Скопие осъди надписите "Македония е България" и "говора на омразата" в българския парламент

От македонското МВнР са връчили вербална нота и заради "териториалните претенции", които са се чули в нашата пленарна зала

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Македония е в България и Гърция, а Северна македония е в Северна македония.

С.македонците сами ще си блокират преговорите с ЕС благодарение на крайният национализъм и идиотизъм.

Те се наричат Северна Македония! Гърците имат повече основание да реагират на това.

Приказките свършиха, чака ги "специална операция".

За Чии К-р са ми тия - с промитите мозъци?

Възраждане са опасни провокатори. Точно преди гласуването искаха да предизвикат негативна реакция. Не в Парламента в панделата трябва да са.

Колкото и да се дуят, те са българи, грешни но българи. Да се помолят за присъденинение.

Македония ВИНАГИ Е БИЛА БЪЛГАРСКА ПРОВИНЦИЯ!! ЧЕТЕТЕ ИСТОРИЯ. СЕГА САМОЗАБРАВИЛИТЕ СЕ СЕЛЯНДУРИ,С РУСКА И СРЪБСКА ПОДКРЕПА,СЕ ОБЯВИХА СА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА. ЛЪЖА И ИЗМАМА!!

Ами това показва,че българи и македонци са братя,затова има такъв надпис,че Македония е България и обратното.Май на някой му се иска да пише,че Македония е Сърбия,ама не му стиска.

ДНЕШНА МАКЕДОНИЯ Е СТАРАТА КУБЕРОВАТА БЪЛГАРИЯ, докато по същото време, Римската провинция “Македония” е днешно Одринско. Ако някой в Скопие успее да докаже, че Александър Македонски е говорил техният език, то той ще се окаже българин, защото македонският език официално е от 1947г…

Македония е Албания!

Границите сега са ненакърними и България ясно го е заявила! "Значението на плаката има друга насоченост и засяга само нас, но не и съркомакетата! Те са нагли, но тъпи по рождение!

Газим тези земи пак..

Как ми се иска вече с албанците да си разделим Македония и да се заличава от картата тая измет! Самуил бил македонец,майка ви да еб@. Живи бих ви драл!

Та нали вашиЯ вожд Г. Димитров, оня алкохолик даде тази земя на сърбите, мръсне жмелове, 24000 войничета я защитаваха тази земя! Четете историята, промити мозъци!

Че и Западняците - що ги изпусна?

Ами това са български депутати, а не клакьори на изпадналия в немилост Макрон. Те са наясно що е това Македония.

От Скопие ще им ебем майката

Сетиха се че имало договор !

Гъбата с оцета

Още не е изсъхнало мастилото от решението на българския парламент, и управляващите от Северна Македония си показаха рогата, и ни посрещнаха с кукиш! На това му се вика, гаранция Франция

Браво на българските депутати! Някой да каже истината, кратко, точно и ясно!

Как да нямаш териториални претенции при положение, че някакви са се нанесли в твоя имот и се имат за собственици???

За Възраждане ще гласувам . Всичко друго явно е продажници на България.

Тоя е като Волен Сидеров ,но в мини вариант.Уж беше срещу незаконната турска партия ДПС,а се прегърнаха на общ митинг,да свалят Правителството.

герб внасят вот на недоверие, свалят ПП, и след това гласуват заедно като първи дружки, това нормално ли ви изглежда? И се подразбира вече че готвят именно такъв "съюз" да управляват както герб така ги крепи ДПС-то. И да ги оставим на власт хептен да ни увътрят, това ли да стане! И то след като пуснаха РСМ в ЕС!. Ми няма да стане, ще ги гоним до дупка и не с оставки, а докато влязат всички в затвора. Ще дойде Народен Съд и всички гласували в НС ще си получат куршума. Тези трябва да си платят за престъпленията, каквото и да става. Проклет да е всеки който ги крепи, ще има съд и за колаборационистите!

Наглеци! Самозабравили се наглеци живеещи в утопия измислена в лабораториите на Югославия!

Кирил Петков и ПП стана същите глупаци като СЛави Трифонов... На ГЛАСУВАНЕТО за Македония Кирил Петков и ПП , ВИДЯХА с кого гласуваха, ЗАЕДНО.... Гласуваха, заедно с тия , който СВАЛИХА сегашното правителство- ГЕРБ и ДПС.. Слави прави глупости... Но Продължаваме Промяната направиха по- ГОЛЯМА глупост.. Араби турци и албанци, чакат двама българи да се скарат, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.. Така, след 1990 г, турците от ДПС, търгнаха да ЗАВЗЕМАТ България. В парламента, чакаах БСП и СДС, да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата... а по улиците, с помощта на разни олигофрени- Мутри, Митьовци и фирмите А1, и Вииваком, турците от ДПС разболяха 2 милиона българи. Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане Северна Гърция.. А Косово- да стане южна Сърбия..Горната половина от Турция може да стане Южна България, а долната половина от Турция може да стане Източна Гърция... ВАЖНОТО е Ислямистите - албанци, турци да бягат далече от Европейския Съюз и Европа. Ако Кирил Петков и ПП, ПРОДАДАТ Българската История ( продадат цар Самуил, Гоце Делчев, Илинденско- Преображенското ВЪстание от 1903 г) , по- добре да ЗАБРАВЯТ за изборите !!! Ако слушат разни ИЗРАЕЛСКИ ШПИОНИ като оня Даниел Лорер, може да изчезнат от парламента, както Слави Трифонов и ИТН изчезнаха наполовина( от 25 % на 10 % гласове на изборите )..

Те ви хулят всеки ден, палят ви културните центрове и ви се заканват най-официално, вие им правите като вятъра И после искате да ви уважават? Зарежи!

Те не са Македония,а република Северна Македония!

Важното е че руската пропаганда засега не успява да спре макетата да ги приемем в ЕС. Омразата я сеят, но напук пак става обратното.

Никой не може да те спре да се дупиш на някоя магистрала, нито да предаваш националния си интерес.

А кой пали знамена, драги въззпитани граждани на "съседна приятелска " държава?

Запомнете имената на всички мижитури гласували тази национакна капитулация. Никой от тях не залсужава повече да е български народен представител.

Както виждате, Скопие не иска да коментира абсурдния подарък който мнозиунството депутати направиха на РСМ, а предпочита да коментира само Възраждане и листовките им. Ами тогава трябвапе мнозинството да гласува като Възраждане - нямаше да има разлика в реакцията на Скопие. .... Може би все още има шанс да върнем това позорно гласуване за преразглеждане в НС!!

русия е украйна, и в украйна и в русия говорят на старобългарски църковен и са български държави.

Значи няма да благодариш за този абсурдно-щедър реверанс от вчера, ами ще се чудиш за какво да се хванеш, че дори да се заяждаш? Сега разбрахте ли колко излишни са подобни реверанси и как прахоисахте единствения ни шанс да спрем инерцията на бъкгарифобската мелница в Скопие? Единствения ход с който можехме да си спечелим поне малко уважение беше да устоите на външния натиск. И да оставите ветото.

Скопие победи, София загуби. Благодарение на натиска от САЩ. Честито!

Кайво загуби България, бе загубеняк. Или си трол или си тъпанар. И в двата случая не ставаш.

Уважение Загуби позиции в преговорите Загуби исторически шанс, който идва веднъж на 100 години. А вие - знаеш - сте позор!

Кирил Петков и ИТН стана същите глупаци като СЛави Трифонов... На ГЛАСУВАНЕТО за Македония Кирил Петков и ПП , ВИДЯХА с кого гласуваха, ЗАЕДНО.... Гласуваха, заедно с тия , който СВАЛИХА сегашното правителство- ГЕРБ и ДПС.. Слави прави глупости... Но Продължаваме Промяната направиха по- ГОЛЯМА глупост.. Араби турци и албанци, чакат двама българи да се скарат, за да ги ОГРАБЯТ и двамата.. Така, след 1990 г, турците от ДПС, търгнаха да ЗАВЗЕМАТ България. В парламента, чакаах БСП и СДС, да се СКАРАТ, за да ги ОГРАБЯТ и двамата... а по улиците, с помощта на разни олигофрени- Мутри, Митьовци и фирмите А1, и Вииваком, турците от ДПС разболяха 2 милиона българи. Ако Северна Македония стане Западна България, то Албания може да стане Северна Гърция.. А Косово- да стане южна Сърбия..Горната половина от Турция може да стане Южна България, а долната половина от Турция може да стане Източна Гърция... ВАЖНОТО е Ислямистите - албанци, турци да бягат далече от Европейския Съюз и Европа. Ако Кирил Петков и ПП, ПРОДАДАТ Българската История ( продадат цар Самуил, Гоце Делчев, Илинденско- Преображенското ВЪстание от 1903 г) , по- добре да ЗАБРАВЯТ за изборите !!! Ако слушат разни ИЗРАЕЛСКИ ШПИОНИ като оня Даниел Лорер, може да изчезнат от парламента, както Слави Трифонов и ИТН изчезнаха наполовина( от 25 % на 10 % гласове на изборите )..

бедните негри много тлъстосери станали от глад и безработие педалско! скопените кастрати на дедо скрудж имат правата да се дръвят само на подчовеци, като тех самите, дето духат на циганите - шиптъри и албанските, нагъзени, комунде- педерасти! но ще ви опраим и вазе, сякаш не натикахме клана на клинтън и обама-негъра презрян в гробището за мадафакъри! а? Аз съм Езикът и Словото, и Бъдещето! хахахаа ако не ви харесва оплачтете с на умрялата скумрия- мърсула мама ви деба воняща! хахахааааа скопие осъди, а как ще ви съдим ние.... направо преврат на скопената ви, джендър пасмина! Бог с нас Бог с нас

На залитащия алкохолик гудяев ли Това не е бог На рогатия се кланяте с кгб- то

И България е Македония. И Гърция е Македония.И РСМ е Македония. Географията не е за нацистите.

Беломорска Тракия е българска. За Македония няма да говоря.

И Германия е Македония и САЩ е Македония, Русия е Македония, даже Африка, Азия, Луната и Марс са Македония. 100 тояги по сърбомано-шиптърския ти задник ще те свалят веднага от психарските великомакедонски облаци на земята.

НАДПИСИТЕ СА ВЕРНИ !

абе жал ми е за тех, че като влезнат ще ни псуват трижди свестните, а развалените ше ни възхваляват до урсула, че има такива наивници с много пари за харчене в привани сфери... ама както и да е... с ес и ек е свършено! Бог с нас Бог с нас

Знае ли къде се произвеждат калашници и боеприпаси?

и аре джа бе мангали, че единият зеленски ни е е пре- достатъчен с милиардите си, които ни изчегъртва от джобоите! Бог с нас

Хора, не се занимавайте повече с Македония! ЕС ,Щатите и Англия ще са зад тях, докато на влезат в ЕС А Македонците са толкова нагли, че скоро ще омръзнат на благодетелите си.

поправка скопците манафуги да не се занимават с друго, ос'ем с близането на рязаните пишки на албанските третополови. Бог с нас

Скопие кура да ми смуче. Жалки путки...

Dojdi vo Skopje I kurot ponesigo so tebe.

Защи пишеш на латоница, бе к.уре? А в същото време претендирсте за "македонски" език и за кирилицата.

В Украйна остали нацисти от Вс , тия кой ги натика?

скопците манафуги да не се занимават с друго, ос'ем с рязаните пишки на албанските третополови. Бог с нас

Дразни ги истината.

Тъй, тъй, могат ли депутатите от ГЕРБ, "Продължаваме промяната", "Демократична България" и ДПС да обяснят какво гласуваха в парламента? Ето ви го резултата от вашето толерантно поведение към Северна Македония. През последните години анти българските нападки и език на омразата в Македония не са спирали. Ето ви го отношението към нашето народно събрание, което прояви благосклонност към Северна Македония. Жалка работа! Те продължават да ни плюят, а нашите обясняват колко добре са постъпили като са дали шанс на Северна Македония. Пак гласувайте за тях!

Явно от ЕС, такъв какъвто е в момента , разборане не можем да очакваме, нито пак от Щатите. Но дано правителствата ни занапред да имат ум в главата и добри юристи, отстояващи български позиции в ЕС оттук нататък.

ПРЕДЛАГАМ ГРАДИНКАТА ПРЕД МАКЕДОНСКОТО ПОСОЛСТВО В СОФИЯ НА УЛИЦА " ЖУЛИО-КЮРИ" .... ДА Я ПРЕКРЪСТИМ НА ПЛОЩАД " МАЙКА БЪЛГАРИЯ" .... И ПОСОЛСТВОТО ДА СИ СМЕНИ АДРЕСА СЪОТВЕТНО :)

Няма да ти направят паметник..

Прашинка..

На какъв език са слушали дебатите тези-на български или македонски?