Руският посланик в Лондон с лична нота към Борис Джонсън

Посланикът на Русия в Лондон Александър Яковенко иска среща с външния министър на Обединеното кралство Борис Джонсън във връзка със случая „Скрипал“.

Обратно в новината

Коментари - Руският посланик в Лондон с лична нота към Борис Джонсън | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Б Джонсън е слабото място на кабинета на Мей в тази афера. И ще бият по него, няма никакво съмнение. Сама си е виновна, такава "личност" да си вземе за външен министър, пък и да не го държи изкъсо и да го оставя да си приказва каквото ще.

Кой го сефери за с-ва тоя и ония над нега.?!

Тоя смешник доста е залитал по африканските другари

По време на руската "окупация" Българите от 5 станаха 9 милиона ! България от селска страна , стана първа на Балканите ! Руски бази нямаше ! Сега след американското "освобождение" с американски бази сме пак 5 милиона и последни в света ! Другото са празни приказки !

кой го познава този и за какъв се мисли.Путин ще уволни още няколко генерали отговорни за провала и толкова.

Откъде накъде някой трябва да дава на руския посланик подробности по разследването? Следствените действия са следствена тайна по цял свят, включително в Русия и Англия. Да не би някой да даде подробности от разследването за убийството на Немцов?

Вие чували ли сте за дипломатически протокол? Какви следствени действия за измислени истории. А за Немцов следствените действия приключиха отдавна и резултатите бяха оповестени.

Дъщерятана Скрипал е руска гражданка, руснаците отдавна поискаха информация за нея и т.нар. хим. атака , тъй като имат право....а сети се дали са я получили. Тия същите англичани иначе пищят за неспазване на международното право и договорености, но го спазват само, когато им изнася. Такъв малоумен водевил на международно ниво не е имало доста отдавна.

Боже доживяхме руснаците да молят демократите за демокрация,а демоктатите да отговарят тоталитарно.Питам се ние с демократители сме или кого изобщо.

Виждам много поста с най различни ник-ове. Едни и същи простотии в еднакъв русофобски стил.Писано е от един или двама.Някой просто замърсява пространството.

По-добре русофоб отколкото русофил. И двете са крайности но второто е и предателство към България и всичко българско. Русофилите са родоотстъпници и българофоби.

Те не са русофили, а путинофили. Истинският русофил е човек, запознат и живеещ с руския език, история, култура. Тези нашите не са стъпвали в руска галерия и музей, а за литература и музика никога не са искали да чуят. И руският не го знаят.

Тогава посланикът заяви, че Москва се стреми към прозрачно разследване на инцидента и към това в него да участват представители не само на страни от НАТО и ЕС, но и от Русия, Индия, Китай, страните от Латинска Америка и Африка. A причем здесъ Индия, Китай и Африка ??!!! Пока человек умирал и путин думал что не спасут его-росия отрицала и возмущаласъ, как поняли что уже житъ будет, что уже докажет Англия кто и как отровил - давай встретитъса, давай все как то уладим.....придурки. А болгари , когда "зелени человечки" на Солничной берег появятъса поймете !! Посмортите что руские туристи за себя в курорт оставляют- бутилки, чаши, прокладки.....полотенца на шезлонги-(типо ето мое, занято),они почти все нагльiе, все еще думают что Болгария ето 16 республика ссср.

Знаеш ли , кой генерализира и слага цели народи и националности под общ знаменател ? Нека да го кажем възпитано, такива обобщения правят неинтелигентните хора.Само тотално заблуден може да обижда цели народи били те руснаци , американци или дагестанци. Навсякъде има хора всякакви и никъде няма хора еднакви.

Колкото повече русофили има в една страна, толкова стандарта и на живот е по - нисък.

Виж станите от Африка

Трябва да се постъпи както с нацистка Германия- окупация и разделяне на зони. Справедливо ще бъде Сибир да бъде разделен между Китай, Япония и ЕС. Пък и руснаците ще живеят доста по- добре отколкото сега...

що не опитате ??? за последствията питаите наполеон и хитлер ... ха ха ха

През 1990 Съветският съюз се раздели на зони без да е необходимо някой като Наполеон и Хитлер да си обува ботушите.

Кого да питаме? Победителите от Втората световна война ли - Защо победителите и до днес живеят в пъти, пъти ПО-ЗЛЕ от победените?

Борето Джонсън се ползва в Англия като картинка на утвърден хахо!

Мария Знахарова: Русия прибира 60 свои дипломати от България, умуват за Гергов!!!

преди малко ми писа че ша решават след празниците :)

прекалено е хубаво за да е истина! чак такива чудеса не се случват ни на Великден ни на Коледа!

Добре, че съветската окупация свърши и червените комундета не са на власт.

Яков-енко и той е от нашето коляно на Яков. Ти къде се буташ, когато никога няма да те признаят за Яковбърг?

Русодебилчета как сте?

Афера на кой е собственост?

Не знам,не ме и интересува.Прочети го на английски в техните сайтове.Има го.

Соросоидчета, нещо ново - излезе материал на бившия британски офичер-разузнавач Крейг Мъри, за "доказателствата" по отравянето.Прочетете го /има го и в сайта Афера" и ще разберете каква игра играят англичаните- пълен абсурд на глупостта.На която вие ръкопляскате.

Кога ги отровиха? Кога стана бивш? Кога прописа? Има ли бивши? Защо тровят бившия Скрипал?

Свърши с доброто отношение към руснаците и това е нормално.Всичко си идва по местата.

Само да ти припомня - подобни глупости са писани за Русия и през 1917-та и през 1941-ва

Съветската окупация на България пак ли е глупост,комунистическите концлагери пак ли са глупост?Ако истината е обявена за глупост това е грях.

Светът рита Русия по всички линии политически, икономически.

От кога СЛЕПЕЦ, като теб вижда?

Ние българите никога не сме били русофили просто ни е било наложено с окупация и червен терор.

С ноти без ноти никой не те бръсне бе Яковенко.

И какви казвате са доказателствата,че Русия стои зад отравянето, което май не излезе и отравяне.Чакам отговори, мили мои соросоидчета.

Разузнаването има неопровержими.

Никой няма да тръгне да гони дипломати ей тъй без нищо за кеф.

Абе соросоидчета, вие четете ли си написаното, или от пяна на устата не ви остава време за това.Бе четете си творбите за да видите що се казва злоба,глупост и слугинаж.Ако имате ум да го разбере де.

Руски изроди .Никой не ги понася тия фашаги.

Посланик Отровенко ще прискрипе окончателно Скрипал!!!

Тия руснаци не можаха да разберат какс е прави дипломация и това си е.

Падни на колене бе Яковенко!

Не само той. Всички Православни Християни ще паднем на колене. Тази нощ въскръсва нашият БОГ.

И на всички европейци бога.

Тоя да се приготви да гълта полоний. Като не може да осигури среща , значи е против ръководството. Путин не прощава. Разбра се още преди 2 седмици.

Защо централната ни църква се казва Александър Невски?Той накрая на живота си е бил мюсюлманин.Ама руснаците са ни го наложили насила.

Александър Невски е патрон на руския император Александър II, който е освободителят ни от турско робство...та затва

Руска му работа мърлява работа.

абе да бе мирно седело -ама не, трее да си показват дебилната грандомания-марзеливи,некадарни злобни, зависливи и недобронамерени v това ги направиха болшевиките

А да ги видим сега руснаците.Никой не ги приема, никой не контактува с тях.

Вярно, че си никой.

Никой е Яковенко.

Вече навсякъде ще ги ритат руснаците.

Да нямаш пирон в гъзa, или норма за тролене заради грантовете?

Като гледам ингилизите сами са се наритали!!!

след очакваното изхвърляне на шута от политическите среди, посланикът ще го устрои на клоунска длъност във водещ руски цирк, ще му отпуснат и клетка между павиана и лемура, щото на свобода такива не могат да се разхождат

джагал джагалинов къв го търсиш при православните

Няма да те приеме бе Яковенко, няма!

ама па ша го изгони с кеф

едно време руснаците ги хулиха че са комунисти - не без основание сега ги хулат, че са консерватори в крайна сметка това , че не харесват глобалната боза е ясно нататък са само предположения

Раковски, Левски, Ботев, З.Стоянов всички са били трън в очите на Русия, защото са пречили за установяване на руска власт в България. Затова и след намиране на гроба на Левски нашето БКП се допитва до КПСС и руснаците забраняват да се обяви гроба му, а костите се изхвърлят.

Нито раковски, нито левски, камо ли пък простия офчар от сливенско - освободиха България.

ЕЙЧ, тъп УУУ, Офчар е защото пасе УФСЪ, като ТЕБ.

Като се има предвид Катин от руснаци може да се очаква всичко.

Руският алкохолик в Лондон с лична нота към Борис Джонсън снабдяването на посолството да не баде санкционирано откам алкохола-за тва се моли личността му

говнар

Руснаците няма да бъдат приети от никой камо ли от Англия.

Един русопитек се пъне нещо,ама да не напълни гащите.

Руснаците ги е бъз като проговори.

Погреднете последните три коментара (преди този). Един соросопитек се разчеква от яд, и хвърчат плюнки в сайта.

Ей големи лъжци са тия руснаци ейй и крадци и какви ли не, по-добре далеч от тях.

Когато Скрипал проговори руснаците ще замълчат май ми се струва.

Руснак да не лъже кога е било?

Посланника има да чаааака!

Посланикът вече коя ли по ред нота праща за среща с руските граждани - което е негово задължение, и никакъв отговор от тоя рошав истерик Джонсън! Доста въпроси са се натрупали вече, и с оправянето на Скрипал стават особено актуални! Наглосаксите трябва да отговорят на всичките, защото в началото - когато съвсем нищо не беше ясно, те викаха с Тереза змей от всяка трибуна, сипеха безпочвени обвинения, а сега и двамата се спотайват! А сега се разбира, че горкото черно коте на Скрипалови са го изгорили с огнехвъргачка! Не в специален крематориум, а с оръжие - огнехвъргачка, като че ли е някаква страшна заплаха и преносител на чума или вариола! Черен, красив и мързелив персиец - елитна животинка - тя какво им е направила на тия изроди?! А морските свинчета умрели в мъки от обезводняване - щото силно загрижените (ужким) за животните британски полицаи напълно забравили за тях и запечатали къщата, без да извадят от там животните ... Това човешко поведение ли е изобщо или какво?!

Отдавна нормалните хора разбраха, че нагличанските лъжи са продиктувани от убитото самочувствие на островните мутанти. Лаенето в медиите продължава, ама отдавна без ефект. Само троловете мира нямат, сън не ги лови - опитват се да поддържат огъня, който отдавна е припикан и дими без огън.

сега ша ограничат визите не ушанките ша се разроват за руски шпиони и провокатори полека, полека -русската ж а ба ша си намери гиоло