен и презиран и ще е синоним на разбойничество" Как знаеш като няма да те има?!

Медаль за город Вашингтон: Давно запущены ракеты, И пепел в воздухе висит, Горит Нью-Йорк и Сан-Франциско, И штат Нью-Мексико горит. На почерневший пляж Майами Вареной рыбы нанесло. Прошли гигантские цунами, И в Кордильерах оттрясло… К лужайке перед Белым Домом Российский подошёл солдат, Присел на мраморну колонну, Поставил рядом автомат. Подвинул каску на затылок, Достал солдатский сухпаёк И заграничиную текилу Налил в помятый котелок. Потом прошел вперёд и прямо, Потрогал сапогом паркет: Ну, где барак то твой, Обама? И где овальный кабинет?! Ведь, говорили папа с мамой Нельзя без спросу кнопки жать! Ну, что же ты, Баран Обама, Хоть научился бы читать! Допил солдат, поправил каску, Привычно в ствол загнал патрон. «Ещё освобождать Аляску…» И раздавил ногой айфон. Хмелел солдат — слеза катилась, Хрипел трофейный саксафон, А на груди его светилась Медаль за город Вашингтон! А на груди его светилась Медаль за город Вашингтон!

Едно е ясно, този, който е написал текста в статията тотално няма представа за какво говори.Да, знам тук сега ще наскочат и едните и другите, но цялата времева връзка в статията е една огромна дупка в морето. Без да влизам в особенни подробности (а тези, които наистина следят случващото се ги знаят) ще обърна внимание само на едно единствено нещо - Преговорите в Турция, нямаха нищо общо със случващото се в Бучи! Това, в което Киев се опитва да обвинява москва в Бучи (което между другото се оказа пълна лъжа и постановка от страна на Киев и то доказано, като дри коства поства на украинския онбудсман, но това пак е друга тема) се случи след като преговорите завършиха и ДОКАЗАНО постановката в Бучи беше дело на Лондон (както и епруведката с прах за пране) с цел да очерни Москва и опрвадае бъдещите действия на Лондон, а не толкова отказа на Киев да спази споразумението. Освен всичко друго, пред руската армия НИКОГА не е стояла задача да превзема Киев, а просто да принуди Киев към преговори.... Изобщо талкъв бълвоч като тази статия скоро не бях чел!

Шило

Имаше ли наистина? Да не се окаже, че са отпреди десетина години?

Слава кокаина и яко бандерина :)

Шило

ЩерЮ, не вървиш. По-полезен ще си на Източния фронт, зер руснаците вече са в Часов Яр. Бегай, че нема време, укрите настъпват на запад

Написано от американци. Изключително преиначено. Самите украинци си признаха, че англичаните са им забранили да подписват, а американците да ги подкрепили. Ноз за това нито дума. А това си е гражданска война и Русия я печели, както се и очакваше, бавно, защото пази населението, което е руско. Цели са военни и щабовете им.

Шило

Дали?

Ми не си пъхай зурлата в тяхната градина...няма и да получиш ритник тогава

Ами по една проста причина, съдиите в Хага са също толкова подкупни както и тези по другите съдилища!

Слава кокаина и яко бандерина :)

Слава кокаина и яко бандерина :)

Укра се опитала да продаде гринго без гринго да знае, обаче гринго купил укра, без укра да разбере. И кога укра разбрала, било късно вече моме за китка. И сега укра е роб на гринго.

Украинците са осъзнали, че на руснак да спазва подписан договор/споразумение или друго НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА ФАКТ русороби...

Шило

ЩерЮ, само ще те светна- руснаците се справят блестящо. Евакуираха десетки хиляди, жертвите на 5-6.У натовска и евросъюзническа България, при наводнение в един квартал на Варна се издавиха 13 човека, а целия квартал дали има и 10 000 човека. За Цар Калоян, дето са 4-5 000 човека, нещо да ти припомням ли? За Бисер?

Кое е факт? Подписан договор имаше ли? И кой го отказа? А подписът на укрите го видяхме колко струва покрай Минските споразумения. Сега да си ядат дървото и да не реват укрите!