17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изгледайте първите 2 видеа и ще схванете защо НЕЗАБАВНО трябва ДА СПРЕТЕ зомбитата около себе си да се бодът с отровата която ги прави токсични и заразни за неваксинираните. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Не слушайте антиваксърите!!! Вирусите ги има, и вземете мерки, че сте я закъснели много.

Не се ваксинирайте, и време заради глупаците, които ви лъжат, че нямало вирус мале мале

Българите са много прости! От простотията си ще изпускат като мухи. Едни психо хора запространяват пропаганда анти ваксиниране и заради тях българите ще намалеят драстично. Глупаци!!!

Докато хипнотизирани и самоубиващи се с ваксини зомбита ви ТОРЛЯТ ден и нощ с вакси пропаганда с нула удостоверяващи я реални факти, аз ви предлагам истината с факти и детаили. Вижте тези необорими доказателства за ковида и ваксините и се пазете от капаните за ДЕПОПУЛАЦИЯТА ВИ! Изгледайте първите 2 кратки видеа от тази видео библиотека и ще схванете защо НЕЗАБАВНО трябва ДА СПРЕТЕ зомбитата около себе си да се бодът с отровата която ги прави токсични и заразни за неваксинираните. А ако гледсте и следващите ще схванете всички капани заложени в тези биг фарма ГМО препарати. https://bit.ly/SecretVideoLibrary

Ваксинираните не мрат и не ходят по болници, а само тия с придружаващи болести. Аман от тъпунгери - ганьо е по- умен и от докторите. Те са му виновни и длъжни да се разправят с олигофрени , с некви мижави здравни вноски. Само естествен подбор! ИТН, киро харварда и аско дето ми мяза на плъха питър от хари потър.

Да вземете да обясните с какво неваксинираните са опасни за ваксинираните, след като ваксинираните също са вирусоносители и заразяват всички около тях?

Това дете ще тежи на съвестта на продажните политици. При положение че нито един гнусен продажбик не пукна от ковид, значи има двоен стандарт при лечението на обикновените хора и дупедавците.

тъпа пропаганда сега да ваксинираме децата щото друга вече остана а пландемията се оказа много доходна за някои

Като стигнете до там да дишане на вентилатор, ще е много късно да молите за ваксинация, а шансът да оцелеете е нулев

Извадиха статията с починало дете от торабата с манипулативните статии. А някой да коментира , че от години държим първенство по детска смъртност и то доста преди Ковид ? Сега имат оправдание .

доказвате!!! е че плащаме за здраве на тоя дет духа! справка прим. статията за починалия 18г младеж ... нищо общо с измислените ви вакси

Кво плащаш бре, въшльо. В бг даже и не сте сънували колко скъпо се плаща за здравеопазване. Вие с ваште мижави вноски ми искате да занимавате главния лекар. Страх ви е да не ви турят чип.само естествен подбо и итн. Барабар кирчо и аско, мязащ на плъха питър от хари потър.

Да, в Бг се плаща адски скъпо за здравна помощ в сравнение с държавите в Западна Европа! Смятай здравните вноски процентно от средната заплата за дадена държава. На всичко отгоре в Бг се плаща за здравна помощ, която Не се получава поради липса на образовани и подготвени лекари и мед.сестри. Значи в Бг се плаща за нищо, на което се каза - пладнешки обир!

Малко са пътуващите през граница. Съответно по-малко са отрицателните тестове. Общият процент на пробите спадна. Процентът на положителните скочи. Голяма драма.

Анти насърчено, как е, кухите ли се? Айде някой да почне да обяснява как по 200 умрели на ден е нормално и ваксинирането няма да помогне...

Пропагандата примесена със стъкмистика продължава....докога??? Докогато кажат организаторите....

Организатори са евреите, които искат да унищожат човечеството!

Лекарствата за параноична шизофрения пи ли си ?!?

Това е теорията на Великата конспирация!

За теб ще продължи, докато те стигне тоя безобиден вирус.

Бих се съгласил с антиваксърите ако при заболяване от COVID-19 си плащат лечението.

Няма да бъдат поощрени да ползват безплатни лекарства срещу Ковид 19 затова, че не са ваксинирани!

и за тези които са се набоцкали и пак са влезнали в болница също го спираме, ок? освен това да се върнат и вноските и сме квит

Антивакърите за да бъдат щастливи! Ваксинираните били ли са отговорни към обществото? Изпълнили ли са предписанията на институциите? Има хора, които са имунокомпрометирани, но това не е заради тяхна безотговорност!

и промит мозък до промит мозък. То в промит мозък трудно да накараш да помисли (и от двете страни ги има), но да си напиша все пак. Като искаш не ваксинираните да си плащат лекарствата, я се замисли кой ти е платил ваксината на теб. А ако имаш странични ефекти - я някой миокард, а някой все още неописан, кой ще ти плати лечението? Направо частно осигуряване за всички - плащаш 1200$ вноска на месец, само за да можеш да заведеш детето на профилактичен, не дай си боже да ти се случи нещо по-сериозно викаш. Ваксините, когато са изпитани и безопасни са добро и са спасили много животи (съжалявам антиваксъри), но тези за COVID 19 все още не са изпитани. Не случайно се поставят тези дълги изпитателни срокове ( за повечето доклада за безопасност излиза 2023 декември, модернта е 2022 декември ако не се лъжа), като дори след това се следи за странични ефекти. Това няма как да бъде обяснено на ваксър. Всичко било безопасно, сложени са на толкова хора, трябва да се вярва в науката. Ами точно тази наука е казала че трябва да се тества с години преди да се каже дали са безопасни. Иначе да бяха дали доклад за безопасност не 2023 декември, ами 2021 април. При ниската смъртност на COVID 19, си е рулетка дали ваксината ще има странични ефекти като повечето може да са в дългосрочен аспект или човек ще се разболее от COVID 19 и ще има последици и ли смърт. Всеки сам трябва да си вземе решението, а поне от моята гледна точка цялата ситуация е натиск да се вземат едни много милиарди като се играе с страховете на хората, пък живота както и свободата на хората не значи нищо. Разбира се фанатизираните вдигат най-много шум и не възприемат чуждо мнение. И сега е времето за червените палци.

Нема такива. Само в твоите мокри сънища.

а медицински осигуровки да продължат ли да си плащат щом сами ще си плащат за доктор?? като си напънеш гънките още малко и може да схванеш далаверата с вируса

За съжаление мразения Витанов пак позна! Ама тука "корифеите" по медицина и математика се давят във собственото си невежество и злоба!

То и един фруг позна. Там дето каза, че яко още мрем. Парапитеците му се подиграха тогава.

Не е познал, а е съобщил преждевременно планираното "развитие".

Ани, ти качулката след дъжда ли си я слагаш? А дали не е познал? Кой сега е номер едно, не в ЕС, не в Европа, в цял свят?

Имаш опорка, когато си избираш, каквото на теб ти изнася от статистиката, айде и аз да дам малко : Аржентина Население 45,195,776 Напълно ваксинирани (2 дози)- 44% Активни случаи на 100хил население - 78 Общо случая на 100хил -11,592 Починали на 100 хил. - 253 Белгия Население 11,589,616 Напълно ваксинирани (2 дози)- 72% Активни случаи на 100хил население - 240 Общо случая на 100хил -10,525 Починали на 100 хил. - 220 България Население 6,948,445 Напълно ваксинирани (2 дози)- 18% Активни случаи на 100хил население - 290 Общо случая на 100хил -6,939 Починали на 100 хил. - 288 Чехия Население 10,708,982 Напълно ваксинирани (2 дози)- 55% Активни случаи на 100хил население - 53 Общо случая на 100хил -15,745 Починали на 100 хил. - 284 Унгария Население 9,660,350 Напълно ваксинирани (2 дози)- 58% Активни случаи на 100хил население - 43 Общо случая на 100хил -8,459 Починали на 100 хил. - 312 Португалия Население 10,196,707 Напълно ваксинирани (2 дози)- 82% Активни случаи на 100хил население - 147 Общо случая на 100хил -10,416 Починали на 100 хил. - 176 Великобритания Население 67,886,000 Напълно ваксинирани (2 дози)- 65% Активни случаи на 100хил население - 669 Общо случая на 100хил -10,996 Починали на 100 хил. - 200 САЩ Население 330,362,600 Напълно ваксинирани (2 дози)- 55% Активни случаи на 100хил население - 620 Общо случая на 100хил -12,740 Починали на 100 хил. - 204 Сан Марино (това ми е най-интересният пример, тая държава е пред свършек) Население 33,785 Напълно ваксинирани (2 дози)- 72% Активни случаи на 100хил население - 198 Общо случая на 100хил -16,019 Починали на 100 хил. - 266 Та какви са изводите, че не разбрах, как говорят числата. Чакам напрягане на мозъчните клетки и силно преекспониране на числото 288 (брой починали на 100хил) за България при положение, че имаме едва 18% ваксинирани. Как тогава си обясняваме Сан Марино, Чехия и особено Унгария, айде де, чакаме с притаен дъх! Данните са от https://covid-tracker.mckinsey.com/

интересни факти

Да вземем цитираната 11 милионна Белгия. Вера е дала 5 свидни жертви. Не можем да броим умрелите от началото на пандемията, защото не сме с равен старт. Дълго време нямаше измислени ваксини и различните нации мряха различно. Сега има ваксини. Вчера в Белгия умират 5 човека, а в България 138. Е, на кой да вярвам?

ти го каза, но явно не разбра, прочети пак и опитай да наблегнеш на смисъла умрели/100 000

проблема е че нищо не е казал. Освен това е въпрос на 2 седмици, за да надминем 11 милионна Белгия по брой на починалите от Ковид19 от началото на Пандемията. Те са около 25 000, до като в България гоним 21000.

вярвайте на лекуващите ни лекари...

смисъла е много прост, смъртността от ковид е около 2-3 на 1000 или казано на нашенски 0,2%.... то от свински грип е повече... иначе казано за пандемия и дума не може да става...

Доста манипулативно. Това са данни за целият период на пандемията. Страните с най-много починали ваксинираха най-голям процент и смъртността падна. Бихте ли бил така добър да постнете същата статистика, но за последните 3 месеца примерно?

Има класации за починали на 7 дневна база на 1млн население, тук при 50% ваксинирани Малайзия ни бие, в класацията са и държави с много повече ваксинирани от нас като САЩ, Шри Ланка и Литва, т.е от какво зависи от вакса или от скапаното здравеопазване?

Чехия и Унгария бяха с много висока смъртност още преди ваксините, по-голяма от нашата! Друг е въпросът, сега какви са резултатите, когато са по-напред с ваксинацията!

Словакия има 4 починали вчера. Освен това общо жертвите им от пандемията са само 12 573. За Чехия няма информация, за вчера.

словакия активно лекува с ивермектин, затова са добре

Това ми хареса! Ивермектина в Словакия лекува по-добре, отколкото в Румъния, защото словаците са по-готини от румънците!

Починалите на 100000 души население за какъв период е от началото на пандемията или за друг период ?

Интересното е че за цитираната Белгия средния брой починали за последните 7 дни и 6 човека дневно! В България са 72!!!

Ти тия данни като дяволът Евангелието ги четеш. Или Вьова ти ги шепне на ушенце?

Страшната статистика е на база общ брой починали за един и същ период пет години назад. Примерно за месец август през последните пет години, след това за септември, за цяло тримесечие, за цяла година и т.н.

Първо - протоколът за лечение не е един и същ по света. Второ - лекарят е за да прецени на кой пациент какво е най-добре да се приложи, иначе е достатъчен водопроводчик да лекува. Трето - май има значение как се прилага протоколът? - дали ще ръгнеш тръбата в хранопровода или в трахеята.

А фактически лечение няма. Лекуват се симтомите, докато организмът сам унищожи вируса чрез своите антитела! Оръжието, което убива вируса е само едно, антителата на човека! Някои питат защо няма лекарство директно срещу вируса. Защото е трудно да се открие такава отрова, която да убива вируса, без да засегне каквито и да е клетки!

да мислиш, че няма лечение - ivmmeta.com

Не си ме разбрал! Лечението е антителата ти да убият вируса!

Проста нация = бедна и болна нация.

И най-нещастни, и най - злобни, и най-завистливи, и най- мразещи се! Даже в парламента всеки беше срещу всички останали, какво остава за обикновените хора!

готов си веднага за трета игла - идвай

кажи къде

Аушвиц

дойдох. къде си?

сега те почвам, само да приготвя третата игла

до кога ще те чакам

ще се молиш за игла като минат 5 месеца и имунитета ти увисне - безценно

"В ежедневната справка се посочва броя на починалите с COVID-19, а в общия брой починали се регистрират и тези починали по други причини, но с положителен резултат за COVID-19. "

Това прави ли умрелите по-малко умрели?

че истинската причина, поради която са умрели е ковид? 82 са със сърдечни заболявания - преди ковид просто си казваха, че умират от сърдечни заболявания.

Като е на 38 със сърдечно заболяване, не можа ли да поживее поне до 50? Или много питам. Интересно преди Ковид тези какво са правили?

че с ваксина е щял да изкара до 50?

Сигурното е само едно, че организмът му щеше да се справи с вируса, ако беше ваксиниран. Другите заболявания не се засягат!

сигурно няма - това е обещание момче

В природата 100 % не съществуват, затова няма и перпетууммобиле. Има имунодефицитни хора по рождение, има имунокомпрометирани заради заболявания, трансплантации и т.н. Говорим в общия случай, че ваксинираните са предпазени от вируса, защото техните антитела го умъртвяват! Изключения има, но те потвърждават правилото!

Повечето от тези хора можеха да си поживеят още дълги години.

мъж на 53 г. с диабет, сърдечно и хронично неврологично заболяване; жена на 85 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 54 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 65 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 83 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 50 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 79 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 68 г. със сърдечно заболяване; жена на 83 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване; жена на 66 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 60 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване; жена на 84 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 77 г. със сърдечно заболяване; мъж на 84 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 77 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 34 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 78 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; мъж на 46 г. със сърдечно заболяване; жена на 65 г. със затлъстяване, диабет и сърдечно заболяване; жена на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 76 г. със сърдечно заболяване; мъж на 89 г. със сърдечно заболяване; мъж на 68 г. със сърдечно заболяване; мъж на 75 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 67 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 57 г. със сърдечно заболяване и затлъстяване; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; мъж на 79 г. със сърдечно заболяване; мъж на 61 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 74 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 98 г. със сърдечно заболяване; жена на 43 г. с хронично бъбречно заболяване и диабет; жена на 71 г. със сърдечно заболяване; жена на 79 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 68 г. със сърдечно заболяване и диабет; мъж на 43 г. със сърдечно заболяване; момиче на 7 г. с хронично неврологично заболяване; жена на 78 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 59 г. със сърдечно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 29 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 72 г. със сърдечно, хронично чернодробно и хронично бъбречно заболяване; мъж на 69 г. със сърдечно заболяване; мъж на 74 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 45 г. с диабет; мъж на 36 г. със сърдечно заболяване; жена на 83 г. със сърдечно заболяване; жена на 30 г. с астма и сърдечно заболяване; мъж на 59 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 77 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 74 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 75 г. с хронично белодробно заболяване; жена на 61 г. с онкологично заболяване; жена на 73 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 70 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 76 г. със сърдечно заболяване; мъж на 69 г. с онкологично заболяване; мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 70 г. със сърдечно заболяване; жена на 88 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 76 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 67 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 65 г. със сърдечно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; мъж на 76 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 50 г. със затлъстяване; мъж на 64 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 47 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 43 г. с хронично бъбречно заболяване; жена на 85 г. с хронично белодробно и сърдечно заболяване; жена на 59 г. с онкологично заболяване; мъж на 43 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 76 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 85 г. със сърдечно заболяване; мъж на 62 г. със сърдечно заболяване; жена на 54 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 67 г. със сърдечно заболяване; мъж на 63 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 64 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 61 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; жена на 61 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; мъж на 43 г. с диабет; жена на 72 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 54 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 68 г. със сърдечно заболяване; мъж на 48 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; жена на 65 г. със сърдечно заболяване; мъж на 82 г. с диабет, сърдечно и хронично бъбречно заболяване; жена на 72 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 73 г. с диабет, сърдечно и хронично белодробно заболяване; мъж на 68 г. със сърдечно заболяване; мъж на 65 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 83 г. със сърдечно, хронично чернодробно и хронично хематологично заболяване; жена на 77 г. със сърдечно заболяване и диабет; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; мъж на 80 г. със сърдечно заболяване; жена на 85 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 65 г. със сърдечно заболяване; жена на 74 г. с хронично бъбречно заболяване; мъж на 71 г. със сърдечно заболяване; мъж на 80 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 85 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 75 г. със сърдечно заболяване; мъж на 48 г. със сърдечно заболяване; мъж на 74 г. със сърдечно заболяване; жена на 66 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 64 г. с диабет и сърдечно заболяване; жена на 86 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 79 г. със сърдечно заболяване; мъж на 81 г. със сърдечно заболяване; мъж на 79 г. с диабет и хронично белодробно заболяване; жена на 73 г. със сърдечно заболяване; мъж на 65 г. със затлъстяване и сърдечно заболяване; жена на 36 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; жена на 60 г., за която в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 73 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 67 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 77 г., за когото в системата все още не са въведени придружаващи заболявания; мъж на 77 г. със сърдечно заболяване; жена на 55 г. със сърдечно заболяване; мъж на 76 г. с онкологично и сърдечно заболяване; мъж на 64 г. със сърдечно заболяване; жена на 81 г. със сърдечно заболяване; жена на 51 г. със сърдечно заболяване; жена на 70 г. със сърдечно и хронично неврологично заболяване; мъж на 82 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 82 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 82 г. със сърдечно заболяване; жена на 79 г., за която към момента няма информация за придружаващи заболявания; жена на 87 г. с диабет и сърдечно заболяване; мъж на 72 г. със сърдечно заболяване; жена на 84 г. със сърдечно заболяване и диабет; жена на 64 г. със сърдечно заболяване. Колко ли от тези хора щяха да живеят още ако бяха ваксинирани?

Какво му пука на 20 годишен че някой на 50,60,70 е умрял? Нали трябва да се ходи на чалга в Студентски град. Това е най-важното. Пък вече който оцелее оцелее, дали след ваксина или болест... Само да кажа, че който го е грижа за жалкия му живот да си знае, че с ваксината има повече шанс и по-малък риск, защото сме на около месец от това да се засегнат още повече хора. А ако някой е искал да ви убие, за какво му е да си губи времето да ви прави болести и ваксини. Всички сте с пуснати GPS и ви знаят къде сте. Не се притеснявайте, ако бяхте толкова важни до сега да ви нямаше.

Преброи ли, че от тези дето си дал, само 79 се водят със сърдечно заболяване? От което си умират средно 64-65% в България. Тук 57% от даваните. Най-лесно се брои просто като търсиш думата и ти дава браузера намиранията, гледаш първото и последното дали е от списъка, че сега има и други в коментара. Колко от тези щяха да живеят, ако се третираше стандартно ковида? Как и от другите дето не споменават. В България умира 1 на 55.45 човека за 2020г. Много от тези дето си извадил, са с над средната продължителност на живот в България, като жена на 98 години.

Мине ли 40 години, е с единия крак в гроба. Няма нуждада се хабят средства повече за него. Нали?

ковидиотите и без тия сводки си треперят под одеалата, нормалните не им дреме, каквото такова, това е положението

Ти си типичен ковидиот. Аз си свиркай и дишам спокойно. Но ти като не си ваксиниран само се криеш в кенефа и пишеш срещу всички.

по-скоро той е ваксиниран, но иска на другите да им е зле.

Когато числата говорят, и Господ мълчи. 20.Sept,2021 ------------------------------------------------------- страна.....починали...........население ------------------------------------------------------- Bulgaria......138 починали....6,885,731 Austria.........1 починал......9,067,912 Germany.....47 починали....84,1042745 France.......20 починали.....65,446,490 Greece......39 починали......10,362,029 Italy..........44 починали......60,355,302 Romania.....78 починали......19,083,839 Serbia.......38 починали........8,695,190 Albania.......7 починали........2,874,032 Croatia.......14 починали........4,074,918 Denmark.......2 починали........5,816,682 Много ясно си личат ваксинираните и не до там ваксинирани нации. Сами си правете изводите. И не - не е решение приказката, че в България умрелите се надували, пък цял свят си ги криел. Само болен мозък може да си мисли подобни простотии.

Искаш да мълчим, но няма да стане. Господ мълчи, когато желае, а числата млъкват щом заговори. Ясно е, че цялата стъкмистика е фалшива и се базира на тест, който не разпознава ковид измежду много друго корана вируси, който при над 25 цикъла дава 56% фалшиво позитивни резултата и на който Центъра по заразни болести на САЩ иска премахването на извънредното разрешение за употреба в края на годината. Другото е, че имаме повече починали, защото бяхме първи в света по смъртност без параноя вируса, а сега се всява страх, който сваля имунитета, забраняваха се планови приеми и операции и се "лекува" по телефона, хората ги беше страх, да ходят в болница и резултата е силно увеличена смъртност, която преписват некоректно, колкото могат на вируса чрез фалшивия ПСР тест.

недейте мълчете. временно.

Извади същото от края на предната година. Ние от тогава сме номер 1 в Европа на изкарвана смъртност къмто констатирани. 7576 на 202266 за 2020г. - 3.754%. После и към 4.3%. Преди всякакви ваксини, пак бяхме номер 1 в Европа! А тук може да ги трепат с лечението и лекарствата.

Лечението и лекарствата в цял свят са едни и същи. И процедурата за лечение тоже. Но това не ви го казват във Фейса, нали?

Нормално е да има скок, винаги в понеделник случаите са най-много защото прибавят и тези които не са успели да хванат от събота и неделя за да стресират хората

Прав си, като цяло само, че е вторник, какъвто и ден сме.

Александър/Сашо, регистрира се като Сарс Сарактос.

Сполай ти , че ми отвори очите. Вече ще спя спокойно. Ми то стресът бил виновен, бе джанъм. Много акъл има в тая глава ей.

ВИДЕО - https://www.bitchute.com/video/qWrhcQFMtqgV/ а овцете продължават да се редят на опашка за да бъдат заколени ...

138 дали фира вчера. Още може!

сарс сарактос

Sars Saraktos e username. Истинското име е Сашо/Александър. Ако имате повече информация може да разкрием, кой е тролът.

Коментари , коментари , приказки , празни . Когато си говедо няма като как , да не изградиш стаден имунитет . Виж при хората става и с ваксини .

Само че според ръководителя на ваксинационната програма в Оксфорд Андрю Полард колективният имунитет в случая с Делта варианта е невъзможен чрез ваксините, дори при 95% ваксинирани!

малко са. още може.

И Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец". Действат в съдружие с АБВ, Възраждане и Атака. https://www.youtube.com/watch?v=iYl2RwcI0oQ

С всеки изминал ден България се пречиства. Вчера дали фира още 138 сухи съчки. Проблема е че по-голямата част от антиваксърските лидери са ваксинирани. А стадото да мре.

Поименно?

Насаждане на страх и чувство за вина води до съсипва е на психиката и депресии. Всички, които вярват в науката да бъдат така добри да приемат, че психологията е също наука и поне толкова важна колкото математика, физика, химия... Най-важното е човек да намери щастие, а с това се занимава психологията и то по много по-добър начин, отколкото химията.

Да мислите най-сетне. Дайте си сметка, че съмненията , несигурността, недоверието и чувството за безизходица създават объркване, страх и паника. И ще си отговорите на въпроса кой за какво се бори. Нали сте психолози? Като обясняват някакви на хора сблъскващи се с опасен вирус, как мерките, лечението, докторите и ваксините калпави и вредни, но пък има тъмни сили целящи да ги поробят, ограбят, подчинят, стерилизират и убият, това как допринася за психологичното добруване на тези хора?

Пропусна, че според сеизмошозоте и картата за земетръсния хазард трябва всеки момент на много места в България да станат силни земетресения. За да има повече сигурност трябва да излезем на палатки. Само глупавите хора не взимат мерки срещу земетресенията.

Засега не се предвиждало неваксинираните да нямат право да се ползват от безплатни лекарства срещу Ковид 19. Здравните власти трябва да се замислят, дали това не би било стимулиращо за ваксинацията! Дали такава мярка би била дискриминационна, все пак неваксинираните също плащат здравни осигуровки? Според мен не, но зависи от регламентирането на процедурата за получаването на безплатинте лекарства! Лекарствата в България се заплащат, това е нормата. Има препоръка за ваксинация. Държавата поема разходите за лекарства като бонус само на спазилите препоръката. Дори и да оспорят подобно решение, няма да имат аргументи, както сега срещу предвидения бонус за ваучер за пазаруване или участие в лотария след поставена ваксина. Ще успеем!

Очевидно има разлика между лекарство и ваксина, така че не ги слагайн на един кантар. След като ти си избрал да бъдеш експеримент, защо и аз трябва да го избирам. Ако не искаш да ми оставиш тая свобода, плащай само ти здравни осигуровки и се лекувай както намериш за добре. Подписвай информирани съгласия за освобождаване на държавата и фарма мафията от отговорност, пък каквото стане "баце"!

Разлика има, така е, но и между ваксина и ваучер разлика има също. Всички лекарства се заплащат от зравноосигурените, както и ваучерите за пазаруване. Защо тълкуваш, че не е принуда за участие в експеримент спазилите препоръката да имат право на поощрение чрез безплатен ваучер за пазаруване, а е принуда поощрението чрез безплатни лекарства? В единия случай имаш ваучер, в другия случай имаш рецепта. в единия случай получаваш безплатно хранителни продукти, в другия случай лекарства. Подписът е задължителен. Преди операция на крака на майката на мой приятел брат му го извика от почивка, за да подпише информирано съгласие!

Ти самият си неуспешен експеримент.

Направо разстрел да има за неваксинираните или поне концлагери с душове отровен газ и после да се горят!

Глупак, ваксинираните също заразяват. Освен това ваксините доведоха новите щамове.

Само чрез бърза ваксинация може да се схпре мутацията на вируса. Колкото по-дълго съществува сред нас, толкова повече се приспособява!

Ваксинирам се и ставам безсмъртен. Чудесно.

Ама има умрели вече.

Ще ви кажа как се развиха нещата при мен. Искам да отбележа, че веднъж го карах миналата година сравнително леко - температура до 37,6, обща отпадналост, леко задъхване, но не развих пневмония. Имах и ниска концентрация на антитела преди да се разболея отново в началото на август. Заразих се сряда, тъй като имах контакт с болен. В събота вече бях с 38+ температура. Тогава все още не знаех, че съм болен от ковид. През деня вдигам -свалям температурата, през нощта ме държи до към 4 - 5 сутринта. Нямах никакви други симптоми освен температура и обща отпадналост. В сряда загубих обоняние и още четвъртък сутринта отидох да си правя PCR. В 16:00 излезе резултата - положителен, температура 39,2. Стягам багажа и отивам в болница за прием. От там ми казват, че няма места, по късно по новините дадоха, че тази болница е на 50% заета(без коментар). Дойде един доктор и ми даде един лист А4, на който в 3 колонки бяха написани лекарства. Каза, че лекуват по този протокол, да си ги набавя и да ги вземам в къщи. Тръгнах си аз, обиколих аптеките (с маска разбира се и спазвайки дистанция), набавих си лекарствата от списъка и започнах лечение вкъщи. Въпреки лечението температурата стигаше до 40 градуса. Единствени симптоми - температура, отпадналост, загуба на обоняние. В понеделник на 10 ден след поява на симптоми отивам на собствена глава да си правя рентген, че усещам, че не са добре нещата. Рентгена показа пневмония начална фаза. Докторката, която разчете снимката каза да вземам мерки. Звъня на личната лекарка, тя казва да извикам бърза помощ, за да ме приемат. Звъня аз, както ме посъветва на 112, вдига операторката, обяснявам ситуацията и тя ме насочва към бърза помощ. Обясних, дадох адрес и казаха, че ще изпратят линейка. Идва след час и половина ковид линейката. Доктора ме заварва с 39.2 температура. Измери сатурация 93 ако не се лъжа. Показваме епикризата от рентгена - прочете я, видя че съм с пневмония. Жена ми съответно, супер притеснена го моли да ме закарат в болница. Той казва съответно, че нямало места. Ако съм искал прием, да звъня преди 9 сутринта и си тръгна. Вечерта съответно пак с 40 градуса, сутринта в 8.30 с 39,6. Пак викаме бърза помощ, дойде след 40мин една млада лекарка. Само като ме видя и веднага прецени, че съм за хоспитализация. Закараха ме в инфекциозна болница (действието се развива в София, пропуснах да спомена). В четъртък-петък белите дробове взеха да отказват - сатурация 65 без кислород, бях с назален катетър, сложиха ми кислородна маска. В петък-събота вече не можех без кислород имах чувството, че белите дробове не функционират. Нямах кашлица. Тук искам да отбележа, че попаднете ли в болница в това състояние и не ви осигурят кислород си заминавате. Усещането при махане на маската е - първо започва замайване, което преминава в световъртеж, ако се опитате да станете, краката започват да треперят и веднага сядате, колкото и да се опитвате да си поемете дъх не се получава, все едно някой е сложил преграда на дробовете (който го е карал знае за какво говоря, пиша за тези, които не са го карали в тежка форма), сърцето почва да пулсира учестено, защото не му стига кислорода. Ако в лечебното заведение няма кислородна инсталация, която да осигури кислород за всички по-тежки случаи изхода е летален, сърцето не издържа. Две седмици бях с кислородна маска преди да я махнат. До 23 ден след поява на симптоми поддържах 39+ температура, като я вдигах от 12 до 16 часа и от полунощ до към 3-4, пулс между 110 и 140, сатурация с 15 кубика кислород 84-86. При всяко вдигане над 38,5 ти дават течен аналгин, но при мен не помагаше особено. Общо взето лекарите казват, че каквото зависи от тях го правят, но организмът трябва сам да се пребори. Терапията е кортикостероиди, антибиотици и витамини. Подобрение настъпва след 2-3 дни без температура. Първото ставане от леглото е няколко крачки и дотам. Лека полека се връща апетита и малко по малко се възстановяваш. Изписват те с пневмония, но сатурацията трябва да е минимум 86 без кислород, като цяло следят да си поне 90. Тук ще отбележа, че не съм ваксиниран. В стаята имаше двама възрастни мъже, единият със заболяване на белите дробове, ваксиниран в началото на кампанията с Астра Зенека(в случая не е толкова важно коя ваксина). 4 дни беше малко по-зле, после взе да се оправя. Другият мъж също го изкара леко. Според някои от лекарите, като ги питах да правя ли ваксина след 8-10 месеца (толкова се предполага, че ще имам силен имунитет) казаха, че това си мое решение, според други по-скоро не, тъй като вече имам имунитет (нищо че го боледувам втори път). Личното ми мнение, базирано на това, което видях е, че ваксинираните действително го карат по-леко. За себе си ще взема решение след няколко месеца. И накрая - постът ми не е провокация, не се опитвам да влияя на никого. Просто една история на човек, при който нещата се развиха по неприятния начин. Почти не съм боледувал последните години. Последно бях с пневмония 2012 година покрай свинския грип. Това, което ме спаси на първо място са лекарите, защото лекуват всеки болен по индивидуална програма в зависимост от състоянието- всичко, което зависеше от тях го направиха и на второ място, че сърцето ми издържа. Благодарен съм за това,че ме спасиха. Надявам се с този пост да придобиете представа за какво става въпрос при по-тежка форма на болестта и ако някой мине по-този път, да не се колебае да потърси хоспитализация, за да избегне влошаване в домашни условия.

Добре го даваш за Гьобелс.

Човече, поста ми е предназначен за хора, които могат да намерят нещо полезно в него и ако не дай си боже стигнат до подобна ситуация да прочетат от първо лице как е, защото такива коментари липсват като цяло, а лично аз смятам, че са полезни. Много жалко, ако не си успял да го схванеш! А за Гьобелс и пропагандата - има си достатъчно постове под и над моя. Хайде със здраве и дано не се разболяваш!

Ето я истината за 'ваксината' https://www.bitchute.com/video/Bwc2DheCKnV3/ Dr. Kobe Haviv, от Израел, 95% от критичните или пациентите в болниците са набодените с ковид ваксината Напълно ваксинираните са 85-90%

Сарс Сарактос. Организацията му е Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец". Действа в съдружие с АБВ, Възраждане и Атака. https://www.youtube.com/watch?v=iYl2RwcI0oQ

Абе... къде е оня с дългите постове и късти линкове? Да не му е изтекъл абонаментът за bit.ly? Толкова много ли са $199 на месец, че не го е подновил?

Сарс Сарактос. Организацията му е Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец". Действа в съдружие с АБВ, Възраждане и Атака. https://www.youtube.com/watch?v=iYl2RwcI0oQ

Еха, надминахте 60-милионна Италия двойно по починали на ден! Като не сте ваксинират и, така ще е.

http://bit.ly/3zqyErG На 27.09.2021 г. (понеделник), от 12:00 часа, пред Изпълнителна Агенция по Лекарствата, СУВЕРЕНЪТ ще поиска от магистър-фармацевт Богдан Кирилов отговори на въпроси, които би трябвало да са в неговата компетентност и от компетентността на оглавяваната от него институция. Повече от година различни институции (като Министерство на здравеопазването, например) препращат ПО КОМПЕТЕНТНОСТ до Изпълнителна Агенция по Лекарствата писма на граждани и сдружения, свързани с широк кръг въпроси относно нетиражирана в медиите информация, касаеща казуса COVID-19. Ето защо се налага СУВЕРЕНЪТ ДА ПОЛУЧИ КОМПЕТЕНТНАТА ИНФОРМАЦИЯ за въпросите, които го вълнуват и на които институциите не могат да му отговорят. Приканваме към присъствие всеки гражданин на България, който на база собствено критично мислене си е изградил ясната представа за пагубните последствия за човечеството и в частност - българския народ, от прокламираната и продължаващо тиражирана ПЛАНдемия ковид-19, с всичките придружаващи я нарушения на човешките и гражданските права. Който желае, може да си подготви и въпроси към Изпълнителния директор на ИАЛ. Да предотвратим и новото затваряне, което ни готвят. ЕЛАТЕ, ДА ПОТЪРСИМ СМЕТКА НА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ПОГУБЕНИ УСМИВКИ, ПРЕГРЪДКИ, МИЛУВКИ, ЖИВОТИ, ЗДРАВЕ, РАБОТА, СПОКОЕН СЪН, НАДЕЖДИ...! Събитието ще излъчваме пряко по Радио "Правда и Свобода" http://rtfbgsfeu.radio12345.com/ и на видео в Twitch.

Вторник е...

Днес проф. Момеков го каза много хубаво, за нашите възрожденци от по-миналия век науката е била слънце. Училището за българите е било наравно с църквата, давали са мило и драго за просвещението. Сега обаче българите са чалгализирани и загубиха способността да отделят зърното от плявата, започнаха да вярват на шамани, шарлатани, врачки, ходжи и тем подобни по подобие на африканските народи. Но ние винаги сме се равнявали по европейските народи! Дания вече отмени всички мерки, Ковид 19 вече не е социално значимо заболяване за датското общество. Догодина цяла Западна Европа ще се е върнала към живота си отпреди 2019 година. Икономиките им ще се съвземат. Източноевропейските народи ще се съвземат малко по-бавно, призракът на комунизма бродеше сред тях, което се отрази на манталитета им. Но нас освен призрака на комунизма ни порази и чалгата, като екстра, две в едно, чугун в главата плюс "на червено преминавай" и се получи феномен! Но след като Полша, Унгария, Чехия и особено Румъния, Сърбия, Македония, Украйна и най-вече Русия се завърнат към старото норлмално, а ние продължаваме да се затваряме, когато болниците се препълват и хората умират в обикалящите ги линейки, ще се вземем в ръце, ще успеем!

Пропускаш любопитната подробност, че чалгаризацията се случи по време на т.нар. "преход" към демокрация и капитализъм. Тогава се зароди и недоверието на българина към западните "доброжелатели" и техните данайски дарове. Трудно им е на нашенците да повярват, как изведнъж големите фарма корпорации се загрижиха за здравето им и предлагат да ги спасяват - само срещу едно подписче, че ги освобождаваш от отговорност. Та българинът отлично знае, че в нашите болници лечението само на книга е безплатно - на практика сам си плащаш всичко (нищо, че отделно си плащаш здравна осигуровка) - и "услугата", и лекарствата, и консумативите...

Тази "подробност" е обективна. тя не е в резултат на нечие желани или каприз, а защото социалистиеската система се оказа непригодна! Тя рухна от самосебе си като пясъчна кула. Преходът от социализъм към демокрация и капитализъм приключи, вече има многопартийна ситема, пазарни отношения. Преход означава да преминеш от точка А до точка Б. Ние тълкуваме преходът превратно, че след достигането на точка Б трябва да се почестваме щастливи, а ако не сме щастливи, значи преходът не е приключил. Все пак не сме били в преход от социализъм към пълното щастие, такъв преход е безкраен и продължава докато свят светува. Западните фарма корпорации са като всички други западни корпорации. Те работят, за да печелят, като автомобилните, самолетните и др. корпораци. Една корпорация не може да съществува, ако не е на печалба. Същото обаче важи и за всяка фирма, включително и за малките фирми. Даже една фурна също трябва да е на печалба. Различното при фарма корпорациите е в работещите в тях, те са отдадени на здравето на човека, а не изхранването му или на удобството му. Подписът преди поставянето на ваксинита не е за освобождаване от отговорност, а за информирано съгласие като при всяка медицинска интервенция, както преди операция. С подписа си удостоверяваш, че не си боледувал от описаните заболявания в кратката характеристика на продукта. Думата безплатно е грешна, трябвя да се каже платено от някой друг, който може да е цялото общество /държавата/, или част от обществото /осигурените лица/, или от фондация, благотворителна организация и пр.

ако на убийство чрез инжекция наречена лъжливо и подмолно 'ковид ваксина' наричаш наука - то за теб наука ще бъде и изтезанията от няй садист или джендъридеологията за проминване на детски мозъци и покваряването им! Ти си брутален ковидиот

Ето още детайл относно как ви лъжат за тази "пандемия": Вчера прочетох в американски сайт, че според Центъра по Контрол на Болестите в САЩ (който на практика е тамошното здравно министерство) за ваксинирани се считат хората чак две седмици след поставянето на последната доза ваксина, т.е. за повечето ваксини - две седмици след поставянето на втората доза! Ако ваксинираният умре от ваксината преди да са минали две седмици от поставянето на втората доза (когато се проявяват повечето краткосрочни "странични ефекти" от ваксините), то той се води, че е починал НЕВАКСИНИРАН, и от ковид19! Подозирам, че и нашите власти правят подобни шмекерии, така че следващият път, когато някой здравен "експерт" ви казва по масмедиите, че на практика само неваксиниранисега умират от ковид19, и ви призовава незабавно да се ваксинирате, имайте предвид, че той вероятно се позовава на подобна стъкмистика, и в действителност, за повечето здрави хора ковид ваксините са по опасни от коронавируса!

Можеше да прочетеш всеки български сайт да разбереш, че в Европа се признаваш за ваксиниран 3 седмици след последната доза.

Умен си като бременна хлебарака, никой не може да те излъже, камо ли пък здравните власти!

Някъде, в някое село, липсва селския идиот

Мангър Баш Доктор харесва това! Приготвил е аспиринчета, а от вас - чайче, супичка, чайче, супичка. И така - до края на света...

В Англия мереха, че от тези хоспитализирани с ковида имало 47% по-малка смъртност сред ползващите редовно аспирин. Явно се мерят и там разни със сърдечни проблеми, дето аспирина е срещу тромби. А ако Мангъров ни бе министър на здравеопазването, като нищо нямаше да има тези 34-40 хиляди повече починали в България, което докараха тези с фобията от вируси.

Търси например: aspirin 47% covid George Washington University И си чети там по американски и английски сайтове, СНН и така нататък.

И къде видяха дете на 9 години? Сега излезе и дават: "момиче на 7 г. с хронично неврологично заболяване" Примерно се е метнало през балкона. Въпреки че преди не смееха да съобщят, онзи метнал се през 8-ми етаж на болница, дето имал ковида. Така че кой знае какво е направило.

Наскоро с моето дете бяхме в болница. В отделението имаше 3 изолирани стаи с деца в тежко състояние от Ковид, включително и едно бебе. Ако мислите, че това е нормално да се подигравате с невинни деца, от такива като вас не само ми се повръща, но ако имам възможност да ви срещна лично ще ви се изплюя в лицето.

Значи за вас е нормално да умрат в България 34-40 хиляди повече, от налаганата лудост? Трябва да ги съдят, все едно са намерили масови гробове с десетки хиляди убити от НОЩ-ниците и последователите им на ковид лудостта, плюс външните фактори. След такива постижения и съд, в други държави после щяха да бъдат ваксинирани с ... Калашников - гарантирано няма да умрат от ковида - 100%. Е тук да кажем доживотен затвор без право на замяна, за десетките хиляди повече починали за което допринесоха. А какви броят е ясно. Като наскоро изнесеното за бременна при секцио, дето тръбата за дишане са и я пъхнали в хранопровода. Но преди това ни я представяха за от ковида, дето имала месеци по-рано. А и трябва сравнение. Без да знаеш какво е било преди ковида, не може да даваш оценка. А част като нищо ги трепат с лекарства. Като Балтов как ревностно защитаваше Ремдесивира. А май точно на следващият ден СЗО каза да не се използва при хоспитализирани. Като нищо причиняват цитокиновата буря с лекарства. Налагате ни като талибаните бурките. Е някои не сме вярващи фанатици! Приеми го! А вие си подскачайте със скафандри по улиците. Само да са с видими стъкла, че е забранено да си криеш лицето по "закона за бурките".

3евзек

Ало, Някой, троле наш, Пак ли забрави, че всичките 30-40 хиляди жертви са изцяло концентрирани в три класа заболявания - ковид, сърдечно съдови и на дихателната система, т.е. все там където удря ковид? Пак ли забрави, че всичките 30-40 хиляди повече са изцяло концентрирани по време на епидемичните вълни? Защо така бързо забравяш бе?

Алпо, Някой, троле наш, Трябва ли децата с хронични неврологични заболявания да мрат? А знаеш ли, че те ходят по болници и рискът да пипнат зараза е в пъти по-голям? А знаеш ли, че онзи човек, който се е метнал от осмия етаж, е бил 2-3 дни преди изписване? Дали е бил жертва на твоята пропаганда? Поне е постъпил с чест - след като е видял в действителност как около него умират хора, да е решил да изкупи вината си, че е заразил други с "вирус няма".

Починалото бебе дето ни представяха, пишеше без известни придружаващи заболявания. Било дехидратирано, с развалено сърце, бели дробове, бъбреци и така нататък - без придружаващо заболяване. А майката на 14 години с много нисък социален статус (разбирай вероятно циганка), като нищо го е утрепала. Но вместо прокуратурата да разследва убийство, го приписват на ковида.

Глупак нагъл ти знаеш ли от какво е умряло? Или след като е писано в дира или казан по ТВ е светата абсолютна истина??? Мамичката ви гнусна КОВИДИОТИЗИРАНИ БОКЛУЦИ!!!! БОКЛУК ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО – ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДЕЦАААААААААААААААА СА УВРЕДЕНИ ИЛИ УМРЕЛИ ОТ Т.Н. КОВИД ВАКСИНА!!!! НАВРИ СИ МАСКИТЕ И ИНЖЕКЦИИТЕ В ГЪЗА И НЕ ПРАВЕТЕ ПРОПАГАНДА ЗА ИНЖЕЦКИТЕ ИЗПОЛЗВАЙКИ СМЪРТА НА ДЕТЕ!

3евзек

Г-н НАВРИ СИ МАСКИТЕ И ИНЖЕКЦИИТЕ В ГЪЗА и Последният да Затвори Вратата, Десетки хиляди деца умряха, когато объркаха обичайната ковид ваксина с лимитираната серия за вече ненужни тролове. Естествено за вас това е бонус, иначе как ще имате шанса да твърдите подобни глупости? Нали иначе ставате ненужни?

85 милионна Германия има 47 починали за вчера. Спешно да им изпратим мангъров, за да не изостават с плана! А пък Дания има починали само двама. Тези са още по-зле.

Мангъров сам няма да се справи. Трябва повечко от нашите лекари-бизнесмени да им изпратим, или пък да пратим наши болни там, а от Германия да дойдат да ги полекуваме в нашите търговски дружества, наречени "болници".

Ваксинираните не влизат в болници. Интересно е, защо българските лекари са добре дошли да работят в германските болници, но на вас парапитеци, са ви виновни точно те?

Така си е от предната година преди ваксините. България е номер 1 на изкарвана смъртност на констатирани. За 2020г. съобщавани 7576 починали лица констатирани с ковида (без уточнение на причината на смъртта) от 202266 констатирани - 3.754%. После още повече имахме и 4.3%. Само НСИ измисли 8554 починали от ковида за 2020г. Най зле от другите европейски държави бе Унгария, която последно гледано бе 3.69+%. Не можеха още да ни стигнат от предната година.

Много сухи съчки. нека горят. Ти какво искаш от нация, която на 70% е с наднормено тегло и над 50% пушачи? Живеем като скотове и после виним лекарите, че не могат да ни оправят. Лекарите не са Господ.

Под номер 1 визирах за Европа. Иначе имаше разни като Перу, Мексико, Еквадор дето ни изпреварваха.

3евзек

Ало, Някой, троле наш, Пак ли те хвана мощната амнезия, че 7576 са онези, за които е постъпила информация до 00:00 часа на 01.01.2021, а НСИ отчита дати на смъртни актове, информация за които може да постъпи дни по-късно, понякога седмици или дори месеци, особено ако тече някакъв вид разследване за причините? Но това не прави човека да е умрял с ден или месец по-късно, чак през новата година.

3евзек

Ало, Някой, троле наш, В Перу ни изпревариха, защото си ревизираха критериите. Усетиха, че наднормената им смъртност е само в категории свързани с ковид и ги добавиха. Ако няправят същото у нас, няма да има разлика. А знаеш ли, че в Перу половината домакинства нямат хладилник и затова ходят често до магазина? Тук не ни трябва да нямаме хладилници, защото си имаме тролове, които напълно компенсират.

Ето я истината за 'ваксината' https://www.bitchute.com/video/Bwc2DheCKnV3/ Dr. Kobe Haviv, от Израел, 95% от критичните или пациентите в болниците са набодените с ковид ваксината Напълно ваксинираните са 85-90%

България е пълен абсурд.

имам всички ваксини,но тази няма да я сложа защото не е ваксина. Никой няма право да ме нарича "антиваксър"

ама си и обидчив, а

това не е твоя работа

Мислиш ли че ми дреме от какво ще мреш? Ми не ми.

Потресаващо видео за скрита камера в болница https://www.youtube.com/watch?v=obdI7tgKLtA Та ето защо са сводките и ето защо лекарите ги е страх да говорят.

потресаващо гаден и прост си

типично антиваксърско видео, някаква религиозна медицинска сестра си казва личното мнение и пак пробутва хлорокина като панацея.

защо сменихте заглавието? Какво ви накара да пишете,че детенце е починало от уж ковид? Да не стане като жената от Благоевград,която почина при интубация,а не от вирус? Хм?

Заглавие: Скок на случаите на COVID - 9,5% от тестваните, дете на 9 г. почина Това дете го няма сред починалите в сайта на Министерство на Здравеопазването.

Всеки ден от Ковид или с Ковид както и да го пишете все едно е защото почти всеки над 50-60 има по някое хронично заболяване умират масово НЕВАКСИНИРАНИ 50 плюс основно но и по млади ,които за мене са кръгли олигофрени заради това че слушайки Мангъров не са се. Ваксинирали …в САЩ останаха неваксинирани само тези които вярват в QАнон и сатанинстката секта в Куба ало комунисти в Куба 2 годишните им слагат ваксина ,в Китай ….в цял свят бе ….…ваксинирайте се бе ако имате антитела си ги следете на 3 месеца ….20-30000 човека още ше измрат а доста повече ше разберат какво е да си прекарал Ковид с екстрата хроничен Ковид и увреждания ….

Теб ли да слушам, който си анонимник или инфекционист с 39 годишен опит, който е началник на обособената “Ковид клиника”?

Слушай какво ти казват Голямото мнозинство капацитети по света и тук, НЕ въпросния крайно съмнителен единичен случай!!!

Общо взето от 40 000 души без ковид обичайно умират по 2-3, а от 40 000 с ковид - по 50-100. Ако не ти е достатъчно за необходимото заключение, проблемът си остава твой.

"умират масово НЕВАКСИНИРАНИ" - задачка по математика за началните класове: ако 20% са ваксинирани, а 80% неваксинирани и някой го блъсне кола на улицата, по-вероятно е да е ваксиниран, или неваксиниран? И сега задачка с повишена трудност: ако някой твърди, че 80% от хората са "пълни олигофрени", не е ли по-вероятно той самият всъщност да е такъв? Много мои близки се ваксинираха и аз лично никога не съм си позволявал да убеждавам някой от тях да не се ваксинира. Това е въпрос на личен избор. И не, не съм видял от първа ръка някой да е имал негативни реакции срещу никоя от ваксините. Но да се цензурира дискусията около ваксините и т.нар. "противоепидемични" мерки в световен мащаб не е демокрация. Вчера видеото с възрастна жена, която двама автралийски полицаи събориха на земята и пръскаха със спрейове в лицето и обиколи света. Не носела маска. Това ли е светът в който искате да живеете?

Да. Тъпите хора трябва да ги счупиш от бой за да ги вкараш в правия ред. Но тъй като са тъпи, те бързо ще забравят и затова трябва профилактично да ги потрошаваш за да им държи пресно.

Проблемът не е, че си се заразил. Проблемът е в начина на лечението.