Посланик Бристоу: Ние защитаваме международните ценности

Отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му във Великобритания е атака срещу международните ценности, каза британският посланик в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Посланик Бристоу: Ние защитаваме международните ценности | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мисля, че всички трябва да сме много бдителни.Краваристанците и ингилизите ни будат към нещо много, много лошо, от което ние всички НЯМАМЕ АБСОЛЮТНО НИКАКВА ФАЙДА !Те си гледат само ТЕХНИТЕ интереси и ще ни пожертват всички нас за една минута, без да им мигне окото !Така мисля.

Краваристанците и ингилизите усилено си го търсят последните пет години.И ще си го намерят накрая.

ХАХАХАХХАХАХАХАХАХААААААА !

ровите да предизвикате ВОЙНА в Европа.....

Хахахахах

в интернет какво мисли руския народ за вашите изцепки. вече няма заблудени и новата ви песен, че нямате нищо против руския народ буди смях и презрение. останали са ви верни само изтрещели руски грантаджии и поукраинчени дебили. жалкари.

Като чуя думата "ценности" и направо ми се повдига.

Този английски посланик не е почтен човек и няма място в тази професия и изобщо на международната сцена.

Лошото е, че и за това лъже. "Не са против руския народ", само искат земята му и така да го ограбят и разпокъсат, че почти да няма такава държава.

Ние също не мразим британския народ и затова трепим само руските предатели...сори!

Кой крив, кой прав, няма значка. Обикновените руснаци обаче ще гризват дръвцето все повече и повече от санкциите.

Нестига че британия винаги ни е мразила и унижавала ами нашите тАпанари студенти щтото са пълни кухари им заеха всички места на оранжериите за ягоди и показаха че сме народ без никакво достоинство . Незнам едно време в СССР някой българин да е ходил да мие чинии или да работи като общ работник а ходеха там да учат в тяхните университети или да работят като лекари ,инженери

Лицемери

По-лошо - мошеници и мръсници.

Всички лицемерни и гнусни русофоби твърдят, че не са срещу руския народ! А срещу кого са тогава, след като над 70% от тоя народ поддържа Президента си, а над 95% - политиката на страната си? Или подобна двулична риторика им е необходима, за да могат да отърват кожата, когато палачинката се обърне и истината все пак излезе наяве?

ВИЕ НЕ СТЕ СРЕЩУ РУСКИЯ НАРОД. ВИЕ ИСКАТЕ САМО НЕГОВИТЕ ПРИРОДНИ БОГАТСТВА....

боклуци! Винаги са били с турките.

Поведението на другаря Бристов е под влиянието на новата директива на НАТО за пропагандната война срещу Русия. В старата директива Русия и народа на Русия се демонизираха. Това не свърши работа на западните политпорнографи. Вместо да намразят Русия, европейците намразиха още повече западната пропаганда. Сега на европейците ще разказват историята не за "лошата Русия", а за "лошата власт в Русия". Акцентът пада върху разрива между управляващите и гражданите на Русия. Доктрината е стара. Още преди 70 години предателят генерал Власов казваше, че обича Русия, но мрази управляващите. (Власов воюваше на страната на фашистка Германия.)

Бомбите които раздавате безплатно по света също ли са част от вашите ценности. Вие сте изроди, убийци, крадци и шарлатани. Кога вие ще се извините на колониите си за годините кражба там и тогава говорете за морал и другите там ваши измислени ценности като джендарите. Да не забравите да си вземете марионетката Тиква която ни натрапихте.

...слушаи бе смехурко, рускiя народ стои зад президента си !!!...никога не го забравяи !!!

Господа англичани, къде ви бяха ценностите когато ни: - клаха османците и ги покривахте? - бомбандирахте и загинаха над 2500 мирни българи? Цуцали сте от цял цвят, а сега го удряте на ценности.

Ние добре разбрахме какво разбират под "човешки ценности" английските политици - подвластни на короната. Граби и прибирай, само за себе си и една шепа хора, другите хора служат само за да им работят, а като ги заместят с роботи - не им трябват повече човеци. Къде ли ще отидат тези английски човешки цености после? И декларациите от сорта, че те не са срещу руския народ се изтъркаха. Техните тролове пишат по техните форуми, че Путин е славянин и затова е убиец. Това ясно показва, че това истерично крякане последните 2 седмици служи да надъхва антиславянски и националистични настроения в този момент в Англия, Франция и Германия.

Измяна към родината, и още повече за пари, а не от идеализъм, не може да бъде никаква Човешка ценност. А щом смятат, че това е европейска ценност, направете си извода с какви се събираме.....

Англичаните, германците и сие не заслужават уважение,гонят само своите интереси и ни смятат за трета категория хора.Лицемери отвсякъде,а Винету и компания им се кланят.Що за безобразие?

Защитаваме гей-педо-джендър ценностите, ама русначетата не ни дават,щото чичо Путин ги е подучил, пък са много красиви и на нас ни харесват.(превод от евро-английски)

С тази, съшита с бели конци кампания ,САЩ и Западна Европа толкова се изложиха, че в крайна сметка консолидираха руснаците и настроиха мислещата европейска общност срещу себе си.

Англичаните нямат ценности, имат само интереси, които искат да постигнат без значение колко вреди ще нанесат на останалия свят. Долен колониален егоизъм.... Отвратен съм от тях.

Къде изчезна препечатката от Франспрес за обичания и мразен Путин? Г-да ДИРаджии , когато сте допуснали гаф, не бива да го замитате под килима.

Хайде, бе, Бристоу, "умирайте ги" най-после и да свършва цирка!!!

Предателството ценност ли е? И като са ви толкоз "ценни" всички предатели що ги трепете? И стига с тия остарели методи, измислете нещо ново!

пъпчиврпръдльо

Посланик Бристоу: Ние защитаваме международните ценности "Ценности" да се чете като "извратеностти"!

Енглезите и аверите им от САЩ, Франция, Германия постоянно нарушават международните ценности! Питайте Ирак, Афганистан, Либия, Сърбия дето я бомбардираха, за да отцепят Косово, питайте Китай, дето заради забраната на английския наркотрафик енглезите нападнаха Китай- Опиумната война, питайте Индия, дето енглезите умориха от глад десетки милионни индийци при Житния глад!!! Ама сега Китай и Индия ще бухат енглезите, като маче у дирек и ще ги натират от Азия!

Техните основни ценности са: лъжи - химическо оръжие убивай - войни кради - петрол и др.богатства

Ако знаете колко много се радвам, че Великобритания напуска ЕС! Не ни трябват в ЕС такива изроди които убиват своите граждани и унищожават цели градове! Нека станат част от САЩ ако искат! Ние добре помним как ни нарече едно време Виктория Нюланд! Като приемем след време Русия в ЕС, ще се превърнем в абсолютен световен доминатор и всички ще ни дишат праха! Вервайте ми!

Има ли още нормални хора, които да им вярват на празните приказки за "ценности, демокрация" и пр. Лицемери!

Англичаните първо да защитят децата си от изнасилвачи, после да мислят за глобални проблеми, като международни ценности например.

хахахаха за Англия и САЩ има само една ценность - пара. Всичко друго е порно.

Тия нагличани ще се самоотровят от злоба с целия химически арсенал на САЩ само и само Русия да бъде оплюта! А Чърчил от злоба искаше да изравни със земята България и да я направи картофена нива, ама Сталин му оряза претенцийките!

Какви ценности бе? Тези на педофилите ли? Станахте ясни на всички, само платените ви тролове ще разправят колко са лоши руснаците.

Без коментар !!! Трябва да си много сбъркан в главата да кажеш, че предател на Отечеството си е международна ценност ! Цитирам " Отравянето на бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му във Великобритания е атака срещу международните ценности. МИ 6 и англичаните не казват кой е третият човек от снимката защото чашите са три, снимката която така охотно побликуваха а кое Путин на снимката кажете бе англичани ако е от вашите служби пак кажете . Това е снимка направена непрсредтвено преди да бъде отривен Предателя а дане би междувременно да е станал и Троен агент ?

Кви ценности, КВИ 5 лева? Масова дезинформация във всички средства за масово зомбиране.

Г-н Бристоу, ама Вие сериозно ли го говорите това?

ХА, ХА, ХА!

може ли да приютим в България всички антиталмудци от целия свят .

Да не дава господ да те управляват бездарни англо-саксонци! Що за изрод трябва да си да ликвидираш страхотно градче, където гласоподавателите му са гласували за теб?

Абе тия нормални ли са? С тези изявления, посланикът на UK направо тепа рибата! 1. "химическо оръжие, разработено в Русия и необявено от нея пред Организацията за забрана на химическите оръжия" - и как не е обявено, след като дори е унищожено по времето на Елцин с помощта на САЩ, които са дали пари за това, като същото е станало и с оборудването за производството на Новичок? 2. "Великобритания е дала възможност на Русия да обяви използваното в Солсбъри вещество пред ОЗХО" - ей ся,ще го обявят, бе! Официално ще заявят от Кремъл "РФ заявява, че при извършване на криминално престъпление (опит за убийство) нейни служители са използвали на територията на Великобритания химическо оръжие, което производството, съхранението и използването на което е забранено от Конвенцията за ЗХО!" То бива дебилизъм и наглост, ама чак пък толкова! Ако са го направили руснаците, ми поне през близките 50 години няма официално нищо да признаят. Ми в Лондон са същите. Парламентарна комисия доказа, че Тони Блейр е действал незаконно, официално и преднамерено е лъгал за ОМП-татат на Садам Хюсейн и то не другиго, а Парламента - за да вкара UK във войната в Ирак, щото политически било целесъобразно. Ами ако се окаже, след 5 години, че и сега някой официално лъже със същия мотив - политическа целесъобразност?