Скрап горя на пристанище Бургас и обгази морския град

Огнеборците използваха кранове, за да загасят пламъците, няма пострадали хора

Обратно в новината

Коментари - Скрап горя на пристанище Бургас и обгази морския град | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе въобще заглвие та дрънка... Сигурно някой младок е на коледна смяна. Скрап дето като, който освен, че гори пуска и ГАЗ и обгазява вместо да одимява... мъкааа....

В крайна сметка чия е отговорността за разминаването между заглавие и фактология?

Сега ще излезе чичо кмет и ще каже, че всичко е точно - няма какво да се притесняват бургазлии - да дишат с големи бузи. Както му го лапат последните години.

не гори ! Отново боклук !!!

Аз го купих за скрап.

Гори и още как. Непочистени от: масла редукторни кутии; греси въжета; остатъци от горива резервоари; грундове, бои и лакове, с които са покрити металите; бои, лакове, трундове и всичко което си помислиш варели, баки, кутии; пластмаси и гумени уплътнения части и елементи и т.н. И защото е на открито и кислирод бол, няма загасяне, докато не изгори "до дупка".

Като се заговорихме за боклуци, вече две години пълно мълчание за италианския боклук влизал (и влизащ?) в България. Кой потули случая, и защо.

Муканина пратил родителите на болното момиче да търсят бялата лястовица "все по теля, по теля". Боклукът го търси "все по парите, по парите". Какво общо има Муканина, ли? Ами и в двата случая никой нищо няма да намери.

В момента показват пожара по една от телевизиите. Гори, те ровят вътре с някакви мобилни кранове, а на има-няма 50 метра са композирани няколко ж.п. състава от цистерни за газ. Сета е 9,15, а се е запалило в 7. За 2 часа и кусур никой не се е сетил да изтегли композициите. Абсолютна неадекватност и малоумие.

Тренират, да думнат Росенец май

ВБългария трябва да бъде обявено военно положение,ние сме в необявена война с империята на злото и колкото по бързо го разберат нашите политици толкова по добре за България.

Изминаха вече 18 години и два месеца откакто Русия поведе пълномащабна пропагандна и хибридна война срещу България. Реакцията от страна на българската държава е НУЛА. Страната е наводнена с проруски псевдомедии облъчващи денонощно българина с лъжите на Кремъл, а по митингите си български "патриотични" партии си развяват направо руските знамена. Над 70% от ЗНАЧИМАТА българска Икономика е директно в руски ръце, но "България била колония на САЩ". Само дето стандарта ни на живот си е като на руснаците и няма нищо общо с американския. Прост народ - пропаднала държава.

"страната е наводнена с проруски псевдомедии облъчващи денонощно българина с лъжите на Кремъл" БТВ, НОВА ... все собственост на бивш агент на ЦРУ, ако не вярваш провери. "а по митингите си български "патриотични" партии си развяват направо руските знамена" ПП, ГЕРБ, БСП, Президентите от последните 4 мандата - всички ходят на "консултации" т.е. инструкции в посолството на САЩ! "Над 70% от ЗНАЧИМАТА българска Икономика е директно в руски ръце" Мариците, ВЕИ-та, Соларните паркове, Дънди, всички вериги за храни, всичко около София - все западни собственици! "България била колония на САЩ." Толкова ли си прост, че смяташ колонията за равна на колонизатора си? "Само дето стандарта ни на живот си е като на руснаците и няма нищо общо с американския" Ти имаш ли представа въобще как живеят руснаците, а американците? Или черпиш информация от Холивуд? "Прост народ - пропаднала държава." Нямаш представа колко си прав, добре е, че си самокритичен :) !!!

1. БТК - българския национален комуникационен оператор. В това число и военните и ДС връзки 2. Булгартабак 3. Нефтохим - единствената рафинерия с която във военно време трябв ада се захранват танковете, корабите и самолетите 4. Единствения който нема нищо против фалита на КТБ (на обратно БТК) бе притежателя на 10% от акциите в банката - руската банка ВТБ - оператор на парите на КГБ. 5. Лицето изпълняващо длъжността президент на губернията седи мирно в поза "Виноват" докато КГБ полковника Гундяев играещ ролата на руски патриарх му набива канчето директно пред подчинените му в София. 6. Лицето изпълняващо длъжността президент на губернията - "Крим е руски. Къф да е?" 7. Всички европейски страни изпращат старото си въоръжение в Украйна и получават по-модерно натовско в замяна. България изпраща каски и бронежилетки. 8. Българските националисти Атака и Възраждане развяват необезпокоявано руски знамена по митингите си на които открито заявяват, че са с Русия. 9. Лицето Малинив със забрана да напуска България, необезпокоявано замина за Москва, за да му бъде връчен медал лично от Путин. Как стана това? 10. Всички реват, че Д(п)С (ДС?) била противоконституционна партия. Да вярно е. Само че кой има властта през 1990 в България да регистрира противоконституционна етническа партия? Този който и до ден днешен и дърпа конците. И "о! изненада!" Лицето Ахмед Доган е персона нонграта в Турция. 11. Лицето Митрфонова изпълняваща длъжността посланик на Русия не веднъж публично поучава българските политици по различни вътрешнополитически теми. 12. Остана ли военна фабрика в България за утилизация на боеприпаси да не е взривена през последните 10 години? Всички мълчат. 13. Руския Генерал Леонид Решетников предложи Румен Радев за президент. Дори накрая се скараха с Нинова, а за пред плебса, България го обяви за Персона Нон Грата. 14. България Еър 15. Централна Кооперативна Банка 16. Савой

Защо стандарта на живот на германците е минимум този на американците??? А на французите? Испанците? Японците? Британците?