Виктория Скрипал поиска виза от Тереза Мей по Скай нюз

Братовчедката на Юлия Скрипал - Виктория, се е обърнала публично към Тереза Мей с молба да преразгледа въпроса да й бъде издадена виза

Обратно в новината

Коментари - Виктория Скрипал поиска виза от Тереза Мей по Скай нюз | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всичко личи, че англичаните ИМА какво да крият.

не ще ли?

Абе дами и господа, знаете ли, че май се оказва, че не само Юлия Скрипал, но и Сергей Скрипал е руски гражданин! Оказва се, че руското гражданство на Сергей Скрипал не му е отнемано и той не е правил подобни постъпки. Така че излиза, че на британска територия има атака срещу двама руски граждани, а Т Мей не иска нито да даде информация на Русия по случая, нито да допусне консула на Русия до руски граждани, нито контакт с роднини! Ега си британското изпълнение!

че аз като съм български гражданин това не значи че борисов и цветанов насила може да контактуват с мен и насила да ме върнат в българия, аз решавам.

Дали е пешка или не, англичаните нали го играят човечни, какво им пречи да и дадат виза след като раздухаха случая до Луната. Гузната съвест им пречи и абсолютната съпричасност към тази история, която приписаха на Русия.

И защо са и отказали виза? Не че са длъжни да обяснят, но имат морален дълг за целта. Пионка или не, визата с нищо няма да попречи, ако нямат какво да крият англичаните. Явно имат какво да крият. То и с животните случката е очевидно прикриване на следи. Ще си ходи Мей, ясно е вече. Да му мислят тези, които демонстрираха послушание и липса на независима външна политика. Бойко учудващо добре се справи, все-едно ме чете.

Ти пък - англичанин и политически морал. Кога е било това, че сега се надяваш да се случи. И то по отношение на този зле скалъпен и нескопосан, но за сметка на това умишлено сътворен скандал.

Само в БГ дават визи на Руски девочки. В англия девочката трябва да покаже "умения" за да получи виза

Ако беше негър ,да. Там не обичат белите хора.

аха, и тя бяга от 'хубавото'.

OT SAMOLET

Виктория Скрипал поиска виза от Тереза Мей Би.

Стари и до болка познати,в кралството,кгб изпълнения,няма как да минат!Новичок е призната руска отрова и ако Путин бе добронамерен и невинен,щеше веднага да прати противоотрова,за да докаже невинноста си!

Изясни се защо удариха и двамата.Ако беше само бащата, дъщерята, от правна гледна, точка имаше последната дума и за медицински въпроси.А тя живееше в Москва. Кончината на майката и сина подпомагат този развой.

На Скрипал вече му е ясна схемата.Криминалните престъпления са същите, само дето са концентрирани в по-кратък период от време.

Мислиме се за много умни защото разнищихме глупостите по случая. А те бяха много и груби. Прекалено очевадни. Мислите ли, че ако това беше схема на тайните служби на Англия нямаше да е съшито по разумно? Или, че руснаците са толкова тъпи и злобни, че този бившият затворник да ги вълнува чак толкова? Нито едното, нито другото. Тук има друга истина, която ние, прекалено умните не виждаме защото е прекалено видима и прекалено невероятна. Нищо не е такова каквото е та даже и совите

Колкото повече мърда толкова по-надълбоко влиза тъпотията на Мей. В случай, че някой от семейството има здравословен проблем, повечето роднини желаят да се видят със заболелия. Поне така е в славянските страни, за разлика от UK. И да се откаже виза на роднина в такъв случай е доказателство, че цялата история е скалъпена и лошо изиграна във Великобритания. Нагли са, че продължават с глупавите си действия, без изобщо да разбират какво се е случило около тях.

тези живи (все още) хора, щели да заминават за америка с друга самоличност...

Кагебистите изнудиха бащата на Скрипал да говори някакви нелепости, сега са натиснали племенницата да им играе по свирката. Че и бабата замесиха. Докато Юлия е била в Русия сигурно се е виждала с Виктория веднъж на 3 години, обаче сега ще трябва да се видят спешно. Има Скайп, Вайбър, Фейсбук месинджър - да се виждат, да си приказват, включително да включат и бабата. Не сме будали, че да им се вържем на избуялата хуманност.

Няма ли накрая българите да се заинтересуваме и разберем кои са хората, кои са имената на ръководителите на отделите и звената за мокри поръчки в ОБЯВЕНАТА ЗА ПРЕСТЪПНА със закон на РБългария ДС (КГБ, където са обучавани и стажували) и на началниците им и жертвите им!?!? И къде са те (останалите живи) сега и с какво се препитават?

Владимир Зарков е един от тях!!!

Тереза Мей дори е предвиждала да се задейства т. 5 от програмния документ на НАТО. Т.е. да се признае отравянето на Скрипал и употребата на БОВ в Сирия, като нападение на Русия срещу натовска държава. Но Москва своевременно предупреди за събитията в Сирия и смаза с дипломатическа логика намеренията на Мей и Джонсън. Сега те са в крайно неудобно положение, подложени на удари от всички страни, включително и в собствената си партия

аз лично не се съмнявам да е имала и подобна цел. проблемът е на джонсън и мей, които са объркали ирак с русия. искам да кажа на географско ниво, където китай е съсед на русия и няма абсолютно никакъв интерес на нейните граници да се води война. ако целта им е била запалването на 3 световна - това също пасва с психологическите им портрети. но не успяха.

Това с предвиждането лично Мей ли ти го каза, или и прочете мислите от разстояние?

Няма ли накрая да се разгледа този случай в който англичаните използват БОВ срещу собствените си граждани в ООН и да се наложат санкции на ЮК?

Виза от Тереза Мей. А кой ще плати командировъчните/ пътни и дневни/ на Виктория? КГБ или ГРУ?

много си загрижен за финансовото положение на хора, които не познаваш лично. или смяташ, че твоят въпрос е доказателство да уличиш някого в престъпление. много низко. но в случая типично по английски.

Савецките другарки смятат, че Тереза е всичко кат' техния Пусин. ЮК е демократична държава и компетентните институции са взели отношение по случая В. Скрипал. Стига с прехвърляне на собствен селски мироглед върху Света!

тук си прав. законите трябва да важат за всички, които искат да влязат легално не само в ук, но и в ес. за тези, които влизат без виза, паспорти и на групи това не важи.

Нье, нье! Въобще не става дума за това. Мужиците познават сал един батюшка, техния Пусин. В България положението е същото, (почти) всички очакват (почти)всичко от Бойко Методиевич. Тереза Мей не решава визови въпроси и посланието на савецката селянка не е правилно адресирано. Тези пропагандни ходове на савецките служби са за пред мужиците

Еврейска Англия е с импотентни институции, след като лесбийката Мей ги направи на махленски клюкарки.

Красива руска дипломатическа победа. Британците са в шок. Не са допускали че премиерът Мей и външният министър Джонсън са такива долнопробни и брутални лъжци. Които подведоха европейското стадо... Но не и България ...

В близките случаи ще бъдат изнесени в публичното пространство много други случаи на убийства на руските служби извън Русия. С подробности как, от кои и защо са планирани и изпълнени, вкл. няколко неуспели атентати - и става дума бе само за Англия и Европа... Така че когато в Москва плачат за повече доказателства да си припомнят приказката; Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне! Е, ще се сбъдне! Така че шайката тъпоглави путинофили да не бърза пак като пулета пред майка си!

Убийставата са запазена марка на избрания народ, а като се знае че те командват ЦРУ и Ми-тата. се сещаш нали?

Не, не са! Не са запазена мярка само за тях - въпреки че е истина, че и те са се занимавали с тези мръсни дела! И точно това предстои да се разбере съвсем ясно от всички, от света! Впрочем знаеш ли защо и от какво, от кого, от КОЙ толкова се страхува например главния прокурор Сотир Цацаров и кои са любимите четива например на т.н. библиотекари в България? Как се спомина една мъжка секретарка на един виден Хидронелиоратор на времето и защо Борисов и Цветанов публично се възмущаваха, че разследването е било фиктивно и пълно с грешки и пропуски? Защо Борисов обяви на всеослушание, ме Доган го е поръчал? К на КОГО го е поръчал? Защо Доган и Пеевски се страхуват толкова за живота си и са с такива огромни ДЪРЖАВНИ охрани? От кого и за какво точно се страхуват вече толкова години?

от Литвиненко, версията хранително отравяне, талий, чай с полоний. случаят е засекретен от мей. а и ти ако обясниш какви сведения си предал когато си избягал от нрб, за да си подсигуриш подслон на запад няма да е зле. понеже е очевидно, че и ти си бивш разузнавач, демек шпионин, щом така запалено браниш един предател.

Не пиши глупости, бе дебил. Аз няма да ти се обяснявам, че не съм камила, защото изобщо не си в час и нищо не ти д ясно, но е факт, че откровения Скрипал не ми е симпатичен, меко казано... Но това изобщо не променя фактите... Той има едни ... приятели, за които тепърва ще се разчува от хората. Имам предвид - от КГБ. Руснаците и Путин няма да могат още дълго да се правят на девици и света вода ненапита - масовите уволнения с службите им няма да им помогнат, няма да запушат пробойните - след дъжд качулка, защото те са вече тотално пробити, но ботоксовия герой се бе самозабравил и не се усети! Не този случай и Скрипал му е огромният проблем сега - той е само ПОВОДЪТ, ако не сте го вденали още ти и останалите дебили.

Истерията на Русия е пълна!! Измислят се някакви братовчедки, молят за срещи с Борката, за срещи с Юлия!! И все не ги огрява! Англичаните изобщо не ги регистрират техните провокации!! Те си работят.

Работят? Още някой бивш агент ли се подготвят да отровят?

По какво работят нали всичко е ясно ? Ооооо да , работят по поредните манипулативни изявления ама дали пак няма да се издънят ?

значи братовчедката е измислена? и това не може да се докаже с дна анализ? браво! с това установявам, че службите могат да разчитат на плиткоумието на троловете.

И тая иска Ми5 да я почерпи с Новичок.

Какво ще разправят мурзилките когато Скрипалови се появят на първата си пресконференция?? Тогава катастрофата на Русия ще е пълна!! Мей няма никакви проблеми. Целият западен свят е зад нея!!

Британците вече катастрофираха много тежко ...

Откога западния свят определя правилата в останалата част от света ?

останалата част от света?? от кога те ме интересуват?? Аз там не ходя!!

от много отдавна за съжаление

Троле, ако можеше да четеш щеше да забележиш в статията че ги подготвят никой да не ги види повече - уж да ги крият.

Това зависи от желанието на жертвите, не могат насила да ги карат да дават интервюта!! И тебе ако те отровят ще искаш само да оцелееш и да се скриеш!!

от твоето внушение оставам с убеждението, че ти вече знаеш какво ще кажат на пресконференцията, която още не са се съгласили да правят. какво трябва да каже човек в това положение? сигурно, че е знаел за отровата, но въпреки това се е отровил, като дори не е предупредил дъщеря си... пак говориш от името на други!

ако това бе игра на шах, а не игра с живи (все още) хора и наблюдатели, бих казал, че англичаните се самоматираха. но доколкото може да се съди по действията (ходовете) им до сега, те могат много повече с всеки следващ ход... :-)))

Бандата на Тереза Мей започна да се разпада. Останаха само Мей и Джонсън, които се чувстват като голи хора в клетка, изкарани на показ. Гледката е чудовищно грозна и всички ги гледат с отвращение и презрение.

Ясно, досега са били просто отвлечени от британските тайни служби, сега като се обърка сценария с отравянето най-вероятно ще ги ликвидират от МИ6 и ЦРУ, повече никой няма да ги види-

Ха ха ха ха, ако искаха да ги убият щяха да са мъртви, и ще ги видиш. Тогава като ги видим какво ще разправяш??

А ако не ги видим? Впрочем дали изобщо са били отравяни?

критериите за получаване на виза: минимална сума в банкова сметка, обезпечаваща разходите по престоя и във Обединеното кралство

не отговаря и на условието , роднините да искат да я видят!!

Ти да не си и личния банкер ве мишок.

Тереза Мей достигна върха на глупостта. В заслепението си заяви, че Великобритания щяла да потопи руските подводници и да свали руските самолети ... Тая стресирана женица съвсем превъртя

Страхът е основното средство и оръжие на всяка диктатура, и затова много ясно може да се проследи огромното внимание, умения и способи на всеки диктатор да го култивира, внушава, поддържа и напомня ВСЯКА СЕКУНДА! Отнеме ли се страхът, този изключително, критично важен елемент на една диктатура (тоест тоягата - от простото уравнение за моркова и тоягата), диктатурата престава да съществува! Путин и бандата му повече никого не могат да заплашват и страхуват, след тази история, след като те, действията и способите им са изкарани на светло и тепърва ще се разкриват, опознават к анализират и коментират от света - тази история е само поводът, началото..., и в това всъщност е огромния смисъл и значение на всичко това, което наблюдаваме! Важното е, че се мобилизираха толкова сили и ресурси за да се разнищи покрай съдбата на само един или двама човека КАКВА е технологията на диктатурата и основният й ингредиент - страхът (наред с лъжите, нанипулациите, създаването на привилегировани класи и съсловия, крепящи диктатурата, грабежите и корупцията,..., насърчаването на организираната и мадовата престъпност, ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА инобъркването на понятията и стойностите...)

друго си е под крилото на цру викаш. избрахте си там една леля, печена филоложка и журналистка Джина Хаспел, работила в Тайланд по the case of Saudi national Abu Zubaydah, по-добре разкажи за това нещо ново.

Много си малък и глупав, за да говоря сериозно с такъв като теб по подобни теми.

..., а Христос възкресе!

Руската дипломация отново показа, че е по-добра от английската. Но какво да се очаква от политически темерути като Мей и Джонсън ??? Нищо, освен оставките им ...

В статията може да прочетете как са могли да оцелеят, доста е логично: "Чудом" выжившие: англичане вернули Скрипалей с того света Скрипалови са оцелели благодарение на бързата реакция на спасителните екипи. Те са се задушавали, но те са успели да открият че все още дишат и са действали правилно. След това са им дали вероятно няколко общи антидота, което е помогнало. След това е трябвало само да чакат отровата да напусне телата. Организъма започва да произвежда това което е било нападнато от отровата. Дали ще има някакви трайни последици ще се види.

В статията може да пише и , че са били увесени на дърво с главата надолу и са пеели " Детска планета " ама дали ще е било така ???

или "тъй", все тая. не ти се получава да анализираш, хич не си давай тоя безсмислен труд.

Естествено, че бързата адекватна реакция е критична, решаваща! Борбата е да се запази живота в първите секунди и минути - и поддържането му до установяване на причината за смъртноносното отравяне - веднъж преодолян този критичен момент, останалото е въпрос на възстановяване от поражднията във възможно най-голяма степен! Изключително професионална работа - Георги Марков не можа да бъде спасен така на времето.

И в България ако беше, нямаше да бъдат спасени!! Изобщо нямаше да се разбере какво им е!!

Точно така, всяка линейка в Англия носи по 20 антидота за каквото си поискаш, а особенно квалифицираните пакистанци от линейката познават признаците на новичок моментално!

Виктория не фигурира никъде в контактите на Юлия и Сергей Скрипалови!!!! Поредната руска партенка се размириса!!

А може ли да е била изтрита от проверяващите ?

Много са смешни мурзилките , в тая Гута според тях бяха пленени и убити десетки хиляди западни инструктори, само дето не са показали и един до сега?????? И какво ще търсят западни инструктори в Дамаск? Столицата на Сирия?? Никой не казва??

Мей и Джонсън са завряни в ъгъла. От всякъде се сипят неприятни въпроси. Немската преса директно ги обвинява в лъжи.

Вече е назрял моментът да се изкарат на светло и публикуват ИМЕНАТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ от ДС и КГБ и ОБСЛУЖВАЩИТЕ ГИ ЛИЦА И ГРУПИ И СТРУКТУРИ, вкл. т.н. чистачи от ЗВЕНАТА, ОТДЕЛИТЕ и ФОРМИРОВАНИЯТА им ЗА МОКРИ ПОРЪЧКИ!! Като се започне, разбира се, с ръководителите им и техните ръководители!!! Всички отлично знаем, че ги има, никой никога не го е отричал, защото не може да се отрече, самите техни служители го признават, макар и с неохота и с половин уста! Да, такива е имало и има и в други страни и служби, НО СЕГА СТАВА ВЪПРОС ЗА РУСКИТЕ И БЪЛГАРСКИТЕ УБИЙЦИ, които са подготвяни за това и обезпечавано от ръководители, лица и логистика от престъпните рецидивистични ДС и КГБ и лабораториите им. 21 век сне, векът на информацията, социалните мрежи и точния и пълен прочит на историята, време д зловрщите и тъмни демони да излязат на светло пред очите на всички, без значение дали са руски, английски, американски,... В случая става дума за учителите на българските - руските! В България станаха стотици атентати и поръчкови убийства - време е поръчителите и изпълнителите да излязат на светло и да бъдат възнаградени за професионалзма и работата им. Защото според мен те са не по-малко опасни от терористите, и всъщност са по-опасни от тях, всъщност някои от тях са терористи, възпитани к обучени от терористи!

менторе. сори, неам нерви да ти чета експозето. я по-добре кажи загасиха ли вече пожара в тръмп тауър, където поне засега има 1 загинал?

Всичко е засекретено. Къде са разследващите журналисти, правозашитниците, прозрачност без граници? Нещо конкретно да сте чули от компетентните органи, с имена и длъжност? Не, все едно няма разследване.

Явно не четеш английските медии??? Къде искаш да го видиш тогава??

четеш пък ти? отговори моля. четеш избрано в лош превод от английски, това четеш.

Чета Таймс, тръбач на правителството. В коя публикация има ясно изразено КОЙ какво обявява. Чета само "достоверен източник", "от правителствените среди", "службите за сигурност". Айде у лево, чети старите броеве на Демокрация и попържвай Русия, може и да ти се отвори парашута.

Тая Виктория не фигурира никъде в контактите на Скрипалови!! Нито в скайп , нито в телефоните им, нито във Фейсбук!!

Ми и ти не фигурираш, но пускаш миризливи партенки.

Искаш да кажеш като руските партенки? Но това е факт!! Чети.

За какво се джавкате на празника празногравци. Ще ги закарат в някой резерват и ще сублемират. На предателя майната му, но дъщеря му искат да спасят. Затова толкова настоява братовчедка и.

80%-a русофили недей да ги обиждаш така баш на Великден!

да наистина ги спасиха от руската отрова!! Тогава руснаците плюха на Юлия!! Не ставай смешен!!

ХРИСТОС МОЖЕ ДА Е ВЪЗКРЪСНАЛ. НО ЗА СКРИПАЛ НЕ Е СИГУРНО. Твърде много лъжи, инсинуации и манипулации направиха от Лондон. Тереза Мей е най-лъжливия премиер в света. Надминава даже ББ

Не ги мисли английските бабички, русолюбецо. Те нямат нужда от теб.

значи ти си бил и 123, не, че се учудвам.

В Източна Гута войските на Асад плениха 12 английски офицери-инструктури на бунтовниците. За броя на убитите английски инструктори не се съобщава. Но пленените британци дават много интересни показания, включително и за употреба на БОВ срещу правителствените сили. По едно и също време с отравянето на Скрипал. И за това да бъде обвинена Русия. Но нещо се обърка и Мей е като патка в кълчища ...

Ха ха ха, и защо не ги покажат тия пленените инструктори?? Лъжеш като истински русофили!!

ПО-ДОБРЕ ИНГИЛИЗИТЕ ДА ПОКАЖАТ сКРИПАЛ

Тая лъжа къде я прочете??

Британското правителство отвлече и държи като заложници Сергей и Юлия Скрипал. Британското правителство се държи като ИД. Незабавно трябва да се допуснат роднините на семейство Скрипал. Семейство Скрипал са в опасност във властта на британското правителство,след като то брутално изгори животните им живи,като преди това ги остави без вода,и храна.

Сергей е британски гражданин! Юлия може да реши с кого да се среща!! няма никакво нарушение!!

има любимия ти предател сергей.

Радвам се че не са и дали виза, на руснаци не трябва да се дават визи, нека да си стоят в кочината.

Страхливата, лъжлива и грозна бабичка Тереза Мей, преживява тежък период. Който сам си го направи, никой не може. Баба Мей прекали с лъжите си и няма спасение за нея ...

Страхливата, лъжлива и грозна бабичка Путен, преживява тежък период. Който сам си го направи, никой не може. Баба Пут прекали с лъжите си и няма спасение за нея ...

Путин винаги печели

Напрегни си задните части и измисли нещо по-умно!

излишно е да иска виза за ГБ, защото в Лондон имат други планове за двамата Скрипал. На британския шпионин и екс-полковник от ГРУ Сергей Скрипал и на дъщеря му Юлия ще предложат да се преселят в САЩ под нови имена, пише вестинкът Sunday Times. Както съобщава изданието, мярката е насочена към "защита от нови покушения". Съобщено е също така, че Ми-6 са се обърнали към колегите си от ЦРУ по повод избора на държавата, където трябва да бъдат преселени двамата Скрипал "за обезпечаване на тяхната сигурност". "Ще им предложат да заживеят под нови имена", цитира казаното от източника си в британското правителство вестникът. Сред разглежданите дестинации са били също така Канада, Австралия и Нова Зеландия. "Очевидното място за тяхното преселване са САЩ, защото шансовете да ги убият там са по-малки и е по-лесно да бъдат защитени" е заявил източник от разузнаването, запознат с преговорите с ЦРУ. Освен това източниците са потвърдили, че и двамата потърпевши са в съзнание и са изразили надежда, че те скоро ще могат да помогнат на следствието. РИА Новости няма смисъл от коментар.

Разбира се, че искат да ги запазят от нови атентати!! Нормално е, това беше логичната стъпка, никой не е учуден!! И все пак ще ги видим преди това!!

ще ги видиш. колкото си ги видял досега от болницата.

Никога няма да видите ЖИВИ, нито СКРИПАЛ, нито дъщеря му! Такива са ПРАВИЛАТА на ГАДНАТА ИГРА! Колкото до англичаните, удариха джакпота по КРЕТЕНИЗЪМ!

А на бас че ще ги видим и то много скоро!! Ти си толкова тъп!!