Още едно момче разказа, че е бито от полицията

Още едно момче се оплака, че е малтретирано от полицията в Ботевград заради подозрения, че е един от авторите на свастики в село Скравена.

Обратно в новината

Коментари - Още едно момче разказа, че е бито от полицията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен полицайте избиват комплекси за малоценност ,гавреики се с беззащитните хорица.Като спрат някой лъскав джип,ако няма репортери наоколо говорят със собственика на Вие,защото ги е страх.Когато обаче им се отдаде възможност пребиват някого само защото "изглежда подозрително" или е поискал да се легитимират.Не им прави чест трима да пребият едно 16-18 годишно момче.Ако е виновен арестувайте го,осъдете го.Много малко са тези полицаи ,които заслужено носят униформа.Повечето са селски пъдари,който друго не могат, освен да те налагат с тоягата докато спреш да мърдаш.

Ако тези момчета бяха рисували не свастики /пречупени кръстове/, а петолъчки,сърпове и чукове,щяха ли да хукнат полицай-милиционерите да ги арестуват?

Не само полицаите но и момчетата трябва да се подложат на детектор на лъжата.Защото не се знае кой крив,кой прав.

дришльо! И той решил на мъж да се прави, на фашизоид да си играе, а реве като лигла! Правилно са го отупали, заслужено! Макар че не вярвам.

Не се научил,че изречението започва с главна буква,ама ръси акъл из форумите!Трябвало теб да те бият даскалите ,че да вкарат нещо в кухата ти кратуна.

От към Позитано се задават още бити и малтретирани момченца и детенца. На мама сладурчетата... Тях Станишев ги пази.

А Космоса не ви ли пречи? А Костов? Не е ли виновен той за собствената ви некадърност?

Ти къде отиде, чак в Космоса. И какво търсиш там? Някоя червена звезда ...

Трябва в трудови лагери да ги пращат а не да ги бият !

За всички, които проповядват боя с тръба и електрошок като средство за възпитание - извадете си главите от дупките, в белите страни такова нещо няма. В Германия е забранено да биеш даже собственото си дете, а вие с това мислене скоро няма да излезете от Ориента.

После да не се чудиш защо има масови убийци и нагли банди по улиците?Тоя само като го погледнеш ти идва да му зашлевиш един по наглата физиономия.А като видах и майка му по телевизията, всичко ми стана ясно.На 11-ти станало,на 25-ти се вдига шум и отзад БСП.Картинка,приказка.Някой да ми припомни кога полицайте биха демонстрантите пред народното събрания?При кое правителство стана,а???

Само доказахте че сте същите. И по-зле. Оня си подаде оствката, тоя само маха с пръст и се заканва.

Я си сложи тук снимката да те видим ти на какво приличаш?

ТОЧНО ТОВА Е ИСТИНАТА!

А в Германия има ли това:"По данни на МВР през 2010 г. след футболен мач в столицата Петер е бил задържан заради хвърляне на бутилки и камъни по преминаващите коли и автобуси и е осъден на 7 денонощия арест. "

ТОВА НЯМА НИЩО ОБЩО С ПОЛИЦЕЙДСКИЯ ПРОИЗВОЛ

Разбира се че го има. Уптрадесни и ултралеви се замерват със коктейли Молотов, но на никой не му хрумва да каже "събуй си обувката" и да го бие с тръба по стъпалото, че не оставя следи. Още много хляб трябва да изядем, че да станем европейци. За сега сме не народ, а мърша. Както е казал поетът.

Отиди на 01. Май в Берлин да видиш за какво става дума. Събира се полицията от цялата страна и седи в бойна готовност. Да арестурва размирниците, но никой досега не се е оплакал, че е бит.

Стига спекулации и пропаганда. Момчетата от Скръвена са виновни и трябва да бъдат наказани. Полицаите не са виновни и аз ако бях щех да им шлепна няколко плесници за хулиганщината им.

а, бе софиянецо, я се огледай наколо!!! на почти всяка софийска сграда гъмжи от драсканици и лозунги! ай, друм насело!

Полицията е да въдворява ред , но законите важат и за нея в тази държава.....Полицаите се държат нагло, защото и тяхните началници се държат нагло и го демонстрират това държание и сила на власт непрекъснато по телевизии и вестници...

Полицейско насилие за всички рисуващи и проповядващи СВАСТИКАРСТВОТО И ХИТЛЕРИЗМА!!! Расисти долни....

Браво Гошко, само така!

полицейското насилие е фашистка отживелица

Те да те бяха хванали да правиш тези неща в онези години преди 89-та, щеше да ти се стъжни живота. Ама сега всичко може да си правиш и полицията с пръст не трябва да те бара. Днес схвастики, утре обири, в другиден убийства :(. После дори майка ти ще вика що не го биха повече тогава барем го вкарат в правият път след като ние не можахме да го възпитаме :(

Еми на онез години по време на бригада хванаха двама мои съученици от Техникума по корабоводене във Варна с изризусавани пречупени кръстове по бригадирските униформи изгониха ги от бригадата, изключиха ги от комсолмола и ограничиха практиката им в Черно море а директорът ни заяви че ако работата се разчуе ще ги остриже и изключи от техникума. На другата година ги приеха отново в комсомола а единия от тях даже завърши военно училище. Та по онез години гледаха да потулват такива работи,дори и свастиките по пантеона в морската градина ги изчистиха набързо, защото това означаваше че някой ръководен кадър не си е свършил работата по идеологическата подготовка и съответно можеха да им стъжнят началническия живот.

"Добрите" ченгета с палките и електрошока ли?

редови полицаи,са подложени на натиск от своите комисари,едва ли да не печатат глоби и след работа,а комисарите го правят под натиск от същия този министър-физкултурник

четейки някой от коментарите. Не мога да повярвам, че някой, който се смята за европеец и гражданин може да подкрепа полицейското насилие. Помислете си че утре може на някой съсед или "приятел" да ви наклевети за нещо и без причина да дойдат и с вас да се гаврят. Това за нормално ли го имате. Няма значение, колко са големи тези момчета, а това че полицаите си присвоява наказателни функции без съд и присъда. Замислете се още, че това са същите онези полицаи от Ботевград, които преди 2-3 години се оставиха група роми да ги пребият в центъра на град, които допускат да се случват много по-страшни безобразия от драскането по едни стени. И като поразмислите, ако имате съвест продължавайте да ги защитавате. Аз ако съм на мястото на родителите ще ги съдя в Страсбург.

оппа дамите какво направихте за възпитанието на децата,дето сега наричате гамени, хора ако вие се държите като стабилно гражданско общество,а не като овце,тези деца нямаше да опитват да вземат нещата в свои ръце,а що се отнася до Цветанов,се видя в предизборната кампания,НЕДОПУСТИМО Е ГОСПОДА МИНИСТЪРА НА ВЪТРИШНИТЕ РАБОТИ ДА ПОДСИГУРЯВА БЕЗПРОБЛЕМНОТО ФАЛШИВИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ

Вярвате ли си? Аз не ви вярвам?

Не гледате ли филми ? Там бият шантажират и разпитват ! А тук тия ганстерчета искат да останат ненаказани...... Защо правят така????? Да учат и да се занимават с полезни за тях дела - спорт, помощ на по-малките и да спазват реда в обществото !!!!

И червени връзки, и червени връзки. И пионерски поздрав пред знамето всяка сутрин!

Малкия /ката/, живият живот не е филм, действителността е сурова и безпощадна, особено когато се отразява на твоя си гъз... Не че ти го пожелавам, но това съвсем не е изключено, ако не сега, понеже си явно герберастче, то по-късно. Така че мисли и внимавай много за в бъдеще!

В Северна Корея няма Фейсбук.И форуми няма.

Другаря Марин ще ти е нужен на теб ,като ти вкисне бозата и те сложат на електрическия стол!

Не ми е ясно как се допускат коментари като този, явно "цензураторите" не си вършат работата.

Полицията е да бие най-напред, а след това да пита. Ако тия келеши си бяха стояли мирно и кротко в къщи, нищо нямаше да им се случи. Още от сега тия "дечица" се заформят като бъдещи изпечени престъпници, като най-голяма вина за това имат техните родители!

А бъдещите биячи от кои дечица се заформят?От такива на родители с Вашето мислене ли?Полицията не е за това да бие,а да пази закона и реда,да охранява живота и собствеността на гражданите.

Мда, българите от край време имат погорворка "Преклонена глава сабя не я сече". И заради такива послушни овце като вас, сме не народ а мърша, няма да подобрим живота си и вечно ще търсим някой да му вЕрваме и да ни "оправи". Е, оправиха ни. И децата ви оправиха. Щастлива ли сте?

Ludiamaus

Ако журналистите са по- пунктуални нямаше да се чудиш за тръбата. По телевизята момчето каза ПВЦ тръба. Касае се за подръчни средства. Навремето беше парче гумен маркуч. Сега трудна се намира. Нещо са позабравили и ръкавицата с пясък. Еволюция и ТНТМ(илицията)

bkras

Не съм полицай и не съм бил. Не съм бил и член на БКП. Ако си 88 набор, дори синът ми е по-голям от тебе. А него не съм го бил. Не знам дали знаеш какво е сатрапска власт и не бъркай учтивостта с мазниченето. А ако не знаеш как биеше милицията и защо имаше ред попитай накой по-възрастен познат.

moron

Не се ли сещаш, че именно това, че ако трябваше да гадае един човек какво има в стаята, никога не би му хрумнало да каже, че има точно фотьойл, би доказвало, че той е бил там и знае как изглежда стаята, ако е факт, че има фотьойл. За мен именно споменаването на този детайл прави изказването на това наистина достоверно.

bkras

Що за глупости се пишат и тук и по вестници и се коментира по телевизии. "Дете бито от полицаи?" На 18 години аз бях в казармата. Бях положил клетва и служех на родината. Някой ще каже "я па тоя дъртак". На 54 години съм и не съм комунист и не съм бил. Не мога да разбера , как платени драскачи, защото за мен това не са никакви журналисти пишат глупости и си вярват. Я се осъзнайте малко и не бъркайте свободата и слободията. На 18 години човек е пълнолетен и трябва да отговаря за това, което е извършил. И не говорете за полицейски насилия и полицейска държава, защото тези демокрации от които се учим са много години пред нас. ДА НЕ КОМЕНТИРАМ СЛУЧАЯ В иЛИЕНЦИ. Вземете се осъзнайте и вместо само да искате от държавата, без да давате и да спазвате законите - добри или лоши нищо няма да получите наготово. Аз съм за полицията и Цветанов, и за по "яки" закони, защото не сме дорасли за демокрация. Ако някой иска да спорим по въпроса - да заповяда.

Ludiamaus

Колко заплати взе като излезе от системата. Да ти се случи и на теб, тогава да чуем версията ти

Ти наистина не си дорасъл не за демокрация,а изобщо за цивилизация.Може да не си бил член на БКП,но си точно един безпартиен комунист с мухлясал мозък,останал някъде към 50-60 години на 20 век.Да се спори с такива като теб си е чиста загуба на време.Живей си там и се радвай на поредните полицейски безобразия!После обаче и ти ще плащаш на набитите обезщетенията от съда в Страсбург...

Прав си !!!