Скотланд Ярд публикува изявление на Юлия Скрипал

На сайта на Скотланд Ярд е публикувано изявление на Юлия Скрипал.

Обратно в новината

Коментари - Скотланд Ярд публикува изявление на Юлия Скрипал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Юлия е искала да се срещне с руския консул преди седмица, но не й е разрешено. Не е ли необичайно, все пак е руска гражданка...

Браво колега, страхотна фалшива новина. Но е хубаво, като пускате такива да посочвате за достоверност поне няколко сайта, за да могат хората да си мислят, че е истина. За предпочитане е да почочвате телевизия РТ, ОРТ или сайта на Атака. Поздрави!

Наръдът на Англия има да плаща за излизането си от ЕС огромни сучи. Та това е и причината за фалшификацията измислена от правителството и наречена Скрипал. Отклоняване на вниманието и нищо повече.

Тереза не каза ли че може да я върне само в ковчег. Вече имате примера с Марков. ....... А между другото далаверата е съвсем друга ....... но не е за тълпата.

Колко мили хора са тези агенти от КГБ ! Сега ще почнат да събират помощи за Скрипал ,да има за цигари.

абе, пич, а пък аз не мога да разбера, аджеба, защо скотланд ярд трябва да препредава нейното изказва, а тя не си го каже директно и защо като руска гражданка, която е поискала среща с руския посланик, й е било отказано? А? ко каиш?

След толкова лъжи на британците, когато покажат Юлия (ако я покажат), никой няма да вярва, че тя е тя.

"На сайта на Скотланд Ярд е публикувано изявление на Юлия Скрипал." Изявлението е под диктовката на Скотланд Ярд. Юлия е в ръцете им. Каквото й кажат, това ще говори. Човек трябва да е много наивен, за да се хване на въдицата. Започвам да си мисля, дали пък англичаните не си правят експеримент. Колко му е да са копирали формулата на Новичок, да са произвели пробно количество в Портън Даун и да са решили да видят дали действа. И защо не на руски двоен агент? Така с един куршум са се надявали да ударят два заека. Но май са объркали нещо и сега играят на загрижени и на спасители щото някакси не върви да не окажат медицинкса помощ. Експериментът продължава.

Първо прочетох "Извинение" ...разбрах, че съм се объркал - било "Изявление" ... след това разбрах, че нито е Извинение, нито Изявление ..

по новините -БНТ относно случая Скрипал казаха, че Юлия е отказала среща с руското консулство... Он английския печат: Заглавието е, че тя е отказала руското предложение за помощ. Говорителят обаче казва дословно, че тя е уведомена за предложената консулска помощ. Г-ЦА СКРИПАЛ СЕГА Е В СЪСТОЯНИЕ ДАЛИ ДА ПРИЕМЕ И КОГА, НО ДО СЕГА ТЯ НЕ Е НАПРАВИЛА ТОВА. Изявлението е публиковано в Гардиан от 05.04.....

уж отровата е смъртоносна,уж ,уж,уж...алабализми,драги шпиони и треторазрядни актьори ,участвате в нескопосна пиеса с трагикомичен край...станахте за смях ,друг път не се връзвайте на брътвежите на оглупели и истерични лелки в климактериум,едно е сигурно,ако руснаците са искали да ги убият -щяха да ги убият ,стига с тия глупави изявления и последвали оправдания ....Русия е важен фактор и без нея не можете и да пръднете ...така ,че светът е в очакване на ..оставки...вашите...щото станахте за резил...а за дипломация-въобще да не говорим...

Аз нещо не разбрах. От кога на Англия и пука за Руски граждани?! Защото за да се върнеш в Русия то трябва да си неин гражданин. Там няма двойно гражданство както е у нас. Значи по скоро Русия трябва да пита: Кой и как е допуснал нейни граждани да бъдат нападнати в чужда държава?

v greshka si, v BG ima dvoino grajdanstvo :)

Големата публикация дето са направили скотланг ярд.Писнало ми е от реклама на западни институции!

Гениални са в Скотланд Ярд! За каквото и да ги попита М. Захарова - на следващият й вадят красноречив отговор. Сега чакам да ни съобщят и какво става с бълхите по домашните любимци на Скрипал...

Видяхме какво могат руските олимпийци без допинг на олимпиадата в Корея. В Сочи - като ги тъпчеха със всевъзможни допинги бяха в първата 3-ка по медали , а сега на 11-място. Параноичната политика на Путин да докаже , че са най-добри във всичко с всякакви непозволени методи не се признава от Света. Руснаците само лъжат и мародерстват , както и в случая със Срипал.

А на олимпиадата в Пекин си дадоха среща американската фармацевтична промишленост и китайската народна медицина. Няма лошо. Тя и Серена Уилямс не зоби. Хич даже.

За целта Юлия излиза, а Тереза влиза.

боже боже колко ора умират по света от наемници и оружие финансирани от западни демокраци и америка и тука цял месец се реве за една вероятност и нагло насаждано преброяване на послушковците

Янко ти си .....дай боже по-малко като теб в България. Руски промити мозъци. Каква изненада - вие сте могли да мислите. Та зомбираните мозъци способни ли са на това?

Само проядени от пропаганда мозъци и глупаци могат да мислят, че Скрипал не е отровен от Русия. Ще предадеш срещу заплащане няколко агента на Русия, ще излежиш по-малко от 1/3 от присъдата си в руски затвор. Ще те освободят враговете на Русия, ще ти платят и ти ще живееш свободно. Ако е вярно и това, че е получил още пари преди смъртта си и е се е занимавал с продажба на оръжие в Украйна. Той просто си е бил пътник. Англия все пак има право да изгони руските дипломати, защото разпространението на невропаралитичен газ на големи площи в страната й си е тероризъм и е в разрез с всякакво международно право. Така че много заблудени и с промити мозъци българи. Това обяснява и лошото качество на живот в България. Хората такива- лесно манипулируеми.

Я си спомни за "ейджънт ориндж" във Виетнам.Американците ръсят стотици тонове отрова над страна намираща се на 10 000 км от тях.Загиват деца,жени и старци.Много демократично.

не искам да ти слушам обърканите разсъждения. Моля ти се!

логично е, че си глупак.

това че българите са бедни не означава че са ,,глупаци,,...!!! точно затова че имат опит от 4 5 години социализъм и тридесет години безплоден ,,грабителски преход,, са научени да различават ,,пропагандата и лъжата,, от истината...!!! парите не са ,,еквивалент,, на разум и култура...!!! ,,комисарите на запада,, задминаха своите ,,колеги,, от миналото на изтока...!!! намиращата се в ,,кома,, юлия си ,,чата,, в интернета...??? ,,титаник,, потъва с ,,каптен тереза,, на мостика...!!!

Означва. Бедният човек е или глупак или с нарушени права и експлоатиран. Да, но експлоатирания пак си е глупак. И не искам да ви слушам глупавите разсъждения.

Да помислим според един мой приятел: Скрипал е взел 100 х. паунда от Англия за сведения против Русия.Какво работи сега той - нищо, а парите са преброени и свършват. Дали за още 100 хиляди той не участва в постановка.Веднъж вече го е правил.

Ама ти си могъл да мислиш. Браво. Също така ви хванах, че сами си слагате по няколко плюса или минуса. Това сте вие. Заблудите са ви временно и за малко.

Да,мисля, но ти не можеш да си представиш,че човек може да мисли.Според теб, човек трябва само да слуша господарите си.

предстои!!!

оплюване , презиране и скриване на старата Мей в миша дупка , падане на нейната партийка от власт , издигане на ново грозно чучело на парт. сцена

"Новичок" - упойващо, приспивно средство! "Пострадалите" се изолират от околните и след съответното им "събуждане" са готови да дават показания лично срещу Путин!

Транспортира се по въздух, суша и вода - в дипломатическо куфарче или пакет елда.

Намериха се домашните любимци на сем. Скрипал.Пак според вестниците , този път Mirror. От източник в мин. на екологията двата хамстера са умряли от обезводняване, а едната котка е била приспана в лабораторията в Портън Даун. Трите животни са КРЕМИРАНИ. Втората котка според съседи избягала , когато в дома са влезли следователи.

Не знам каква теза подържаш, но 100 ина човека са пострадали със здравето покрай Скрипал- нормално е да се отнесат така с животните. И откъде пък руснаците знаят, че бившият им агент има животни? Нали не ги интересува?

Ще се учудиш много, но това за животните могат да го разберат от прост разговор с техни близки и приятели.След като е пострадал руски гражданин (Юлия) нормално е да се заинтересуват.И каква е тази отрова дето от разстояние поразява 100 възрастни човека, а в къщата остават да живеят 2 хамстера с тегло по 50-70 грама?

четат "Mirror", за разлика от теб.

Яко се оплетоха шарлокхолмовците! Вчера бяха "открили", че новичока е изработен в един от спалните райони на Москва, днес пък се "поправиха" и го приписаха на Саратовска област. Журналистите да очакват следващата "лаборатория", ТЕ ще им я съобщят!

предателите нямат родина ноооооо пожелавам бързо въстановяване на сериожа.........наи голям интерес имат американците от ситуацията която наи вероятно те са я направели ..........закриха посолство близо до военна база в америка . избори тръмп 201ш , сега икономическа воина със китаи....? англия може да няма нищо общо

Видяхте ли колко добре е калибриран поразяващият ефект на газа Новичок. Засегнатите руснаци минават през разболяване и разстройство и после се оправят на 100%. Англичаните умират за няколко минути.

Слаба ракия новичока,казваш,обаче бащата още го държи.Момичето е младо,вероятно е била здрава,а и не се знае в каква степен е била засегната.То това не е шега,химическо оръжие в Европа от някакви неандерталци,и то при забрана за употреба.

Стига с тоя новичок! Не схванахте ли, че двамата са били леко приспани/упоени и изолирани от хорските очи. Тъпа операция на едни "велики" служби.

Откога сайтът на Скотланд Ярд стана място за публикуване на изявления?

А кой има достъп до нея?Да не би да мислиш че журналистите ?

Няма никакво значение къде отрова произведена. У англичани никакви доказателства няма! Россия!

Има,но не са окончателни.И това ще стане!

Слава Богу! И други значи, възкръсват по Великден!

ако я бяха третирали наистина КГБ-исти едва ли щеше да има този шанс

Наистина са или поне 99,9%,но тъй като не е толкова лесно вече,не е имал достъп втори или трети изпълнител,както при Литвиенко,както каза баща му,че допълнително са ходили още двама.Този път сори!

ПРОЧЕТЕТЕ От местопредставлението: Солсбъри Delirium rusofobicus - хорър, който преминава във водевил Велислава Дърева

И какво излиза ,ако някой види припаднал руснак на улицата да вика специалисти само с предпазни дрехи и всеки незащитен да бяга далече.То може и от пиене да е припаднал,но все пак превантивно да идват детоксикатори и обеззаразители на околната среда.

Така е,изключителна благодарност,спасиха й живота!!Особено след това вандалско мероприятие с тази гадост!Дано и баща й се оправи,стига да няма и други заболявания.Това на нищо не прилича,с тези руски идиотщини от миналия век!

Яла в ресторанта развалена риба и после й спасили живота. Има за какво да е благодарна, наистина :)

И полицая и той" ял", както и останалите които влязоха в болницата,а бащата "най много"!.То в английските ресторанти само " развалена" риба сервират,какви хора,ей,чак и следи от БоВ намериха .

Моето мнение е ,че тази новина просто кърти всички мивки.Може да се каже че не остана и жива риба -изби и рибата.Казвам веднага защо- "Който влезе в контакт с Новичок ,не може да бъде спасен" -това е дословно казано - Hans Ruehle,водещ немски експерт по хим.оръжия за масово поразяване

Е намериха му цаката на " новичока".Браво!/Не забравяй,че все пак тази субстанция е от миналия ,а науката се развива.Да не мислиш че англичаните стоят на едно място.Но и двамата бяха в кома и с опастност за живота,а и бащата още е под въпрос.Не знам с полицая как стоят нещата и той беше много зле!

Глупости на търкалета си написал.ако е Новичок,това в-во от групата на органофосфорните ацетилхолинови инхибитори ,пресича дейността на сърцето и черния дроб за броени секунди,след няколко минути човекът е мъртъв или пък получава необратими увреждания на мозъка заради спирането на кръвоснабдяването

дира ние знаем колко сте подвласни на сорос ама не се правете на медия независима когато всичко се трие в угода на една гнусна америка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Между другото забравих да ви кажа, че снимката на Юлия по норвежкия интернет НЯМА НИЩО ОБЩО С ТАЗИ СНИМКА КОЯТО ВИЖДАТЕ НА БЪЛГ. САЙТ. Ама нищо.

А ти само норвежки новини и сайтове ли гледаш.Отвори си очите и не се опитвай да затваряш нашите.

Знаеш ли, простотията ти е отблъскваща. Защо пиша за норвежкия- просто когато човек има възможност да прочете какво се пише в различни сайтове, тогава има повече данни и може да си състави мнение. Радвам се винаги когато някой пише какво е публикувано в английски, френски, немски, руски или какъвто и да е сайт. Но на кратуни като тебе явно това не им е нужно- те едно си знаят и едно си баят. Жалко, че си толкова ограничен, но явно си си заслужил съдбата.

Тази новина не е пълна.В Гласове има информация за разговора на дъщерята,в който тя казва ,че баща и е "жив,добре е и сега спи".Аз си мисля,че всичко това се случва ,защото е Великден и по Великден стават чудеса!Само не мога да разбера ,бащата и дъщерята възкръснали ли са или изобщо не са имали намерение да умират!Ако вярваме на това ,което казаха сума английски официални лица за поразяващото действие на Новичок,трябва да приемем,че са възкръснали!?

Това, че са оживяли след атака с боен газ без съмнение е чудо. Ама трябва да уточним: по кой Великден да го броим? Ако са се оправили преди миналата неделя, значи е по католическия.

тази вечер не е на смяна,или е на инструктаж преди нощна смяна!

казаха, че Юлия е отказала среща с руския консул в Лондон...Кога го е казала:В изявлението си или в разговора с братовчедката...Защото в you tube не се разбира...

изявлението на Скотланд ярд.

В най скоро време бабишкерника Тереза Мей и бостанското плашило играещо ролята на традиционният при англо-саксите шут Борис Джонсън ще напуснат политическата сцена и следващият мин.председател на островната държавица Ингилизия ще ходят на поклонение в Масква на ритуала "ръкоцелувание" на живият ЦАР великият В.В.Путин...ха ха хааа..

Руски мечти и бълнувания на нашенски рублажия!Никой не я брои вече рашистанка!

замисля за това предложение : "Александър Яковенко каза на Юлия че се надява тя да може да се върне в Русия. " Как ще еедин скок при белите мечки или при тигрите?

Липсваш ни!

Как само върти мили очички тоя руски посланик. Колкото и да лазите по земята като червеи, няма да спрем санкциите, даже ще има още. До дупка, до откат. Ако затворим русланците в границите на руската кочина, света ще стане по добро място за живот.

Хахахахагахагхахахахахах

Тия руски дипломати в кавички акъл нямат... що се отнася до скрипал към него нямали никакви претенции. А виж към дъщерята имат. Връщай се та да видиш моето момиче, че ако не направиш изявление, че те отровиха ингилизите, у нас у московията тоя път може да не оживееш.

Дааа! Отворих книгата на Балдачи бързо-бързо да си припомня нЕкои моменти... НАИСТИНА в "Цялата истина" още през 2007/8 е описан сценарият на този фарс!!! А някой ако си спомня романа/сценария на Том Кланси и удара на 11 септември, ще се сети още по-лесно откъде си черпят "вдъхновението" ФАЩ/еврогейците! Пфу!

Абе идвала ли ви е идеята, че този създател на Новичок, който живее в Америка и вероятно е осветлил американците за формулата- та той специално е пропуснал най- важният компонент който всъщност прави от тази формула БОВ?

Забележете, че се представя разговор- колоко лесно се манипулират такива неща знаем от записа- Да дойде Станко. Имах възможност да чуя разговор от запис за който ми казаха че е бил проведен разговор. Просто за мой късмет преди това знаех за ситуация в която учител който преподава говори по темата. При прослушване на разговора лесно забелязъх как смисъла е извъртян и композиран ,,разговор,, от отделни думи от този човек но казани във връзка с преподаване по учебна тема.

"Само "англосакс" сиреч казано тъпанар,може в тази ситуация в света да прави такива изводи.

Впрочем, ако Юлка в най-скоро време не си припомни как точно Путин е наредил да ги отровят двамата с баща ѝ, все си мисля, че я чака тежък рецидив и рязко влошаване на състоянието, направо в болницата....

Баси руснаците като почнат да измислят всякакви братовчедки, животни и какво ли не директно доказват вината си!! Никой не измисля ако е невинен.

Ти самият си измислен от МИ 5.

Тоя Новичок голямо менте излезе, не е руски. Руският работи, от него се умира, а от ментето и двамата оживяха.

Кой ти каза, химик ли си?? Новичока на 40 години както руският е изветрял, няма на кого да го пробват нали?? Смесват и се надяват ,че ще работи. Да, ама не!! Руские обосрались.

По една случайност съм инж. химик, завършил ВХТИ - София, завършил ШЗО - Враца, после командир на взвод за Химическа Защита в Химическия Батальон в гр. Станке Димитров, сега Дупница. После 40 год, трудов стаж в Центъра по Хигиена, доц. по Химия, вече пенсионер ;-)

бабината ти трънкина!