Москва опроверга ”Таймс”: В Шихани не е имало ”Новичок”

Москва отхвърли твърденията на в. "Таймс", че субстанцията, използвана за отравянето на Скрипал, е била разработена в затворен град в Саратовска област.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо продължават да им се вързват? Англичаните и без това сами си говорят и сами се оборват. Целият свят вече видя и ги съжалява.

простотия на общи приказки и без никакви доказателства може да продължи още 3 години-докато изтече мандата на Терезка Змей!

Хайде сега да бъдем точни: морските свинчета са намерени умрели... от изтощение, а котаракът бил жив но стресиран. Живият котарак заедно с труповете на морските свинчета са откарани в Портън Даун за изследвания, където котаракът е убит и заедно телата на свинчетата е изгорен защото можели да съдържат Новичок, или с други думи англичаните сами унищожават доказателствата за руската следа... която и без това ства все по-ефимерна;)

ДИРБГ - кенефът на в. "Таймс"!!!

чел, чел недочел. гледат РТ и си мислят, че имат истинска информация. абе четете оригинали беее

То оставаше и да си признаят..Те още лъжат, че в Украйна нямало руска войска..Комунистите са професионални лъжци

Н-прозачното е , че си абен (ТЪП) като галош. Ама нали си слушал да ти ръсят глупости, то друго не може да се пръкне

Руснаците не са мръднали от 100 години - убиват ли убиват...

Модераторът...пускай само коментари срещу Русия бе да ти бера лайката. Другите си наври в кафявия салон

Ха, ха на това могат да се вържат само ивохристовите привърженици на БСП. Ако в. "Таймс" бяха казали Владивосток, Уляновск или който и да е град, отговорът на комунистическите руски убийци щеше да е същият.

Ти си си утепан по рождение с тази тъпота.

Тези британци се скъсаха да лъжат! И уж рупорът на "свободната" преса Times лъже като дърта ромка. Всеки ден излизат поне с 2-3 нови лъжи. Остава да включат и Тони Блеър да потвърди, как всичко е истина. И да каже "вервайте ми, те са". Ако Русия беше слаба като Ирак, досега 100 пъти да са я нападнали и да са я разчленили на поне 10 държави. По рецептата на антлантика Соломон.Ама къси са им ръчичките, я посегнат, я им ги счупили.

А ти и професионален сороски трол.

Българска народна поговорка- Бит и такован не си признава. Няма цинизми, на никой не е накърнено името / не казвам доброто/ и цензурът не може да ме трие.

681 ти яко си отвързал козите бегай да се прегледаш . Може и при майка ТЕРЕЗА (змей)

се произвеждат хладилници от прочутата марка "Саратов". Покрай основното производство тайно се добива и БОВ "Новичок". Вчера моят котарак докосна с опашката си вратата на хладилника от въпросната марка и мигновенно получи невероятна ерекция. Сега съм принуден да му търся котка...

Англичаните няма как да лъжат, след като историята е показала, а и целият свят знае, че руснаците са най-големите убийци на собствения си народ (79 милиона по времето на комунизма). Един човешки живот за тях, е по нищожен от един мравешки.

Нещо влязоха руснаците в обяснителен режим яко....До оня ден изобщо нямаха хим.оръжие, днес ни убеждават, че имат ама не е в тази база...изобщо се оплетоха като пиле в калчища и вече и за децата е ясно, че отравянето на Скрипал е тяхно дело.

Саратов...хладилници, които от 60те години работят още без ремонт... Затворете завода, за да купуваме хладилници с 18 месеца гаранция и на следващия ден да търсим ремонт

Наглосаксите вече правят всичко възможно, за да унищожат и последната възможност нещо достоверно да се намери, установи и докаже! Защото вече и на най-предубедените русофоби им стана ясно, че от самото начало на тая глупава, но широкообхватна лъжа, се разпространяват някакви зле скалъпени версии за БОВ, шпиони, заплахи и кви ли не други фантасмагории, главно за развяване на "руската заплаха", щото те "руснаците са си такива - плашат ни нас, дето сме ацццки честни и почтени, и извънредно демократични" ... Ъхъ, как ли не! Ужким не са ги изследвали горките животинки, но веднага ги изгорили, та никой да не може да се добере до ни едно доказателство за всичките им лъжи! Само дето разбуниха цяла Европа и половин Америка, създадоха напрежение, разкарваха дипломати и семейства по света, губиха и още губят времето на хората да им обсъждат измишльотините за отровни субстанции, бинари газове и чудотворни избавления на "жертвите", дето вече не са жертви, ами си лежат в някаква селска болница и се чудят как да се измъкнат, за да се спасят от тоя прекомерен интерес на специалните служби - известни с това, че всякакви свидетели при тях дълго не живеят, умират при странни обстоятелства и веднага ги кремират! Само дето този път глупавата история беше съшита с много бели конци, от самото начало вонеше, и не на бинарни зарини, а на класическа английска гадна интрига! Тереза Змей се оказа толкова бездарна съчинителка, а какви велики предшественици е имало в кралството, само Агата Кристи като си спомни човек ...

Да изчакаме още малко да се освестят Сергей и Юлия Скрипал, те ще кажат къде и с кой са се срещали и ще има някаква яснота.

Хъм, то първоначално и в Крим нямаше зелени човечета, пък после Путин каза, че лично той ги е пратил там.

Каква РТ та гони като британската преса цитира отговорът който вестник Мирър е получил от говорителката на Департмънт оф Енвайъръмнт, Фууд анд Рурал афеър... А ако можеш да споделиш с някой по-достоверен източник от Британското правителство си добре дошъл-)

Ти първо и със сигурност трябва да знаеш, че си олигофрен. А после да цитираш СВЕТА ( при теб най-вероятно е Компа)

Колкото и минуси да слагате, червни тролове, колкото и да си хабите неграмотните пилешки мозъци, няма никакъв ефект. Няма кого да излъжете. Причината за това е, че не можете да достигнете до вашите неграмотни или повредени избиратели (цигани и дебили), защото те не ползват компютри. Тук влизат хора, които могат да преценяват и лъжите и опорните ви точки не минават. Всички знаем, че минусите са ваши.

Лелее, ми те англичаните ако така започнат да изброяват всички руски градове с надеждата да заблудят всички, то край няма да има и още 100 години. Имам предвид че Русия не е като техния остров малка.

И кой ще им позволи да говорят и да казват?! Ако изобщо нещо знаят по въпроса защо и как са се оказали в тая селска болница? Да не би да им разрешат да говорят пред журналисти от цял свят, без написани и наизустени версии, утвърдени от най-високите кабинети на Тереза змей и МИ 5-6?!

На твоите няма какво да обясняваме.. те са шизофреници бе тъпак... Ти опитай с фантастиките дето ръсиш

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ ... В 19 И 20 ВЕК НАЙ-МНОГО СА ИЗБИТИТЕ СЛАВЯНИ ... ОТ 70-100 МИЛИОНА В ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА .... ... ТОВА В ДНЕШНО НАСЕЛЕНИЕ СЕ РАВНЯВА НА 500-800 МИЛИОНА ПОВЕЧЕ СЛАВЯНИ В ЕВРОПА .... ИЛИ С ДРЪГУ ДУМИ ЩЯХМЕ ДА ДОМИНИРАМЕ ЕВРОПА ... И КОЙ ГИ Е ИЗБИЛ СЛАВЯНИТЕ ?

Бе не знам... Руски и тролски версии до момента, кой е отровил Скрипал: ЦРУ Британците Шведите Чехите Словаците Терористите Отново ЦРУ Отново британците Нямаме БОВ, унищожили сме го. В Шихани няма Новичок, но не е ясно какво има в Шихани. Нещо май вие се гърчите...

Минусите и плюсовете могат да се манипулират. Нали знаете, че няма нормален човек, който да защитава убийци. Затова гледайте онези които се хвърлят да бранят убиеца Путин. Те същите бранят и БСП-ДПС. Какво мога да ви предложат същества (не хора) като тях?

Ти ако си славянин, то аз съм Българин. А нещо за избитите поляци (славяни) от съветската армия (също славяни) да кажеш? Иначе зная че ушанките искат да доминират Европа, но няма да стане!

кремирането на животните не е ли унищожаване на доказателства или прикриване липсата на такива ?? не е ли забранено до приключване на каквото и да е разследване ДА НЕ се унищожават доказателства ?? а бе английската прокуратура няма ли да се самосезира или и тяхната цаца се е ояла

Не се в никакъв обяснителен режим , а просто отговарят на безпочвените обвинения.Ти какво искаш ? Да стоят в ъгъла с вдигнати ръце и да си признават само защото англичаните така са казали ли ?? Когато се обвинява някой трябва да има доказателства, а дотук такива няма , а тези които можеха да послужат като малко доказателство са КРЕМИРАНИ уж.

Май не ще да е Путин този път.

Е айде отвори ги най-после. И стига ръси простотии прочетени в Интернет